Results 31 to 43 of 43
Thread: οπτικη παρανοια
-
30-11-2012, 02:23 #31
Οταν σχετιζεται με παρακολουθησεις κ ιδεες καταδιωξης δεν λεγεται παρανοικου τυπου?? Εγω ετσι ξερω.. Κ οταν ειναι με φωνες κτλ λεγεται σχιζοφρενικου τυπου.. Εμενα ειναι το πρωτο... Τον ορο εμμεση ψυχωση πρωτη φορα τον ακουω.. Εσυ που τον ακουσες??
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
- 30-11-2012, 02:28 #32
30-11-2012, 02:32 #33
30-11-2012, 02:36 #34
30-11-2012, 02:36 #35
μονος μου το σκεφτηκα.κοιτα ενταξη για να μην μπερδευομαστε σχιζοφρενια εχουμε ολοι(δεν ειμαστε ομως εντελως τρελοι(οπως μερικοι) γτ παιρνουμε φαρμακα...)κατατονικοι σχιζοφρενεις λεγονται αυτοι που εχουν την μανια καταδιωξης φωνες κτλ και παρανοικοι σχιζοφρενεις αυτοι (οπως εγω) που εχουμε καποια αφηρημενη ιδεα(εμμονη) που μας τρελενει
30-11-2012, 15:12 #36
συζητησε το , απλα μην την αφησεις να σε φορτωνεις με κατασταλτικα , ημαρτον δηλαδη .Αυτα τα πραγματα δεν τα σταματαει ενα χαπακι , ειναι μια πανισχυρη δυναμη που ξεπερναει τις αντιστασεις των φαρμακων . Εκτος αν εχουν σκοπο να εξοντωσουν εσενα ,,αν ειναι ετσι τοτε συμφωνοι ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥς ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙς ΤΙΠΟΤΑ ,ΘΑΣΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΥΤΟ.
-οΣΟ για τη σκεψη να 'ακολουθησεις τα βηματα για να δεις που θα σε βγαλουνε ' , δεν ειναι και η πιο συνετή αντιμετωπιση ,εκτος και αν εχεις το αισθημα της εμπιστοσυνης και εισαι οπλισμενη με θεληση να αντιμετωπισεις το οτιδηποτε θα προκείψει ,κ καλου κακου παρε και κανα ροπαλο μαζι σου :)
Μια ιστορια που εχω διαβασει 'ανωδυνη σχετικα', αναφερεται σε καποιον που ακολουθησε τις φωνες(η οραμα η συνδιασμος, δεν θυμαμαι) , κατεβηκε απ το σπιτι ,διεσχυσε μερικα τετραγωνα ,και σε ενα καφε που συναντησε αντικρυσε την γκομενα του να φιλιεται με τον καλυτερο του φίλο !!!! Σούπερ ιστοριούλα ! και φυσικα του ανοιξαν τα ματια οι φωνές ! Αλλα ολα εχουν παραπλευρες απωλειες ,καθως αυτος ο τυπος το πηρε βαρεως, εχασε την εξεταστικη , κ η ζωη του εγινε ποιο δυσκολη κ του πηρε καιρο να ισσοροπησει . καποιε φορες καλυτερα ειναι να αγνοουμε ! Αυτη ηταν μια πικαντικη ιστορια , αλλα υπαρχουν και χειροτερες εκπληξεις που δεν ειμαστε ετοιμοι να αντιμετωπισουμε ... Αναφερθηκε και το ακραιο παραδειγμα να σε οδηγησουν τα βηματα στη βεραντα...
Γενικα αυτο που ειναι κανονας (ας πουμε ) ειναι οτι παντα φυλαμε τα νωτα μας , δεν ξερουμε ακριβως με τι εχουμε να κανουμε , ειναι φωνες κ οραματα πισω απ την 'κουρτινα' , δεν ακολουθουμε εντολες ,προτροπες κλπ, το αντιμετωπιζουμε βασικα θεωρητικα.
01-12-2012, 02:00 #37
esoteriki παλι βασανιζεσαι, εχεις παρει τοσα φαρμακα, αυτες οι μ-----ες επιμενουν , θεωρητικοποιησε τες, αγνοησε τες , για τις φωνες λεω , εκει με τις οπτικες πρεπει να χοντραινει το παιγνιδι, αλλα ειναι που ..αρκετο καιρο σου συμβαινουν κ πρεπει να εχεις την πεποιθηση οτι γνωριζεις το τροπο που συμπεριφερονται, οποτε μπορεις κ να τις χειριστεις, μεχρι να κανονισεις η να διαταξεις η να απειλεισεις η να παρακαλεσεις κ χρονικο ραντεβου που θα τις ακους..... λεω εγω τωρα.....
Ομως ξεκολα απο τις δοσολογιες κ τις υπερδοσολογιες που ειναι σιγουρο οτι θα σου τα αυξησει. η ουσια στο αντιψυχωτικο μετραει κ οχι τοσο η δοσολογια( εκτος του αμπιλι, που για πιασει θελει υψηλη δοσολογια ...30μγ κ δεν αξιζει τον κοπο τοσο υψηλη δοσολογια)Δοκιμασες σολιαν? αμισουλπριδη (καπως ετσι)
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΠΟΤΕ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ (εκτος αν εισαι η ηρωιδα του Αλμπερτο Μοραβια -εσωτερικη φωνη-) αλλαξε φαρμακο,μη πεις στη καλη ψυχιατρο για τις φωνες, με τις οπτικες δεν ξερω τι γινεται αλλα κ αυτες ειναι ψευδαισθησεις οποτε τις αντιμετωπιζουμε ιδια , σαν σκουπιδια που χρειαζονται σκουπιδοφαγο,( εκτος αν εχεις οραματα απαραμιλου καλλους οποτε απολαυσε τα σαν ενα τριπ)
Καλος ο παθ ετσι? ωραια τα λεει ! λες να ξερει? η ειναι κανενας ψυχοτετοιοσ?
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
01-12-2012, 02:22 #38
καλη τυχη!!!!
Last edited by katerinaki; 01-12-2012 at 22:51.
Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
02-12-2012, 17:49 #39
εσωτερικη τι κανεις/?
Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
03-12-2012, 20:01 #40
γεια σας παιδια η αληθεια ειναι οτι ειμαι πιο ηρεμη απο τοτε που ανοιξα το θεμα!
δεν ξαναειχα μεχρι στιγμης επεισοδιο οπτικων ψευδαισθησεων και οι φωνες ειναι λιγο πιο ησυχες!
δεν εκανα τπτ διαφορετικο απλα παρεμεινα στο κρεβατι!
ξερω αυτο δεν ειναι λυση και με εχει πιασει μια μελαγχολια αλλα μπροστα στο φοβο που ενιωθα δε συγκρινεται!
παθ ναι συμφωνω πως μαλλον δεν πρεπει να ακολουθω τις προτροπες τους γιατι αν το μαιο το εκανα και τσακωνομουν με τους γειτονες σιγουρα θα κατεληγα με εισαγγελικη!
παντως θα ηθελα και μενα οι φωνες μου να ηταν βοηθητικες οπως του τυπου στην ιστορια!
κατερινακι!σε ευχαριστω για την ενθαρρυνση μιλησα τλκ στη γιατρο για τα οπτικα και με καθησυχασε μου ειπε αν επιμεινουν οκ αλλα μαλλον ηταν παρωδικα!
εσυ πως εισαι;
04-12-2012, 09:02 #41
04-12-2012, 21:45 #42
ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου αλλα ως τωρα κανεις δεν βγηκε να πει οτι ο διαλογισμος τον θεραπευσε απο ψυχωση
(το πολυ απο καταθλιψη)
06-12-2012, 23:35 #43
Το μόνο που θωρακίζει, η ίδια η "Αύρα" όμως, είναι η Βουλή και τα πέριξ στις μεγάλες και μικρές ή και μεσαίες ή όλες τις διαδηλώσεις.
Ο διαλογισμός θωρακίζει την αύρα????? Ε ποτέ!!!!!