γραμμα στον santa claus
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
    Senior Member

γραμμα στον santa claus

http://www.agonaskritis.gr/wp-conten...12/santa21.jpgελατε ελατε...γραψτε τι θα θελατε να ζητήσετε φετος απο τον σάντα
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    Πολλα λεφτα και λιγα κιλα
    Οχι οπως περυσι που μου εφερες τα αντιθετα !
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    Χμ, επιστολοχαρτα.... εγω που εχω γραψει ενα τομο με το τι θελω?

http://www.youtube.com/watch?v=r3ubLOKbx-Y
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Του ζητώ να αδυνατίσει. Πέρυσι σφήνωσε στην καμινάδα και φέραμε γερανοφόρο της πυροσβεστικής για να τον ξεκολλήσουμε. Ασε που πριν το ψυλλιαστούμε ανάψαμε το τζάκι και πνιγήκαμε στην κάπνα. Ακόμα βήχω...

Senior Member
    οριστε και οι αποδειξεις χεχεχχεχε!!!!! :))

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...72143396_n.jpg
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Αγαπητε σαντα....
    φετος θελω να αντιμετωπισω την ζωη σαν ενηλικας :) επισης θα ηθελα να λυσω ολες μου τις αποριες....να βρω μια δουλεια..ενα εγκεφαλικο ρεκτιφιε δεν θα ταν κακο....χμμμ...τι αλλο; ααα!!!! και να κερδισει το αγαπημενο μου Ηλι το τζοκερ !!!! νομιζω ειναι καιρος πια και αρκετα περιμενε!!!!
    αυτα.....φιλια φλου :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    ααα.....ξεχασα.....ξερεις εσυ....;) καποιες διαδικασιες μπορουμε να τις παρακαμψουμε...θεληση να υπαρχει βρε....:)http://1.bp.blogspot.com/-AF1hmDrVMA...il-works-3.jpg

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    ααα.....ξεχασα.....ξερεις εσυ....;) καποιες διαδικασιες μπορουμε να τις παρακαμψουμε...θεληση να υπαρχει βρε....:)http://1.bp.blogspot.com/-AF1hmDrVMA...il-works-3.jpg
    Nτροπή και αίσχος, φλουδίτσα!
    Ετσι σε μεγάλωσε εγώ βρε? Τέτοιες αρχές σου έδωσα?
    Να λαδώνεις τον Αη?....
    (Εβαλες παρθένο έξτρα όπως σου είπα?)

Υ.Γ. Να αφήσεις το εγκεφαλάκι σου ήσυχο. Μιά χαρά ανάποδα δουλεύει...:))

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Nτροπή και αίσχος, φλουδίτσα!
    Ετσι σε μεγάλωσε εγώ βρε? Τέτοιες αρχές σου έδωσα?
    Να λαδώνεις τον Αη?....
    (Εβαλες παρθένο έξτρα όπως σου είπα?)

Υ.Γ. Να αφήσεις το εγκεφαλάκι σου ήσυχο. Μιά χαρά ανάποδα δουλεύει...:))
    σορυ..πατερουλη...το καλαματιανο εβαλα.....μηπως να εβαζα ολο τον τενεκε?
    προς σαντα...> αυτο ειναι το δειγμα κυρ σαντα...εχει κι αλλο...πολυ αλλο...χιχιχιχ ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΗΛΙΑΝΝΑ View Post
    http://www.agonaskritis.gr/wp-conten...12/santa21.jpgελατε ελατε...γραψτε τι θα θελατε να ζητήσετε φετος απο τον σάντα
    Καλέ μου Άγιε, δώσε μας πνευματική υγεία, για να μην ταλαιπωρούμε την ψυχή και το σώμα μας! Αμήν!!!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    σορυ..πατερουλη...το καλαματιανο εβαλα.....μηπως να εβαζα ολο τον τενεκε?
    προς σαντα...> αυτο ειναι το δειγμα κυρ σαντα...εχει κι αλλο...πολυ αλλο...χιχιχιχ ;)
    Ορθώς έπραξες, κοράκλα. Κάνε λίγο κράτει όμως με το λαδάκι, γιατί έχουμε πολλές ανάγκες ως οικογένεια....χεχεχε
    Κι όπως έλεγε η Μαλβίνα: Κατάρα στο λαδέμπορα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick cave View Post
    Ορθώς έπραξες, κοράκλα. Κάνε λίγο κράτει όμως με το λαδάκι, γιατί έχουμε πολλές ανάγκες ως οικογένεια....χεχεχε
    Κι όπως έλεγε η Μαλβίνα: Κατάρα στο λαδέμπορα!
    μα μπαμπακο......νομος του εμποριου....οσο πιο πολλα επενδυεις τοσα πιο πολλα παιρνεις πισω...;)
    αρχιζεις και την χανεις την τεχνη...μπαμπακουλη.....ευτυχ ως προλαβες να μου μεταλαμπαδευσεις την γνωση :)

Senior Member
    μα μπαμπακο......νομος του εμποριου....οσο πιο πολλα επενδυεις τοσα πιο πολλα παιρνεις πισω...;)
    αρχιζεις και την χανεις την τεχνη...μπαμπακουλη.....ευτυχ ως προλαβες να μου μεταλαμπαδευσεις την γνωση :)
    Μπορεί να απέτυχα σα γερο-λαδάς, αλλά σαν πατέρας χτύπησα φλέβα. Εφτιαξα μιά κοράκλα σπίρτο...χαχαχα

Το κάναμε όμως το θέμα της Ηλι υποκατάστημα του "τα παιδία παίζει". Προτείνω να μην επεκταθούμε, φλου (αντε, καλά, σου αφήνω τον τελευταίο λόγο...χεχε)

Senior Member
    τι κυριος!!!! οχι οχι δεν θελω τον τελευταιο λογο!!στον παραχωρω :) (μπορουμε να το κανουμε αυτο ες αει ξερεις..χιχιχι)

Senior Member
    Αγαπημένε μου Άγιε βασίλη,
    ελπίζω να είσαι καλά εσύ, η αγιοβασιλήνα, τα ξωτικά και οι ταρανδούληδες.
    Ελπίζω να έκανες τη διατροφή που σου είχα προτείνει από πέρυσι και να έκοψες τα ψωμιά και τα γλυκά... ξέρεις δε θα την παλέψω να σε πιάσει πάλι κρίση υπερφαγίας και να λεηλατήσεις για ακόμα μια φορά όχι μόνο όλα τα κουραμπιέδια αλλά και τα καροτάκια για τους ταράνδους (έλεος δηλαδή). Όχι τίποτα άλλο, αλλά αρχίζουν μετά να λένε ότι δήθεν είναι νηστικοί και δεν μπορούν να δουλέψουν από την αφαγία.
    Ελπίζω επίσης να σου κάθεται η αγιοβασιλήνα, διότι όπως ξέρεις άντρας μετά από κάποια ηλικία που δεν κάνει σεξ, χαζεύει τελείως στο τέλος και αρχίζει τα Χο Χο Χο άνευ λόγου και αφορμής (δε θα μπω σε λεπτομέρειες ε;).
    Γενικά ελπίζω να είσαι καλά, διότι ειδικά φέτος πρέπει να στα έχουν πρήξει όλοι οι ζήτουλες.
    Και έρχομαι στο προκείμενο:
    Φέτος δε θα σου ζητήσω τίποτα.
    Γνωρίζεις πολύ καλά και ο ίδιος ότι ανέκαθεν ήμουν η πιο πιστή οπαδός σου, οτι ουδέποτε αμφισβήτησα την αυθεντία σου, ότι αναγκάστηκα - ενώ είμαι ένας φιλήσυχος άνθρωπος- να χειροδικήσω προκειμένου να διατηρήσω τα κεκτημένα σου, που με τόσο κόπο και κουτρουβαλώντας σε τόσες στέγες κατέκτησες...
    Πρέπει όμως να ξεκαθαρίσεις κάποια στιγμή σε ποιους θα στέλνεις δώρα καλέ μου άγιε.
    Εγώ προτείνω να στείλεις σε αυτούς που σε αγαπάνε πραγματικά...
    Υπάρχουν και μερικοί κακοπροαίρετοι που λένε ότι δεν υπάρχεις...των οποίων τη "λίστα" επισυνάπτω στο παρόν γράμμα μου.
    Πολλοί προσπάθησαν να την κρύψουν για να μη διαρρεύσει ποτέ και χάσουν τα δώρα..αλλά εγώ την ξετρύπωσα!
    Διότι εγώ πραγματικά σε λατρεύω και είσαι ο αγαπημένος μου άγιος... και όταν κάνεις το ξεσκαρτάρισμα σίγουρα εγώ θα συνεχίσω να είμαι το αγαπημένο σου παιδί γιατί τόσα χρόνια νερό πίνω στ'όνομά σου .
    Προτείνω λοιπόν, αφού ξεκαθαρίσεις τους καλούς από τους κακούς, τους πιστούς από τους απίστους και αφού αφαιρέσεις όλα τα προνόμια από αυτούς που δεν το αξίζουν, να δώσεις το πλεόνασμα προνομίων σε εμένα, διότι ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

Αυτά τα ολίγα Άγιε μου.

ΥΓ1: στο αποστέλλω με κούριερ με δική σου χρέωση φυσικά διότι το επείγομαι λιγουλάκι.
    ΥΓ2: ξέχασα να σου πω, πες σε αυτά τα ξωτικά τις λουμπενάτζες, μην ξαναδιανοηθούν να παίξουν χιονοπόλεμο με τα κουραμπιέδια..είπαμε καλά τα χριστούγεννα αλλά μετά θα ζητάει και αυτή η αφιλότιμη η φιλιππινέζα έξτρα λεφτά υπερωριών για να τα μαζέψει...και δεν είναι καιρός όπως καταλαβαίνεις να πληρώνεις τους εργαζόμενους.

Ειλικρινά δική σου,
    η μικρή Βου.
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Page 1 of 2 12 LastLast