Η αρρώστια ειναι δικαιολογία ή αλήθεια?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

Η αρρώστια ειναι δικαιολογία ή αλήθεια?

Καλησπέρα και πάλι σε όλους σας!!!
    Πριν απο καιρο είχα γράψει το θέμα "Ειμαι μπερδεμένη".Με τον συγκεκριμένο αντρα ξεκαθαρισα τι θελω.Αλλα τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα.Κι ο λόγος ειναι η μητέρα του.
    Η γυναίκα είχε καρκίνο μαστού.Ομως το ξεπέρασε,σύμφωνα με τα λεγόμενα του.Σημερα όμως μπήκε στο νοσοκομείο λόγω αναπνευστικού.
    Γνωριζω πως μια τέτοια κατασταση ειναι δύσκολη κι ειλικρινά μακάρι η γυναίκα να ηρεμήσει όσο γινεται απο όλο αυτο.
    Αλλα,αυτός ο άνδρας με έβγαλε με τον τροπο του απο το χρυσό μου κλουβί κι είχα να νιώσω πολυ καιρο έτσι.
    Όμως την Κυριακή κανονισαμε να βγούμε Δευτέρα κι απο Δευτέρα για σημερα,αλλα η μητέρα του χειροτερεψε κι έτσι σημερα ακυρώθηκε η έξοδος μας ξανα.
    Κι αρχίζω να αναρωτιέμαι:οι ανθρωποι που υποφέρουν απο την ανίατη ασθένεια παρουσιάζουν τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας παρόλο που ο ίδιος μου είπε πως όλα κύλησαν εντάξει ή απλα πλέον με αποφεύγει ο τύπος για δικούς του λόγους,έχοντας καταλάβει ότι θελω να προχωρήσω μαζι του?
    Αν υπάρχει καποιος γιατρός στο forum θα ήθελα παραπάνω πληροφοριες.

Senior Member
    Αυτες τις μερες που αναβληθηκε θα εμενε στο νοσοκομειο μαζι της? Δηλαδη σημερα τωρα, ειναι στο νοσοκομειο διπλα της? ή ειναι τυπου ειμαι σπιτι μου, συνεχιζω τη ζωη μου κανονικα αλλα το χω στο μυαλο μου οτι η μανα μου ειναι ασθενης?

Senior Member
    Απο τα μηνυματα που ανταλλαξαμε μου έδωσε την εντύπωση ότι ειναι μαζι της.Απλα,ακυρώθηκε χθες γιατι η μητέρα του είχε πρόβλημα και το ίδιο εγινε και σημερα.

Senior Member
    Taria δεν ειναι παραλογο αυτο που σου λεει. Αν η μητερα του ειναι σε ασχημη κατασταση και ειναι στο τρεξιμο ο ανθρωπος λογικο ειναι να μην προλαβαινει.

Οσο αφορα τον καρκινο , μπορει να εχει θεραπευτει αλλα ο πασχοντας μπορει να βιωνει παρενεργειες απο την θεραπεια( ειδικα αν εκανε χημειοθεραπεια ) για πολυ καιρο μετα.

Υ.Γ: Προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν ειμαι γιατρος , αλλα λογω σπουδων εχω καποιες ιατρικες γνωσεις.

Senior Member
    Γιατι δε τον ρωτας? Εισαι στο νοσοκομειο πες του? Να ξερεις τι σου γινεται. Δε νομιζω οτι ειναι κακο να σου πει που βρισκεται.

Senior Member
    Παιδιά,ευχαριστω για τις απαντήσεις σας αλλα βρε kerasi ακόμα ειναι νωρίς για μια τέτοια κίνηση και δεν μου έχει το θάρρος.Μονο ένα καφέ είπαμε και στη δουλεια δεν πολυμιλαμε.Betelguese αν δεν με απαντά η μνήμη μου η μητέρα του πρεπει να γλίτωσε τις χημειοθεραπειες

Senior Member
    Και παλι δεν σημαινει οτι εχει συνελθει πληρως.

Προσπαθησε να μην πιεσεις καταστασεις , δωστου χρονο ωστε να σε πλησιασει εκεινος .
    Α και δεν νομιζω να χρησιμοποιει την ασθενεια της μητερας του για να σε αποφυγει. Αν ηταν ετσι θα σου ελεγε απο την Κυριακη οτι δεν μπορει , και δεν θα σου εκλεινε ραντεβου.

Συμφωνω με τα αλλα μέλη, δεν χρησιμοποιει την ασθενεια της μητερας του για να σε αποφυγει. Η μητερα του ειχε το προηγουμενο πολύ σοβαρο προβλημα υγειας, αν και το ξεπερασε οτιδηποτε δυσκολο επακολουθουσε θα εκανε τον οποιοδηποτε βρισκοταν στη θεση του να τρεξει το ίδιο. Αφοσιωμενος/απορροφημενος θε ελεγα πως ειναι στο θεμα της μητερας του, όπως θα ηταν οποιοσδηποτε στη θεση του, το οτιδηποτε αφορα τη σχεση σας περναει λογικα σε δευτερη μοιρα. Ωστοσο καποια ενδειξη που θα χες μ αυτες τις περιστασεις τωρα αν σε θελει ειναι το αν επιζητα την συμπαρασταση σου, επειδη σε τετοιες περιπτωσεις πάντα το προβλημα το μοιραζομαστε με αυτους που θεωρουμε τους πιο κοντινους στη ζωη μας.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Τάρια View Post
    Παιδιά,ευχαριστω για τις απαντήσεις σας αλλα βρε kerasi ακόμα ειναι νωρίς για μια τέτοια κίνηση και δεν μου έχει το θάρρος.Μονο ένα καφέ είπαμε και στη δουλεια δεν πολυμιλαμε.
    Τάρια, δεν είναι θέμα θάρρους. Το να τον ρωτήσεις για την κατάσταση της υγείας της μητέρας του και αν είναι στο νοσοκομείο μαζί της δε δείχνει αδιακρισία, δείχνει ενδαφέρον.

Senior Member
    Καλα ρε ταρια, μ αρεσει που ρωτας αν υπαρχει γιατρος στο φορουμ να σου απαντησει. Τι να σου πει ο γιατρος? Αν μπορει καποια που ειχε παθει καρκινο να παθει μετα κατι αναπνευστικο? Δηλ αν σου πει ο γιατρος οτι ναι μπορει να συμβει αυτο τοτε θα σημαινει οτι ειναι σωστος ο τυπος κ δε σε κοροιδευει. Γουσταρει αλλα ειναι τι αναπνευστικο. Εγω γιατρος δεν ειμαι αλλα νομιζω οτι κ χωρις να ναι καποιος πρωην καρκινοπαθης μπορει να παθει καποιο αναπνευστικο προβλημα. Ποσο μαλλον οταν προερχεται απο αγωγη για καρκινο οποτε φανταζομαι θα ναι πιο ευαισθητος. Τον ρωτησες τι ακριβως αναπνευστικο επαθε?
    Και στο αρχικο μηνυμα σου προτεινα κατι που κανω κι εγω. Λετε ας πουμε και κανονιζετε να βγειτε το σαββατο και σε παιρνει το σαββατο και σου λεει ξερεις η μανα μου επαθε σταφυλοκοκο και ειναι στο νοσοκομειο. Γιατι να μη ρωτησεις αν θα παει να μεινει μαζι της?
    Δε νομιζω λοιπον οτι χρειαζεται γιατρος να σου απαντησει. Ειναι λαθος φοκους. Παντως αν καποιος σε αποφευγει γτ δε γουσταρει ρομαντζο θα φανει συντομα, οποτε μην τρελενεσαι.

Senior Member
    Ο καθένας με τον "πόνο" του...!