ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΑΥΤΌ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Η προταση μου για την ωρα ειναι να προσπαθησεις να μην επικοινωνησεις εσυ πρωτη. Αν σε παρει αυτος απαντα. Ειναι δυσκολο γιατι εισαι σε φουρτουνα τωρα αλλα προσπαθησε το.
    Κατι αλλο ομως, λες και εδω και στο προηγουμενο θεμα οτι ειχατε πολλα προβληματα. Ποια ειναι αυτα? Για πες μερικα? Για να ρθουμε κ στο τωρα.
    ...δυστυχώς το πήρα πρώτη εγώ...το δη.δ κλειστό όμως...οπότε δε ξανα ασχολήθηκα....κκ τώρα ξαφνικά κάποιος με έχει τρελάνει στα τηλ με απόκρυψη..το σηκώνω κ δε μου μιλάει κανείς.....της χα πω αύριο θα παω σπίτι μου κ το ξέρει.αν με πάρει τηλ ναβρεθούμε?τι να κάνω?

Senior Member
    Ε, μίλα εσύ.. Άρχισε να απαντάς σαν να σου μιλάνε. Το έχω κάνει, είναι πολύ αστείο χοχοχο!

Senior Member
    Απο εκει που γραφεις της χα πω...κλπ δεν σε πιανω. Ξαναγραψτο.

Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Απο εκει που γραφεις της χα πω...κλπ δεν σε πιανω. Ξαναγραψτο.
    όπως είπα σπούδαζω κ σήμερα θα παω στους δικούς μου για ένα τριήμερο....είμαστε από την ίδια περιοχή κ επειδή ξέρει ότι θα είμαι στους δικούς μου..-είμαι σίγουρη ότι θα με πάρει τηλ να βρεθούμε....τι να κάνω??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ξωτικό View Post
    να του πεις οτι θελεις να μεινεις λιγο μονη σου. γραψε το σε χαρτακι και κολλησε το στην παλαμη σου να το διαβασεις, να βρει ςδυναμη να το πεις δλδ αν σε παρει. Μην το σκισεις και πεις δεν μαμιεται και πεις "αχ ναι Μητσο μου πες μου που και ποτε", την πατησες.

επισης, δεν διαβασα τι εχουν πει οι αλλοι εδω αλλα οταν το λεει ενας αντρας αυτο σημαινει τα ακολουθα διαζευκτικα η σωρρευτικα

1) θελω να μεινω μονος μου γιατι μου τα εχεις πρηξει , σε βαρεθηκα

2) θελω να μην εχουμε σχεση γιατι κουραστηκα αλλα μεχρι να βρω αλλη και σε αφησω εντελως, θα σε θυμαμαι οποτε η μοναξια μου βαραει κοκκινο. Ααααααααα, μην εχεις απαιτησεις και προσδοκιες, ειπαμε, θελω να μεινω μονος μου. Τι εννοεις , αν χθες που καναμε σεξ δεν ενιωσα κατι;;;

3)ειμαι κοτα, πως να σου πω οτι δεν σε γουσταρω πια και εχω αρχει ηδη τα πιτσι πιτσι με αλλη, επιζω με την σταση μου αυτη να ξενερωσεις εσυ, χεστηκα αν τρελαθεις στην αγωνια και τις αποριες, αλλα κανε μου τη χαρη βγαλε εσυ το φιδι απο την τρυπα και πες μου οτι θες να χωρισουμε γιατι δεν παει αλλο. Εγω ειπαμε ειμαι κοτος, δεν θελω να φανω κακος.

4) καλα εισαι ζαβο; εννοω , αντε γεια.... η μηπως οχι.... χμ... θα δουμε... οτι αποφασισουμε... ε....γραψε λαθος, οτι αποφασιΣΩ.

5) εχω αλλη γκομενα, σπασε και κοψε τις υστεριες. σε εχω τοοοσο χεσμενη πια που δεν με χαλαει να τα λεμε που κ που, εγω ανηκω αλλου πια. μου ανεβαζει και το ηθικο να ξερω οτι εσυ εισαι ακομα κολλημενη μαζι μου γιατι ειμαι και γαμω τα παιδια αλλωστε, μην ξεχνιωμαστε.

αυτα. το νου σου μικρη.
    χαχαχαχχαα Θεϊκό!!!! Πρέπει να κρατάω σημειώσεις ^ ^

Senior Member
    Ψέμματα;; :DDDD

Page 2 of 2 FirstFirst 12