Results 16 to 19 of 19
Thread: ΕΧΩ ΤΡΟΜΑΞΕΙ
-
24-05-2007, 10:27 #16
η προσωπική μου άποψη είναι πως ναι, μπορώ να ξεπεράσω πραγματα. Οχι να τα κάνω πέρα, όχι να κάνω ότι δεν τα βλέπω, όχι να τα κουκουλώσω..Να τα δω,να τα κατανοήσω, να τα αγαπήσω, να με αγαπήσω και να τα ξεπεράσω..Αν με δω ως εχθρο, αν με πολεμάω, μία διαρκής μάχη θα ναι και η ζωή μου...Σαφώς και έχω δυσάρεστες σκέψεις, και θα με πάρουν από κάτω, αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Και αλοίμονο, αν η ζωή μου είναι μία ευθεία γραμμή. Θα χάσει νόημα η χαρά, τα μικρά πράγματα, πόσο μάλλον τα μεγάλα... Το θέμα είναι να μην αφήσω τα δυσάρεστα συναισθήματα να με καταπιουν, να μην αφήσω τις δυσάρεστες σκέψεις να γίνουν πιο δυνατές από εμένα...ή καλύτερα να γίνονται (μέλλοντας εξακολουθητικός δεν λέγεται
?...είμαι των θετικών σχολών και δεν τα θυμάμαι αυτά...) Κρίμα δεν είναι να νιώθω την βελτίωση και να κάνω ότι δεν τη βλέπω γιατί έχω κι άλλο δρόμο μπροστά μου? ε,και? θα τον περπατήσω τον δρόμο...ΘΑ.....ας δώ και το τώρα λίγο, ας το ζήσω!
- 24-05-2007, 17:41 #17
Κι όμως. Εγώ όταν λέω ότι έχω ξεπεράσει αυτά τα θέματα, δεν αναφέρομαι στο ότι απλά έγινα λειτουργική. Μα δεν ήταν καν αυτό το ζητούμενό μου. Κατάφερα να χαίρομαι, να είμαι ευτυχισμένη, να νιώθω καλά με τον εαυτό μου, ικανοποιημένη, να έχω αυτοπεποίθηση, να είμαι αισιόδοξη, να κάνω όνειρα, να καταλαβαίνω την διαφορετικότητά μου, να αγαπάω τον εαυτό μου με τα ελαττώματά μου και να μην αφήνω άσχημες σκέψεις να εισβάλλουν στο μυαλό μου ή αν κάποια περίοδο καταφέρουν και εισβάλλουν να ξέρω πως να τις αντιμετωπίσω και τι είναι αυτά που τις διώχνουν. Κατάλαβα ότι όλη η ουσία για μένα είναι να νιώθω ελεύθερη, χωρίς πίεση από το εξωτερικό περιβάλλον και να κάνω βηματάκια στη ζωή μου προς το στόχο μου ώστε να μην απογοητεύομαι από τον εαυτό μου. Να τον δικαιολογώ αν δε γίνεται το τέλειο, γιατί έτσι είμαι εγώ, έχω αυτή την προσωπικότητα.
24-05-2007, 17:45 #18
εγώ προσωπικά δεν αναφέρθηκα καν στη λειτουργικότητα..σε ανάσα και καθαρή (και καθόλου ωραιοποιημένη) ματιά αναφέρθηκα...Στην αναγνώριση και αποδοχή των θετικών και αρνητικών...
24-05-2007, 17:51 #19
Σοφία έλα τ να πούμε στο chat δεν ήμουν εκεί προηγουμλενως
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία