Results 16 to 30 of 43
Thread: οπτικη παρανοια
-
30-11-2012, 01:06 #16
λακρυ ναι αυτο εκανα κουκουλωθηκα και περιμενα!
λες να το πω ε;
φοβαμαι γιατι βλεπω παλιες μνημες να ξυπνουν γαμωτο..
- 30-11-2012, 01:09 #17
Ρε εχω την εντυπωση οτι με παρακολουθουν απο το σπιτι δλδ μεσα στο σπιτι τι κανω κτλ καποια συγκεκριμενα ατομα κ οτι διαβαζουν τη σκεψη μου τα συγκεκριμενα ατομα κ προσεχω τι λεω τι κανω κ οταν κανω μπανιο κανω με σβηστο φως οταν ειναι να αλλαξω ρουχα κτλ τελοσπαντων παλι στην αποθηκη με σβηστα φωτα για να μην με δουνε μ χει κολλησει αυτο στο μυαλο κ το λαπτοπ το χωνω κατω απο την κουβερτα οπως κ το κινητο ρε συ δεν αντεχω αλλο..... :(
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
30-11-2012, 01:11 #18
Πες της οτι δεν θελεις νοσηλεια γιατι εχεις τη σχολη κ δεν θες να πας πισω στα μαθηματα κ στα εξαμηνα! Θα το σεβαστει πιστευω η θα σου το αναβαλλει, οποτε αμα στο αναβαλλει το πιθανοτερο μεχρι την ημερομηνια αναβολης να εισαι καλα κ να μην χρειαστει να μπεις καν!
Αναλογως το χαρακτηρα της κ αμα ειναι καλοπροαιρετη η οχι, της το λες με τον αναλογο τροπο!! Κ φερτο σιγα σιγα!!
Μετα που εκλεισες τα ματια οταν τα ξανανοιξες ειχαν φυγει τα βηματα??" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
30-11-2012, 01:18 #19
εγω θα ελεγα να μην σβηνεις φωτα κτλ να εχεις παραπανω θαρρος και ετσι το θαρρος σιγα σιγα θα σου γινει συνηθεια(απλα ξερεις κατι μου περνα απο το μυαλο μηπως οντως ειναι κανας μπανιστηρτζης...αλλα μην ανησυχεις αυτο εχει μικρη πιθανοτητα λογικα ειναι ψυχολογικο και μπορεις να συνηθισεις να μην το φοβασαι)-(διοτι ο φοβος ειναι φιλος της ψυχωσης και πρεπει να τον καταπολεμουμε)
30-11-2012, 01:44 #20
Οχι ο μπανιστηρτζης που κολλαει?? Δεν ειναι θεμα ετσι οπως το θετεις, εννοω πχ ακομη κ με κλειστες κουρτινες κ μονο να εχω φως στο δωματιο εχω την εντυπωση οτι συγκεκριμενα ατομα τα οποια δεν μενουν καν κοντα μ με βλεπουν με καποιο τροπο τεχνολογικης εμβελειας που δεν μπορω να εξηγησω πρεπει δλδ να πω ε κ σιγα κ να δουν τι εγινε? Θαρρεις κ εχουν να δουν μπουτι απο τοτε που εφαγαν κοτοπουλο χαχαχαχαχαχ!!!!
30-11-2012, 01:46 #21
οχι τα εβλεπα εκει και μετα απο λιγη ωρα εξαφανιστηκαν και τυλιχτηκα στις κουβερτες!
ναι και γω θα ελεγα να μη σβηνεις τα φωτα!
δινεις τροφη στους φοβους σ ετσι!
αλλα δεν ξερω τρομαξα πολυ με το πιατο..
ωχ πραγματικα δεν μπορω και δε θελω να φορτωθει ο οργανισμος μ παραπανω ρισπερνταλ!
30-11-2012, 01:50 #22
30-11-2012, 01:51 #23
30-11-2012, 01:51 #24
Τέτοια συμπτώματα βίωσα και εγώ και ακόμη χειρότερα. Σιγά-σιγά ανεπαίσθητα είχα δημιουργήσει ένα δεύτερο φαντασιακό κόσμο παράλληλο με τον αληθινό, που όμως επικράτησε ο φαντασιακός ως αληθινός,
τον αληθινό κόσμο ΔΕΝ τον αντιλαμβανόμουν πλέον ως υπαρκτό, λόγου χάριν η πρώην γυναίκα μου τόνιζε επανειλλημένα την ανάγκη να επισκεφτώ ψυχίατρο κι εγώ αδιαφορούσα ως μη αναγκαίο, ακόμη χειρότερα'
πίστευα πως θέλει να ρίξει στάκτη στα μάτια μου, και κάτω από την επιρροή του φαντασιακού ψευδόκοσμου πήρα αποφάσεις όπου εκτελώντας τες οδηγήθηκα στην καταστροφή.
ΔΕΝ γνωρίζω αν υπάρχει περίπτωση να είναι κατορθωτό να πολεμήσεις και διαλύσεις τις ψευδαισθήσεις αυτές που σε βασανίζουν με δικά σου μέσα, με δικές σου δυνάμεις.
Εμένα ο γιατρός εδώ στην Γερμανία μου έδωσε AmisulpridLich 200mg μισό πρωί-μισό βράδυ, και είχα την τύχη σε δύο ημέρες μέσα να θεραπευθώ και έπειτα πλέον δίχως
την επιρροή του ψευδόκοσμου και την λειτουργία προσβλημένου από αρρώστεια αντιληπτικού οργάνου, να δω, συναισθανθώ και συνειδητοποιήσω τις διαστάσεις και όλο το
μέγεθος εκείνου που βίωσα, του ψευδόκοσμου που βίωσα.
30-11-2012, 01:53 #25
Εμενα ειναι παρανοικου τυπου... κ δεν φευγει.. δλδ ακομα κ οταν ημουν "καλα" πολλες φορες περπατουσα στο δρομο κ νομιζα οτι με παρακολουθουν κ ολο γυριζα πισω να δω ποιος ακολουθει! Παιδια υπαρχουν καμερες σε ολους τους δρομους σχεδον θεσσ κ δεν νιωθω ανετα! Οι καμερες υπαρχουν, δεν ειναι στην ιδεα μ, οποιος δεν πιστευει ας κανει μια βολτα στους κεντρικους δρομους η ας ψαξει στο ιντερνετ!!
Σηψη μολις τα βλεπεις κατευθειαν να κλεινεις τα ματια κ να ξαπλωνεις να ηρεμεις, δεν πρεπει κατα τη γνωμη μ να τα ακολουθεις, ετσι τα τροφοδοτεις κ τα δινεις αξια, κ δεν ξερεις που θα σε οδηγησουνε! Αν πχ σου λεγαν οι φωνες ακολουθα τα βηματα κ τα ακολουθαγες κ εφτανες στο μπαλκονι κ σ λεγε η φωνη μετα τωρα πηδα? Οποτε καλυτερα οταν τα βλεπεις κανε αυτο π σ ειπα, μην τα τροφοδοτεις, μην τα κοιτας, κ λεγε συνεχεια ειναι ψευτικα!!" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
30-11-2012, 01:54 #26
30-11-2012, 02:02 #27
και τα 2 παντως οχι τοσο ψυχωση.η ειναι φοβος και εμεση ψυχωση.εγω εχω καθαρη ψυχωση.γμσ τ
30-11-2012, 02:10 #28
Ναι-ναι, εμένα ο γιατρός διέγνωσε παρανοειδή σχιζοφρένεια. Και άρχισε με την αίσθηση πως με παρακολουθούν. Σιγά-σιγά επεκτάθηκε και οξύνθηκε η αίσθηση αυτή.
Πάντως είναι βέβαιο πως η δύναμη μέσα μας της Αντίληψης προσβάλεται, και η αισθησιακή της διάσταση-λειτουργία και η λογιστική της διάσταση-λειτουργία, δηλαδή'
και ο τρόπος με τον οποίο νοιώθουμε τον εαυτό μας και όλα όσα μας περιβάλουν, και ο τρόπος που λογιστικά διαχειριζόμαστε τα μεταβιβαζόμενα από αισθήσεις και αισθητήρια δεδομένα.
30-11-2012, 02:11 #29
Η εμμεση ψυχωση τι ειναι?? Ρε συ δημητρη που τους βρισκεις αυτους τους ορους, πες τα πιο απλα να τα καταλαβαινουμε κ εμεις οι πιο καμμενοι!!! :)
30-11-2012, 02:21 #30
εμμεση ψυχωση εννοω την εμονη που εχεις οτι σε παρακολουθουν.την εμμονη...εννοω.καθαρη ψυχωση ειναι οταν καποια αφηρημενη ιδεα σου καιει το μυαλο οπως εμενα.η δικη σου ειναι εμεση γτ δεν ειναι ο φοβος σου και η ψυχωση αφηρημενη αλλα εχει καποιο αντικειμενο:thn parakoloyuhsh.telospantvn...