ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Quote Originally Posted by maraki83 View Post
    ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΤΩΝ ΠΑΝΙΚΩΝ,ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕΛΑΝΙ
    ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ..ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ
    ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΑΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΜΗΝ ΞΕ ΝΑΣ
    ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ..ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΕΞΕΙ
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΡΟΜΟΦ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..
    συμφωνω και επαυξανω . Απλα ειναι πολυ δυσκολο στν πραξη ρε γαμωτο .

Junior Member
    Pathenw kriseis panikou 4 xronia.. O tote psuxiatros m mou eixe pei oti paniko pathenoun ta atoma pou exoun viwsei estw kai uposineidita ton thanato! Egw arxisa n pathenw kriseis panikou otan sta 18 mou dokimasa xasisi. Eee ti to thela? Kaatromaksa me auto p ekana, anxwthika kai me epiase i prwti krisi panikou m.. Nomiza oti th pathenw.. To mualo m ta eixe paiksei.. Dn mporousa n elenksw tn eAuto m! E apo tote exw kriseis panikou k emfanizw psuxoswmatika px: taxipalmies, fterougismata stn kardia, dispnoia, ponokefalous k.a xwris fysika n einai pathologiko to aitio! Ta duo teleutea xronia exw afisei otidipote ekana.. Dld tous stoxous p eixa. Genika eimai se mia fasi melanxolias(nomizw einai katathlipsi) alla se kamia periptwsi dn t vazw katw! Exw dinami mesa m k to mono p thelw einai na ksana vrw tn palio m eauto! Nai einai polu asximo to sinaisthima tou panikou alla auto dn mas empodizei n tous kseperasoume kiolas..an menete athina k thelete psixologo exw n sas sistisw tn diki m einai apisteuti.. Me exei voithisei para poli .. an pali oxi th ithela n kanonisoume oloi emeis p pername ta idia mia sinantisi n sizitisoume apo konta ola auta p mas talaipwroun. Siggnwmi an sas kourasa..:/

Junior Member
    Είμαι με κρίσεις πανικού περίπου 1,5 χρόνο. Στην αρχη ήταν τραγικά καθε μέρα στα επείγοντα για περίπου δυο εβδομάδες και εξετάσεις απο όλες (καρδιολογικες, γαστρεντερολογικες, αιματολογικες κ.α) όλες καλές. Πήγα σε ψυχολόγο και πάω ακόμα. Με έχει βοηθήσει παρά πολυ και χωρίς να πάρω ούτε ένα χάπι μόνο με συνεδρίες 2 τον μήνα. Έχω ακόμα τα προβλήματα μου ( φόβο ότι θα παθω έμφραγμα) αλλά καμία σχέση με την αρχη. Τα συμπτώματα που είχα και μερικά τα έχω ακόμα είναι δύσπνοια με αίσθημα πνιγμου, ταχυκαρδια με αύξηση πίεσης, μυρμηγκιασμα σε πρόσωπο κυρίως στο σαγονι και στα χέρια, κατάρες ή εξαψεις, πόνο στο στήθος στα χέρια και στην πλάτη, διάρροια και τάση για ένατο, αίσθημα ότι θα λυποθημισω, αυπνιες , φόβο να μείνω μόνος μου. Αυτο που μου είπε ο Ψυχολογος μου και με βοήθησε παρα πολυ και μάλιστα απο την πρώτη μέρα ήταν: με το που μπήκα στο γραφείο του με ρωτάει τι έχω και του είπα τα συμπτώματα και μου λέει είσαι απο τους τυχερούς έχεις κρίσεις πανικού. Η απάντηση μου ήταν μα καλα είναι τύχη αυτα που περνάω; Και μου είπε τι θα προτημουσες εγκεφαλικό ή έμφραγμα, σκέψου ότι οι κρίσεις πανικού είναι σαν διακοπτης που πέφτει και σου λέει χαλάρωσε και πάρτο αλλιώς. η φοβία με την καρδιά βέβαια μου έχει κάτσει στο σβέρκο, τι να πω δεν ξέρω εάν ποτέ θα λυτρωθώ αλλα νομίζω ότι μαθαίνω να ζω έτσι. Μακάρι όλοι μας κακιά στιγμή να ελευθερωθουμε απο αυτή την κατάσταση. Ευχομαι το 2013 σε όλους καμία κρίση.

Junior Member
    παιδια ολα αυτα μ σιμβενουν κ μενα μπορουμε ναα μηλισουμε απο οοvoo constantinos lytas,,i facebook constantinos lytras parakalo kante me add

Junior Member
    Σίγουρα η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και μέσω ιντερνέτ είναι δύσκολο να δώσει κάποιος τόσο σημαντικές κατευθύνσεις σε μια πρόκληση της ζωής. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορούμε να διερευνήσουμε για ξεκαθάρισμα των σκέψεων μας. Ότι μας συμβαίνει βασίζετε στα δικά μας πιστεύω και πεποιθήσεις που δημιουργήθηκαν βασισμένα στα παιδικά μας βιώματα. Η ψυχοθεραπεία σίγουρα βοηθά και θέλω να προσθέσω και μια μέθοδο που άρχισε να εφαρμόζετε στους στρατιώτες που επέστρεψαν από το Βιετνάμ με πολύ δυνατές μνήμες πολέμου. Ονομάζετε EFT Emotional Freedom Technique και στα ελληνικά Τεχνική συναισθηματικής απελευθέρωσης. Μια τεχνική η οποία επαναφέρει την αρμονία στη ροη της ενέργειας του συναισθηματικού μας σώματος και αυτό μας απελευθερώνει από τυχόν φοβίες κρίσεις πανικού (panic attact) ανησυχίες και πολλές φορές διαταραχές της φυσικής μας κατάστασης που μπορεί να προέρχονται από αυτές τις φοβίες.

Page 2 of 2 FirstFirst 12