Είστε ευγενικοί στις σχέσεις σας; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 94
    Senior Member
    θα συμφωνήσω με την εξιστίρ
    η τελειότητα είναι μία ουτοπία..στο κάτω κάτω είμαστε εμείς τόσο άψογοι που με το παραμικρό θα διώξουμε τους άλλους απο κοντά μας;
    χρειάζεται και λίγη υπομονή και επιμονή...ανεκτικότητα στα λάθη των άλλων..χωρίς να εννοώ βέβαια ο άλλος να μας τσακίζει ψυχολογικά ή να μας καταπατά(βλέπε όρια κτλ)
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    ....μα ολοι ευγενικοι ειναι στη σχεση τους!αλλωστε εν Ελλαδι ειμαστε!εχετε δει κανενα αγενη;μπααα

Senior Member
    υποθέτω ότι έχεις ζήσει στο εξωτερικό(άρα έχεις και μέτρο σύγκρισης??)
    η μιλάς θεωρητικά?
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Πλακα κανει πιστευω Helena οι Ελληνες δεν φημιζονται για την ευγενεια τους..θυμαμαι ειχα παει Λονδινο και σε μερη με συνοστισμο ειχα πεσει δυο-τρεις φορες πανω σε αλλα ατομα και πριν προλαβω να τους πω sorry μου λεγανε αυτοι ενω εγω εφταιγα...γαμωτο με προλαβαινανε!!!!
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    κοίτα να δείς σύμπτωση κίπ..και γώ τους άγγλους σκεφτόμουνα..αν και δεν έχω πάει εξωτερικό ποτέ(ε ναί λοιπόν:P )ωστόσο έτυχε να δώ απο κοντά τον <πολιτισμό >τους και το πόσο <άνετα> αποδέχονται την ήττα και το πόσο <εκτιμάνε> την φιλοξενία την επομένη του champions league πρωί πρωί (επτά η ώρα σε μέσο μαζικής μεταφοράς )
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    χεχε μην νομιζεις οτι οι ελληνες νεαροι φανατικοι οπαδοι ομαδων θα ηταν καλυτεροι....:) παντως στα τυπικα οι Αγγλοι ειναι πραγματι πολυ ευγενικοι...τωρα και εγω δεν εχω παει αλλου...
    και εδω που τα λεμε για τις μαλακιες τους στο ποδοσφαιρο ειναι διασημοι οι Αγγλοι.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Συγγνωμη που ξεφευγω λιγο off topic αλλα πως λεγεται η ταινια που ειχε σχεση με κατι Αγγλους χουλιγκανους και κατι αστυνομικους που μπορουσαν να διεισδυσουν στα κυκλωματα τους κατι απο τιτλο μου ερχεται No ID αλλα δεν ειμαι σιγουρος δεν μπορω να το βρω....ξερει κανεις?

Senior Member
    :P:P:P:P εμπνεύστηκες κίπ ε; χεχεχε
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Originally posted by Alkmeon
    ....μα ολοι ευγενικοι ειναι στη σχεση τους!αλλωστε εν Ελλαδι ειμαστε!εχετε δει κανενα αγενη;μπααα
    Στην ψυχοθεραπευτική θα εννοείς......

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Πλακα κανει πιστευω Helena οι Ελληνες δεν φημιζονται για την ευγενεια τους..θυμαμαι ειχα παει Λονδινο και σε μερη με συνοστισμο ειχα πεσει δυο-τρεις φορες πανω σε αλλα ατομα και πριν προλαβω να τους πω sorry μου λεγανε αυτοι ενω εγω εφταιγα...γαμωτο με προλαβαινανε!!!!
    Λονδίνο ε;Θέλω του χρόνου τέτοια εποχή να γυρίζω από Λονδίνο.Ναι τα πουλάκια μου οι Άγγλοι.Ευγένεια και ξερό ψωμί.Σε προλαβαίνανε ε;;;χαχαχαχαχα.Όχι σαν κι εμάς που κουτουλάς κι ακούς ένα σγνώμη.(μασημένη έκδοση)Υπάρχουν κι ευγενικοί Έλληνες.Ναι,ναι υπάρχει κι αυτό.Απλά θα είναι περισσότερο θερμόαιμοι και λιγότερο διακριτικοί από τους εν λόγω Άγγλους.Ευγενικοί;Χμμμ!Τώρ� � που το λες θυμάμαι ένα γνωστό να μου λέει ότι πάνε μεθυσμένοι και τεμαχίζουν τις κοπέλες τους.Η καλύτερή τους άλλωστε σχέση και πιο ευγενική είναι αυτή με την μπύρα.................I\'am an Englishman in New York!!!................Gentleman will walk but never run....

Senior Member
    Originally posted by husband
    ΥΓ Τα όσα αναγράφονται αποτελούν προσωπικές σκέψεις και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν συμβουλές επένδυσης. Επίσης δεν υπάρχουν εγγυημένες αποδόσεις ούτε οι αποδόσεις του παρελθόντος μπορούν να εξομοιωθούν με μελλοντικές
    Έσκασα στα γέλια μ\' αυτό!!!! Χαααααααχαααα! Πολύ καλό (οικονομίστικο αλλά όμως φοβερό!)

Senior Member
    Originally posted by husband
    Και αν δεις τον Καμύ ώς ένα βαθιά αγωνιζόμενο και σκεπτόμενο άνθρωπο (ολόκληρο Νόμπελ πήρε) ίσως αυτό να εννοούσε. Αγωνίσου. Κάθε μέρα.

ΥΓ Τά έργα του δεν τα έχω διαβάσει ούτε αναλύσει. Γενικές γνώσεις έχω
    lol!! xa-xa!!

Senior Member
    Τι ακριβως εννουμε με τον ορο ευγενια;Δηλαδη εσεις πως το αντιλαμβανεστε αυτον τον ορο;Απλα για να ξερω βαση σε τι πρεπει να απαντησω..
    Ευχαριστω!
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Senior Member
    Αυτό που εννοεί ο περισσότερος κόσμος νομίζω.

Senior Member
    Εγώ την φοβάμαι αυτή την έννοια.Πολλοί μου παρουσιάσαν τον εαυτό τους ευγενικό.Είναι;Και εν τέλει δεν μπορείς να είσαι ευγενικός 24 ώρες το 24ωρο αλλιώς δεν είσαι ο εαυτός σου.Θα έλεγα ότι πλέον προτιμώ αυτούς που μου τα λένε έξω απ\'τα δόντια.Τα σιγανά ποταμάκια πολύ τα φοβάμαι.Και οι ευγενικές και ευαίσθητες ψυχές ποικίλες φορές με ισοπέδωσαν ψυχολογικά.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast