Τι έχει η κοπέλα μου; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Junior Member
    Sofia, \"Έχω ρίξει χυλόπιτες ανάσταση\" σημαίνει ότι έχω απορρίψει το ενδιαφέρον πολλών κοριτσιών, άμεσα και έμμεσα. Τις το κόβω από την αρχή. Ούτε καν δίνω ελπίδες.

Προς όλα τα κορίτσια που έκαναν τον κόπο να με βοηθήσουν με τα λόγια τους, σας ευχαριστώ πολύ!

Γαμώτο..γιατί να υπάρχει αυτό το χάσμα στην αντίληψη και να μην καταλαβαίνονται αμοιβαία τα 2 φύλα; (Άβυσσος οι σκοποί της φύσης, είναι και γένους θηλυκού).

Κορίτσια, με τα λόγια σας, ένιωσα ότι μπήκα στην πρώτη δημοτικού και με πλάκωσαν οι καθηγήτριες στο μάθημα.

Να δηλώσω γοητευμένος;
    Να δηλώσω απύθμενα παραλυμένος από τις σκέψεις σας, που μετουσιώθηκαν σε βοήθεια και συμπαράστασή μου;

Να είσαστε καλά. Με κάνατε και ένιωσα σήμερα, όπως στο \"κάτι\" που υπήρχε στις καλές στιγμές πριν το χωρισμό.

Στιγμές απαράμιλλης ευτυχίας και πραγμάτωσης.
    Υποκλίνομαι στις αιθέριες από μηχανής (και forum) μούσες.

Member
    εμεις ευχαριστουμε,
    να σαι καλα και να σε προσεχεις..
    καιρος για πολλα dvd και καφεδες hehehehe
    hold on

Senior Member
    Αγαπητέ relative-x,
    9 χρόνια σχέση - 9 μήνες χωρισμού. (γιατί περί αυτού πρόκειται και οι ενδιάμεσες 4 φορές που βρεθήκατε αυτό επιβεβαιώνουν. Χωρισμός)
    Σκληρός και κακός μπορεί να ακουστώ αλλά έχεις ένα μεγάλο λάθος σου θα έλεγα εγώ.
    που δεν αντιμετωπίζεις και εσύ και η κοπέλα σου κατάματα την αλήθεια. Δηλαδή εσύ γιατί δεν της έχεις πει ότι ξέρεις τι κάνει τώρα που είστε χώρια? Γιατί δεν θέλεις να συζητήσετε το τί έχει συμβεί? Όταν βρεθήκατε τι συζητήσατε? (ή μόνο επιβεβαίωση μέσω της σεξουαλικής επαφής ψάχνατε και οι δύο?)
    Σε αυτές τις 4 φορές που βρεθήκατε face to face γιατί δεν θίξατε το θέμα της σχέσης σας? (Αν υφίσταται ακόμα σχέση?)
    Γιατί δεν την ρωτησες πως το βλέπει αυτή το θέμα?

Κατεμένα και να το πώ με λίγα λόγια το χειρότερο είναι να κρύβονται κάτω από το χαλί τα σκουπίδια.

Θάρρος θέλει να μιλήσετε ανοιχτά. Και να σου πεί τι συμβαίνει και να της πείς και εσύ πως αισθάνεσαι όλο αυτό το διάστημα.
    Δεν μπορώ να ξέρω ούτε και να αισθανθώ ποια τα δικά σου αισθήματα. Αλλά για σκέψου είναι αγάπη? Είναι αδυναμία αποδοχής της απόρριψης? Είναι κόλλημα? Μόλις και άμα τα ξαναβρείτε μήπως θα ψάχνεις ευκαιρία να ρίξεις εσύ τη βόλτα για τσιγάρα? Θέλεις ακόμα να την παντρευτείς? Θέλει και αυτή να σε πανρτευτεί ή έτσι το είπε σε κάποιον τρίτο (και όχι σε εσένα πάντως) κάτω από άγνωστες συνθήκες? Κάι γάμος είναι μόνο η περίοδος από τη στιγμή που ένας παππάς έχει βάλει μία υπογραφή και μετά? Τα 9 χρόνια πριν δεν είναι τίποτα? Και πώς εσύ θα αποδεχθείς όλα όσα έχεις (από τρίτους μάθει) όταν η ίδια όχι να σου ζητήσει να την συγχωρέσεις (για τους όποιους λόγους) και να προσπαθήσετε (και θέλει μεγάλη προσπάθεια) ξανά να αρχίσετε αλλά ούτε να στα πεί δεν έχει τολμήσει. Και τελικά και αφού σου έχει ζητήσει να χωρίσετε και το αποδέχθηκες και έχει συμβεί εσύ σε τί διαφέρεις από όλους τους άλλους που έχει έκτοτε γνωρίσει? Και πως θα τα αποδεχθείς όλα αυτά?

Υγ συγχώρεσε την σκληρότητά μου αλλά οι σκέψεις και οι προθέσεις μου είναι για το καλό σου.

Senior Member
    Originally posted by relative-x
    Sofia,

το σκέφτηκα και εγώ για μανιοκατάθλιψη, δεν ξέρω. Θα το δείξει ο χρόνος αν παίζει κάτι τέτοιο.
    Ο χρόνος δεν δείχνει. Μόνο ένας γιατρός κρίνει. Και αν έχεις σοβαρές ενδείξεις και πιστεύεις ότι πρέπει και μπορείς (πάντως όχι αν νιώθεις απλά υποχρεωμένος) πρέπει να την υποκινήσεις να πάει σε γιατρό

Senior Member
    Originally posted by relative-x
    Τώρα...για την επόμενη σχέση...μπα...
    θα περάσει πολύς πολύς καιρός.
    Δεν μπορώ. Δεν έχω της επόμενης να της δώσω κάτι. Θα είναι άδικο και για αυτήν.
    Στην επόμενη σχέση (και τέτοια θα είναι και αν γίνει κάτι τέτοιο η επανασύνδεσή σας) έχεις πολλά να δώσεις. Απλά πρέπει να κλείσει πρώτα μία σχέση για να προχωρήσεις. Εσύ δεν την έχεις κλείσει ακόμα. Και δεν γίνεται να κλείσει μία σχέση έτσι \"μπαμ και κάτω\". Θέλει να ξεκαθαρίσεις μερικά πράγματα και ελεύθερος να προχωρήσεις. Ελεύθερος στην περίπτωσή σου σημαίνει ότι έχεις καταλάβει τι έκανες λάθος και τι έκανε λάθος η άλλη. Δεν γίνεται όλα σε έναν από τους δύο να τα προσάπτεις.

Junior Member
    γεια κ απο μενα!!!

κατα την γνωμη μου, ετσι οπως το περιγραφεις, η κοπελα ειναι αρκετα κομπλεξικη κ με αρκετες δοσεις εγωισμου κ θρασους (ταπεινη μου γνωμη). αυτο που την ενδιαφερει ειναι να ικανοποιησει τα απωθημενα τις οπως ειπαν κ οι προηγουμενοι συνομηλιτες αλλα να εχει κ ενα \"λιμανι\", μια \"καβατζα\" αν θελεις για το μελλον.

απο αυτα που λες, μονο τετοιο δεν πρεπει να θεωρεις τον εαυτο σου! αξιζεις πολυ περισσοτερα κ το ξερεις κατα βαθος αλλα ειναι ανθρωπινο να δειλιαζουμε μπροστα στο καινουριο κ το αγνωστο που θα μας προσφερει μια ενδεχομενη νεα σχεση.

επειδη κ εγω εχω καει απο κομπλεξικα ατομα στο παρελθον, φιλικη συμβουλη: δεν αλλαζουν ,ετσι ειναι κ ετσι θα ειναι παντα. μην διατηρεις την ελπιδα οτι μια μερα θα επιστρεψει μετανοιωμενη να σου ζητησει συγγνωμη. το μονο που θα κανεις ειναι να χασεις πολυτιμο χρονο απο τη ζωη σου .

ακομα κ συγγνωμη να σου ζητησει....δεν ξερω αν θα πρεπει να την δεχτεις...τετοια ατομα δεν αλλαζουν ευκολα.

προσπαθησε να βρεις μια \"υγιη\" κοπελα που να σε σεβεται για να κανεις ενα γαμο ευτυχισμενο.

μην την λυπασαι καθολου, μεγαλη ειναι κ κανει τις επιλογες της, αλλα δεν θα γινεις εσυ το παιχνιδακι στα χερια μιας \"δεν ξερω που παω, τι κανω, τι θελω, τι μου γινεται....\"

μη με παρεξηγεις ξια το υφος αλλα μου την δινουν τα εγωκεντρικα ατομα που την περνανε φινα κ κανουν τους αλλους να υποφερουν.

αστη να φυγει κ τρεχα να γλιτωσεις φιλε μου!!!

ο κοσμος εξω ειναι γεματος ευκαιριες!

συμβουλη: γραψου σε οργανωσεις που σχετιζονται με τα ενδιαφεροντα σου, περιβαλλοντικους, κοινωνικους.....γινε εθελοντης καπου....κανε αυτο που σου αρεσει! μεσα απο τετοιες δραστηριοτητες μπορει να γνωρισεις ενα φυσιολογικο ατομο με τα ιδια ενδιαφεροντα!

κ μη νιωθεις καθολου τυψεις!!!!!

φιλικα!!!

Junior Member
    jo_82,

σε ευχαριστώ για τα λόγια σου

Junior Member
    Αγαπητέ husband,

σε ευχαριστώ για τα λόγια σου.
    Παρακολουθώ με αμέριστο ενδιαφέρον και προσοχή το topic που έχεις ανοίξει για το πρόβλημα με τη σύζυγό σου.
    Ειλικρινά σου εύχομαι ότι καλύτερο.

Όσον αφορά τα δικά μου, και ειδικότερα τα λόγια σου, τα θεωρώ τιμή μου, δεδομένου ότι η οπτική τους για εμένα είναι προσήκωσα προβολή (ή καλύτερα απόσταγμα), των πόνων σου και των εμπειριών σου σε κάτι παρόμοιο που περνάμε, ή έστω εφάμιλλο.

Η κατάσταση με την κοπέλα μου δεν διαφέρει και πολύ (επέτρεψέ μου, την όποια αφέλεια αντίληψης σε αυτό), από τη δική σου. Τα ίδια συμπτώματα.

Για αυτά που ανέφερες στα προηγούμενα posts σου, τα σκέφτηκα και εγώ, αλλά δεν τα παράθεσα στο forum.
    Στεναχωριέμαι πολύ με την κοπέλα. Χρειάζεται οπωσδήποτε γιατρό, και δεν μπορώ απλά να την υποκινήσω.

Την κοπέλα την αγαπώ, και θέλω να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει καλά και να έχουμε τη ζωή που μας αξίζει.
    Δεν πάει να πάρει όσο καιρό θέλει, όσες προσπάθειες και αν χρειαστούνε.

Δεν έχω κόλλημα με την κοπέλα, ειλικρινά την αγαπώ. Νομίζω ότι έχω την ωριμότητα να το καταλαβαίνω αυτό. Τις φορές που βρεθήκαμε και κάναμε έρωτα, ήταν επειδή δεν μπορούσα να αντισταθώ συναισθηματικά.

Δεν θα λυγίσω...έχω και εγώ ξέρεις το \"Pink Floyd - The Wall\" και το έχω λιώσει στο παίξιμο. Παράξενη σύμπτωση.
    Για αυτές τις μεταπτώσεις που περνάει και η γυναίκα σου, \"πότε άσπρο - πότε μαύρο\", \"πότε εσύ καλός-σωτήρας, πότε αδυσώπητος τιμωρός\", προσπαθώ με νύχια και με δόντια για τη δικιά μου. Θέλει τακτική όμως, και πολύ εσωτερική δύναμη. Είμαι σίγουρος ότι αυτά τα ξέρεις καλύτερα από εμένα.

Θα δω τι θα κάνω και πως.
    Ειλικρινά στο λέω και πάλι, θεωρώ τιμή μου την αντίδρασή σου.
    Εύχομαι ότι καλύτερο και για εσένα. Κράτα γερά.

Επέτρεψέ μου να νομίζω ότι σε καταλαβαίνω/κατανοώ.

\"in, in, get in....stand still lady?\"
    The happiest days of our lives

Junior Member
    quote]Originally posted by jo_82
    γεια κ απο μενα!!!

κατα την γνωμη μου, ετσι οπως το περιγραφεις, η κοπελα ειναι αρκετα κομπλεξικη κ με αρκετες δοσεις εγωισμου κ θρασους (ταπεινη μου γνωμη). αυτο που την ενδιαφερει ειναι να ικανοποιησει τα απωθημενα τις οπως ειπαν κ οι προηγουμενοι συνομηλιτες αλλα να εχει κ ενα \"λιμανι\", μια \"καβατζα\" αν θελεις για το μελλον.

απο αυτα που λες, μονο τετοιο δεν πρεπει να θεωρεις τον εαυτο σου! αξιζεις πολυ περισσοτερα κ το ξερεις κατα βαθος αλλα ειναι ανθρωπινο να δειλιαζουμε μπροστα στο καινουριο κ το αγνωστο που θα μας προσφερει μια ενδεχομενη νεα σχεση.

επειδη κ εγω εχω καει απο κομπλεξικα ατομα στο παρελθον, φιλικη συμβουλη: δεν αλλαζουν ,ετσι ειναι κ ετσι θα ειναι παντα. μην διατηρεις την ελπιδα οτι μια μερα θα επιστρεψει μετανοιωμενη να σου ζητησει συγγνωμη. το μονο που θα κανεις ειναι να χασεις πολυτιμο χρονο απο τη ζωη σου .

ακομα κ συγγνωμη να σου ζητησει....δεν ξερω αν θα πρεπει να την δεχτεις...τετοια ατομα δεν αλλαζουν ευκολα.

προσπαθησε να βρεις μια \"υγιη\" κοπελα που να σε σεβεται για να κανεις ενα γαμο ευτυχισμενο.

μην την λυπασαι καθολου, μεγαλη ειναι κ κανει τις επιλογες της, αλλα δεν θα γινεις εσυ το παιχνιδακι στα χερια μιας \"δεν ξερω που παω, τι κανω, τι θελω, τι μου γινεται....\"

μη με παρεξηγεις ξια το υφος αλλα μου την δινουν τα εγωκεντρικα ατομα που την περνανε φινα κ κανουν τους αλλους να υποφερουν.

αστη να φυγει κ τρεχα να γλιτωσεις φιλε μου!!!

ο κοσμος εξω ειναι γεματος ευκαιριες!

συμβουλη: γραψου σε οργανωσεις που σχετιζονται με τα ενδιαφεροντα σου, περιβαλλοντικους, κοινωνικους.....γινε εθελοντης καπου....κανε αυτο που σου αρεσει! μεσα απο τετοιες δραστηριοτητες μπορει να γνωρισεις ενα φυσιολογικο ατομο με τα ιδια ενδιαφεροντα!

κ μη νιωθεις καθολου τυψεις!!!!!

φιλικα!!! [/quote]
    Αυτά που περιγράφεις είναι μισογυνιστικά και γι\'αυτό καταφέρνει η γυναίκα να φτάσει σ\'αυτό το σημείο. Anyway, επειδή είχα γράψει πολλά και μου σβήστηκαν, θα τα πω με απλά (και λίγα λόγια). Ακόμη και σ\'αυτό το σάιτ, είδα ότι ενώ η κοπέλα έχει \"φυσιολογικά\" ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία είναι όταν ζες σε μία κοινωνία που ζητάει να σε εξοντώσει και να σ εκμηδενίσει, είδα να χαρακτηρίζεται από μερικούς ως εγωίστρια, κα. Λοιπόν, για να το πω με απλά λόγια, υπάρχουν τρεις (κατά τη γνώμη μου) κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που \"δέχονται\" την πραγματικότητα επειδή τους βολεύει (κυρίως άντρες), αυτοί που θέλουν αλλά δεν ξέρουν πως να την αλλάξουν, και αυτοί που απλά είναι χαζοί και συνεχίζουν την παράδοση και είναι καταστροφικοί (οι περισσότεροι )προς τους άλλους, ή τον εαυτό τους. Απλά εκτός από μπράβο που νοιάζεσαι για την κοπέλα σου relative-x, (αν και αυτό είναι κάτι από μέσα σου) σκέφτηκες ότι η κοπέλα σου στην εφηβεία της πήγε να αυτοκτονήσει; Σκέφτηκες ότι ότι η ίδια της οικογένεια την απέρριψε και ότι έχει μάθει να απορρίπτει τον ίδιο της τον εαυτό; Επιπλέον, όλα αυτά δεν χρειάζεται να της τα πεις. Τα ξέρει. Μόνο να της δείξεις εμπιστοσύνη θέλει και κατανόηση με τον καιρό, για να μπορεί να σε εμπιστευτεί και αυτή. Τώρα, αν μετά από όλα αυτά σε απορρίψει, είναι γιατί απορρίπτει τον ίδιο της τον εαυτό. Και επιπλέον, στον έρωτα, τίποτα δεν είναι προβλέψιμο. Κοίτα εσύ να της δώσεις ότι θέλει, και τίποτα δεν θα πάει χαμένο. Καλά, \"φίλοι\" είναι αυτοί που τώρα στα δύσκολα την απέρριψαν; Βλέπεις και μόνος σου, ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, μέχρι να βρεις την \"πηγή\" (-πληγή) των προβλημάτων της, και να την ξεκαθαρίσεις. Αυτά

Senior Member
    Originally posted by jo_82
    .............
    ........
    ..........
    (κείμενο του jo το οποίο δεν παραθέτω για λόγους χώρου)
    Το κείμενο δικό σου lbp. Τα bold δικά μου σχόλια

Originally posted by lbp
    Αυτά που περιγράφεις είναι μισογυνιστικά
    >>>>>>Αυτά που περιγράφει o relative είναι τα γεγονότα. Τα δε ασιθήματά του relative σου φάνηκαν μισογυνιστικά???Aν μιλάς για τις κρίσεις του jo απορώ (έγώ πάντως) πως κατάφερες και σύνδεσες το πρόβλημα τις κοπέλας μόνο και μόνο με αυτά (που τα περιγράφεις ώς μισογυνιστικά) και όχι με οτιδήποτε άλλο μπορεί να συμβαίνει στην ζωή της κοπέλας.
    και γι\'αυτό καταφέρνει η γυναίκα να φτάσει σ\'αυτό το σημείο. Anyway, επειδή είχα γράψει πολλά και μου σβήστηκαν, θα τα πω με απλά (και λίγα λόγια). Ακόμη και σ\'αυτό το σάιτ, είδα ότι ενώ η κοπέλα έχει \"φυσιολογικά\" ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία είναι όταν ζες σε μία κοινωνία που ζητάει να σε εξοντώσει και να σ εκμηδενίσει, είδα να χαρακτηρίζεται από μερικούς ως εγωίστρια, κα.
    >>>>>>>Εσύ πως θα χαρακτήριζες την συμπεριφορά της απέναντι στον relative? Εντάξει την έχει \"πατήσει\" από την κοινωνία, από άλλους, από.... Από τον relative όμως? Από αυτά που διάβασες τι έχει εισπράξει και τι έχει δώσει όχι στην κοινωνία γενικά αλλά στον relative ειδικά?
    Λοιπόν, για να το πω με απλά λόγια, υπάρχουν τρεις (κατά τη γνώμη μου) κατηγορίες ανθρώπων.Αυτοί που \"δέχονται\" την πραγματικότητα επειδή τους βολεύει (κυρίως άντρες),
    >>>>>>>Τώρα αυτή η κατηγοριοποίηση εσένα δε σε φαίνεται σεξιστική?
    αυτοί που θέλουν αλλά δεν ξέρουν πως να την αλλάξουν, και αυτοί που απλά είναι χαζοί και συνεχίζουν την παράδοση και είναι καταστροφικοί (οι περισσότεροι )προς τους άλλους, ή τον εαυτό τους. Απλά εκτός από μπράβο που νοιάζεσαι για την κοπέλα σου relative-x, (αν και αυτό είναι κάτι από μέσα σου) σκέφτηκες ότι η κοπέλα σου στην εφηβεία της πήγε να αυτοκτονήσει;
    >>>>>>Μήπως τώρα δεν είναι \"φυσιολογικά\" όπως έγραφες παραπάνω τα προβλήματά της?
    Σκέφτηκες ότι ότι η ίδια της οικογένεια την απέρριψε και ότι έχει μάθει να απορρίπτει τον ίδιο της τον εαυτό; Επιπλέον, όλα αυτά δεν χρειάζεται να της τα πεις. Τα ξέρει. Μόνο να της δείξεις εμπιστοσύνη θέλει και κατανόηση με τον καιρό, για να μπορεί να σε εμπιστευτεί και αυτή. Τώρα, αν μετά από όλα αυτά σε απορρίψει, είναι γιατί απορρίπτει τον ίδιο της τον εαυτό.
    >>>>>>>Δηλαδή εσύ πως θα εννοήσεις την απόρριψη? Και τι εννοείς δηλαδή 9 χρόνια έτσι όπως τα περιγράφει δεν έχει δείξει εμπιστοσύνη και κατανόηση? Και τέλος πάντων (αν και όταν όπως το εννοείς εσύ) τον απορρίψει ΤΟΤΕ τι να κάνει ο relative? μήπωςΤΟΤΕ να δει τον ευατό του και ας είναι και μισογυνιστικό όπως το λές?
    Και επιπλέον, στον έρωτα, τίποτα δεν είναι προβλέψιμο. Κοίτα εσύ να της δώσεις ότι θέλει, και τίποτα δεν θα πάει χαμένο. Καλά, \"φίλοι\" είναι αυτοί που τώρα στα δύσκολα την απέρριψαν; Βλέπεις και μόνος σου, ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, μέχρι να βρεις την \"πηγή\" (-πληγή) των προβλημάτων της, και να την ξεκαθαρίσεις. Αυτά
    ΥΓ Το θέμα είναι πάντως ο relative και όχι ο σεξισμός. Ενα ωραιότατο θέμα θα ήταν και αυτό

Junior Member
    lbp και husband, σας ευχαριστώ και πάλι για την παρέμβασή σας.
    Τα βλέπετε τα πράγματα πολύ ώριμα. Ο καθένας βέβαια από την οπτική γωνία που είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένος, άρα και πιο δυνατός αντιληπτικά. Το ίδιο πράγμα θεωρώ πάντως ότι βλέπουμε όλοι μας.

Θεωρώ ότι ο χρήστης lbp, βρήκε έναυσμα στην κριτική του από τις τοποθετήσεις του χρήστη jo_82, για αυτό προέβη σε \"καυτηριασμούς\". Δεν μου φάνηκε κάπου ότι έστρεψε τα βέλη του σε μένα.

husband,
    είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά να είμαι πολύ δυνατός για να ανταπεξέλθω. Σε ευχαριστώ και πάλι για τα λόγια σου. Το έχω πει πολλάκις, θα κάνω ότι μπορώ καλύτερο για την κοπέλα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι όταν γίνει καλά, δεν θα θέλει να είμαστε μαζί. Ακόμα και για αυτό θα αρχίσω να προετοιμάζω τον εαυτό μου.

lbp,
    αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα της κοπέλας μου, το βάθος του, τις αιτίες του, την πολυπλοκότητά του, που πολλές φορές με δυναστεύει.
    Δεν επιλέγω σε καμία περίπτωση την \"εύκολη\" λύση. Κάλλιστα μπορώ να βάλω ένα ψευδεπίγραφο \"Χ\" και να σηκώσω το τηλέφωνο για \"άλλα\". Αλλά δεν είμαι τέτοιος. Όχι ότι καταπιέζομαι, ούτε καν νιώθω την ανάγκη για κάτι τέτοιο. Προσδοκώ τη λύση του προβλήματος, και όχι την πρόσκαιρη και επίπλαστη κουκούλωσή του.

Πιστεύω στην αγάπη, στα συναισθήματά μου για την κοπέλα μου, σε αυτήν, σε αυτό που είχαμε. Ευτύχημα θα ήταν να καταλάβαινε το πρόβλημά της και να με ήθελε σύμμαχο και προστάτη κοντά της. Αλλά θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα να καταλάβει κάτι τέτοιο.

Ακόμα και όταν αρχίσει να αποκτά μια έστω περιοδική και μερική συνείδηση του προβλήματός θα μεταβούμε στις καταστάσεις που περνάει ο φίλος husband, οι οποίες είναι ψυχοφθόρες της ίδιας κατηγορίας, αλλά και εγώ δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι. Θα παλέψω, δεν το βάζω κάτω.

Junior Member
    αγαπητε/η lbp, τα σχολια μου καθε αλλο παρα μισογυνιστικα ειναι.

θα ελεγα μαλλον ανθρωπιστικα! το να κοιταει κανεις αυτο που ειναι καλυτερο για τον ιδιο (εννοειται μιλω κ για αντρες κ για γυναικες το ιδιο) κ λιγοτερο ψυχοφθορο ειναι πιστευω δικαιωμα του καθενος.

το να ασχολειται το παιδι με ενα ατομο με εμφανη ψυχολογικα προβληματα-με διαθεση ναι μεν-αλλα χωρις την ψυχικη αντοχη κ τις εξειδικευμενες γνωσεις να το αντιμετωπισει- κατα την ταπεινη μου γνωμη παντα- μονο κακο θα κανει στον εαυτο του.

σ αυτη τη ζωη ηρθαμε για να ζησουμε οχι για να θαφτουμε μεσα στη μιζερια του καθενος.

αν η κοπελα συνειδητοποιησει το προβλημα της που ειναι βαθυτερο απο αυτο που φαινεται θα πρεπει να παει σε κπ ειδικο. οχι να ζητα ιεραποστολους κ θυματα!

με το να της δειχνει συμπονοια κ λυπη δε βγαινει τπτ

Junior Member
    jo_82, σέβομαι τις απόψεις σου, αναγνωρίζω το κίνητρο που τις εξέφρασες (τουλάχιστον όσον αφορά εμένα), και σε ευχαριστώ και πάλι.

Junior Member
    relative-x εμεις απλα εκφραζουμε την αποψη μας-αναλογα με τα πιστευω κ τα βιωματα μας- κ ασ διαφωνουμε καμια φορα!

μεσα απο την αντιπαραθεση κ τον-ιδιοτυπο αυτο διαλογο- ουκ ολιγες φορες ολο κ κτ βγαινει.

ελπιζω μονο να μη σε μπερδευουμε περισσοτερο απο οτι σε βοηθαμε!!

οι επιλογες κ οι αποφασεις ειναι αποκλειστικα δικη σου υποθεση ασχετα με το τι λεμε εμεις!!

καλη δυναμη κ μη μασας γενικοτερα!!!

Senior Member
    ειμαστε λιγο μαζοχες ολοι οι ανθρωποι.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast