ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΩ ΤΟ FACEBOOK
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΩ ΤΟ FACEBOOK

Μισώ το facebook γιατί εκεί βλέπεις τους ανθρώπους με ένα χαμόγελο συνέχεια ζωγραφισμένο στα χείλη σε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση. Φυσικά και δεν το κατακρίνω. Γιατί να το κάνω άλλωστε; Είναι ωραίο να είναι χαρούμενοι οι άνθρωποι και χαμογελαστοί. Αλλά δεν είναι αυτό για μένα τώρα. Δεν είναι συμβατό με μένα. Δεν είναι το μαύρο που με τραβάει. Σχεδόν με κάνει να νιώθω παράταιρος, παράκαιρος, βυθισμένος στον δικό μου κόσμο, οι άλλοι να ζουν φυσιολογικά και εγώ όχι. Αλλά ξέρετε κάτι; Fuck normality. Εγώ είμαι σε αυτή τη φάση και σε όποιον αρέσει. Οι "μεσ στην καλή χαρά" μακρυά από μένα. "Μα πού τους είδες αυτούς;" θα πει κάποιος. Ε μα στο facebook, που αλλού. Α, ναι, ξέρω, αυτός είναι ένας ψεύτικος κόσμος, σαν τον κόσμο της τιβί που όλοι είναι χαρούμενοι και περνάνε φοβερά και ντροπή τους που το κάνουνε αυτό εν καιρώ κρίσης.

Senior Member
    Στεφανε καταλαβαινω τι λες, αλλα απο την αλλη δεν ξερεις τι πονος μπορει να κρυβεται πισω απο μια χαρουμενη μορφη.
    προσωπικα στο δικο μου facebook εχω φωτογραφιες που ειμαι πολυ χαρουμενη και ανεμελη.
    και οντως ετσι ημουν οταν προλαβα να απαθανατισω την χαρα που ενιωθα τοτε πριν γινει αναμνηση...
    μπορει λοιπον η φρατζιλ στις φωτος του φεις της να γελαει ανεμελα, αλλα μεσα της αρκετα συχνα νιωθει απελπισια, πονο, οργη...
    "ΟΠΟΙΟΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΥΨΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Senior Member
    εγω κ αν δεν μισω το φεισμπουκ!δεν ξερω αν μοιαζουν οι λογοι μας αλλα εφτασα σε τετοιο σημειο ωστε να γραφω σελιδες ατελιωτες για τισ ψυχολογικες συνεπειες ενος τετοιου τερατουργηματος.Ρε παιδια ολα ειναι μια βιτρινα,ενα φαινεσθαι,μια πλαστικη εικονα.Εχει αναρωτηθει ποτε κανεις που εχει καποια σχεση με την ψυχολογια η που ψαχνει τον εαυτο του,τι συνεπειες εχει ολο αυτο και απο που πηγαζει?Ποσα κομπλεξ κατωτεροτητας,ποση ανασφαλεια,ποση αναζητηση για λιγο προσοχη,ποσο σημασια ψαχνουν μερικοι να προσδωσουν στυην υπαρξη τους μεσω κατι τετιου?Πανω απ'ολα εχει σημεσια ο τροπος χρησης που κανει ο καθενας σε καθε τεχνολογικη καινοτομια σαν κ αυτη.
    Πραγματικα εκνευριζομαι οταν ακουω νεους να μιλανε σε ορους like,nudge,comment,share,tag μπλα μπλα μπλα..Δεν το κατακτησαμε κ εκμεταλευτηκαμε εμεις..αυτο μας κατεκτησε..Ποσο κουτσομπολιο,ποσες παγιδες για μικρα παιδια,ποσοι ελεινοι τυποι το εκμεταλευονται για σαπιες επιθυμιες,ποση ψευτια,ποση εκφραση κατωτερων συναισθηματων..
    Εχουμε τοσα πολλα και ταυτοχρονα χρειαζομαστε τοσο λιγα..Επιτελους να σταματησει αυτη η ματαιοδοξια!

Senior Member
    Στεφανε περα απ την πλακα μας εχεις ζαλισει τα παπαρια ετσι? Χωρις παρεξηγηση κοντευω να βγαλω αρχιδια με αυτα π διαβαζω. Αμα το μισεις οκ δν ειναι κακο απλα δν φτιαχνεις προφιλ, κ εγω δν εχω, so what? Κ μην ανοιγεις συνεχεις θεματα με οτιδηποτε σκεψη σου ερθει στην κουτρα ανοιξε ενα θεμα υπο μορφη μπλογκ κ γραφε εκει τα σεντονια! Χωρις παρεξηγηση ξερεις οτι σε συμαπθω κ θελω να σε βοηθησω αλλα ωρες ωρες εισαι εντελως απαλευτος ρε φιλε!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Ρε φίλε κ συ μια στιγμή της ημερασ θα χαμογελάσει αμα σε πάρω κ σε βγάλω φωτό κ σε βάλω στο φμπ ένας από γ τους θα γίνεις που είναι το πρόβλημα;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    lacrymosa σκασε.
    Last edited by stefanos14587; 16-11-2012 at 00:29.

στο φεις εαν θελεις μπαινεις και εαν μπεις εσυ επιλεγεις να κοιτας φωτο. και εμενα δεν μου αρεσουν οι αντζουγες στην πιτσα για αυτο και δεν βαζω

εσυ εχεις φεις;

Senior Member
    ναι εχω. και να μη θελω πεφτω πανω σε αυτες τις φωτο. το ξερω οτι ειναι γελοιο, χαζο, εγωιστικο, δεν ξερω τι, αλλα στη φαση αυτη δε γουσταρω να βλεπω χαμογελαστους ανθρωπους που περνανε καλα, γιατι εγω περναω χαλια και εχω καταθλιψη. και με ποναει.

εσυ εχεις βαλει φωτο που κλαις και εισαι χαλια δηλαδη;

Senior Member
    οχι αλλα σκεφτομαι να το κανω.

αρα και εσυ εισαι μια απο τα ιδια

μετα σοθ φταινε οι αλλοι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by stefanos14587 View Post
    οχι αλλα σκεφτομαι να το κανω.
    Χαχαχαχαχαχα οχι ρε φιλε δν υπαρχεις. Ακουσε με ΣΟΒΑΡΑ για μια φορα, σταματα να εκθετεις τον εαυτο σου. Γενικα. Μετα μν περιμενεις να ασχοληθει κανενας, απλα θα σε λυπουνται. Αρα ο σκοπος σ δεν ειναι ετσι επιτευξιμος. Βρες αλλους τροπους. Κ μακρια απο ντραγκς. lacrymosa speaking. Over.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    Μην το επιχειρήσεις αυτό φίλε μου Στέφανε,διότι μετά θα τρέφονται από την δικιά σου λύπη.
    Σίγουρα υπάρχουν εκείνοι που το έχουν διαλύσει αφού μετατρέπουν την ζωή τους σε μια στημένη κατάσταση,ποζεριλίκι,και τα ίδια και τα ίδια,υπάρχυν βέβαια και οι εξαιρέσεις.
    Απλά προκειμένου να μην στεναχωριέσαι γι αυτό,και αφού το ποιασες το νόημα του faebook,ή διέγραψε το προφίλ σου,ή μην ξανασχοληθείς μαζί τους.
    Γιατί,δεν γνωρίζω για ποιούς απευθύνεσαι αλλά ένα χαμόγελο σε μια φωτογραφία δεν δηλώνει απαραίτητα την απόλυτη ευτυχία.

Senior Member
    Δουλειά δεν έχει ο διάολος, τ' αρχίδια του θα ξύνει...

Senior Member
    Μη νομιζεις πως ολοι αυτοι που δηλωνουν 'ευτυχισμενοι' μες στο fb ειναι κιολας..
    Υποδυονται τους ευτυχισμενους για να το πιστεψουν και αυτοι οι ιδιοι μαλλον..
    Οι περισσοτεροι βαριουνται να βγουν εξω απο το σπιτι τους και καθονται στην καρεκλιτσα τους με το καφεδακι τους και χαζολογουν στο pc..
    [I]Love...[/I]

Page 1 of 2 12 LastLast