συμβουλη για ερωτικο συναισθημα σε φιλικη σχεση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 8 of 8
    Junior Member

συμβουλη για ερωτικο συναισθημα σε φιλικη σχεση

γεια σας.. ειμαι 19 χρονων και εχω ενα προβλημα
    εδω και μερικους μηνες εχω γνωρισει μια παρα πολυ καλη κοπελα.. με τον καιρο αναπτυχθηκε μια πολυ καλη σχεση αναμεσα μας, μιλαμε καθε μερα , βγαινουμε συχνα, αγκαλιαζομαστε και κρατιομαστε απο το χερι.. γενικα υπαρχει μια τρυφεροτητα μεταξυ μας. το προβλημα ειναι οτι εγω ειμαι ερωτευμενος οσο δε παει μαζι της, αρχικα απλα μου αρεζε σαν κοπελα αλλα στη συνεχεια καταλαβα πως νιωθω πολυ περισσοτερα πραγματα ... πιστευω πως ενδιαφερεται και αυτη για μενα, αλλιως δε θα ασχολιοταν τοσο μαζι μου τουλαχιστον φιλικα...της εχω πει πως ειναι σημαντικη για μενα, πως οτι χρειαστει θα ειμαι διπλα της και νοιαζομαι για αυτην οπως για κανεναν αλλον .. Θα ηθελα πολυ να την φιλησω αλλα δεν ξερω τον τροπο με τον οποιο αυτη θα αντιδρασει.. ισως θα θελησει να ξεκοψει εντελως, και αυτο ειναι κατι που θα με πονεσει πολυ, τοσο καιρο δεν εχω κανει κινηση γιατι δε διακινδυνευω να την χασω απο διπλα μου, αλλα δεν αντεχω να την βλεπω να χαραμιζεται με τον καθε ηλιθιο που απλα θελει να κανει σεξ μαζι της
    εχω προσπαθησει να την ξεχασω και να προχωρησω, αλλα μου ειναι σχεδον αδυνατον, ισως η απορριψη ειναι ο μονος τροπος.... εγινε κατι και με αλλη κοπελα στο μεσοδιαστημα, αλλα πιστευω οτι εκ μερους μου αυτο δεν ηταν σωστο γιατι απλα εψαχνα εναν τροπο να γεμισω το κενο που εχω μεσα μου, ακομα και οταν φιλουσα την δευτερη κοπελα ειχα την αλλη στο μυαλο μου και φανταζομουν πως ειναι αυτη

ισως δεν ειναι σωστο, εχω σκεφτει να την φιλησω ενω εχουμε πιει αλκοολ, αν μη τι αλλο να εχω τη δικαιολογια οτι ημουν μεθυσμενος, αν κατι παει στραβα. τοσο φοβαμαι μηπως τελικα τη χασω

με συμβουλευετε να επιχειρησω κατι ή να το αφησω ως εχει το πραγμα, επειδη κατα τη γνωμη σας δε θα οδηγησει πουθενα ;

ευχαριστω εκ των προτερων, για οποιον/οποια μπει στον κοπο να μου απαντησει

(συγχαρητηρια για το φορουμ σας, πολυ ενδιαφεροντα θεματα )

Senior Member
    θα μπορούσες να της πείς το τι νιώθεις με απλότητα και ειληκρίνεια χωρίς να περιμένεις κάποια απάντηση από αυτήν. Οι γυναίκες εκτιμούν την αυθεντικότητα και το θάρος της έκφρασης.

Senior Member
    Οι γυναίκες είναι πολύ απρόοπτες, επίσης "παίζουν" ακόμη κ με τους φίλους, αρκεί να επιβεβαιωθούν, εγώ μετά απο 10 χρόνια έκανα τη κίνηση και όχι μόνο έφαγα την απόρριψη αλλα απο τότε έχει εξαφανιστεί, αυτό που εισέπραξα ήταν οτι τουλάχιστον μου έφυγε το βάρος, ρίσκαρα και έμαθα. Its UP to you. Για μένα, απο τη στιγμή που είσαι ερωτευμένος ΜΗΝ αφήσεις να χαθεί όλο αυτο και γίνει αδερφικό με τον χρόνο, ΟΡΜΑ τώρα και όπου βγεί.

Senior Member
    εγω λεω να το τολμησεις.
    η κοπελα ξερεις αν εχει καποιο φλερτ, αν θελει καποιον κλπ?
    δεν ειστε και μικρα παιδια να μιλατε τρυφερα και να περπατατε χερακι- χερακι, μαλλον υπαρχει ερωτισμος κι εκ μερους της.

Senior Member
    Τι εννοεις δεν αντεχεις να τη βλεπεις να χαραμιζεται με τον καθε ηλιθιο που την θελει μονο για σεξ? Πηδιεται απο δω κι απο κει η γκομενα? Ή το φοβασαι σαν ενδεχομενο?

Με την πρωτη μου σχεση κι εγω δεν τολμουσα να τη φιλησω όπως κι εσυ. Στο τελος πηρε αυτη την πρωτοβουλια. Εξ αρχης όπως και εσυ σταθερα της εδειχνα το ερωτικο μου ενδιαφερον και ότι τη θελω, δειχνοντας της αυτο εστω εμμεσα με τα λόγια, μεχρι που καποια μερα μετα που με ρωτησε κατι για κεινην της απαντησα αυθορμητα ποσο την ηθελα και ετσι πηρε την πρωτοβουλία. Όμως με ηθελε. Με καποια αλλη, πάντα έπαιρνα εγω την πρωτοβουλια δειχνοντας της ότι την θελω, αλλά αυτη ποτε δεν εβγαζε συναισθημα ουτε ηταν σιγουρη για μενα οποτε και με το που τη φιλουσα δεν αλλαζε τιποτα. Οποτε πρεπει να νιωθει κατι κι ο αλλος...
    Εγω σου λεω δοκιμασε καποια στιγμη που θα σου ειναι πολυ προσιτη, που θα βγαζει κατι ερωτικο εναντι σου, κι αυτο προκαλεσε το έστω πολύ εμμεσα μεσα απο συζητηση που εσυ θα ανοιξεις και θα κατευθυνεις, τοτε θα φανει αυθορμητο και θα χεις πιθανοτητες να υπαρξει καλή συνεχεια. Το αυθορμητο όμως απ την αποψη απρογραμματιστο απ εκει που δεν το περιμενες ειναι το καλυτερο, ειναι αυτο που βγαζει τα αληθινα αισθηματα και βαζει το νερο στ αυλακι που λενε ..... Αν δεν δοκιμασεις δεν θα ξερεις ποτε...
    Αλλα θα θελα και εγω να μας πεις τι εννοεις όταν λες ότι χαραμιζεται με τον καθε ηλιθιο και αν εχετε σχεση δλδ βγαινετε οι δυο σας σχεδον καθημερινα κλπ.
    γιάννης

Junior Member
    καταρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας τις διαβασα ολες .

αυτο που εννοω με το " χαραμιζεται με τον καθε ηλιθιο " ειναι οτι πολλα ατομα της κολλανε που ευχαριστως θα τη πηδουσαν οπως ειπε ο φιλος πιο πανω και μετα ουτε καν θα τη θυμοντουσαν...

ειχε αρκετους τετοιους πρωην, με τον εναν μαλιστα αυτη ηταν ερωτευμενη , και την παρατησε απλα επειδη δε του εκατσε, με αποτελεσμα αυτη να πληγωθει και να υιοθετησει μια σταση του στυλ ολοι οι ανδρες ειναι αρχιδια ...

κερδιζω τουλαχιστον στο οτι μου εχει πει οτι εγω δεν ειμαι αρχιδι :p

τελος, οπως λετε ο αυθορμητισμος ειναι μαλλον καλυτερος, σιγουρα θα το επιχειρησω το συντομοτερο δυνατον, γιατι δε θελω να αναρωτιεμαι για παντα

Senior Member
    fila thn ki oti vgei re manka an thn thes toso de tha diskoleuteis

pithanon na fas htta alla tha se katharos toulaxiston