διαχείριση θυμού - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 112
    Senior Member
    εξιστιρ, παρακαλω για τη στιγμη που θα μπορω να πω σε μια μπειμπι σιτερ έλα για ένα σαββατο το μηνα... Δεν ειναι η ποσοτητα που μετραει. ειναι η αναγκη για κατι σταθερο και σιγουρο. μονη; μονη! θα σε καλεσω για διακοπες το καλοκαιρι και θα περασουμε φινα. Αυτο το τωρινο δεν αντεχεται. Ρε, δεν εχει σαββατοκυριακα με το παιδι στο σπιτι του;

Senior Member
    Τπτ.

Και μιας που μιλάμε για διαχείριση θυμού, είναι τυχερός που δεν οδηγώ γιατί εκείνη την εποχή θα τον πάταγα με το αμάξι σίγουρα. Το εννοώ αυτό, δεν κάνω καθόλου πλάκα.

Senior Member
    τπτ;;;
    σοβαρά μιλάς; πώς το κάνατε αυτό;

σχετικά με τη διαχείριση θυμου: μετα απο κατι τετοια σαν το σημερινο, νοιώθω πόνο στα μπράτσα και στους ώμους!! λες και σηκώνω ελέφαντα..

Senior Member
    Πως κάναμε ποιό;

Θες κι άλλες τέτοιες ιστοριούλες; Έχω κι άλλες.

Όλα σωματοποιούνται Ανίτα μου, άκουσε τι σου λεει το σώμα σου.

Senior Member
    Originally posted by interappted
    αυτα οι δικοι σου τα ξερουν?
    τα ξερουν ολα μα ειναι τυφλωμενοι απο την ηθικη τους που απαγορευει το διαζυγιο. απο τους χριστιανους των θεολογικων οργανωσεων οπου αρετη=αποχη απο το σεξ.

ασχετο: καποτε ετυχε ο πρωην να παθει δηθεν κριση οργης. με οδηγησε με το ζορι στο σπιτι επιδεικνυοντας μου το περιστροφο του, με αναγκασε να κατσω ακινητη σε εναν καναπε για δυο ωρες και οριοταν μπροστα στο γιο μου,και απειλουσε αποκαλωντας με ανηθικη κλπ κλπ.. ειχα φοβηθει παρα πολυ. ηταν η μοναδικη φορα που αν μου παρεχοταν η δυνατοτητα να τον εξαφανισω με το πατημα ενος κουμπιου θα το ειχα κανει. τοτε πηρα νυχτιατικα τηλεφωνο τον πατερα μου.... μου ειπε να του ζητησω συγγνωμη...
    εκεινο που θυμαμαι με την περισσοτερη αηδια ήταν οτι για μεγαλο διαστημα μετα μου περνουσαν αμεσα και εμμεσα το μηνυμα οτι πρεπει να κατσω στα αυγα μου ησυχη γιατι ο ανθρωπος φτανει στα ορια του και κανεις δεν μπορει να εγγυηθει για τις αντιδρασεις του. ρωτησα το γερο μου: μου λες να μεινω με καποιον που μπορει να με σκοτωσει;.........................
    ..ασε, σταματάω. δεν αντεχω να θυμαμαι ουτε το προσωπο τους..

Senior Member
    εννοω το διακανονισμο. εχει βγει το διαζυγιο;

Senior Member
    Το κέρατό μου μέσα. Μόνη σου. Μπορείς να τα καταφέρεις; Μόνη σου;

Senior Member
    Originally posted by anitak
    εννοω το διακανονισμο. εχει βγει το διαζυγιο;
    Είμαστε τέσσερα χρόνια σε διάσταση φυσική. Όχι, δεν έχουμε βγάλει διαζύγιο. Δεν θέλω να πάρω διαζύγιο. Έχω τους λόγους μου.

Senior Member
    ουτε γω εκανα αγωγη διαζυγιου [δεδομενου οτι δε δινει συναινετικο]. εκανα ασφαλιστικα μετρα οπου κατεθεσε η δικη του δικηγορος προταση για την επικοινωνια, 2 σβκ το μηνα.
    χα! πετυχα καπου ενα σημειωμα του. εκεινος ηθελα να παιρνει τα παιδια καθε σαββατο 10 -7 το απογευμα και φαινεται τον προσγειωσε η δικηγορος του. Δλδ, μεχρι να κανω γενικη και να ψωνισω!!!

Senior Member
    Πολύ χαίρομαι. Εγώ βλέπεις δεν έβαλα το κράτος μπροστά. Δεν το θέλησα έτσι. Υπάρχουν πολλά, άσε. Είναι συνεπής με τα δύο σ/κ το μήνα;

Senior Member
    Originally posted by Existir
    Είναι συνεπής με τα δύο σ/κ το μήνα;
    ζούμε ακόμη μαζί. δεν έχει βγει η δικαστική απόφαση...

Senior Member
    Originally posted by anemos
    Αρά πρεπεί να έχεις κάνει κατά την ηθική τους και την ιδεολογία τους κάποιο <<ΈΓΚΛΗΜΑ>> και μάλιστα κατά συρροήν .
    Έμεναν κοντά σου ?
    Σε βοηθούσαν ?
    Είχαν άμεση αντίληψη των γεγονότων ?
    Τώρα πώς σου φέρονται? (εννοώ άν τους συναντάς)
    - μοιχεία κατ\' εξακολούθηση και προμελετημένα
    - μένουμε στο ίδιο κτήριο
    - και να μην είχαν αντίληψη, τους ενημέρωνε/ει ο πρώην
    - δεν τους μιλάω

ξερω οτι δεν εχεις προθεση να γινεις πικρος, ουτε εγινες. χθες ξεθυμανα απαντωντας σου, καθως όσα είπες, αν και εδειχναν σαφώς οτι δεν εχεις καταλαβει την περιπτωση μου, μου σήκωσαν την τρίχα κάγκελο από υπερβολική απωθημένη οργή. φιλάκια, ευχαριστώ

Senior Member
    Anita, εύχομαι να άξιζε και να μην το κανες από αντίδραση σε έναν προβληματικό γάμο.

(το κατά συρροήν μου άρεσε, χε χε):P:P:P

Senior Member
    Πολλα προβληματα...εγω θα ειχα φλιπαρει με το δικιο σου θυμωνεις ανιτακ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by Existir
    Anita, εύχομαι να άξιζε και να μην το κανες από αντίδραση σε έναν προβληματικό γάμο.

(το κατά συρροήν μου άρεσε, χε χε):P:P:P
    δεν απατησα κανεναν. υπηρξα ειλικρινης και χωρισα. για οσους εχουν την ηθικη του συζυγου και των υπολοιπων της συντροφιας του, ο,τιδηποτε εξω απο αυτον θα ειναι μοιχεια.

Σίγουρα άξιζε. Και δεν του άξιζε καθόλου να χαθεί λόγω όλης της μαλακίας που έχω μπλέξει. μπαντ ταημινγκ...

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast