Τι έχει η κοπέλα μου;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 47
    Junior Member

Τι έχει η κοπέλα μου;

Θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω την κατάσταση που με απασχολεί, αντικειμενικά, συνοπτικά και αμερόληπτα. Είμαι 30 χρόνων, και είχα μια μακροχρόνια σχέση 9 χρόνων με μια κοπέλα 2 χρόνια μικρότερη από εμένα. Η σχέση περιλάμβανε συγκατοίκηση τα τελευταία 7 χρόνια. Το πρόβλημα που με απασχολεί, είναι η συμπεριφορά της κοπέλας μου. Με χώρισε τηλεφωνικά το καλοκαίρι, ενώ ήμουν σε επαγγελματικό ταξίδι. Ήταν κάθετη, οπότε και τελικά χωρίσαμε. Είναι ο πρώτος μας χωρισμός στα 9 χρόνια σχέση. Δεν ξέρω αν θα είναι οριστικός. Η ψυχολογία της περνά μεγάλες διακυμάνσεις, ανά μικρά χρονικά διαστήματα. Όσες φορές την είδα, μου βγάζει ένα αίσθημα "παράξενο". Επίσης μου φάνηκε πολύ επιβραδυμένη ψυχοκινητικά, σαν να μην μπορούσε να σκεφτεί καθόλου. Όταν ήταν έφηβη, έκανε μια απόπειρα αυτοκτονίας. 4 φορές που βρεθήκαμε μετά το χωρισμό, ήθελε και κάναμε και sex. Μου λέει μάλιστα ότι δεν έχει κανένα παράπονο από εμένα και ότι με αγαπάει πολύ. Επαφή άλλη, δεν έχουμε μεταξύ μας, πέρα από κανά τηλέφωνο ανά 3 μήνες. Μαθαίνω όμως από κοινούς γνωστούς, ότι η σεξουαλική της ζωή, είναι πολύ άστατη και έντονη. One night stands, ομαδικά, σχέσεις με παντρεμένους, ακόμα και ομοφυλόφιλες εμπειρίες. Αυτοτιμωρείται κανονικά δηλαδή. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται το πρόβλημά της. Πρόσφατα μάλιστα, είπε σε μια φίλη μου, ότι το θέμα με εμένα, οδεύει προς γάμο, λες και ξέχασε ότι έχουμε χωρίσει, επειδή έτσι της ήρθε, και χωρίς να μου πει κανένα αίτιο. Το έχω διεργαστεί πολύ το θέμα μέσα μου από το καλοκαίρι, παρόλο τον πόνο του. Στην κοπέλα όποτε προκύπτει τηλεφωνική επικοινωνία, εμφανίζω μια στάση αγάπης και αποδοχής, παράλληλα μια απομάκρυνση και αποστασιοποίηση, δεδομένου ότι δεν είμαστε πια μαζί. Δεν ξέρει ότι έχω μάθει περίπου τι κάνει στον ερωτικό της τομέα. Πριν 10 μέρες, με πήρε τηλ στη 1.00 το βράδυ, και ήθελε να κάνουμε τηλεφωνικό sex, το οποίο φυσικά δεν έγινε. Την κοπέλα την αγαπώ πάρα πολύ, και ξέρω ότι υποσυνείδητα περιμένω να γίνει καλά. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο. Συνειδητά, έχω απορρίψει πολλές κοπέλες ήδη, και για sex και για σχέσεις. Δυστυχώς και για εμένα, δεν θέλω να προχωρήσω ακόμα σε κάτι άλλο, δεν έχω τις δυνάμεις μέσα μου για συναισθηματικές επενδύσεις, ή έστω αλληλεπιδράσεις. Το έχω ρίξει στη δουλειά. Με βάση αυτά τα δεδομένα, αυτό που θα ήθελα να σας ρωτήσω, χωρίς να προδικάσω τίποτα, είναι τι νομίζετε ότι έπαθε αυτή η κοπέλα που την έκανε στην ηλικία των 28, να εμφανίσει αυτή τη συμπεριφορά τότε που ήμασταν κοντά σε επικείμενο γάμο, καθώς και ποια είναι η βέλτιστη ψυχολογική στάση αντιληπτικότητας που χρειάζομαι να προσφέρω στον εαυτό μου, γιατί βλέπω ότι ο ψυχολογικός πόνος του χωρισμού και των γεγονότων που μαθαίνω και βλέπω, δεν μειώνεται. Πάει και έρχεται. Οτιδήποτε νομίζετε ότι θα μπορούσε να με βοηθήσει, θα σας παρακαλούσα να το πείτε.

Member
    Καλημερα!!
    Νομιζω πως η κοπελα σου μεσα απο τη μακροχρονια σχεση που ειχε μαζι σου..δε ξερω και ποσες σχεσεις ειχε πισω απο εσενα..αλλα φανταζομαι πως ειχε ελαχιστες,ισως και καμια..,8α στο πω απλα.Μαζευτηκαν πολλαα απο8ιμενα,η κοπελα μαζευε..μαζευε..μαζευε..κρυφ ες τις απαγορευμενες επι8υμιες.. που ισως εβλεπε φιλες τις να κανουν και κρυφο-\"ζηλευε\" και φυσικα δε το παραδεχτηκε ποτε σε εσενα εννοειται..αλλα ουτε κ στον εαυτο της,οταν μαζευεις χρονια κρυφες επι8υμιες χωρις να παιρνεις την παραμικρη δοση (εφοσον το τραβα ο οργανισμος σου παντα)..ε αργα η γρηγορα 8α σου βγουν.Φιλε μου να σαι ευτιχισμενος για το εξης..οτι οο,τιιι συνεβη ,συνεβη πριν παντρευτεις την κοπελα. Η ακροτητεσ που κανει ειναι απλα εκδηλωση απο8υμενων σε συνδυασμο με ενα κατα8λιπτικο επεισοδιο που εκδηλωνετε με αυτο το τροπο.. Η μιζερια της κοπελας σου ομως ειμαι σιγουρη πως ξεκινουσε απο πολυυυ πιο πριν,χρονια πριν..ισως σου παρουσιασε εναν καλυτερο εαυτο για να σε κερδισει και να νοιωσει ασφαλεια..και εφτασε στο σημειο να καταστρεψει την ιδια(κλασσικη αντιδραση αδυναμων γυναικων)Το γεγονος πως διατυμπανιζει οτι 8α σαι ο αντρας της ειναι λογικο...γιατι εισαι ισως η μονη ασφαλεια στη ζωη της..φοβαται και τον ιδιο τησ τον εαυτο..τον οποιο και εχει ξεχασει και ειναι λογικο ,ζωντας σε μια σχεση τοσα χρονια κ πολυ πι8ανο προβαλλοντας ενα αλλο χαραχτηρα.. εχει ξεχασει να επιβιωνει μονη..εχει ξεχασει τον εαυτο της
    Το κοριτσι περναει φαση και πρεπει να ηρεμησει κ να συνειδητοποιησει τι 8ελει,αυτο 8α παρει πολυ καιρο,.,και 8α σου προτεινα να μην εχεις καμια επαφη μαζι της μεχρι να συμβει,,αλλα 8ελω να σε ρωτησω κατι.. πως ησουν μαζι της ολα αυτα τα χρονια?η κοινωνικη σασ ζωη περα απο τη σχεση ηταν υγειης?εκανες προτασεις να τη πας εστω και μια μικρη βολτα στη βροχη η να την εφνιδιασεις με ενα λουλουδι? η την ειχεσ κατοχυρωμενη? Σε τετοιες καταληξεις σχεσεων συγγνωμη που 8α το πω ωμα..αλλα φταινε ακουσια συνη8ως και οι 2..
    Δε πρεπει να ξυπνας με το ονειρο να ξαναγυρισει,να επικοινωνεις ελαχιστα μαζι της και μονο για να μα8εις πως ειναι η υγεια της..επισης 8α σου προτεινα να συνεχισεις τη ζωη σου οταν αισταν8εις πως εχεισ την αναγκη να κανεις κατι με αλλη κοπελα.(ειναι δυσκολο το ξερω...και ειμαι σιγουρη πωσ τη χρονικη αυτη περιοδο ουτε σου περναει απο το μυαλο πως 8α μπορεις ποτε να ονειρευεσαι ερωτες με αλλη κοπελα..αδιανοητο ισως) ..αλλα σε διαβεβαιωνω πως 8α μπορεσεις με το χρονο και 8α γινει...
    Υπομονη..κανε υπερβασεις,,και 8α νοιωσεις και παλι καλα,προσεχε εσενα
    Προσπα8ησε να βοη8ησεις τον εαυτο σου τωρα..

Senior Member
    οι άλλοι τομείς της ζωής της πώς πάνε;έχεις ενημέρωση;εργασία-σπουδές,σχέσεις με οικογένεια-φίλους κλπ
    Dum spiro spero (?)

Junior Member
    Αγαπητή dead_can_dance
    Έμεινα έκπληκτος με το πως ψυχολόγησες εμένα, την κοπέλα και τη σχέση μου.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αντιληπτικότητά σου που την μετέφρασες συγκεκριμένα σε δική μου βοήθεια.

Έγραψες λόγια, σαν να παρακολουθούσες τη ζωή μου. 100% μέσα!

Κοίταξε, την κοπέλα την πρόσεχα πάντα και της φερόμουν τέλεια. Και εκπλήξεις, και τρυφερότητες και πάει λέγοντας.

Στο θέμα της τακτικής, έχω καταλάβει ότι το σωστότερο είναι αυτό που λες. Θα προσπαθήσω να το κάνω.

Σε ευχαριστώ και πάλι, ειλικρινά.

Junior Member
    Ηelena, οι άλλοι τομείς της ζωής της στο ίδιο μήκος κύματος.
    Οικογένεια μόνιμα τσακωμένη μαζί της και απορριπτική, δουλειά δεν την ενδιαφέρει καν, έχει πτυχίο φιλολογίας, και οι φίλοι της από ότι έχω μάθει την έχουν κάνει λίγο πέρα πρόσφατα, σαν έμμεση απόρριψη υποθέτω από αυτά που έμαθαν ότι κάνει.

Ξέρω ότι τηλεφωνάει συνέχεια σε αυτούς που έχει πάει μαζί τους, πότε μπας και ξαναγίνει κάτι, πότε για παρέα!!!!. Και προσπαθεί να τους κάνει και φίλους της. Αλλά οι τύποι ασχολούνται μαζί της για λίγες μέρες και μετά εξαφανίζονται. Κανένας δεν έχει κάτσει μαζί της, ούτε για μια βραδιά, να κοιμηθούνε μαζί. Κανείς δεν την παίρνει σοβαρά. Πως να γίνει αυτό άλλωστε με τη συμπεριφορά που εξωτερικεύει;

Κάτι θα βλέπουν οι επόμενοι μετά από εμένα και αντιδρούνε έτσι.
    Αυτή δυστυχώς δεν καταλαβαίνει.
    Τραγική κατάσταση, να δούμε και τι άλλο έπεται.

Senior Member
    Relative-x,

από αυτά που γράφεις (και χωρίς να είμαι ειδικός- καμιά σχέση) σκέφτομαι μήπως η κοπέλα έχει μανιοκαταθλιψη...Όπως και να χει όμως, μετά από μία μακρόχρονη σχέση και ελάχιστες εμπειρίες σεξουαλικές πέρα από τη δική σας, είναι πολύ πιθανό να \"ψάχνεται\" , να βγάζει απωθημένα χρόνων. Είναι πολλές οι γυναίκες που το κάνουν συνήθως κοντά στα 30! Και φυσικά δεν είναι τυχαίο!

Το ότι αναφέρει ότι θα πατρευτείτε σε γνωστούς, δείχνει πόση ανασφάλεια και πόσο άβολα νιώθει με τη \"νέα\" της ζωή, αλλά και από τη άλλη πόσο σίγουρο σ έχει!

Και είτε σου αρέσει είτε όχι, κάποια ευθύνη για την τροπή της σχέσης έχεις κ εσύ. Ακόμα και αν αυτό είναι ότι δεν εξέφραζες κάποια συναισθήματα..απορίας,αγων� �ας κλπ. Είναι λογικό μετά από μιά μακρόχρονη σχέση να προσπαθείς να ερμηνεύσεις την ίδια,αλλά επικεντρώσου στον εαυτό σου καλύτερα.Είναι πιο χρήσιμο και για το μέλλον σου κ το παρόν σου φυσικά!

Junior Member
    Sofia,

το σκέφτηκα και εγώ για μανιοκατάθλιψη, δεν ξέρω. Θα το δείξει ο χρόνος αν παίζει κάτι τέτοιο.

Το καταλαβαίνω για τα απωθημένα της, αλλά δεν καταλαβαίνω το μηχανισμό, δεδομένου ότι και εγώ όλα αυτά τα χρόνια ήμουν εντελώς πιστός, ούτε πέρασε από το μυαλό μου να κάνω κάτι, και διέλυα τους πειρασμούς και σκέψεις φέροντες. Την κοπέλα την αγαπούσα και την αγαπάω.

Σίγουρα έκανα και εγώ λάθη. Το δέχομαι. Αλλά δεν είναι από εκείνα τα χοντρά, που ο άλλος δεν ξεχνάει ποτέ. Πιστεύω ότι έκανα τα κλασσικά συμπεριφοριστικά λάθη στη σχέση, που κάνουν οι περισσότεροι άντρες, και τα οποία επιλύονται κάτω από το πλαίσιο της πηγαίας επικοινωνίας και ζύμωσης στη σχέση.

Έχεις δίκιο, πρέπει να επικεντρωθώ στον εαυτό μου.
    Άντε να δούμε τι θα γίνει με τον ψυχικό πόνο.

Χωρίς να θέλω να εκφράσω ένα ευσεβή πόθο, θεωρώ ότι μόλις η κοπέλα ηρεμήσει, θα έχουμε ανατροπή σεναρίου. Τόσα χρόνια σχέση, μοναδικός χωρισμός \"μπαμ και κάτω δηλαδή\", χωρίς να μπορεί να μου προσάψει κάτι πραγματικά χοντρό λάθος, και να διατυμπανίζει ότι πηγαίνουμε σε γάμο;

Θα δω τι θα φέρει η ανατροπή, όσο και αν αργήσει αυτό όπως λέει η dead_can_dance, καθώς και στο πως θα με βρει τότε συγκυριακά σε θέμα σχέσης, και ψυχολογικά πως θα νιώθω απέναντί της.

Σαν να πατήθηκε το Play σε ταινία για γερά νεύρα μου φαίνεται.
    Μόνο που με βλέπω στον πρώτο ανδρικό ρόλο.

Senior Member
    Relative,

τα απωθημένα δεν έχουν να κάνουν μόνο με σένα,αλλά κυρίως με την ίδια. Ούτε με το αν ήσουν πιστός..

Οσο για τα λάθη, δεν εννοώ ένα λάθος (ένα γεγονός), εννοώ μία συμπεριφορά συνεχόμενη που μπορεί να φαίνεται ανωδυνη π.χ. με ενοχλεί κάτι και δεν το λέω για να μη γίνει καβγάς...κ.ο.κ. Αυτά όχι μόνο δεν επιλύονται, αλλά απλά κουκουλώνονται...Και στο τέλος, φεύγεις για τσιγαρα και δεν γυρίζεις ποτέ...Και μετά αναρωτιέται ο άλλος, μα τί του/της εκανα...

Junior Member
    Sofia, εγώ ήμουν αυτός που δεν έκανε τα παράπονα.

Δικαιωματικά να το πούμε καθ\'υπερβολή εγώ θα δικαιούμουν να πάω για \"τσιγάρα\". (δυσαρέσκεια από τη σχέση)

Νόμιζα ότι δεν μπορούσε να καταλάβει, για αυτό και έκανα υπέρμετρες παραχωρήσεις. (love conquers all)

Λάθος έκανα και εδώ. Νόμιζα ότι το να αγαπάς τον άλλον, σημαίνει ότι τον δέχεσαι με όλα τα στραβά του όπως είναι. Έπρεπε να μιλάω, να εκφράζομαι. Να μπορούσα να της προσφέρω. Λάθος, περίμενα από αυτή να κάνει το πρώτο βήμα να ζητήσει βοήθεια, όταν τόσα χρόνια ζήταγε βοήθεια με τη σιωπή της.

Βρε Sofia, σε τι μονοπάτια της σκέψης με οδήγησαν τα λόγια σου.
    Καλά να είσαι, αλλά κομμάτια έγινα.

Senior Member
    Διάβαζοντας τα λόγια σου, τις περιγραφές σου, σκέφτηκα ότι έγραψα...Δεν ήθελα να σε πονέσω...

Ξέρω πώς νιώθεις , λέγοντας ότι έκανες υπερμετρες υποχωρήσεις. Νόμιζες πιθανότατα ότι έτσι φρόντιζες τη σχέση σας μα και την ίδια. Ομως έκανες άθελα σου ακριβώς το αντίθετο...

