ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ Ή ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 97
    Senior Member
    inter για το butterfly effect 2 τι εχεις να πεις?δεν το εχω δει.to beutiful mind ειναι κορυφαιο εργο.ομως ενω απο αυτην την ταινια θα επρεπε να διδαχθοθμε κατι νομιζω οτι οι περισσπτερροι που την παρακολουθησαν δεν πηραμε κατι.αυτα που ειχε ο τυπος και αν ηταν δυσκολιες ομως δεν εμεινε στασιμος προσπαθησεκαι μεχρι και νομπελ πηρε.κορυφη

Senior Member
    Originally posted by interappted
    εχεις να πεις κατι κ για το bytterfly effect1??

Έχω να πω πως πρέπει να το δω για να σας πω.

Αν είναι φόλα, θα τα ακούσεις Ιντεράκι.:P:P:P

Senior Member
    Originally posted by maria210800
    inter για το butterfly effect 2 τι εχεις να πεις?δεν το εχω δει.to beutiful mind ειναι κορυφαιο εργο.ομως ενω απο αυτην την ταινια θα επρεπε να διδαχθοθμε κατι νομιζω οτι οι περισσπτερροι που την παρακολουθησαν δεν πηραμε κατι.αυτα που ειχε ο τυπος και αν ηταν δυσκολιες ομως δεν εμεινε στασιμος προσπαθησεκαι μεχρι και νομπελ πηρε.κορυφη
    Όντως.Μου το είχε βάλει να το δω μια καθηγήτρια των μαθηματικών μου-καλή μου φίλη..Και λέω εντάξει το άτομο είναι μυαλό στον κόσμο των μαθηματικών.Για καμιά ευφυία πάλι θα είναι το στόρι.Δεν είχα καταλάβει Χριστό ότι από κάτι έπασχε και όταν πήγαν και τον έπιασαν νόμιζα ότι είναι από τις σκοτεινές υπηρεσίες και το παρίσταναν ψυχίατροι για να τον πιάσουν.Φαντάσου αν εγώ ως θεατής δεν είχα καταλάβει τίποτα πόσο αυτός που το βίωνε δεν καταλάβαινε.Αλλά με συγκίνησε και η σύντροφός του που δεν τον εγκατέλειψε αλλά και αυτός όταν ξαφνικά είπε ανάμεσα στο πλήθος κι εκεί που μιλούσε με τους φανταστικούς φίλους του...απευθυνόμενος νομίζω στη γυναίκα του \"Πλέον καταλαβαίνω ότι αυτοί δεν είναι αληθινοί.Δεν γερνούν ποτέ.Μένουν τόσα χρόνια οι ίδιοι\"Όντως ο τύπος είχε μυαλό.Έτσι;Για να έχεις τα κουράγια να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από τις ψευδαισθήσεις θέλω εξυπνάδα αλλά και θέληση ψυχής.Μπράβο λοιπόν και σ\'αυτόν αλλά και σε όποιους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.Και keep απ\'ότι διάβασα είσαι και εσύ καθηγητής,και μια χαρά αγγλικά ξέρεις.Μπράβο λοιπόν που έχεις το πείσμα και προχωράς....

Senior Member

Senior Member
    Originally posted by kassi_21

Όντως.Μου το είχε βάλει να το δω μια καθηγήτρια των μαθηματικών μου-καλή μου φίλη..Και λέω εντάξει το άτομο ήταν μυαλό στον κόσμο των μαθηματικών.Δεν είχα καταλάβει Χριστό ότι από κάτι έπασχε και όταν πήγαν και τον έπιασαν νόμιζα ότι είναι από τις σκοτεινές υπηρεσίες και το παρίσταναν ψυχίατροι για να τον πιάσουν.Φαντάσου αν εγώ ως θεατής δεν είχα καταλάβει τίποτα πόσο αυτός που το βίωνε δεν καταλάβαινε.Αλλά με συγκίνησε και η σύντροφός του που δεν τον εγκατέλειψε αλλά και αυτός όταν ξαφνικά είπε ανάμεσα στο πλήθος κι εκεί που μιλούσε με τους φανταστικούς φίλους του...απευθυνόμενος νομίζω στη γυναίκα του \"Πλέον καταλαβαίνω ότι αυτοί δεν είναι αληθινοί.Δεν γερνούν ποτέ.Μένουν τόσα χρόνια οι ίδιοι\"Όντως ο τύπος είχε μυαλό.Έτσι;Για να έχεις τα κουράγια να ξεχωρίσεις την πραγματικότητα από τις ψευδαισθήσεις θέλω εξυπνάδα αλλά και θέληση ψυχής.Μπράβο λοιπόν και σ\'αυτόν αλλά και σε όποιους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.Και keep απ\'ότι διάβασα είσαι και εσύ καθηγητής,και μια χαρά αγγλικά ξέρεις.Μπράβο λοιπόν που έχεις το πείσμα και προχωράς....
    Να αναφέρουμε ότι ο Τζον Νας ( ο σχιζοφρενής μαθηματικός) είναι υπαρκτό πρόσωπο και μαλιστα είναι ακόμη εν ζωή.

Και κατι που δεν το ξέρουν πολλοί. Ο γιός του Τζον Νας έπαθε ότι και ο πατέρας του. Βλέπετε η σχιζοφρένεια είναι κληρονομική...

Senior Member
    Εμένα μου άρεσε και κάτι άλλο στην ταινία. Η Τζένιφερ Κόνελι. Γ..ώ τις γκόμενες!

Senior Member
    Έλα ρε..Ναι;Καλά το ήξερα ότι είναι υπαρκτή προσωπικότητα αλλά ζει ακόμα;;;Ήθελα και θέλω τόσο να τον γνωρίσω αλλά αμφιβάλλω αν τον προλάβω την εποχή που θα έχω βρει λεφτά..

Senior Member
    Originally posted by Μιχάλης
    Εμένα μου άρεσε και κάτι άλλο στην ταινία. Η Τζένιφερ Κόνελι. Γ..ώ τις γκόμενες!
    Αν εννοείς τη συμπρωταγωνίστρια έχω να πω πως η καθηγήτρια-φίλη μου είχε σπάσει τα νεύρα να μου λέει τι όμορφη γυναίκα είναι αυτή κι εμένα να μου φαίνεται απλά συμπαθητική..Χαχα..

Senior Member
    Δεν χρειάζονται λεφτά kassi. Η θέληση αρκεί.

Senior Member
    Originally posted by Existir
    Originally posted by kassi_21

Wuthering Heights (1939)-έχω διαβάσει το βιβλίο.Ποιός έπασχε από οριακή;Εμένα όλοι μια χαρά μου φαίνονταν..(λολ)
    Κι οι δυό τους...:D:P
    Αφιερωμενο

http://www.youtube.com/watch?v=jdmvs7r1u9c&mode=related&search=

Senior Member
    Wuthering heights Kate Bush

Out on the wiley, windy moors
    We\'d roll and fall in green.
    You had a temper like my jealousy:
    Too hot, too greedy.
    How could you leave me,
    When I needed to possess you?
    I hated you. I loved you, too.

Bad dreams in the night.
    You told me I was going to lose the fight,
    Leave behind my wuthering, wuthering
    Wuthering Heights.

Heathcliff, it\'s me-- I\'m Cathy.
    I\'ve come home. I´m so cold!
    Let me in-a-your window.

Oh, it gets dark! It gets lonely,
    On the other side from you.
    I pine a lot. I find a lot
    Falls through without you.
    I\'m coming back, love.
    Cruel Heathcliff, my one dream,
    My only master.

Too long I roam in the night.
    I\'m coming back to his side, to put it right.
    I\'m coming home to wuthering, wuthering,
    Wuthering Heights,

Heathcliff, it\'s me-- I\'m Cathy.
    I\'ve come home. I´m so cold!
    Let me in-a-your window.

Ooh! Let me have it.
    Let me grab your soul away.
    Ooh! Let me have it.
    Let me grab your soul away.
    You know it\'s me--Cathy!

Senior Member
    Originally posted by maria210800
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΚΑΙ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΚΑΙ Ο ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΑΣΘΕΝΗΣ.ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΗ.Ο ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΓΙΑΤΡΕΨΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΝ ΝΤΕ ΝΙΡΟ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.ΤΕΛΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑ
    Πιστεύω ότι αναφέρεσαι στα \"Ξυπνήματα\", Awakenings ο τίτλος στα αγγλικά.
    Δραματική
    Αμερικανική παραγωγή του 1990
    Σκηνοθεσία: Πένι Μάρσαλ
    Παίζουν: Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Τζούλι Κάβνερ, Ρουθ Νέλσον, Τζον Χερντ, Πενέλοπι \'Αν Μίλερ

Senior Member
    Η ταινία στην οποία αναφέρθηκε ο keep-walking είναι το

Birdy (Ο άνθρωπος πουλί) 1984
    Ηθοποιοί: ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΕΙΤΖ, ΜΑΘΙΟΥ ΜΟΝΤΙΝ, ΤΖΟΝ ΧΑΡΚΙΝΣ
    Δύο φίλοι συναντώνται στο στρατιωτικό νοσοκομείο μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο ένας έχει τραυματιστεί άσχημα στο πρόσωπο. Ο άλλος βρίσκεται στο ψυχιατρικό τμήμα, αμίλητος, χαμένος στο παιδικό του όνειρο: να μπορεί να πετάει όπως τα πουλιά.

Επίσης σχετικά με το θέμα

The caveman\'s Valentine (Ο ερημίτης της Νέας Υόρκης) 2001
    Με Samuel Jackson και βασίζεται σε βιβλίο.

Ο Ρόμιουλους Λέντμπέτερ, ταλαντούχος μουσικός και απόφοιτος της πιο ονομαστής Μουσικής Σχολής είναι ένας ιδιόρρυθμος άστεγος αλήτης που έχει επιλέξει να ζει σε μια σπηλιά μέσα σʼ ένα πάρκο της Νέας Υόρκης. Ένα παγερό χειμωνιάτικο πρωινό, ανακαλύπτει έξω από τη σπηλιά του το πτώμα ενός εκπληκτικά ωραίου νεαρού. Η αστυνομία ανακοινώνει ότι ο θάνατος προήλθε εξαιτίας της παρατεταμένης έκθεσης στην υπερβολική παγωνιά. Ωστόσο, ο Ρόμιουλους έχει άλλη γνώμη.

Την έχω δει την ταινία και ο πρωταγωνιστής δεν είναι απλά ιδιόρρυθμος όπως τον αποκαλούν στις περισσότερες ελληνικές περιγραφές της υπόθεσης που διάβασα. Δεν είμαι ειδική στην ορολογία αλλά σχιζοφρενής πρέπει να είναι ο σωστός όρος. Ο άνθρωπος βλέπει οράματα, νομίζει ότι τον καταδιώκουν συνέχεια, και παρ\' όλα αυτά προσπαθεί να τα βάλει στην άκρη για να διελευκάνει ένα φόνο.

Όσο για το butterfly effect δεν σχετίζεται τόσο άμεσα με το θέμα. Δείχνει τον πρωταγωνιστή αν θυμάμαι καλά σε ψυχιατρείο γιατί δεν τον πιστεύουν αλλά νομίζω ότι μια τέτοια κατάσταση είναι ικανή να τρελάνει ή να κάνει έναν άνθρωπο να αμφισβητεί το μυαλό του έτσι κι αλλιώς.

Senior Member
    Birdy (Ο άνθρωπος πουλί) 1984
    Ηθοποιοί: ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΕΙΤΖ, ΜΑΘΙΟΥ ΜΟΝΤΙΝ, ΤΖΟΝ ΧΑΡΚΙΝΣ
    Δύο φίλοι συναντώνται στο στρατιωτικό νοσοκομείο μετά τον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο ένας έχει τραυματιστεί άσχημα στο πρόσωπο. Ο άλλος βρίσκεται στο ψυχιατρικό τμήμα, αμίλητος, χαμένος στο παιδικό του όνειρο: να μπορεί να πετάει όπως τα πουλιά.
    Τhx Aphelia...θελω να τη δω αυτη την ταινια...την ειχα δει τοσο παλια που δεν την θυμαμαι σχεδον καθολου,νομιζω την ειχα βρει βαρετη τοτε...και καποτε ειχα νομιζω αγορασει και το βιβλιο αλλα δεν το διαβασα ποτε...που να βρισκεται αραγε.. θα κοιταξω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Κι εγώ το ίδιο, την είχα δει πάρα πολύ παλιά. Κι εμένα μου είχε βγάλει ότι ήταν λίγο βαρετή (έχει μεγάλες σιωπές και τέτοια) αλλά είχε και κάτι που σε τράβαγε, μια ατμόσφαιρα. Βέβαια αν τη δω τώρα θα μου φανεί λες και βλέπω άλλη ταινία.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast