Results 1 to 4 of 4
Thread: ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ
-
30-11-2012, 12:07 #1
ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ
Γεια σας,
Είμαι παντρεμένος με παιδάκι 4 χρονών. Μετά από ένα χρόνο εντάσεων λόγω της οικονομικής κρίσης, ζούμε στο σπίτι με τη γυναίκα μου σχεδόν σαν συγκάτοικοι. Η Ρ.... επέλεξε να κοιμάται στον καναπέ τους 2-3 τελευταίους μήνες, ενώ τον τελαυταίο χρόνο κοιμόταν μαζί με το παιδί. Έχουμε να βρεθούμε σεξουαλικά σχεδόν χρόνο. Το καλοκαίρι μου ζήτησε να χωρίσουμε μα τελικά καταξληξαμε να ζούμε έτσι. Είναι 8 μήνες άνεργη και ζούμε με ότι βγάζω εγώ και φυσικά ίσα που μας φτάνουν, και με βοήθεια από τους δικούς μου. Ενώ τώρα δεν έχουμε εντάσεις, το θέμα όμως της απομάκρυνσης από το κρεβάτι με ενοχλεί τρομερά, ενώ αυτή προσπαθεί να το αποφύγει με προφάσεις και να κοιμάται στον καναπέ. Η μητέρα της έχει καρκίνο και αυτό την έχει επηρεάσει παρόλο που είναι δυναμικός χαρακτήρας αλλά με πολλές ανασφάλειες που πριν 3-4 χρόνια μας έφτασαν στα άκρα (ζήλιες κτλ)
- 30-11-2012, 13:25 #2
Ελα ρε φιλε που φταιει η οικονομικη κριση. Αμα ηταν ετσι πρεπει ολα τα ζευγαρια στην ελλαδα να χωρισουνε. Λες απο αυριο να ξεπουλησει το ικεα καναπεδες? Ειχε φθαρει το πραγμα και το οικονομικο συντελεσε, οχι φταιει αυτο. Ηταν ολα τελεια δηλ και επειδη δεν εχεις λεφτα το επομενο πρωι αποφασισε η γυναικα σου να σου κοψει το κοκο?
Αλλου ειναι οι πραγματικες αιτιες. Μη την πιεζεις παντως γτ εχει τελειωσει το θεμα. Πρεπει να αναγνωρισεις τις τους πραγματικους λογους που σας οδηγησαν στο σημερα και κατα ποσο μπορουν να αρθουν. Αν θες γραψε ποιοι νομιζεις οτι ειναι. Ηδη λες 2-3 στοιχεια, μη τα ρισνουμε ολα στην κριση και στη γυναικα σου. Για ανελυσε το θεμα ζηλειες που λες ας πουμε και οτι αλλο νομιζεις. Εσυ τα κανες ολα τελεια δηλ? Γτ μονο τη γυναικα σου κατηγορας.
30-11-2012, 16:03 #3
ποσα χρονια ειστε ζευγαρι νικο?
οι σκηνες ζηλειας πριν 3-4 χρονια απο ποια πλευρα εγιναν?υπηρχε σοβαρη αφορμη η ηταν στο ασχετο??
30-11-2012, 21:19 #4
νομιζω πως κατι αλλο παιζει,αλλα σε εχει εκει γιατι ειναι ανεργη και δεν μπορει να συντηρησει τον εαυτο της και το παιδι.ειναι ολοφανερο οτι δεν σε ποθει
αρχισε να βγαινεις με φιλους και τσεκαρισε αν την πειραζει..η ζηλεια ηταν απο την δικη σου,η απο την δικη της πλευρα?διοτι αν εχει να συ κατσει ενα χρονο,αλλα δεν θελει και να πας με αλλη,τοτε σορυ φιλε,εχει σοβαρα θεματαΝα σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
Ακουστική θεραπεια για εμβοές
21-06-2025, 15:28 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή