Πφφφφ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: Πφφφφ

Senior Member

Talking Πφφφφ

καλησπερα παιδια.ειχα ξαναγραψει πριν απο ενα μηνα.βρισκομαι ισως στη χειροτερη φαση μου.Νιωθω μια κακουχια δε θελω να βγω εξω βαριεμαι.πονοι στουσ μυες του αυχενα ζαλαδες πονοκεφαλους ξερο στομαα με πικρη γευση και ΑΠΕΙΡΗ ΑΠΟΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ.το πιο πολυ που με πιραζει ειναι αυτη η αποπραγματοποιηση.νιωθω πολυ παραξενα ειδικα το βραδυ.σαν αυτα που βλεπω να τα βλεπω μεσα απο κατι αλλο .σαν να ειναι ολα ψευτικα και να μην εχουν νοημα.σα να νομιζω πως θα ξυπνησω απο στιγμη σε στιγμη.δεν εχω τη δυνατοτητα να παω σε ψυχολογο.και γιατι σπουδαζω εκτος της πολης μου και εδω δεν εχει και διοτι απο χρηματα δυσκολα.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ρε παιδια ? βαρεθηκα τη ζωη μου ετσι.δε λεει

Junior Member
    φιλε δεν εισαι ο μονος γι' αυτο μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα.ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο αυτο που περνας και σου ερχεται να τρελαθεις οταν το παθαινεις (το περναω και εγω αυτον τον καιρο παλι) αλλα κανε κουραγιο,κανε θετικες σκεψεις και προσπαθησε να αποβαλλεις το αγχος σου οσο μπορεις αν και ειναι δυσκολο να "χανεις" τον εαυτο σου και το περιβαλλον σου,το ξερω.προσπαθησε να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν και σε κανουν εστω να περνας καλυτερα και να ξεχνιεσαι και θα βοηθησεις τον εαυτο σου ετσι...να ξερεις πως δεν ειναι κτ σοβαρο γενικοτερα αν και επωδυνο για μας που το περναμε!πιθανον να ειναι το αγχος σου που σε συνδυασμο με τις καθημερινες μας δυσκολιες οδηγησαν τον οργανισμο σου να αντιδρασει ετσι.ειχες μηπως και καποια κριση πανικου αυτο το διαστημα??

Senior Member
    κριση πανικου μπα δεν νομιζω.τωρα γτια παραδειγμα ειμαι λιγο πιωμενος και ειμαι πολυυυ καλυτερα

Johnc, αυτά τα παθαίνεις πολύ πιθανόν επειδή απουσιάζουν από την ζωή σου στόχοι. Ακολουθείς πιθανότατα μία πορεία την οποία δεν επέλεξες ο ίδιος σου τελείως απελευθερωμένα και αυτόβουλα.
    Πρέπει να θέτεις στόχους, για καταστάσεις που θα ήθελες να δημιουργήσεις, και οι προσπάθειες εκπλήρωσης και υλοποίησης των στόχων σου αυτών θα σου προσφέρει νόημα στη ζωή.
    Μικρούς αλλά και μεγάλους στόχους, βραχύπνοους αλλά και μακρύπνοους. Άλλοτε καθημερινούς άλλοτε για το προσεχές μέλλον και άλλοτε πάλι για πολύ πιο μελλοντικά. Όπως λόγου χάριν, ακολουθείς
    ορισμένες σπουδές με την πεποίθηση να εκτελείς μελλοντικά ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, ή λειτούργημα. Χρειάζεται να έχουμε στόχους στη ζωή, δεν γίνετε διαφορετικά, και σε τακτικά χρονικά διαστήματα
    να εξετάζουμε σε ποιό σημείο βρισκόμαστε, κι αν όλα βαίνουν καλώς η έχουμε κάποιες ελλείψεις στις δράσεις μας.

Σκέψου το και πες μου αν σφάλλω ή έχω δίκιο.

Johnc, τι το κακο εχει να μοιαζουν ολα ψευτικα και να μην εχουν νοημα;

Johnc, έχεις φίλους εκεί που είσαι ή σε τρώει η μοναξιά?

Ο κλάδος σπουδων σου έχει καποιο μέλλον (εστω κι αν ειναι δύσκολα δεδομενα της εποχής μας) ή ειναι κλαδος απλά για να σπουδάζεις? Ήθελες να περάσεις σ αυτη τη σχολή?
    γιάννης

Junior Member
    Quote Originally Posted by Πυρρων View Post
    Johnc, τι το κακο εχει να μοιαζουν ολα ψευτικα και να μην εχουν νοημα;
    Άν θές να του κάνεις χιούμορ τότε οκ...δέν ξέρω άν έχεις ζήσει ποτέ την ζωή σου και να μήν περιμένεις τίποτα και να μήν νιώθεις τίποτα να είσαι απλά ένα άδειο κουφάρι...άν όχι τότε σου εύχομαι να μήν το ζήσεις ποτέ...

Ελπίζω να μήν παρεξηγηθώ γιατί ο γραπτώς λόγος παρεξηγήτε εύκολα
    Πάντα φιλικά και πάντα με καλή διάθεση...

Φιλε COSTAS2121, πιστεψε με σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω χιουμορ, απλα προσπαθω να καταλαβω το νοημα που δινει ο Johnc στην εμπειρια του. Το οτι ολα ειναι ψευτικα και δεν εχουν νοημα με το "να μην περιμενεις τιποτα", το "να μην νοιωθεις τιποτα" και το "να εισαι ενα αδειο κουφαρι" δεν συνδεονται κατ' αναγκη. Ισως αυτος ειναι ο δικος σου τροπος να το αντιλαμβανεσαι αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει το ενα να ειναι η αιτια του αλλου. Με το να προβαλουμε την δικη μας εμπειρια και πεποιθηση επανω σε καποιον που βιωνει την ιδια κατασταση με εμας δεν τον βοηθαμε να δωσει ο ιδιος ενα νοημα στην εμπειρια του, αντιθετως του επικοινωνουμε πως σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει να αισθανεται ως ενα "αδειο κουφαρι". Ας του δωσουμε την ευκαιρια να μιλησει για το πως ο ιδιος αντιλαμβανεται την ελλειψη νοηματος στη ζωη του.
    Ασφαλως και δεν σε παρεξηγω για την παρεμβαση σου, απεναντιας σε ευχαριστω που μου εδωσες την ευκαιρια να εξηγησω τι εννοουσα...

Junior Member
    Quote Originally Posted by Πυρρων View Post
    Φιλε COSTAS2121, πιστεψε με σε καμια περιπτωση δεν θελω να κανω χιουμορ, απλα προσπαθω να καταλαβω το νοημα που δινει ο Johnc στην εμπειρια του. Το οτι ολα ειναι ψευτικα και δεν εχουν νοημα με το "να μην περιμενεις τιποτα", το "να μην νοιωθεις τιποτα" και το "να εισαι ενα αδειο κουφαρι" δεν συνδεονται κατ' αναγκη. Ισως αυτος ειναι ο δικος σου τροπος να το αντιλαμβανεσαι αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει το ενα να ειναι η αιτια του αλλου. Με το να προβαλουμε την δικη μας εμπειρια και πεποιθηση επανω σε καποιον που βιωνει την ιδια κατασταση με εμας δεν τον βοηθαμε να δωσει ο ιδιος ενα νοημα στην εμπειρια του, αντιθετως του επικοινωνουμε πως σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει να αισθανεται ως ενα "αδειο κουφαρι". Ας του δωσουμε την ευκαιρια να μιλησει για το πως ο ιδιος αντιλαμβανεται την ελλειψη νοηματος στη ζωη του.
    Ασφαλως και δεν σε παρεξηγω για την παρεμβαση σου, απεναντιας σε ευχαριστω που μου εδωσες την ευκαιρια να εξηγησω τι εννοουσα...
    Φίλε Πύρρων Απολύτος κατανοητή και σαφείς η παρέμβασή σου βάζοντας στην θέση τους οποιεσδήποτε σκέψεις που μπορεί να αιωρούνται απο τους αναγνώστες αυτού του post ,οι χαρακτηρισμοί που έδωσα είναι καθαρά προσωπικοί χαρακτηρισμοί προσωπικών βιώσεων και δέν ήταν σε καμία περίπτωση η πρόθεσή μου να βάλω στην διαδικασία της υιοθέτησής τους απο τον φίλο...εξάλου εδώ είμαστε για να βοηθάει ο ένας τον άλλο και σε καμία περίπτωση να τον επιβαρύνουμε

Senior Member
    ανταρκτικη τζαμαικα, κουβα , βραζιλια, κατω μαγουλινιτ
    Quote Originally Posted by Johnc View Post
    κριση πανικου μπα δεν νομιζω.τωρα γτια παραδειγμα ειμαι λιγο πιωμενος και ειμαι πολυυυ καλυτερα
    Φιλε μου το γραφεις εσυ ο ιδιος. Αμα πιεις και ψιλοσουρωσεις αισθανεσαι καλυτερα. Αρα πολυ απλα εχεις συσωρευμενο αγχος πιθανως να παθαινεις και κρισεις πανικου. Το αλκοολ ωςγνωστον ειναι αγχολυτικο και βοηθαει ως ενα σημειο να ηρεμησεις (οχι μονο εσυ , ποσους ξερω εγω που κανουν το ιδιο). Κοινως κοιταξε να αποβαλεις το στρες, το πως γινεται μακαρι να ξερα τωραδεν θα ημουν εδω να γραφω αμα ηξερα πως γινεται αυτο. Εγω ας πουμε εχω χρονια να πιω καθοτι εχω θεμα με το γαστρεντερικο. Ξερεις ποσες φορες θαηθελα να μπορουσα ναπιω ενα δυο ποτηρακια τσιπουρο κρασι μπιρα κατι τελος παντων να χαλαρωσω
    Δυο εκατομμυρια ευρω και θα μου περασουν ολα...

Senior Member
    Γιώργος Πολίδης εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικαιο.σπουδαζω κατι που δεν το επελεξα.εχω βαλει στοχους αλλα στο μακρινο μελλον.στην καθημερινοτητα δεν βαζω

Senior Member
    Πυρρων εαν δε το ζησεις δεν θα καταλαβεις.δεν ξερω εαν το εχεις ζησει η οχι αλλα ειναι πολυ ασχημη εμπειρια για τον ασθενη.ειναι τρομακτικο και ταυτοχρονα εκνευριστικο

Senior Member
    φιλε ioannis2 εχω πολλους φιλους.δε την διαλεξα εγω αυτη τη σχολη.ειμαι απο Θεσσαλονικη και σπυδαζω σε ενα κωλοχωρι το οποιο ειμαι με τα φιλαρακια ολη μερα μεσα και δεν εχουμε τι να κανουμε

Senior Member
    ti einai touto pali πρεπει να ειναι απαραδεκτο το να μην μπορεις.οταν σου κανουν περικοπες σε κατι που σε ευχαριστει ειναι απαραδεκτο(το γνωριζω)και να πιω ομως παλι το προβλημα ειναι εκει απλα ειναι λιγο πιο ηπια τα πραγματα.τα βρισκεις καλυτερα με τον εαυτο σου

Senior Member
    Γιώργος Πολίδης εχεις επαγγελματικη σχεση με την ψυχολογια?εαν ναι απαντησε σε παρακαλω ! ευχαριστω. με βοηθησε πολυ το μνμα σου

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread