Results 16 to 30 of 48
Thread: Δεν αντέχω άλλο...
-
03-12-2012, 14:46 #16
e omos ti sxesi tha nai afti...kai na kana sxesi makroprothesma an to sinexizame tha to mathaine kapote...an dn tis to elega ego tha vriske ta xapia kai meta tha ginotan xamos kai tha troga tetoia ksenera poy tha apogoitevomoyn akoma perissotero. tespa isos logo tis astheneias na xw ginei poly evaisthitos dn kserw
- 03-12-2012, 14:53 #17
omos ti sxesi tha einai afti , an kanw pote sxesi kai to sinexisoyme?giati sigoura sto mellon tha mathei oti pairnw farmaka eite apo mena poy den tha antexw na tis krivw pragmata giati tha xoyme mia igii sxesi i tha vrei tis koytes me ta xapia e kai meta tha mamithei i fasi kai tha faw megalo X kai tha niwthw akomi pio ittimenos
03-12-2012, 15:02 #18
ναι το χω σκεφτει αυτο οτι μπορει να ανακαλυψει τα χαπια.τουλαχιστον της το λες μετα απο αρκετο καιρο αφου περασετε ωραιες στιγμες μαζι και της εχεις αφησει καλες εντυπωσεις και δειχνεις ηρεμος.παντως δεν ημαστε μονοι μας υπαρχουν αλλα 24.000.000 μονιμοι ψυχωσικοι παγκοσμιως.εγω οταν πηγα στο νοσοκομειο που νοσηλευτηκα ειδα αρκετους ασθενεις που ηταν στα εξωτερικα και ποσο ασχημα ηταν, χαμενοι στις σκεψεις τους και τα λοιπα.γνωριζω 2 φιλικα ατομα με σχιζοφρενεια ο ενας ειναι πολυ βαρια και δεν βγαινει καθολου απτο σπιτι αλλα οι γονεις του προσπαθουν να τον βοηθησουν οσο περισσοτερο μπορουν και εχει βελτιωθει σε σχεση με πριν καποια χρονια και ο αλλος ειναι πολυ καλα και προοδευει και κοιταει για δουλεια.και οι δυο ειναι στις αρχες τη δεκαετιας των 20,μικροι ειναι σαν εμας.αμα προσπαθησει καποιος πολυ μπορει να τα καταφερει και να μην απελπιζεται κανεις.εγω προσωπικα μετα το επεισοδιο εγινα πιο σοφος παρολο που δεν ειμαι ωριμος ηλικιακα και βλεπω την ζωη με αλλο ματι αλλα θα ειναι ενας αγωνας διαρκης για να ειμαστε καλα.εχε κουραγιο
03-12-2012, 15:09 #19
ego mgilleas den vgainw gia tous eksis logous kai den to theoro afisiko i anomalo i as to pei kanenas opos thelei:
An vgw tha me rotane giati tremoyn ta xeria soy giati tremopaizei to prosopo soy
Gkomena dn borw na vrw kai na vriska den tha borousa na kanw sex
Se mia parea oli tha eixan na poyn gia tis sexualikes tous empeiries kai gia tis spoudes toys klp kai tha aisthanomoyn mionektika
Ara eite pes oti pasxw apo mia sxizo-paremferi diataraxi i pes oti exw toys logoys moy kai arazw kai paizw video games san liwmenos giati pragmatika den exwti allo na kanw kai perimenw na pethanw.
Parola afta exw ena filo poy me anexetai kai aporw pos to kanei kai me episkepteta taktika otan erxetai thessaloniki alla den apto spiti den vgainw ga tous parapanw logoys. Giati poly apla den iparxei noima na vgw kai na vlepw tous alloys na einai igiis kai na kalopernane kai ego na skeftomai oti den borw na kanw tpt anthropino . oyte na kanw sex alla oyte kai na doylepsw kai na diavasw, na proodeuso
03-12-2012, 15:26 #20
το χεις δοκιμασει με την δουλεια και ειδες οτι δεν μπορουσες ή υποθετεις εκ των προτερων οτι γενικα τα ατομα με ψυχωση δεν μπορουν να εργαστουν?
03-12-2012, 15:38 #21
giatros tis stavroypolis moy eipe oti oi treloi den boroun na doylepsoyn kai na xoyn kariera kai mia alli sti stavroypoli otan tis eipa ego thelw na doylepsw moy me ax kai thes ka na doylepseis? itan tragiki i fasi na akoys , eno dn akoys fones tous goneis soy na lene se enan papara oti exei sxizofreneia o gios moy poy malista egrafe kai to ti elegan (i diagnosi allakse meta , ebloytistike eno paraisthiseis DEN exw).Allos ena papari megalo stin stavroypoli itan enas nosileftis poy me elege sinexia xrisopsaro poso tha thela na anafero to onoma toy kai mia alli paliokar**** poy tis eipa nomizo oti tha pethanw ka moy eipe a den peirazei enas ligoteros.Itan katharistria kai mas servire to apaisio fai stin trapezaria makari na mh fovomoyn kai na dina analitika tin perigrafi tis kai to onoma toy papara poy moy baine kai sto facebook en ora ergasias gia afto thimamai kai to onoma toy.akoma kati poy me enoxlise einai oti eno to kratos dn prospathei na veltiosei tin katastasi sta ATHLIA ellinika psixiatria moy kanoyn dafimiseis toy typoy :" Tin epomeni fora otan deis enan psixastheni dostoy to xeri pes toy pos eisai file moy?" eno tin idia ora sta psixiatria i idia i katharistria leei na pethaneis dn peirazei enas ligoteros kai o nosileftis se doylevei tespa den variesai vre aderfe zamanfou kai agios o theos.
03-12-2012, 15:40 #22
Vres mia kopela pou exei kapia diataraxh kai afti opote na se katalavenei , pou na exei katastrafei i sexualikis tis zwh apta farmaka, etyxe na dw diafores teties edw mesa.
peaceΚαι αμα δεν μοιαζεις με αυτους τους *αμημενους αστούς να χεραισε γιατι αυτη ειναι η ομορφια σου....!!!
03-12-2012, 15:45 #23
diladi opos leme i agapi thelei dio kai i distixia thelei dio? mpa protimw na mh kanw tin kopela pio distixismeni
03-12-2012, 16:23 #24
03-12-2012, 16:43 #25
ξερω στην σταυρουπολη δεν δουλευουν ανθρωποι αλλα συνηθως! γαιδουρια.και οι γιατροι ειναι ψυχομπατσοι δεν σου αξιζει να πεφτεις εξαιτιας λογων τους
Mαλλον Μητσο θα εχεις χρονια που νοσηλευτικες....εγω φετος το καλοκαιρι μπηκα για κανα 10ημερο και ηταν καλα δεν ειχα παραπονο ασχετα που τους ειχα κανει ενα σωρο μαλακιες ειδικα την πρωτη μερα που μπηκα και δεν ημουν καθολου στα καλα μου....
03-12-2012, 16:49 #26
2 χρονια και ελπιζω που λεει ο λογος να τα 100στισο.αλλα νομιζω οτι δεν μπηκες με εισαγγελικη(οχι οτι εγω που μπηκα με εισαγγελικη ειχα κανει καποιο εγκλημα...) να σε εχουν δεμενο.και εσυ καθησες λιγο(10 μερες) εγω που καθησα πολυ παραπανω σου λεω οτι τουλαχιστον ηταν σκατα
03-12-2012, 16:56 #27
Σ αυτο εχεις δικιο δεν ημουν δεμενος....αν ημουν δεμενος θα ειχα φρικαρει δεκαπλασια...γιατι οντως ειχε μερικους και εβλεπα...η κατασταση ηταν τραγικη...απλα πιο πολυ το λεω απο συμπεριφορα γιατρων...ηταν σχετικα καλη..
Γελαω μ αυτο που ειπες να τα 100στισω.....ηταν ενας στο διπλανο δωματιο μου ελεγε 100 χρονια να ζησεις ρε να ταλαιπωρησαι...χαχα
03-12-2012, 19:02 #28
σπιραλ ποσο δικιο εχεις!
και γω σε παρομοια κατασταση βρισκομαι απο την εννοια οτι εχω σχεση αλλα σεξουαλικα αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα λογω των φαρμακων!
δεν μπορω να τελειωσω ευκολα ενω επιθυμια υπαρχει..και σιγουρα το σεξουαλικο ειναι μεγαλο κομματι.
μηπως αν αλλαζες φαρμακο;
επισης παιρνεις αλοπεριντιν;γιατι αυτο προκαλει οψιμη δυσκινησια ετρεμε το σαγονι μ οσο το επαιρνα και ειχα ακαθισια!αν ναι καλυτερα συζητα το με το γιατρο σ για ενα πιο νεο φαρμακο..
και ειναι πολυ σημαντικο να μιλας με το γιατρο σου και να σε ακουει!τοσους γιατρους εχει η θεσσαλονικη μην πηγαινεις στο χασαπη!
τι ηλικια εχεις;
οσο για το τρεμουλο γιατι δε σου γραφει ακινετον;
εγω εχω καταντησει αναπηρη πνευματικα χωρις μνημη παλευοντας να κοινωνικοποιηθω και να τελειωσω μια σχολη που ενω ειχα ξεκινησει καλα μετα τα μενταλ μπρεικνταουν μου πηγαινω σκατα,χωρις ικανοτητα για δουλεια και τους γονεις μ να μη θελουν να παρω το επιδομα για να μη στιγματιστω..και λεω εγω και αλλο;;
παντως θεσσαλονικη υπαρχουν ομαδες αυτοβοηθειας για ατομα που ακουνε φωνες η εχουν περιεργες ιδεες και εχω βοηθηθει πολυ απο εκει αν θες στειλε μ για λεπτομερειες!
03-12-2012, 19:14 #29
spiral ok!δεν αξιζει να ζεις ετσι ! ΜΗΠΩΣ ΑΞΙΞΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΩΣΗ ΣΟΥ ?ΒΗΜΑ 1 -ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟ-
Η αγνοια δεν μπορει να πεισει τη γνωση,οσο κι αν επαναλαμβανει την αμαθεια της.
03-12-2012, 21:47 #30
the_downward_spiral μηπως επαιρνες φαρμακα και τα εκοψες απο μονος σου?Λογικα μετα απο χρονια θεραπειας βελτιωνομαστε αν οχι ολοι μεγαλο ποσοστο και ετσι μας μειωνουν τα φαρμακα, ασχετα που ο δικος μου γιατρος δεν λεει να μου τα μειωσει, κι ετσι ζουμε πιο φυσιολογικα.
Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι στην ιδια φαση ειμαι κι εγω αλλα παλιοτερα ημουν πιο χαλια και τωρα παρουσιαζω σημαντικη βελτιωση.Ομως τα ιδια χαπια παιρνω εδω και 4 χρονια και εχω βαλει 30 κιλα και εχω και αλλα προβληματα ομως ρε φιλε δεν τα παραταω.Λεω απο μεσα μου και αν αυτοκτονησω και βγει αυριο κανενα καινουργιο φαρμακο που να μας κανει τελειως καλα τι θα καταλαβω?Και σκεψου και την οικογενεια σου.Αν αυτοκτονησω θα τρελαθουν οι γονεις μου και τα αδερφια μου και δεν πρεπει να το κανω αυτο.
Γι αυτο σκεψου λογικα και προσπαθησε για σενα αυριο κιολας να κανεις πραγματα οπως να βγαινεις και να ξεχνιεσαι.Γιατι μην εχεις την εντυπωση πως οσοι βγαινουν δεν εχουν προβληματα και ειναι μες στην τρελλη χαρα,ολοι εχουμε προβληματα αρκει να τα ξεχναμε που και που για το δικο μας καλο.Αυτα ειχα να πω.