Results 1 to 4 of 4
Thread: Πολυ αγχος,θελω βοηθεια!!!!
-
27-11-2012, 18:11 #1
Πολυ αγχος,θελω βοηθεια!!!!
Γεια σας καλησπερα,ειχα αναγκη να μιλησω....λοιπον....ειμαι 23 χρονων δουλευω ,τελεινω το τει μου το οποιο ηταν να το τελειωσω νωριτερα αλλα υποβληθηκα σε τρεις διαδοχικες επεμβασεις στο γονατο μεσα σε δυο χρονια ηταν κατι το οποιο με αποδιοργανωσε για πολλους λογους πρωτον γιατι ημουν πολυ αθλητικος κ δραδτηριος τυπος δευτερον στο τει μου...που πηγαινα τοσο καλα κ παραλληλα εβγαλα κ αλλη μια σχολη δυο χρονων, ειχα παρει αγγλικα,πρυχιο υπολογιστων σεμιναρια περιμενα να το ειχα τελειωσει νωριτερα!το τει ηταν εκτος της πολης που σπουδαζα...ξενοικιασα εν πασει περιπτωσει τωρα τελειωνω εμεινε ενα μθμ κ η εργαδια που τελειωνει...με το που ξενοικιασα βρηκα πρακτικη μεσα σε δυο μερες κ ξαφνικα επρεπε να αλλαξω πολη να μαθω να ξαναζω με τους γονεις μου που ειναι φοβεροι ανθρωποι αλλα ειναι δυσκολο οπως κ να εχει...κ να μπω σε δουλεια καινουρια πραγματα...στο ενδιαμεσο της πρακτικης χειρουργειο...ξανα γυρναω τελειωνει η πρακτικη στο καπακι βρισκω δουλεια ...χαμος πιο υπευθυνα αγχος ανασφαλεια....μετα τον πρωτο μηνα που πηγα το τριτο χειρουργειο επρεπε ξανα αδεια ανευ αποδοχων επειδη ημουν νεα ...γυρναω στη δουλεια...ξανα....γενικως ειμαι πολυ ανασφαλης καθε μερα ολη μερα λεω δεν το κανω καλα αυτο,παχυνα,δεν με συμοαθουν δεν εκεινο δεν το αλλο...δεν με θελει κανεις...,κ ξαφνικα αρχθσαν να με πιανουν ταχυκαρδιες ριγη εμετοι διαρροιες...σχεδον καθε μερα...φοβαμαι πολυ μηπως ειμαι τρελη μηπως κανω κατι κακο μηπως πεσω απο πουθενα...εκεινη την ωρα...πολυ δυσαρεστο συναισθημα..,,φοβος...δεν μπορω νακοιμηθω...πειτε μου κατι.....
- 27-11-2012, 18:22 #2
πσρε δεκα ανασες ... και ηρεμησε ... σκεψου κατι που σε κανει να αισθανεσαι ομορφα ... η ανασφαλεια στο θεμα της δουλειας με τον καιρο χανεται ... επειδη ανα διαστηματα ελοιπες και δεν μπορουσες να μπεις σε μια ρεγουλα ... αυτο σε αναστατωσε ... θα τα καταφερεις ... κανε υπονομη ...
27-11-2012, 18:43 #3
Φοβαμαιπολυ...νιωθω πανικους.....ταχυπαλμιες.....θ α περασουν ποτε???θα ειμαι τρελη παντα????θα παθω τιποτα?εκεινη την ωρα οτι κ να σκεφτω δεν μου περναει....γενικως ειμαι ανασφαλησσσσσσσς πολυ με ολα!!!!υποφερω...νομιζω ολη μερα ταχυπαλμια...,κ αν παθω τιποτα χειροτερο????
27-11-2012, 18:45 #4
Ευχαριστω πολυ για την εγκαιρη απαντηση