Results 46 to 57 of 57
Thread: άλλη μια όμορφη μέρα..
-
09-06-2007, 11:29 #46
Κάθε μέρα ξεκινάει με έναν φόβο. Πως θα είμαι σήμερα, τι δυνάμεις έχω σωματικές και ψυχικές, θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη .......Σήμερα θέλω να πάω κομμωτήριο, σούπερ μάρκετ και γεννέθλια ..... Πως θα τα κάνω όλα αυτά με τι κέφι και με τι δυνάμεις.... Περιμένω ναι το βράδι όπου κανείς δεν ζητά τίποτα από μενα ούτε να κινηθώ, ούτε να γελάσω .......Το βράδι μπορώ να είμαι ξαπκλωμένη στο κρεβάτι χωρίς κανείς να μου ζητάει το λόγο, χωρίς να νιώθω τύψεις. Κάθε ρανταβού είναι άγχος για μένα. Στις 17 έχουμε ν απλαμε σε μία βάφτιση, τον Ιούλιο σε κάποια άλλη, τον Σεπτέμβριο να βαφτίσουμε εμείς. Αγχος. Τα καθημερινά τα παλεύω τα πιο κοινωνικά φοβάμαι. Τι φόβος είναι αυτός, καμμία εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Το μόνο ποπυ κάνω είναι να πιέζω τον εαυτό μου να κάνει αυτό που φοβάται , ίσως την εππόμενη φορά να το φοβλάμαι λιγότερο και ίοσως κάπιια στιγμλή να το απολάυσω κιόλας. Και τα γενέθλια που έχω να πάω σήμερα είναι η επέτειος της δικλης μου φρίκης. Σαν πέρσι είχαμε πάει και από την επόμενη μλερα άρχισε η φρίκη μου. Φοβόμουν το καλοκαίρι που έρχεται για΄τι το περσινό ήταν φρικτό. Θαρρείς και η φίκη έρχεται ημερολογιακά. Δεν είναι έτσι αλλά εγώ φοβόμουν. Αμλαν με αυτό το φόβο έχει πάρει μεγάλη έξκταση μέα μου και δεν αφήνει χώρο για τα υπόλοιπα.
- 09-06-2007, 13:03 #47
Μην το σκέφτεσαι έτσι βρε Γιώτα μου,ότι επειδή έγινε κάτι άσχημο πέρσυ θα γίνει και φέτος.Αν το σκέφτεσαι συνέχεια αυτό στο τέλος θα το προκαλέσεις εσύ και δεν θα φταίει η ημερομηνία καθόλου.
10-06-2007, 09:08 #48
Καλημέρα
Ξημέρωσε μια ακόμα όμορφη μέρα !!!
Ετσι θα σκεφτόμαστε κάθε πρωι?
Τι εγινε χτες ???
Κακό ή κακό πέρασε πια, τι νόημα έχει να το αναμασάμε??
Τι θα γινει αύριο ή στις 15, ή στις 25 ή τον άλλο μήνα? Πως θα τα καταφέρουμε σε μια συνάντηση , σε ένα κοσμικο γεγονός σε 5 ή 25 μέρες???
Τι σκάμε ?
Μήπως και ξέρουμε μας συμβει ακόμα και μετά απο 5 λεπτά ?
Πόσα πράγματα περιμέναμε και δεν ήρθαν !!
Ποσα ήρθαν ξαφνικά χωρίς να τα περιμένουμε !!
Ας μην τρώμε λοιπόν την ζωή μας περιμένοντας να έρθουν άσχημες στιγμές , αλλά ούτε και σκεπτόμενοι μόνο τις άσχημες που περάσανε.
Ας μην στεναχωριόμαστε πως θα τα καταφέρουμε τότε...., όταν....., εκει.........., στις τόσες του μήνα...........!!!!
Σήμερα !!!
Με ότι κέφια και να ξυπνησες φίλε και φίλη σε τουτο το σάιτ, βάλε ένα όμορφο χαμογελο στα χειλη σου που σε κάνει πιο όμορφο (μέσα και έξω) και πες ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΣΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΟΡΩ !!!!!
Καλη σας μέρα!!!!
Μια καλή όμορφη καλημέρα !!!
Μια καλή όμορφη καλημέρα χωρις τις μνήμες του χτες και την αγωνία του αύριο.!!!!
10-06-2007, 14:21 #49
\"Μια καλημερα ειναι αυτη πες την κι ας πεσεις χαμω\"..
ΚΑΛΗΜΕΡΑ λοιπον.Καλημερα και μια καινουργια μερα ανθισε εξω απο το παραθυρο μου.Τοσο ευκολο ηταν τελικα;Ακομη και τα πουλια εξω γλεντανε για μενα,γλεντανε κι ας νιωθω οτι μετα,οταν ερθει το δειλινο της κυριακης θα με πιασει εκεινο το μελαγχολικο παραπονο.Τουλαχιστο καταφερα να πω καλημερα στην ψυχη μου και στον απονο κοσμο γυρω μου.Αφου μπορω εγω μεσα απο την κακοτυχια μου και την θλιψη μου να δω τον ηλιο,τοτε μπορεις και εσυ,κι αυτη κι ολοι.Ας γινει μια αρχη,δεν θελει κοπο,θελει πεισμα!Πεισμα και υπομονη.
Ο ουρανος θα καθαρισει και θα ερθουν αλλες μερες..θα τις περιμενω με αγωνια,γιατι δεν σταματησα ποτε να ονειρευομαι!
Ευχαριστω"...και θα πληρώνω σαν αντίτιμο στο χρόνο, την μοναξιά για όλα τα χάδια που ζητούσα."
12-06-2007, 12:25 #50
Καλημέρα
Μια μέρα ακόμα !!
Μεγάλη νίκη παιδιά αν την περάσουμε με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος και προβληματισμό. Με λιγότερο φόβο και ανασφάλεια.
Ας το προσπαθήσουμε.
Τα φαντάσματα της νύχτας διαλύθηκαν με το φως της ημέρας.
12-06-2007, 12:46 #51
Καλημέεερα ....αντε να μην γράφουμε μόνον τα άσχημα, λοιπόν αισθάνομαι πολύ καλά σήμερα..
Η μέρα είναι ηλιόλουστη και πολύ ζεστή οπότε φορέστε ότι πιο ανάλαφρο έχετε!! Φτου δεν έχω πάρει και ανοιχτά παπούτσια ακόμη...σκάω με τα αθλητικά.
αλλη μια ομορφη μερα τουρουρουρου....
Α και μάλλον άνθισε το νυχτολούλουδο μου!!! Μεγάλο γεγονός δεν βρίσκεται; (λολ)
12-06-2007, 13:10 #52
Καλημέρα και από μένα, και ναι είναι υπέροχο να ακούς αυτή τη λέξη και να τη λές επίσης
Τελικά κάθε μέρα είναι ωραία, εξαρτάται εγώ (εσύ, αυτός) πως θα τη δώ.
Ορίστε και ένα λουλουδάκι μπας και σας αρέσει και εσάς. Με αφορμή το ανωτέρο μύνημα αυτό βρήκα.
http://www.youtube.com/watch?v=3fnR5P-FQEo&mode=related&search=
12-06-2007, 13:23 #53
φοβερό!
18-06-2007, 07:51 #54
O απαισιόδοξος θα έλεγε \"πάει το ΣΚ\"
Ο αισιόδοξος θα έλεγε \"σε 5 μέρες έρχεται νέο ΣΚ\"
Εγώ σας λέω καλή εβδομάδα!!!!!
18-06-2007, 10:38 #55
Καλή εβδομάδα!!
Αλλη μία μέρα ζωής έχει αρχίσει να ξετυλίγεται. Ας την κάνουμε αξιομνημόνευτη αρχίζοντας με μία καλημέρα σε όλους και όλες!!!
19-06-2007, 03:11 #56
ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ\"ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ\" ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚΙΡ ΚΕΦΙ
...ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ-ΜΕΡΑ...
16-07-2007, 04:31 #57
Ετσι για καλημέρα.............λουλούδια στο κήπο σας
http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf
Απλά κάντε κλικ
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....