Ξέρεις τώρα όμως, αυτό είναι το κέρδος...Ωστε να μην κλείσεις τα μάτια και το στόμα και μοιραία την καρδιά, την επόμενη φορά...σε κάθε σχέση...

Καλή δύναμη εύχομαι!

Junior Member
    Sofia, δεν υπάρχει θέμα με τα λόγια σου αυτά καθ\'αυτά.

Ίσα ίσα, τα λόγια σου αν το πούμε σχηματικά, προκαλούνε ισορροπία, και ακριβώς επειδή στην προκειμένη δεν την έχω (εν είδη ψυχολογικού πόνου, η καλύτερα μαρασμού), καταλαβαίνω την ανισορροπία μου.

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες, δεν αντιπαρέρχομαι καν. Προσυπογράφω μάλιστα, και συνεχόμενα σε ευχαριστώ για τη βοήθειά σου.

Τώρα...για την επόμενη σχέση...μπα...
    θα περάσει πολύς πολύς καιρός.
    Δεν μπορώ. Δεν έχω της επόμενης να της δώσω κάτι. Θα είναι άδικο και για αυτήν.

Χώρια που δεν είμαι ο τύπος που δεν αφήνει \"πρό(σ)κληση\"-\"ανεκμετάλλευτη\". Έχω ρίξει χυλόπιττες ανάσταση, για όλα τα γούστα μέχρι σήμερα.

Δεν ξέρω τι να κάνω. Προφανές μου φαίνεται μόνο να παλέψω για εμένα, να με προσέξω, να έχω τις άμυνές μου, και να περιμένω τι θα γίνει. Δεν μπορώ να βοηθήσω την \"πρώην\" μου, όταν δεν μου αφήνει διόδους.

Τι να κάνω, θα δώ. Βλέποντας και κάνοντας από εδώ και πέρα.
    Ξέρω τι να κάνω για εμένα και τι μπορώ. Για αυτήν ξέρω αλλά δεν μπορώ ακόμα, παρά να περιμένω.

Senior Member
    Δε θέλω να σε απογοητεύσω αλλά καμιά φορά δε φταίει κανένας από τους δύο. Απλά δε ταιριάζουνε τα οράματα τους για το μέλλον.
    Θα σου πω τη δική μου εμπειρία. Η πρώτη μου μεγάλη σχέση ξεκίνησε στα 18 μου και τέλειωσε στα 24. Και για μένα ήταν η τέλεια σχέση, είχαμε καταπληκτική επικοινωνία. γνώριζε ο ένας τον άλλο καλύτερα από όλους, δεν είχαμε τσακωθεί ποτέ μέσα στα 7 χρόνια, δε βαριόμασταν μαζί, περνάγαμε ευχάριστα, ήμασταν πιστοί και γενικά δε κάναμε τίποτα που μπορεί να πλήγωνε τον άλλο. Δε σκεφτόμουνα βέβαια ότι θα παντρευόμασταν γιατί ήμουνα μικρή και ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα στη ζωή μου. Αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι ακόμα κι αν μας δινόταν ευκαιρία στο μέλλον δε θα μπορούσα ποτέ να τον παντρευτώ. Γιατί η ζωή που είχε στο μυαλό του και του ταίριαζε δε συμφωνούσε με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου και μου ταίριαζε. Έβλεπα το μέλλον μου μαζί του και ένιωθα ότι θα είναι μίζερο. Δεν έφταιγε ότι δεν τσακωνόμασταν ποτέ, ότι είχαμε τόσο ήρεμη σχέση. Αυτά μου αρέσουν και τώρα και τα αναζητώ.
    Αλλά ήταν ένας άνθρωπος ευθυνόφοβος και χωρίς φιλοδοξίες (και είναι λόγια δικά του, τα γνωρίζει) που ενώ ήταν πανέξυπνος ήθελε απλά να έχει μία δουλειά 9-5, χωρίς πολλές ευθύνες, ίσα με το βασικό μισθό για να βγάζει τα λίγα έξοδά του που θα περιελάμβανε 2-3 καφέδες και καμιά έξοδο την εβδομάδα. Και ήθελε αυτή να είναι όλη η υπόλοιπη ζωή του. Εγώ από την άλλη είμαι άτομο που έχω φιλοδοξίες, που κάνω συνέχεια όνειρα ακόμα και αν δεν τα πραγματοποιώ, που δε θέλω να ξέρω που θα είμαι σε ένα χρόνο. Δε με πείραζε ότι δε θα έβγαζε ποτέ αρκετά λεφτά, έτσι κι αλλιώς έχω την άποψη ότι αν θέλω χρήματα θα τα βγάλω μόνη μου. Ένιωθα όμως ότι θα με κράταγε πίσω γιατί δε θα μπορούσε να με ακολουθήσει, να με στηρίξει σε οποιαδήποτε τρελή απόφαση. Αν αποφάσιζα να τον παντρευόμουνα θα έβρισκα μια καλή δουλειά στη γενέτειρά μου και αυτό ήταν, τίποτα άλλο να περιμένω για το μέλλον. Ε, τέτοια στατικότητα δεν την αντέχω.
    Δε λέω ότι μοιάζουνε οι περιπτώσεις μας. Το γράφω για να δείξω ότι μπορεί με τον άλλο να ταιριάζεις σχεδόν στα πάντα αλλά να υπάρχει κάτι που σε χαλάει, ενώ δε φταίει κανένας για αυτό.
    Πάντως όταν υπάρχει μακροχρόνια σχέση δύσκολα καταλήγει σε γάμο έχω παρατηρήσει. Γιατί έχει πάρει ο καθένας ότι είναι να πάρει από τον άλλο, τον έχει ερωτευτεί, μετά αυτό καταλάγιασε, τον έχει αγαπήσει και μετά η σχέση σχηματίζεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο που κάποια στιγμή κουράζει. Πολλοί χωρίζουνε και βρίσκουνε κάποιον και τον παντρεύονται μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ξέρουν ότι κάποια στιγμή η σχέση πάλι θα καταλήξει σε ρουτίνα αλλά τουλάχιστον θα περάσουν κάποια χρόνια για να γίνει αυτό.
    Η συμπεριφορά της κοπέλας βέβαια υποδηλώνει ότι κρύβονται και άλλα πίσω και δε μπορώ να την κρίνω μέσα από λίγες πληροφορίες. Το μόνο που θα μπορούσα να σε συμβουλεύσω είναι να προχωρήσεις. Γιατί αν είναι να γίνει κάτι στο μέλλον δε θα γίνει με εσένα να παραμένεις ο ίδιος περιμένοντάς την. Έχει σχηματίσει μια εικόνα για σένα που δύσκολα αλλάζει. Αν σε έβλεπε διαφορετικό, θελκτικό, αλλαγμένο, ανανεωμένο, μη δεδομένο, να παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να άλλαζε η εικόνα για σένα και να ήθελε να ξανακάνετε σχέση. Η πιθανότητα όμως είναι πολύ μικρή και δε θα σου έλεγα να κρεμαστείς από αυτή. Προχώρησε για τον εαυτό σου. Και που ξέρεις, όταν θα έχεις προχωρήσεις και ξεκολλήσει το μυαλό σου μπορεί να προσπαθήσει να γυρίσει και να καταλάβεις ο ίδιος ότι δε σου ταιριάζει.

Junior Member
    Aphelia,
    σε ευχαριστώ για την παραστατική σου αναδρομή, όπως και για τα λόγια σου.

Δίκιο έχεις και εσύ. Ξέρω πια τι είναι καλό για εμένα.
    Να επισημάνω κάτι, αναφορικά με τον ενδεχόμενο γυρισμό της.
    Αυτό μου λένε οι φίλες της που έχουμε τηλεφωνική επικοινωνία.
    \"Θα γυρίσει\" λένε, \"αυτό είναι παραπάνω από σίγουρο. Αλλά θα την θέλεις εσύ; Και ύστερα από αυτά που έκανε και αυτά που έμαθες;\"

Άντε να δούμε.

Senior Member
    Δώσε χρόνο στον εαυτό σου,νομίζω απ όσα περιγραφεις, τον χρειάζεσαι!Εχεις δίκιο, να σε φροντίσεις, να σε ψάξεις, να βρεις τις ευθύνες σου, τις ανάγκες σου..είναι μία καλή ευκαιρία! Τώρα, δεν ξέρω από τα όσα λες αν θα σουν έτοιμος για μία σχέση νέα, ακομα και με την πρώην σου...

Αλήθεια, τί σημαίνει \"Έχω ρίξει χυλόπιττες ανάσταση\"?

Member
    Γεια σας..
    Αγαπητε relative-x ειναι μα8ηματικα δεδομενο πως 8α γυρισει,και γρηγορα 8α γινει αυτο..8α κανει ακροτητες και 8α σου υποσχεται πραγματα.. 8α το δεις,,
    Εσυ πρεπει να φανεις δυνατος τοτε,και αν δε μπορεσεις να της πεις πως πρεπει να διακοψετε για να καταλαβει τι συμβαινει..ποσο πληγωσε εσενα..ποσο πληγωσε τον εαυτο της..ποσο ρομπα εγινε και τι ακροτητες εκανε..γιατι καταλαβαινω πως οταν την αντικρισεις παλι 8α τη δεις σαν να νομιζεις πως 8α σαι ερωτευμενος για παντα..(ο εξυπερι στο μικρο πριγγηπα ελεγε τα ματια δε βλεπουν..η καρδια βλεπει..-μεγαλη αλη8εια που σε καποιους αν8ρωπους -ισως στο μεγαλυτερο ποσοστο- το ρητο αυτο αποτελει εξαιρεση...παρολαυτα οσοι επιβεβαιωνουν το ρητο ως κανονα..καλη ωρα εσυ..οπως και ολοι οι οι ρομαντικοι αν8ρωποι ..ε εχουν δυστηχως μεγαλη πι8ανοτητα να καουν..) Ειναι το \"καλο-κακο\" οταν φλερταρουμε με ακρα.. και λειτουργω σαν εσενα relative-x εκσου και ταυτιζομαι στο προβλημα..
    Αφου λοιπον υπαρχει ο κινδυνος να μην μπορεσεις να αντιστα8εις..ΠΡΕΠΕΙ να την εχεις κοντα σου υπο προυπο8εσεισ..και τι 8ελω να πω.. φανταζομαι πως το καιρο που ησασταν μαζι..περνουσατε σχεδον και ολοκληρο το χρονο μαζι.. η κοπελα αν ερ8ει συντομα να σε παρακαλαει..που σου λεω το χω μα8ηματικα βεβαιο.. να ξερεις πως αναζητα απλα δικη της προσωπικη ασφαλεια..τη ρουτινα ζητα που κατεστρεψε...και ειναι πολυ επικυνδινο για σενα.. γιατι πολλεσ φορες εχουμε δει ετσι τον εναν απο τους 2 να χαντακωνεται για το υπολοιπο της ζωης του,,και η αλλη να σου πει ενα δευτερο \"αντε γεια\" με μια καβατζα απο πισω.. που οπως καταλαβαινεις εχοντας τη καβατζα της..και την σιγουρια για μια νεα βαρετη κα8ημερινοτητα..το \"γεια\" της 8α ειναι οριστικο.. κ εσυ τοτε? εσυ τοτε 8α γινεις πολυ πιο ασχημα..δε 8α αγαπας και τη γυναικα ως ειδοσ μετα..και 8α αρχισεις τα ρητα \"οι γυναικες ειναι πορνες \"κλπ..
    Επομενως οταν 8α ερ8ει..αν δε μπορεις να αντιστα8εις..κανε τη κα8ημερινοτητα σας να μην ειναι κα8ημερινοτητα που χατε παλια.. πχ να μη κοιμαστε μαζι κα8ε βραδυ..η να βγαινεις με αλλους αν8ρωπους..γενικα να την αναγκαζεις να μην περναει συνεχεια την ωρα της σε κοινο σας χωρο...εστω και περιμεννοντας σε να σχολασεις..αλλα να ναι στο δικο της χωρο..
    Η αλη8εια ετσι 8α αποκαλυφτει πολυ πιο γρηγορα..γιατι 8α μπει στη διαδικασια κ ενω ειναι μαζι σου να ξανα-8υμι8ει τον εαυτο της.. και σε καμια περιπτωση μη της δινεις με λογια συναιστηματικη σιγουρια.. του στυλ \"σε περιμενα..δε μπορω να ζησω χωρις εσενα\" ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να το κανες
    ειμαστε εδω στη δια8εση σου για ο,,,τι 8ες
    καλη δυναμη )

Page 1 of 4 123 ... LastLast