Πφφφφ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

Thread: Πφφφφ

Senior Member
    file ioannis2 δεν απαντησα σωστα.η σχολη μου εχει μελλον ειναι επανω στα οικονομικα και την πληροφορικη.το θεμα ειναι οτι εγω αυτο το πραγμα δεν το αγαπω για να το κανω.το κανω σαν υποχρεωση.εχω περασει ηδη στη σχολη 2μιση χρονια και τωρα δε λεει να τα παρατησω.νιωθω ομως οτι χανω αδικα τον χρονο μου.

Quote Originally Posted by Johnc View Post
    Γιώργος Πολίδης εχεις επαγγελματικη σχεση με την ψυχολογια?εαν ναι απαντησε σε παρακαλω ! ευχαριστω. με βοηθησε πολυ το μνμα σου
    Δυστυχώς όχι Johnc, δεν με συνδέει με την ψυχολογία τίποτε επαγγελματικά.
    Όμως, αν και η ενασχόληση μου είχε καθαρά ερασιτεχνικό χαρακτήρα εν τούτοις πραγματώθηκε, και συνεχίζει, με έγνοια και σοβαρότητα επαγγελματικής ακρίβειας.
    Όπως και κάθε ενασχόληση μου με πλείστα άλλα γνωσιακά αντικείμενα των οποίων μία προσπάθεια γενικής επιτομής επιχειρώ σε ιδιαίτερη γλώσσα εδώ: http://polgt.pblogs.gr

Μπορείς Johnc να μιλήσεις για οτιδήποτε σε αποσχολεί μαζί μου. Χαρά μου είναι, αλλά και υποχρέωση, να σου φανώ χρήσιμος.
    Αν το κρίνεις μπορείς να κάνεις χρήση την δυνατότητα Προσωπικών Μηνυμάτων, αν πρόκειτε για κάτι πολύ προσωπικό σου.

Γιώργος

Quote Originally Posted by Johnc View Post
    file ioannis2 δεν απαντησα σωστα.η σχολη μου εχει μελλον ειναι επανω στα οικονομικα και την πληροφορικη.το θεμα ειναι οτι εγω αυτο το πραγμα δεν το αγαπω για να το κανω.το κανω σαν υποχρεωση.εχω περασει ηδη στη σχολη 2μιση χρονια και τωρα δε λεει να τα παρατησω.νιωθω ομως οτι χανω αδικα τον χρονο μου.
    Johnc, κατανοώ βαθειά τον βαθμό εσωτερικών δυσκολιών που προκαλείτε από την ενασχόληση μας με πράγματα τα οποία ΔΕΝ αγαπάμαι,
    αλλά και κατά πόσο αυξάνονται οι δυσκολίες αυτές όταν τα πράγματα αυτά, με οποιονδήποτε τρόπο, μας επιβλήθησαν και δεν ήταν ελεύθερη
    προσωπική μας επιλογή. Όπως το ίδιο βαθειά κατανοώ και τον βαθμό ευφροσύνης που προκαλείτε από την ενασχόλησή μας με πράγματα τα
    οποία αγαπάμαι και είναι βεβαιότατα αντικείμενα προσωπικών μας ελεύθερων επιλογών.

Θέλω να σε διαβεβαιώσω όμως πως σε καμία περίπτωση, παρόλο που ίσως τη στιγμή αυτή δεν το αντιλαμβάνεσαι, δεν χάνεις άδικα τον καιρό σου
    επειδή ακολουθείς σπουδές σε γνωσιακό αντικείμενο μη προσωπικής σου επιλογής και παράλληλα άνευ ευχαριστησιακής ψυχικής σύνδεσης μαζί του.
    Δεν ξέρω πόσο ορθό είναι αυτό που θα πω, φρονώ όμως πως θα ήταν το ιδανικότερο για εσένα να θεωρήσεις την κεντρική κατάσταση αυτή που βιώνεις,
    έστω σπουδές σε αντικείμενο που ΔΕΝ αγαπάς, να το θεωρήσεις, λοιπόν, και εκλάβεις ως επένδυση ζωής.

Πρώτον, διότι είναι ένας τομέας με ανοικτές επαγγελματικές μελλοντικά ευκαιρίες.
    Δεύτερον, προσφέρει δυνατότητες, με όλες τις παραμέτρους, καρριέρας ως στέλεχος ή σε άλλες υψιλόβαθμες θέσεις.
    Τρίτον, πολύ καλές και υψιλές αποδοχές (χρήματα, άλλα αγαθά).
    Τέταρτον, ευκολίες, κατά την διάρκεια του επαγγελματικού σταδίου, για οργάνωση της προσωπικής ζωής κατά το δοκούν.
    Πέμπτον, διάφορα άλλα προσωπικά ή κοινωνικά αγαθά.

Σε όλα αυτά ας μην αγνοείς αλλά να ενθυμείσαι συνεχώς πως έχεις με το μέρος σου τον χρόνο και όλες συνολικά τις υπόλοιπες προϋποθέσεις,
    να ασχοληθείς και να φοιτήσεις-σπουδάσεις οποτεδίποτε το θελήσεις το γνωσιακό αντικείμενο που αγαπάς. Είτε αμέσως μετά την ολοκλήρωση
    των τωρινών σου σπουδών, είτε κάποια άλλη μελλοντικά στιγμή και ανεξάρτητα σε ποιό επαγγελματικό στάδιο θα βρίσκεσαι.

Εγώ όταν είμουν στην ηλικία σου Johnc είμουν μεγάλος μπουνταλάς (χαζός-ανώριμος-πνευματικά καθυστερημένος).
    Όχι μόνο δεν έπερνε εμπρός να μάθει γράμματα, να σπουδάσει και να δουλέψει το μυαλό μου, αλλά δεν έκανα και
    καμία προσπάθεια για προσανατολισμό και κάποια κατεύθυνση για το μέλλον μου. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνω
    πάντοτε επαγγελματικά εργασίες οι οποίες με άφηναν απόλυτα και μόνο δυστυχισμένο. Κι αυτό είτε το θέλουμε
    είτε όχι, με κάποιους τρόπους έχει προεκτάσεις και επιρρεάζει αρνητικά και τον υπόλοιπο χρόνο εκτός δουλειάς.

Μακάρι να είχα τότε την δική σου ευφυΐα Johnc, και σήμερα την ηλικία σου.

Senior Member
    ευχαριστω γιωργο

Senior Member
    Γιώργος Πολίδης εχεις δικαιο σε αυτο που λες.μπορει να μην μου αρεσει τωρα αυτο αλλα καποτε εαν εχω μια καλη επαγγελματικη θεση ειμαι σιγουρος οτι θα μου υπερ αρεσει!!! μπορω να πω πως αυτο για την ευφθια που ειπες με κολακεψε χαχα !!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread