άλλη μια όμορφη μέρα.. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57
    Senior Member
    Σήμερα εγώ τον ήλιο τον βλέπω να λάμπει πολύ πάντως. Και να πώ και την αλήθεια μου τα λίγα τα συνεφάκια τα γουστάρω. Σκέτος ντάλα ήλιος πολύς θα ήταν για 1 Ιουλίου. Σήμερα άκουσα καμιά 10 πουλιά λίγο πριν μπω στο γραφείο. Σήμερα θα είναι μια όμορφη μέρα. Τι λετε εσείς?

ΥΓ Αντε καλό μήνα βρε. Και καλό καλοκαίρι φυσικά

Senior Member
    Καλό μήνα!!
    τα πουλιά τα ακούω κάθε πρωί
    την επαφή μου με τη φύση δεν την χάνω...με τους ανθρώπους κάτι γίνεται, με εμένα.

Senior Member
    Περίμενε, σγα σγα, ιστάς, το παπατρεχαλίκι (γεια σου ρε Μαρίνα) δεν κάνει πάντα καλό. Να εδραιωθεί πρώτα η first base (που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι στο baseball) και βλέπουμε μετά για τις next bases.
    Θαυμαστικά βλέπω γράφεις, πουλάκια ακούς, την ομορφιά της φύσης δεν τη χάνεις, λουλουδάκια έχεις, μουσικούλα ακούς.
    Μία ασχημη διάθεση είναι σαν το ασσανσέρ. Στην αρχή ζορίζεται να ξεκινήσει αλλά μετά μπορεί να φτάσει και μέχρι το ρετιρέ.

Senior Member
    χαχα τα πρώτα δεν τα καταλαβα και πολύ...όλα αυτά που ανέφερες τα ακούω. τους ανθρώπους δεν ακούω λολ σιγά σιγά ε....

Senior Member
    Ναι ισως να ηταν λαθος ο τροπος που το εγραψα.Ξεχασα οτι μεσω ενος υπολογιστη τα λογια δεν ολοκληρωνονται οπως τα θες.Να ξερεις παντως οτι μπορω να σε ακουσω καθαρα,οχι γιατι εχω καλη ακοη,μα βιωνω κατι παρομοιο.Οποτε θες μπορεις να μου μιλησεις.Και παλι συγνωμη.

Καλη σου ημερα!!
    "...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."

Member
    Γειά σου..
    Δε σε ρώτησα με περίεργο τρόπο, απλά ήταν γενική η ερώτησή σου..
    Δεν είμαι και στα καλύτερα μου.. Είχα γενέθλια αυτό το μήνα και τα άφησα να περάσουν με στενοχώρια.
    Είναι ευχάριστο, που κάνεις προόδους.. Δεν είναι κακό το κλάμα..
    Πάντως, πιστεύω, ότι το \"αντίδοτο\" σε όλα αυτά είναι η δράση! Να μην αφήνουμε τη μελαγχολία να μας κυριεύει, να κάνουμε πράγματα για εμάς!
    Καλό μας μήνα ! !

Senior Member
    Να βρισκουμε διαθεση να κανουμε πραγματα για μας

Senior Member
    Originally posted by perpatontas..
    άλλες φορές όμως δεν πιάνει γιατί θέλω να κλάψω και να με πάρει κάποιος αγκαλιά..αλλά το αποφεύγω να το δείξω στη μητέρα μου γιατί πρώτον στενοχωριέται να με βλέπει έτσι και δευτερον θέλω να τα βγάζω πέρα μόνη μου.
    Κι εγώ τα ίδια.Ενώ την ώρα που με πιάνει η στεναχώρια και το κλάμα θέλω κάποιον δίπλα μου,συνήθως κλείνομαι μόνη μου στο δωμάτιό μου και το περνάω μόνη μου.

Senior Member
    Originally posted by Alterego
    Ναι ισως να ηταν λαθος ο τροπος που το εγραψα.Ξεχασα οτι μεσω ενος υπολογιστη τα λογια δεν ολοκληρωνονται οπως τα θες.Να ξερεις παντως οτι μπορω να σε ακουσω καθαρα,οχι γιατι εχω καλη ακοη,μα βιωνω κατι παρομοιο.Οποτε θες μπορεις να μου μιλησεις.Και παλι συγνωμη.

Καλη σου ημερα!!
    ναι δεν πειράζει κιεγώ σου μίλησα απότομα, με συγχωρείς.
    Απλά είναι άσχημο να ανακαλύπτεις οτι ζούσες σε μια πλάνη...πλάνη που τη δημιούργησε ο εαυτός μου..και στην ουσία δεν έχω πάει τη ζωή μου όπως θα ήθελα. Και είναι πίστεψε με μεγάλος ο φόβος για αλλαγή..είναι αντιφατικό το ξέρω.

Senior Member
    Originally posted by ak7ak
    Γειά σου..
    Δε σε ρώτησα με περίεργο τρόπο, απλά ήταν γενική η ερώτησή σου..
    Δεν είμαι και στα καλύτερα μου.. Είχα γενέθλια αυτό το μήνα και τα άφησα να περάσουν με στενοχώρια.
    Είναι ευχάριστο, που κάνεις προόδους.. Δεν είναι κακό το κλάμα..
    Πάντως, πιστεύω, ότι το \"αντίδοτο\" σε όλα αυτά είναι η δράση! Να μην αφήνουμε τη μελαγχολία να μας κυριεύει, να κάνουμε πράγματα για εμάς!
    Καλό μας μήνα ! !
    Χρόνια σου πολλάα και τα καλά να έρθουν. Ναί έχεις δίκιο..πολλές φορές οραματίζομαι οτι αν έπεφτα από έναν γκρεμό τι θα έκανα δεν θα πάλευα με νύχια και με δόντια να πιαστώ από κάπου και να ανέλθω; Το ίδιο πρέπει να είναι και με τους ψυχολογικούς κινδύνους αλλά βλέπεις είναι πολύ πιο μπερδεμένο το θέμα..δεν απειλείται άμεσα η ζωή σου ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται.

Senior Member
    Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που απαντούν..και με κάνετε να νιώθω οτι δεν είμαι η μόνη που το αισθάνομαι αυτό ή που τα σκάτωσα σο φαρ στη ζωή μου.
    Είμαι αισιόδοξη οτι θα αλλάξουν και προσπαθω να κάνω μικρά βήματα να ζωγραφίσω τον παράδεισο όπως τον θέλω εγώ...ξέρετε κάποιος είπε έχεις τα πινέλα και της μπογιές, ζωγράφισε τον παράδεισο σου και ζήσε τον (ή κάπως έτσι τεσπα). Είμαι ρομαντική και πάντα θα είμαι....
    Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι θα ήταν αυτό που θα με έκανε να αισθάνομαι καλά μέσα στο πετσί μου...να νιώθω πληρότητα τις περισσότερες φορές τουλάχιστον.
    Έγινα πολύ φοβιτσιάρα σταμάτησα να τολμώ...ίσως τα γεγονότα της ζωής μου με \"μάλωσαν\" και θα πρέπει να συνεχίσω να τολμώ αλλά με συμόρφωση πλέον.
    Κάποιες σκέψεις μου για σας.
    Καλό απόγευμα

Senior Member
    Γεια σου!!εγώ πάλι μπορει να μην κλαιω τα πρωινα....αλλα ρε σεις παιδια τον τελευταιο καιρο εχω γινει πολυ ευσυγκινητη!! αφου να φανταστειτε προτιμω να βλεπω ανατριχιαστικα θριλερ και ταινιες τρομου παρα συγκινητικες ταινιουλες ή εκπομπες τυπου \"εχεις πακετο\" Βικυ Χατζηβασιλειου... ααχχχ!! γιατι ομως? παπαπα....πολυ περιεργο ολο αυτο!

Senior Member
    Α καλά,εγώ να δεις κλάμα που ρίχνω με το παραμικρό που μπορεί να δω στην τηλεόραση.Και με εκπομπές και με τα σίριαλ.Ακόμα και σε κωμικές σειρές μόλις έχει μία λίγο συγκινητική σκηνή αρχίζω το κλάμα.Και με τα τραγούδια το παθαίνω αυτό.Βάζω μουσική δήθεν για να ανέβω αλλά τελικά καταλήγω να κλαίω.

Senior Member
    Εγω σημερα ειχα την χειροτερη μερα του τελευταιου χρονου νομιζω
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Βλέπω κάποια μιζέρια εδώ..Θα προσθεθώ και γω..δε γίνεται..είμαι και εγώ μίζερη και sad τόοοοσες πολλές φορές...δε ξέρω τι φταίει..προσπαθώ να τα βρω με τον ευατό μου..είναι δύσκολο, κουραστικό.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast