ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ Ή ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 97
    Senior Member
    Λοιπόν αν πιάσουμε παλιές ταινίες έχει πολύ ψωμί. Καταρχάς τις μισές τουλάχιστον του Χίτσκοκ (Vertigo και Psycho μου έρχονται τώρα στο μυαλό).

Επίσης το Suddenly last summer (Ξαφνικά πέρυσι το καλοκαίρι) 1959 με Elizabeth Taylor, Catharine Hepburn και Montgomery Clift.

Senior Member
    [/quote]

Αφιερωμενο

http://www.youtube.com/watch?v=jdmvs7r1u9c&mode=related&search= [/quote]
    Το ακούω από το απόγευμα ένα πράγμα.Η τύπισσα που το τραγουδάει ποιά είναι;;;;;Ηθοποιός ή τραγουδίστρια σκέτο;;;

Senior Member
    Originally posted by kassi_21
    Αφιερωμενο

http://www.youtube.com/watch?v=jdmvs7r1u9c&mode=related&search=
    Το ακούω από το απόγευμα ένα πράγμα.Η τύπισσα που το τραγουδάει ποιά είναι;;;;;Ηθοποιός ή τραγουδίστρια σκέτο;;;
    Κυριως τραγουδιστρια.
    \"Kate Bush (born 30 July 1958, London) is an English singer, songwriter, musician and record producer. Her eclectic musical style and idiosyncratic lyrics have made her one of the United Kingdom\'s most successful and original solo female performers of the past 30 years.

In 1978 at age 19, she debuted with the surprise hit \"Wuthering Heights\", topping the UK charts for four weeks and becoming the first woman to have a UK number one with a self-written song.\"

απτο http://en.wikipedia.org/wiki/Kate_Bush

ακου τοτε κι αυτα:

http://www.youtube.com/watch?v=C9Ej4WDybCQ&mode=related&search=
    (με τρελη κιθαρα!)

http://www.youtube.com/watch?v=oy3K_qhZmwc&mode=related&search=

\"And if I only could
    I\'d make a deal with God
    And I\'d get him to swap our places\"

Junior Member
    Δεν ξέρω αν υπόθηκε, γιατί δε διάβασα και τισ 4 σελίδες, βιαστικά μόνο...

>>>>Donnie Darko<<<<

:)

Senior Member
    girl interrupted

ουτε εγω ξερω αν ειπωθηκε αλλα εχω αναγκη τοση να τη δω να παρω το αισιοδοξο μνμ οτι ολα μπορει να πανε καλα κ
    κυριως το οτι ειναι αληθινη ιστοριατης Susanna Kaysen!! Susanna help me , Susanna tell me what to do...
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    ena kainoyrio me tin Gwineth paltrow opoy exei sxizofreneia kai einai mauhmatikh idiofiia....

kai ena oreo xaritomeno to

\"i falaina kai o mozart\"
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Ω,ωραία.Θα πάω να το δω...Λοιπόν πήρα μερικές ταινιούλες.Θα πάω να τις δω και θα σας πω εντυπώσεις.Κοιτούσα Keep και τι είδα;Στα τοπ τα νεόφερτα \"Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι\"-και νόμιζα πως το έλεγες για πλάκα,δεν ήξερα ότι όντως υπάρχει ως ταινία.Συν ένα άλλο έργο \"Σχιζοφρένεια\" που πάλι έχει να κάνει με φόνους......

Senior Member
    ας τα κατω αυτα για μας ειναι επικυνδυνα
    δες το υποσεινηδητο
    το stay
    το θανασιμο πειραμα
    το κρυφτο
    κ καλα εισαι
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    τελειες ταινιες ιντερ το κρυφτο ο ντε νιρο καταπληκτικος τελειος.δεν υπηρχε περιπτωση να εβρισκα ποιος ηταν ο δολοφονος.διχασμενος,τελει ωμενος

Member
    εχει ακουσει κανεις για μια ταινια ή βιβλίο με τον τιτλο Sybil ή Cybil δεν ξερω ακριβως πως γραφεται??
    ειναι η διαδικασία ψυχαναλυσης μια κοπέλας με πολλαπλή προσωπικότητα. Είχε 9 προσωπικότητες.
    Το ψαχνω πολύ καιρό αλλα χωρίς αποτέλεσμα

Senior Member
    Originally posted by angelinadance
    εχει ακουσει κανεις για μια ταινια ή βιβλίο με τον τιτλο Sybil ή Cybil δεν ξερω ακριβως πως γραφεται??
    ειναι η διαδικασία ψυχαναλυσης μια κοπέλας με πολλαπλή προσωπικότητα. Είχε 9 προσωπικότητες.
    Το ψαχνω πολύ καιρό αλλα χωρίς αποτέλεσμα
    Μήπως εννοείς αυτό;
    http://www.imdb.com/title/tt0075296/

Είναι τηλεταινία από ότι κατάλαβα, βασίζεται σε αληθινή ιστορία και υπάρχει και σε βιβλίο.
    Ο τίτλος είναι Sybil. Αν ψάξεις με το όνομα της συγγραφέως θα δεις ότι το βιβλίο υπάρχει και στην Ελλάδα αλλά νομίζω ότι είναι στα αγγλικά. Κοίταξε όμως λίγο και το internet για το θέμα γιατί από ότι διάβασα υπάρχει διαμάχη για το αν αυτή η γυναίκα έπασχε πράγματι από διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας.

Senior Member
    Υπάρχει όντως διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας;;;;Μα καλά κι αυτή...9 πήγε και μάζεψε;;Εγώ ξέρω για τις 7ψυχες γάτες!!!!
    Μια ταινία για ΑΓΟΡΑΦΟΒΙΑ
    \"Ηλεκτρονικοί έρωτες\"

Senior Member
    ΑΣΧΕΤΟ:Kanena η τύπισσα,η ωραιοτάτη Kate Bush λικνίζεται σα να κάνει Τάι Τσι στο Βίντεο....Ειδικά το βιντεάκι στην εξοχή με το κόκκινο το σύνολο μου θυμίζει Σαολίν και Τάι Τσι έξω απ\'το Ναό..ΛΟλ,γέλασα αρκετά..

Member

Κινηματογραφικές ψυχο-ταινείες

Καλησπέρα :) Κάποια στιγμή θυμάμαι οτι είχα συναντήσει, εδώ στο forum, ένα topic το οποίο κατέγραφαν τα μέλη μέσα ταινείες που είχαν σχέση με ψυχολογικές παθήσεις και ψυχολογία γενικότερα...Το ψάχνω μέρες για να το βρώ αλλά τίποτα και σκέφτηκα να ξαναανοίξω topic με το ίδιο θέμα.Θα ήθελα λοιπόν εδώ να συγκεντρώσουμε όσες ταινείες γνωρίζουμε που έχουν αυτό το θέμα.Η απίστευτη ταινεία που έχω δεί εγώ και η οποία πραγματικά με συγκλόνισε ήταν "ενας ωραίος (ή υπέροχος;;) άνθρωπος" όπου ο πρωταγωνιστής πάσχει απο σχιζοφρένεια.Είχα δεί κάποτε και μια άλλη με μια κοπέλα που έπασχε απο διπολική διαταραχή αλλά δυστηχώς δεν θυμάμαι τίτλο..Αν γνωρίζετε εσείς κάποια φωτίστε με παρακαλώ :)

Member
    Originally posted by i-love-me
    Καλησπέρα :) Κάποια στιγμή θυμάμαι οτι είχα συναντήσει, εδώ στο forum, ένα topic το οποίο ανέφεραν τα μέλη μέσα ταινείες που είχαν σχέση με ψυχολογικές παθήσεις και ψυχολογία γενικότερα...Το ψάχνω μέρες για να το βρώ αλλά τίποτα και σκέφτηκα να ξαναανοίξω topic με το ίδιο θέμα.Θα ήθελα λοιπόν εδώ να συγκεντρώσουμε όσες ταινείες γνωρίζουμε που έχουν αυτό το θέμα.Η απίστευτη ταινεία που έχω δεί εγώ και η οποία πραγματικά με συγκλόνισε ήταν \"ενας ωραίος (ή υπέροχος;;) άνθρωπος\" όπου ο πρωταγωνιστής πάσχει απο σχιζοφρένεια.Είχα δεί κάποτε και μια άλλη με μια κοπέλα που έπασχε απο διπολική διαταραχή αλλά δυστηχώς δεν θυμάμαι τίτλο..Αν γνωρίζετε εσείς κάποια φωτίστε με παρακαλώ :)

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast