Ποιά τα συμπτώματα εγκυμοσύνης?Έκτρωση ή συνεχίζω ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 31
    Senior Member
    Και επειδη σε λεει οτι δεν τελειωνει μεσα σου αυτο σημαινει οτι ισχυει? Εσυ δεν καταλαβαινεις? Χωρια οτι κ οντως να το προσπαθει τα προσπερματικα υγρα κανουν καλη δουλιτσα. Για προσεξε το ρε κουκλα.

Senior Member
    μαρια δε θελω να πληγωσω την 32αχρονη εμπειρια σου στο πλανητη αλλα υπαρχει ενα σακουλακι ασ το πουμε που το βαζει ο αλλοσ κ καθαριζεισ προφυλακτικο το λενε δε γινονται ρε συ αυτα που λεσ πρεπει να εισαι 15 χρονων για να γινουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    κ χωρισ προφυλακτικο γτ για να τα νιωθεισ καλυτερα ολα η σκεφτοσουν τον αλλο τον χεροδυναμο πεσ ρε παιδι μου καυλωνα τον επαιρνα τηλ το καναμε μασ ξεφυγε αυτο που λεσ δεν γινεται

Quote Originally Posted by elis View Post
    κ χωρισ προφυλακτικο γτ για να τα νιωθεισ καλυτερα ολα η σκεφτοσουν τον αλλο τον χεροδυναμο πεσ ρε παιδι μου καυλωνα τον επαιρνα τηλ το καναμε μασ ξεφυγε αυτο που λεσ δεν γινεται
    Αγαπητή μου elis ή έχεις κάποια προηγούμενα ψυχολογικά τραύματα από παρόμοια εμπειρία ή παρουσιάζεις νοητική υστερηση!!Είπα εκατό φορές εδώ μέσα ότι με έπαιρνε με το ζόρι και γινόταν. Εγώ δεν είχα σωματική δύναμη να αντισταθώ θα του επιβληθώ για να βάλει προφυλακτικό????Ξέρεις πολλές περιπτώσεις βιασμών που ρωτάει ο βιαστής την κοπέλα αν πρέπει να βάλει προφυλακτικό ή να την ακούει όταν του το λέει??Τί να πω κοπέλα μου!!!Λυπάμαι που θα στο πω αλλά έχεις πρόβλημα με κάποια θέματα προφανώς προσωπικά και επιτίθεσαι σε άλλους!!!

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και ιδιαίτερα την Μαρκέλλα, τον Γιώργο Πολίδη και την Beleguese για την σοβαρή και ευαισθητη τους στάση στην προσέγγιση ενός τόσο σοβαρού θεματος.
    Το πρόβλημα είναι σοβαρό και οι γελοιοποίηση του θέματος δεν βοηθάει στην λύση του αλλά εξυπηρετεί το να βγαλει εδω μέσα ο καθένας τα δικά του απωθημένα.
    Ευχαριστω παρόλα αυτα για τις απαντησεις σας.
    Τις επόμενες μέρες θα πάρω τις όποιες αποφάσεις αφού ψάξω το θέμα με την βοήθεια γιατρού.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maria-stefania View Post
    Αγαπητή μου elis ή έχεις κάποια προηγούμενα ψυχολογικά τραύματα από παρόμοια εμπειρία ή παρουσιάζεις νοητική υστερηση!!Είπα εκατό φορές εδώ μέσα ότι με έπαιρνε με το ζόρι και γινόταν. Εγώ δεν είχα σωματική δύναμη να αντισταθώ θα του επιβληθώ για να βάλει προφυλακτικό????Ξέρεις πολλές περιπτώσεις βιασμών που ρωτάει ο βιαστής την κοπέλα αν πρέπει να βάλει προφυλακτικό ή να την ακούει όταν του το λέει??Τί να πω κοπέλα μου!!!Λυπάμαι που θα στο πω αλλά έχεις πρόβλημα με κάποια θέματα προφανώς προσωπικά και επιτίθεσαι σε άλλους!!!
    μαρια-στεφανια αν μου επιτρεπεις...λες πως ξεπερνουσε τα φιλικα ορια και σε βιαζε..απο την πρωτη φορα που εγινε αυτο δεν πηρες τα καταλληλα μετρα προστασιας?συνεχισες αυτην την φιλια σαν να μην ειχε συμβει τιποτα επειδη ετυχε να σε στηρηξει στο παρελθον με τον χωρισμο σου?και σορυ αλλα να γ@@@@ω τετοιου ειδους στηρηξη!!στη συνεχεια πως σε βιαζε κατλεπαναληψην?γιατι αυτο καταλαβαινω!επρεπε να πας η εσυ στο σπιτι του η εκεινος να ερθει στο δικο σου νομιζω??τεσπα καποιος να του ανοιξει την πορτα!εγω θα τον αφηνα απ'εξω!μηπως σου εσπαγε την πορτα?μενατε μαζι?τι?
    αν και τελικα υσχιει αυτο που περιγραφεις τοτε λειτουργεις ακρως παθητικα και δεν υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου και παλι πιστευω πως θα πρεπει να δεις καποιον ειδικο για να σε κατατοπισει σχετικα με αυτο..
    με σεβασμο..
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    εγω καλη μου δε σ βγαζω απωθημενα μην παγιδευεσαι μονο στον εαυτο σου κ στο μικροκοσμο σου αλλα βγεσ απο τον εαυτο σου κ δεν την κατασταση σαβ τριτοσ ετσι θα καταλαβεισ οτι τοσεσ βλακειεσ μαζεμενεσ δε γινονται ευκολα τωρα θα μ πεισ ολα γινονται αλλα εχουμε πηξει κ στα τρολ εδω μεσα κ συ δεν τα λεσ καλα να ξερεισ

Senior Member
    εγω παντως πρωτη φορα βλεπω γυναικα να τη βιαζουν και μαλιστα επαναλαμβανομενα και να το παιρνει τοσο λαϊτ.

ή μας δουλευεις, ή δεν πας καλα.

εσενα δε σε ενοχλει να σε βιαζουν και σε απασχολει μια εκτρωσουλα;

Senior Member
    επισης ειναι τελειως κουλο το οτι μας ρωτας να σου πουμε τι να κανεις, να ριξεις ή οχι το παιδι. ειναι δυνατον να απαντησει τριτος τι θα κανεις σε αυτο το θεμα;

Junior Member
    Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φορουμ και ο λόγος που γράφω είναι για να πάρω διάφορες γνώμες πάνω σε ένα θέμα που με απασχολεί.

Τις τελευταίες βδομάδες έχω καθυστέρηση περιόδου και τάσεις εμετού (χωρίς να κάνω εμετό- πέρα από 1 φορά). Επίσης νοιώθω κόπωση χωρίς λόγο καθώς εργάζομαι λίγες ώρες την ημέρα. Υποψιάζομαι ότι μπορεί να είμαι έγκυος αλλά το πρόβλημα μου είναι ότι η εγκυμοσύνη είναι ανεπιθύμητη. Σήμερα έκανα τεστ εγκυμοσύνης και βγηκε θετικό αλλά επειδή έπεσε λίγο ούρα πάνω στον πίνακα με το τέστ ελπίζω ότι η ένδειξη είναι λάθος και θα προσπαθήσω αύριο πρωί να το κάνω ξανά για να είμαι σίγουρη.

Το πρόβλημα είναι ότι εχω χωρίσει με τον άνδρα που έμεινα ( άν έμεινα) έγκυος γιατί του είχα ξεκαθαρίσει αρκετές φορές ότι δεν θέλω να είμαστε μαζί γιατί δεν νοιώθω τίποτα ερωτικό και ούτε θα ήθελα να κάνω οικογένεια μαζί του. Καθώς είμαι 32 ετών, πλέον όταν κάνω σχέση προσέχω πολύ το γεγονός ότι θέλω να κανω οικογένεια.
    Με τον συγκεριμένο άνδρα λοιπόν, ενώ του είχα πει αρκετές φορές ότι δεν θέλω να είμαι μαζί του με τίποτα ( διότι έχει σηκώσει χέρι πάνω μου και είναι ζηλιάρης και καταπιεστικός) δεν το καταλαβαίνει. Επειδή με βοήθησε κάποτε σε μία δύσκολη στιγμή όταν βρέθηκα ( όταν ΄χωρισα με τον πρώην άνδρα μου ήταν ο μόνος που με στήριξε τόσο πολύ) συνέχισα να έχω φιλικές σχέσεις μαζί του. Αλλά πολλές φορές ξεπερνούσε τα όρια του φιλικού και όποτε βρισκόμασταν με ανάγκαζε να κάνω έρωτα μαζί του χωρίς να θέλω. Είχα αρχίσει να υποψιάζομαι ότι προσπαθεί να με αφήσει έγκυος γιατί πίστευε ότι έτσι θα με κρατούσε και έτσι τον απέφευγα όσο περισσότερο μπορούσα γιατί είχα καταλάβει που το πάει. Αλλά δεν τα κατάφερνα πάντα με αποτέλεσμα να με έχει ζορίσει κάποιες φορές να κάνω σέξ μαζί του χωρίς να θέλω. Εκεί πιστεύω ότι άφηνε να γίνει μέσα μου ενώ μου έλεγε και με διαβεβαίωνε ότι δεν συμβάινει κάτι τέτοιο.

Τώρα υποψιάζομαι ότι τα κατάφερε να με αφήσει έγκυος χωρίς την θέληση μου γιατί ξέρει ότι υπάρχει πιθανότητα μεγάλη να μην προχωρήσω σε έκτρωση λόγω ηλικίας.
    Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν ξέρω τί να κάνω σε περιπτωση που είμαι έγκυος.
    Για το λόγο αυτό θα ήθελα την γνώμη σας.
    Να προχωρήσω σε έκτρωση ή να το κρατήσω μόνη μου γιατί λόγω ηλικίας υπάρχει κίνδυνος να μπορεί να μη ξανακάνω παιδιά?
    https://www.youtube.com/watch?v=Hc3jfD3lJt8 , http://www.agalia.org.gr/enimerosi/unborn-child

Senior Member
    τελος απλα τωρα πρεπει να παρεις πολυ πιο δυσκολες αποφασεις αφου δν πειρες την αποφαση να τον ξεκοψεις οταν σε βιαζε επανελημενα...απευθινσου καπου σε καποιο ειδικο...παρε τα μετρα σου κρατα τον σε αποσταση, ζητα βοηθεια απο κανεναν φιλο ή μαθε να προστατεβεις τον εαυτο σου!!καλη τυχη...

Να προχωρήσω σε έκτρωση ή να το κρατήσω μόνη μου γιατί λόγω ηλικίας υπάρχει κίνδυνος να μπορεί να μη ξανακάνω παιδιά?
    δηλ εσενα ο μονος λογος για να το κρατησεις ειναι γιατι δεν θα μπορεις να ξανακανεις παιδια;Πρωσοπικα θ ασου ελεγα να το κρατησεις επειδη ειναι σαν να σκοτωνεις μια ζωη και οχι επειδη υπαρχει ο κυνδινος που λες.

Senior Member

Η επίθεση της προτεσταντικής ηθικής? Της χριστιανικής? ό,τι να'ναι
    http://img124.imagevenue.com/loc84/t...0_123_84lo.jpg
    Be warned. My shite detector is on high alert.

Senior Member
    Τι εγινε τελικα στεφανια?

Senior Member
    Η εκτρωση ειναι εγκλημα κοπελα μου προσεξε καλα κ ριξε μια ματια στο λινκ που σου στελνω,Δεν εχεις κανενα δικαιωμα να θανατωσεις αυτο το παιδι!http://www.freepen.gr/2013/11/blog-post_2860.html Συγνωμη για τις σκληρες φωτογραφιες που σου στελνω αλλα προκεται για εγκλημα κ δεν επιτρεπεται να το δεις διαφορετικα,Αλλωστε αυτο το παιδι θα γεμισει την ζωη σου να μην εισαι μονη σου!Καλο κουραγιο σ ο,τι κανεις!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast