Results 16 to 19 of 19
Thread: Παραιτηθηκα
-
27-11-2012, 01:52 #16
απλα δεν γινεται..εχει τα δικα του προβληματα να αντιμετωπισει δεν θελω να γινομαι βαρος σε κανεναν..επειτα φοβαμαι γι αυτον δεν θελω να τον παρω μαζι μ στη κατηφορα,θελω κ προσπαθω να ειμαι δυνατη γι αυτον για οσο αντεχω ακομα.μετα δεν ξερω..
- 27-11-2012, 01:54 #17
μιλησε του
))
27-11-2012, 02:35 #18
Ελλίνα αν και είναι ανδροκρατούμενο το επάγγελμα του ναυτικού εν τούτοις στο εξωτερικό, έχω την αίσθηση, πως έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις θέση εργασίας. Έψαξες για ευκαιρίες σε εξωχώριες εταιρείες;;; Νομίζω πως εύκολο είναι μέσω διαδικτύου, αν και αγνοώ παντελώς το αντικείμενο σου.
27-11-2012, 16:15 #19
Ελινάκι, επειδή κι εγώ έχω περάσει κάτι παρόμοιο, περισσότερο στην περίοδο της εφηβείας μου, σου λέω το εξής: Μην ζεις απλώς επειδή φοβάσαι να πεθάνεις... Ζήσε και πάλεψε για μία καλύτερη ζωή. Δεν σε πήραν σε δουλειές που έχουν να κάνουν με το αντικείμενο που σπούδασες, ε και????? Ξέρεις πόσοι άνεργοι διπλωματούχοι υπάρχουν εκεί έξω που δεν έχουν καν μία σχέση όπως εσύ? Έπειτα, συμβαίνει και το αντίθετο. Ξέρεις πόσοι συμβιβάζονται με την μέτρια δουλειά τους αλλά είναι μόνοι και δυστυχισμένοι αφού δεν έχουν κανένα δίπλα τους? Είδες λοιπόν που υπερτερείς κι εσύ σε κάποια πράγματα έναντι των άλλων?
Έτσι είναι αυτά. Είμαι σίγουρη ότι αφού είσαι 4 χρόνια με τον άνθρωπό σου, κάτι θα έχει καταλάβει και αυτός ότι σε απασχολεί. Αν τον νοιάζεσαι όντως, μοιράσου τους προβληματισμούς σου μαζί του και άφησέ τον να σε βοηθήσει. Ποιος ο λόγος τότε να έχουμε σχέσεις όταν δεν μοιραζόμαστε τα προβλήματά μας??? Μόνο για να περνάμε καλά? Εκτός κι αν μας κρύβεις κάτι, όπως πχ ότι τα 4 χρόνια μαζί του δεν είναι και τόσο ρόδινα... Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο κόσμος μας έχει ανάγκη το χαμόγελο και την αισιοδοξία των νέων. Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες και προβλήματα και αναποδιές και μερικές φορές νομίζεις ότι όλοι σε κυνηγάνε και το σύμπαν τα έβαλε μαζί σου, όμως κάνε υπομονή και συμβιβάσου προς το παρόν με κάτι διαφορετικό από τα θέλω σου. Και που 'σαι, έμαθα ότι και στον " Άλλο κόσμο ", δεν δέχονται άλλες επισκέψεις, η κρίση βλέπεις χτύπησε και την πόρτα του.....
))) Χαμογέλα βρε κοριτσάκι, ομόρφυνε τον κόσμο!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία