Μόνος και έρημος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Quote Originally Posted by thegreensaboteur View Post
    Επανέρχομαι στο θέμα...

Λοιπόν, συμφωνώ απότυτα με τις συμβουλές που προτείνετε, έμαθα ότι κάποια κοπέλα είπε στην αδερφή μου ότι θα ήθελε ένα αγορι με το μυαλο το δικό μου και το χαρακτήρα μου κτλ, απλά πάλι φοβάμαι να κανω κάτι(με τη συγκεκριμενη) διότι είμαι άπειρος, και δεν θέλω να απογοητεύσω κάποια κοπέλα και τον εαυτό μου, σκεφτομαι οτι δεν ξέρω να φιλω και με πιάνει πανικός σε περιπτωση που θα γίνει κάτι, σκεφτηκα να πνιξω όλα τα συναισθήματα μου και απλά να μην ασχολουμε καθολου και οτι γινει, να μην τα σκεφτομαι καθόλου όλα αυτα και να σκεφτομαι αλλα πραγματα που με ενδιαφέρουν αλλα παλι λεω τωρα ή ποτε γιατι όσο αργώ τοσο το χειρότερο...
    Μπορεί να ταιριαζεις με την κοπέλα σαν από θαυμα και ο εαυτος σου να αφεθει ελευθερος, όπως το ποταμι που ρεει, χωρις να το καταλαβεις. Το αποκλειεις?
    Κι αν αυτο δε γινει.... Αμα δε δοκιμάσεις κι αμα δεν υποστεις αποτυχίες πως θα ρθει η εμπειρια? Στη χειροτερη περιπτωση (που δεν γινει κατι με την κοπελα) θα εχεις μαθει κατι το οποιο θα σου χρησιμευσει για την επομενη φορα, ήτοι εμπειρια. Και η εμπερια ειναι εφοδιο για να κερδισεις αυτο που θα σ αρεσει, λεω αν καποτε συναντησεις καποια και την ερωτευτεις, αλλιως θα σου ειναι καπως πιο δυσκολα τα πραγματα. Αν δεν μπεις στο νερο πως θα μαθεις να κολυμπας?.... το ιδιο και για να μαθεις να φιλας, πρεπει να υπάρξει όπως και σε όλα τα αλλα στη ζωη η πρωτη φορα.
    Κι αμα απ την αρχη της γνωριμιας προκυπτει πως ταιριαζεις με τον αλλο οι ντροπαδες ευκολα εξαφανιζονται.
    Όμως για να γινουν όλα αυτα θα πρεπει πρωτα γινει η γνωριμια, ειναι μονοδρομος. Προχωρα!
    γιάννης

Senior Member
    Exei δικιο το ξωτικο..φιλε μας...οντως γενικα οταν κανεις πρωτη φωρα οτιδηποτε με καποιον που σου αρεσει ειναι σχεδον σαν να το κανεις για πρωτη φωρα....και ισχυει και για τουσ δυο..να το ξερεισ αυτο!!
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Page 2 of 2 FirstFirst 12