Results 31 to 45 of 48
Thread: Δεν αντέχω άλλο...
-
03-12-2012, 23:37 #31
ενταξη ναι μιχαλη εχεις δικιο αλλα(για να γελασουμε και λιγο...) μην επαναλαμβανεις οτι δεν σου ελατωνει τα φαρμακα ο γιατρος γιατι θα βγει παλι η ελαφινα και θα αρχισει παλι οτι το φορουμ αποτελειται απο τρολλ,απο κατι μιχαλιδες που δεν τους ελατωνει ο γιατρος την δοση και κατι δημητρηδες που τεμαχιζουν το αμπιλιφαυ...(χαχαχα γελουσα με αυτο που εγραψε)
- 04-12-2012, 06:13 #32
πολυ μαύρα τα βλέπεις σπιραλ.
μάλλον έχεις εγκλωβιστεί μέσα σε όλο αυτό.
έχεις κάνει καθόλου ψυχοθεραπεία; πιθανώς θα σε βοηθούσε.
για κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις υπάρχουν λύσεις, έστω και μέτριες.
πάντως υπάρχουν ψυχωσικοί και διπολικοί και καταθλιπτικοί που ζουν φουλ δημιουργικές ζωές.
εσύ θεωρείς ότι έχεις πολύ βαριά ψύχωση; μάλλον όχι, διότι αν είχες δεν θα έγραφες εδώ.
νομίζω είναι πιο πολύ ο φόβος της απόρριψης από τους άλλους ανθρώπους που σε κρατάει πίσω και δεν βγαίνεις με τους άλλους.
για δουλειά η περίοδος είχαι σκατά για τους πάντες. πολλοί είναι άνεργοι λόγω κρίσης. εκτός όμως από τη δουλειά, αισθάνεσαι άχρηστος να κάνεις οτιδήποτε άλλο; θα μπορούσες να κάνεις κάποια εθελοντική δουλειά σε εθελοντικές ομάδες πάνω σε ένα στόχο που σε ενδιαφέρει.
επίσης και για σπουδές, αν σε ενδιαφέρει, ποτέ δεν είναι αργά. εδώ υπάρχουν άνθρωποι που σπουδάζουν στα 40 και στα 50. και υπάρχουν πολλοί που μπορεί να απέτυχαν στις πανελλήνιες γιατί εκείνη την περίοδο μπορεί να επαθαν μια ασθένεια, ή μπορεί να μην είχαν όρεξη να διαβάσουν.
τις παρενέργειες των φαρμάκων τις συζητάς με το γιατρό σου. πολύς κόσμος παίρνει αντιψυχωσικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βγαίνει από το σπίτι του και δεν κάνει παρέα με κανέναν.
και για σχέση που αναφέρεις, βασικά πρώτα παρέες πρέπει να βρεις, γιατί πως θα τη βρεις τη σχέση; τώρα όλα αυτά αν θα σε απορρίψει αν μάθει ότι παίρνεις ψυχοφάρμακα κλπ, είναι οι φόβοι σου πιο πολύ. δεν το ξέρεις, αυτό φοβάσαι ότι θα συμβεί. δε λέω ότι δεν υπάρχει το στίγμα και ότι δεν υπάρχουν κοπέλες που θα συμπεριφέρονταν όντως έτσι, αλλά δεν είναι όλοι οι άνθρωποι έτσι.
αν ήσουν άνετος με τον εαυτό σου και έκανες το καλύτερο που μπορούσες και δεν έδινες τόση σημασία στο γεγονός ότι έχεις μια ψυχική ασθένεια, και εξέπεμπες δυναμισμό, νομίζω ότι και οι άλλοι θα σε έβλεπαν ανάλογα με αυτό που θα εξέπεμπες. και κάποιες κοπέλες δεν θα τις χάλαγε να έχουν και σχέση μαζί σου, αυτές που θα σε γούσταραν ερωτικά.
τεσπά, μαλλον πρέπει να δουλέψεις το θέμα της κοινωνικότητας με κάποιον ψυχολόγο, για να πάρεις κάπως τα απάνω σου γιατί φαίνεσαι πολύ πεσμένος και απογοητευμένος.
