Βαριεμαρα και τροποι αντιμετωπισης
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6
    Senior Member

Βαριεμαρα και τροποι αντιμετωπισης

Πως αντιμετωπιζετε την βαριεμαρα?
    Να ενα αρθρο που βρηκα και στη wikipedia σχετικα με αυτην.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Boredom
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Να ενα site με πολυ υψηλη κινηση και ειδικευεται στο θεμα...πρωτο στις αναζητησεις στο google αν γραψεις \"Ι am bored\"...εχει καποια link που ανανεωνονται συνεχεια αν βαριεσαι lol.

http://www.i-am-bored.com/
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ...μωρε ισως αντιμετωπιζεται με μια ματια σε ενα σαιτ που εχουν οι αργοσχολοι,αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο γμτ!αυτοι ασχολουνται με παρατηρηση συννεφων,πουλιων,γενικα διαφορα ενδιαφεροντα!

Senior Member
    Ενδιαφερον!!!!
    Παρολο που δουλευω αισθανομαι σαν ο μεγαλυτερος αργοσχολος του κοσμου...να δουλεψω παραπανω μπααααααα....
    οποτε θελω να βρω ενδιαφεροντα εκτος υπολογιστη που εχω κολλησει μαζι του υπερβολικα το τελευταιο καιρο.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ενδιαφερον!!!!
    Παρολο που δουλευω αισθανομαι σαν ο μεγαλυτερος αργοσχολος του κοσμου...να δουλεψω παραπανω μπααααααα....
    οποτε θελω να βρω ενδιαφεροντα εκτος υπολογιστη που εχω κολλησει μαζι του υπερβολικα το τελευταιο καιρο.
    Ιnternet addiction μαθαίναμε στα αγγλικά.

Senior Member
    φαντάσου να μήν δούλευες κιόλας κίπ..εγώ ασπάζομαι πλήρως το ρητό <αργία μήτηρ πάσης κακίας>..όταν δεν δουλεύω νιώθω βάρος...μήν πώ άχρηστη....στους δικούς μου ..και όχι μόνο οικονομικά...γενικότερα.... <πέφτω>ψυχολογικά
    τώρα απο χόμπις ένα σωρό..κατά περιόδους..έχω <φάει κολήματα>με διάφορα..υπολογιστές..γυμνα στήριο(πιο παλιά :P )μουσική,σινεμά,εκδρομές (τώρα τελευταία)
    Dum spiro spero (?)