04-12-2012, 07:40 #33
ολοι σκεφτονται οτι εχουν βαρια ψυχωση.και ενταξη ολες ειναι βαριες οι ψυχωσεις αφου παραλυουν την υγειη σκεψη.εμεις εχουμε αψεστο χρεος να τις απαλυνουμε.δεν γινεται
αλλιως διαφορετικα ειναι βεβαιο οτι θα μας πνιξει αυτο το πραμα.αλλος το ριχνει στα παιχνιδια αλλος στους καφεδες αλλος κακως στο υπερβολικο χασισι.ολοι μας παντως εχουμε τον γνωμονα να το απαλυνουμε για να μπορουμε να το αντεξουμε.οσο αφορα φιλε μου τα σεξουαλικα εχω μεγαλο παραπονο απο την κοινοτητα των γιατρων που δεν δινει πολυ εστω σταδιακα την δοση συντηρησης...(εγω προσωπικα τον τελευταιο καιρο παιρνω το 1/3 απο αυτο που λεει ο γιατρος και ξανααρχισα να 'σκεφτομαι' με το κατω κεφαλι και ειναι πολυ ωραιο-δεν παει να λεει οτι θελει ο γιατρος)-(δεν το εκοψα τελειως και ουτε προκειται ποτε για το φαρμακο αλλα θα παιρνω αυτο που πρεπει μονο να μην υποτροπιαζω)
04-12-2012, 08:38 #34
Lou oraio to post soy kai entaksi apoti katalava moy les oti borei kapote na kanw eleutheri sxesi me kapoia mono gia to sex. distixos omos eimai anikanos apta 16 logw farmakwn kai an distixos zisw kai mexri ta 30 tha arxisw na exw kai perissotera provlimata igias opote mamise ta.
05-12-2012, 01:58 #35
05-12-2012, 09:23 #36
invega 6mg lamictal 25mg x3 depakene chrono 500mg x3 ladose 20mg x1
05-12-2012, 10:07 #37
Δεν συμφωνω. Καταρχην υπαρχουν μερικες πιθανοτητες για κληρονομικοτητα. Αλλα επισης υπαρχουν μερικες πιθανοτητες για κληρονομικοτητα ουτε εγω ξερω σε ποσες εκατονταδες ασθενειες πολυ σοβαρες. Επισης κληρονομικοτητα υπαρχει και σε ολα τα χαρακτηριστικα ενος ανθρωπου οπως ασχημος-ομορφος , κοντος-ψηλος κλπ και η λιστα δεν εχει τελος. Αν θελουμε κονσερβοποιημενους ανθρωπους μπορουμε να τους εχουμε μαλλον στο μελλον με την εξελιξη των επιστημων , αλλα ελπιζω να μην φτασουμε ποτε σε αυτο το σημειο. Οσον αφορα την ψυχωση και τα προβληματα που αυτη δημιουργει , ναι ειναι πολυ δυσκολα τι να λεμε τωρα. Αλλα οφειλεις στον εαυτο σου να παλεψεις οσο μπορεις. Ναι το σεξ ειναι σημαντικο αλλα δεν ειναι το παν. Ακομα και "φυσιολογικοι" ανθρωποι που εχουν σεξουαλικα προβληματα πασης φυσεως το παιρνουν βαρεως αυτο , αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να γινει χιονοστοιβαδα ωστε να ισοπεδωθουν ολα , οπως το να ισοπεδωσεις την προσωπικοτητα σου.
Δεν μπορω να ξερω τις λυσεις οπως το τι θα κανεις με την φαρμακευτικη αγωγη ή με το προβλημα του σεξ αλλα πρεπει να βρεις το σθενος να σηκωθεις στα ποδια σου και να ριξεις την σκια σου σε αυτον τον κοσμο και μπορει να ειναι μεγαλη σκια , ασχετως των προβληματων που εχεις. Διαλεξε την αρενα και τις μαχες που θες να δωσεις και προσπαθησε. Οχι "ματαιοτης , ματαιοτητων , τα παντα ματαιοτης" αλλα "ηλθον , ειδον, ενικησα":) Βουρ downward spiral (ωραιο nick name παρεπιπτοντως).[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-12-2012, 11:03 #38
http://www.youtube.com/watch?v=_AdQGXQ00OM
we will rock you....[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
05-12-2012, 13:34 #39
polla like kai sto post kai sto tragoudi;)
08-12-2012, 08:41 #40
Ε όλοι οι ψυχίατροι τσιράκια των φαρμακοβιομηχανιών ειναι. Δυστυχώς έχω τρελή μανα και απο μικρό με είχε για καθυστερημένο ενώ δεν διάβαζα και εβγαζα καλούς βαθμούς, μετά για τρελό και τελοσπάντων με πήγε σε καθηγητή ψυχιατρικής του Α.Π.Θ. που ήταν όλως τυχαίως και ο πατέρας του πανεπιστημιακός και δεν φτάνει που πήγαινα σε έναν γιατρό που του χαρίστηκε το πτυχίο του και αυτό τώρα φαίνεται απτο αποτέλεσμα, πήγαινα και με κορόιδευε απο πάνω και το λεγέ και στο γιό του οτι ειμαι τρελος, νομίζω τον λενε δημήτρη...νομίζω..
EDIT: την μια νομιζε οτι ειχα asperger's επειδη εγραφα στραβα και εκανα χαλια γραμματα, την αλλη οτι ειμαι αυτιστικος την αλλη οτι εχω αυτισμο που μετεξελιχθηκε σε σχιζοφρενεια... Η μανα μου παιρνει φαρμακα για πανω απο 25 χρονια και με γεννησε οταν ημουν 36 βδομαδων και διαβασα στο skai.gr οτι οταν γεννιεσαι 36 βδομαδων τρελαινεσαι η βγαινεις καθυστερημενος, το ιδιο ειναι.
Τα κρατούσα μέσα μου τοσα χρονια και τωρα ξεσπαω εδω στο φορουμ υποστηριξης και οχι σε κανεναν χρησιμοποιωντας ειτε λεκτικη η σωματικη βια...
Στην τελικη αν δεν θελετε να παιρνετε φαρμακα να γινεται scientoloγοι. Εγω θα γινω μου φαινεται και θα παω σε κλινικη αποτοξινωσης απο τις πρεζες τα αντιψυχωσικα και τα depakene και τις μαλακιες. Θα σας στειλω λινκ για να δειτε οτι οντως υπαρχουν κλινικες αποτοξινωσης απτα ψυχοφαρμακα.
Σε μια φαση, επειδη ΟΤΙ και να εγραφα το επαιρναν και το εδειχναν στον ψυχολογο και στον ψυχιατρο εκανα ενα σχημα σαν αυτο που κανουν οι αυτιστικοι(χαρτογραφησα και καλα τη γειτονια μου) και μπορει (ειναι μια υποθεση) να νομιζουν οτι ειμαι αυτιστικος τωρα . Ισως και επειδη καθομαι και πολυ ωρα στον υπολογιστη... Ισως να νομιζουν οτι εχω και επιλεκτικη αλαλια επειδη δεν μιλαω...ενω στην πραγματικοτητα δεν θελω να μιλαω επειδη εχω τους λογους μου...
Μπορει και να νομιζουν οτι εχω internet addiction disorder που στο διαολο να ξερω δν αντεχω αλλο οπως λεει και ο τιτλος του thread... εχω βαρεθει πια...Μια ζωη μεσα στις μαλακιες και στα ψεμματα...
Στο σχολειο οταν με εδερναν ελεγαν οι ελληναρες καθηγητες αυτος εχει ψυχολογικα προβληματα και να μην τον πειραζεται μετα ρωτουσα τους συμμαθητες μου αν ελεγε τιποτα αρνητικο κανεις για μενα και εκαναν ολοι τους ανηξερους...
Υπηρχε και ενας καθηγητης στο σχολειο που πηγαινα με κινητικα προβληματα και μια καθηγητρια ελεγε αυτος ειναι τρελος , του καναν οι μαθητες προφιλ στο hi5 και τον κοροιδευαν και φωναζαν το ονομα του στην αυλη οι απολιτιστοι λες και ειμαστε σε καμια αρενα!Last edited by the_downward_spiral; 08-12-2012 at 10:57.
08-12-2012, 12:22 #41
τα κρουσματα αυτισμου εχουν δεκαπλασιαστει στις ΗΠΑ τα τελευταια χρονια και μη σου πω σε ολοκληρο τον κοσμο.ειναι επειδη κανουν υπερδιαγνωσεις,εχουν καλυτερο τροπο ανιχνευσης τους.μονο αυτοι θα ξερουν να απαντησουν.ειναι παντως γυρω στα 67.000.000 αυτιστικοι παγκοσμιως.τα φαρμακα χρειαζονται στην λιγοτερη δυνατη δοση,ειδες ενας απο το φορουm ο vince τι επαθε(χωρις να θελω να τον προσβαλω)που εμπαινε εδω και ηταν σε υποτροπη.εξαλλου λενε οι γιατροι αν δοκιμασουν μια φορα να κοψουν τα φαρμακα απο τον ασθενη τους και υποτροπιασει σε δευτερο ψυχωτικο επεισοδιο δειχνει την χρονια πορεια της νοσου και καλο θα ηταν να μην κοπουν τελειως ξανα.
και στο σχολειο περναγες ασχημα?μην ξεχνας οτι το bullying εχει διαδοθει ευρεως στη χωρα μας με αμεσες και πολλες φορες μακροπροθεσμες επιπτωσεις στη σωματικη και ψυχικη υγεια των παιδιων που πολλες φορες τα αντιμετωπιζουν τα ψυχολ και ως ενηλικοι
08-12-2012, 18:37 #42
οταν πηγα σε ενα δημοσιο λυκειο επι 1,5 χρονο με χτυπουσαν 5-6 ατομα και με εβαφαν με μαρκαδορους στο προσωπο και οι καθηγητες εκαναν τα στραβα ματια. Οταν δε πηγαινε η μανα και η αδερφη μου να ρωτησει γιατι δεν τους τιμωρειται η απαντηση ηταν : " μα πως ειναι καλα παιδια , εχουν γονεις δικηγορους και γιατρους! Αν δες σας αρεσει το σχολειο ΜΑΣ να τον παρετε απο εδω!" Δηλαδη, με λιγα λογια στο σχολειο δεν πας για να μορφωθεις αλλα πας για να βγαλεις τα απωθημένα σου σε αυτους που δεν μπορουν να αντιδρασουν και τα παιδια των δικηγορων και των γιατρων ειναι με μαθηματικη ακριβεια ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Last edited by the_downward_spiral; 08-12-2012 at 19:00.
09-12-2012, 03:43 #43
ένα καλό ψυχίατρο που να μπορείς να τον εμπιστευτείς και να συζητήσεις μαζί του ό,τι σε απασχολεί έχεις;
οι γονείς σου μάλλον δεν σε βοηθάνε καθόλου σε όλο αυτο που περνάς, αν κατάλαβα καλά από τα γραφόμενα. κακό αυτό.
τα περιστατικά στο σχολείο απαράδεκτα, αλλά πάνε πέρασαν. δεν σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι μαλάκες. δυστυχώς αρκετοί είναι όντως μαλάκες, οπότε το θέμα είναι να μάθεις να διαχωρίσεις ποιοι είναι μαλάκες και ποιοι όχι και να ρισκάρεις να γνωρίζεις άτομα, αν αποδειχτούν μαλάκες, απλά φεύγεις και πηγαίνεις παρακάτω.
όσο όμως κάνεις ολική αποφύγη, δεν σε βγάζει κάπου, παρά μονάχα στη μοναξιά και στην κατάθλιψη.
09-12-2012, 04:01 #44
όχι δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες, έγινε παρανόηση. σόρι που δεν ήμουν επαρκώς σαφής σε αυτό που έγραψα.
βασικά εκει που έγραψα αυτό: και κάποιες κοπέλες δεν θα τις χάλαγε να έχουν και σχέση μαζί σου, αυτές που θα σε γούσταραν ερωτικά.
εννοούσα ότι είτε έχεις ψύχωση έιτε δεν έχεις, δεν θα αρέσεις σε όλες τις κοπέλες ερωτικά, δηλαδή για σχέση και για σεξ. σε κάποιες μπορεί να μην αρέσεις για πολλούς και διάφορους λόγους. μπορεί βέβαια να τους αρέσεις σε άλλα επίπεδα, πχ σαν φίλος. αυτό δεν είναι θέμα ψύχωσης, είναι θέμα ότι σε όλους έτσι συμβαίνει, αν και παραδέχομαι ότι η ψύχωση επιπλέκει κάπως τα πράγματα.
τώρα σε αυτές που μπορεί να τους αρέσεις ερωτικά, δεν έχουμε αποδείξεις ότι όλες δεν θα έκαναν σχέση μαζί σου, επειδή έχεις ψύχωση. κάποιες μπορεί και να έκαναν και να μην τις ενοχλούσε αυτό.
επίσης εφόσον εσένα σε ενοχλεί και πιστεύεις ότι όλοι θα σε απορρίψουν επειδή έχεις ψύχωση, δεν χρειάζεται να τους το πεις και να εξηγήσεις με χαρτί και με καλαμάρι τί έχεις και τί δεν έχεις. είσαι πολύ σίγουρος ότι ξέρεις τί έχουν και τί κρύβουν όλοι οι υπόλοιποι;
13-12-2012, 14:51 #45
Εγω πιστευω οτι μονο καμια αμαμητη θα με πηδουσε και αυτο απο οικτο. nuff said. οι γυναικες οσο χαζες/εξυπνες φτωχες/πλουσιες και να ναι θελουν δυναμικους αντρες. vagina? spare some vagina?