Εχει προβλημα η με δουλευει??? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 126
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ευτυχια, αν ηταν να κλεινουμε στα ψυχιατρεια οσους ανδρες μπορουν να γαμανε περαστικες χωρις συναισθηματα , ολοι μεσα θα ηταν...
    μην ιατρικοποιεις τα παντα για να λυσεις τις δικες σου δυσαρεσκειες.
    μην μπαινεις σε τετοιου ειδους προβληματισμους και μην προσπαθεις να παιξεις τον γιατρο η τον κοντινο συγγενη.
    ο ανδρας αυτος σε ενδιαφερει ερωτικα .ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    το να μην εχεις μαζι του αυτο που θελεις εσυ, ειτε γιατι δεν θελει, ειτε γιατι εχει καποια παθηση, ειναι αυτο που σε αφορα κι οχι τα πιθανα προβληματα του.
    εισαι γιατρος?εισαι γυναικα του? εισαι πρωτου βαθμου συγγενης? σου ζητησε ιατρικη βοηθεια? νομιζω πως οχι.
    ασε λοιπον το σκεπτικο περι της βοηθειας που θελεις να του προσφερεις για ΟΤΑΝ και ΑΝ στην ζητησει και την φροντιδα του αστην στους οικειους του και ξεκαθαρισε αν εχει καποιο ρολο στην δικη σου ζωη, αν τον θελεις σε αυτην, εφοσον σε θελει κι αυτος φυσικα.
    μην ριχνουμε ολες τις συμπεριφορες σε ασθενειες, υπαρχει και η βουληση.
    Σιγουρα, δε μπορει να φταιει για ολα το προβλημα κ φυσικα δε λεω με τιποτα οτι χρειαζεται εγκλεισμο! Προς θεου! Εγω δεν ανεφερα πουθενα κατι τετοιο!

δεν ειπα εξυπνο αυτον τον ανθρωπο(ποσο μαλλον ιδιαιτερα εξυπνο)

Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    Σιγουρα, δε μπορει να φταιει για ολα το προβλημα κ φυσικα δε λεω με τιποτα οτι χρειαζεται εγκλεισμο! Προς θεου! Εγω δεν ανεφερα πουθενα κατι τετοιο!
    δεν το ειπες εσυ.αλλωστε δεν εχει την δυνατοτητα ο καθενας να το κανει.ευτυχως...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    δεν το ειπες εσυ.αλλωστε δεν εχει την δυνατοτητα ο καθενας να το κανει.ευτυχως...
    φυσικα Δημητρη και ειναι αισχρο οπως ειπες και ευτυχως δεν εχει ο καθενας τη δυνατοτητα να το κανει!

Banned
    Μαρινα το σιγουρο ειναι οτι με νοιαζει πραγματικα! Απο εκει κ περα γι αυτο και ζηταω γνωμες, επειδη δεν ειμαι σιγουρη αν τον βοηθαω η οχι... Απλα οταν αντιδρω διαφορετικα η απαντηση ειναι οργη και οτι δεν καταλαβαινω, ειναι ακομα χειροτερα
    Τι εννοείς 'όταν αντιδράς διαφορετικά'? Γιατί αν με τον έναν τρόπο τα πράγματα είναι άσχημα και με τον άλλο τρόπο τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, ο τρίτος δρόμος είναι αυτός της απομάκρυνσης, όπως πολύ σωστά σου έχουν πει και όλοι οι υπόλοιποι.

Οπότε: Ο άνθρωπος ναι έχει πρόβλημα. Η μεταξύ σας σχέση είναι αλλοπρόσαλλη και ενίοτε επικίνδυνη. Βοήθεια δεν δέχεται. Εσύ όμως λες ότι σε νοιάζει πραγματικά.
    Με αυτά τα δεδομένα, αυτό που απομένει είναι να σταματήσεις κάθε ερωτική ή άλλη στενή σχέση και να του πεις ότι αν και εφόσον κάποια στιγμή αποφασίσει να ζητήσει βοήθεια από ειδικό (γιατί εσύ αυτή την βοήθεια ΔΕΝ μπορείς να την προσφέρεις και η άγνοια μπορεί να κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις), τότε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου και θα είσαι εκεί για να τον ενθαρρύνεις.

Βλέπεις κάτι δύσκολο σε αυτό το σενάριο?

Banned
    ρωτα τον ιδιο. το καλυτερο που εχεις να κανεις. αποψη μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Τι εννοείς 'όταν αντιδράς διαφορετικά'? Γιατί αν με τον έναν τρόπο τα πράγματα είναι άσχημα και με τον άλλο τρόπο τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, ο τρίτος δρόμος είναι αυτός της απομάκρυνσης, όπως πολύ σωστά σου έχουν πει και όλοι οι υπόλοιποι.

Οπότε: Ο άνθρωπος ναι έχει πρόβλημα. Η μεταξύ σας σχέση είναι αλλοπρόσαλλη και ενίοτε επικίνδυνη. Βοήθεια δεν δέχεται. Εσύ όμως λες ότι σε νοιάζει πραγματικά.
    Με αυτά τα δεδομένα, αυτό που απομένει είναι να σταματήσεις κάθε ερωτική ή άλλη στενή σχέση και να του πεις ότι αν και εφόσον κάποια στιγμή αποφασίσει να ζητήσει βοήθεια από ειδικό (γιατί εσύ αυτή την βοήθεια ΔΕΝ μπορείς να την προσφέρεις και η άγνοια μπορεί να κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά, όσο καλές κι αν είναι οι προθέσεις), τότε μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου και θα είσαι εκεί για να τον ενθαρρύνεις.

Βλέπεις κάτι δύσκολο σε αυτό το σενάριο?
    Oταν εχω δοκιμασει να του πω οτι κατι δε παει καλα αντιδρα με θυμο, λεει οτι αυτος ειναι οκ και εγω απλα δεν καταλαβαινω! Οταν του ειπα για τον ψυχιατρο στον οποιο μιλησα μου ειπε πως ειναι στημενος, η οτι τα ελεγε αυτα επειδη ηθελε να μου την πεσει!!! Γενικα, το μονο που καταφερνω ειναι να τον εξοργιζω οταν του λεω την αληθεια! Μονο αν πας με τα νερα του ανοιγεται καπως, και σκεφτομαι μηπως αυτος ειναι ενας τροπος να τον κανω να με εμπιστευτει κ καποια στιγμη να δεχτει να ζητησει βοηθεια! Απο την αλλη εχεις δικιο οτι η σχεση μας ειναι αλλοπροσαλλη! Ισως αυτο που λες θα ηταν το καλυτερο! Σκεφτομαι να ξαναπαω σε ειδικο για να μου πει τι ακριβως να κανω, μηπως αυτο θα ηταν το καλυτερο απ ολα?

Banned
    ελα που σε χαλασε ευτυχια...φυρι φυρι το πηγαινες. δες στο youtube Τσωκλης ο Ανωμαλος.

Απο εδω και περα να διαβαζεις Βιους Αγιων (σου προτεινω τον Αγιο Βιαστάριο) και να εκκλησιαζεσαι τακτικα..αλλιως...ξες εσυ

Μονο απο τον τιτλο σου καταλαβα οτι συμπαθησες τον ερατσι τσο(εραστη σου*) ισως πασχεις απο Μετατραυματικο Στρες ή απο Dependency Syndrom(δικια μου διαγνωση) και πρεπει να ακολουθησεις φαρμακοθεραπεια ή να αλλιως εισαι για εγκλεισμο.

To eat or not to eat koubi
    ΕΑΝ γουσταρεις τον Γιατρο σου, τοτε πασχεις απο ΕΡΩΤΟΜΑΝΙΑ και πρεπει να βρεις ενα καλο δικηγορο..γιατι ειμαι της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος Ν.1313 Παρ 23 Δ. Α'

Εχει αποδειχτει οτι τα νευρακια τα προκαλει η αυξημενη ντοπαμινη, το συνδρομο της αγαμιας και δεν φταις εσυ.

η θα δουλεψεις για μενα για να μη μπεις φυλακη η αλλιως θα σε στειλω απο εκει που καταγεσαι..απτο ανατολικο μπλοκ

Senior Member
    Quote Originally Posted by the_downward_spiral View Post
    ελα που σε χαλασε ευτυχια...φυρι φυρι το πηγαινες. δες στο youtube Τσωκλης ο Ανωμαλος.

Απο εδω και περα να διαβαζεις Βιους Αγιων (σου προτεινω τον Αγιο Βιαστάριο) και να εκκλησιαζεσαι τακτικα..αλλιως...ξες εσυ

Μονο απο τον τιτλο σου καταλαβα οτι συμπαθησες τον ερατσι τσο(εραστη σου*) ισως πασχεις απο Μετατραυματικο Στρες ή απο Dependency Syndrom(δικια μου διαγνωση) και πρεπει να ακολουθησεις φαρμακοθεραπεια ή να αλλιως εισαι για εγκλεισμο.

To eat or not to eat koubi
    ΕΑΝ γουσταρεις τον Γιατρο σου, τοτε πασχεις απο ΕΡΩΤΟΜΑΝΙΑ και πρεπει να βρεις ενα καλο δικηγορο..γιατι ειμαι της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος Ν.1313 Παρ 23 Δ. Α'

Εχει αποδειχτει οτι τα νευρακια τα προκαλει η αυξημενη ντοπαμινη, το συνδρομο της αγαμιας και δεν φταις εσυ.

η θα δουλεψεις για μενα για να μη μπεις φυλακη η αλλιως θα σε στειλω απο εκει που καταγεσαι..απτο ανατολικο μπλοκ
    Φιλε μου τι ειπες τωρα, εσυ καταλαβες??? Εισαι καθολου καλα???

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Φίλε μου τι ειπες τωρα, εσυ καταλαβες??? Εισαι καθολου καλα???

Eίσαι σίγουρα θηλυκό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Richter View Post

Eίσαι σίγουρα θηλυκό;
    εσυ τι λες? βρε πατε καλα εδω μεσα?

Senior Member
    Κινδυνευοντας να φαω και παλι κραξιμο αν και στην ουσια απλα ζηταω βοηθεια απο ατομα που ισως εχουν περασει κατι παρομοιο, τον ειδα παλι εχθες, κ μου ειπε πολυ τρελα πραγματα... οτι με αγαπαει παρα πολυ σαν ανθρωπο αλλα προσπαθει να με διωξει γιατι αυτος πρεπει να φυγει, αλλα θα ξαναγυρισει, μετα απο χρονια λεει... οτι παντα θα θυμαται οτι γνωρισε εστω εναν ανθρωπο που καπως τον καταλαβαινε, οτι θα τα κανει ολα π....., οτι να ξερω πως ακομα κ αν φυγει θα ειναι παντα εδω και οτι εκεινο το βραδυ ειχε οντως ανεβει στο μπαλκονι... τελικα τρελος η κατι αλλο? δε ξερω.... τα εχω δει ολα

Banned
    Το 'κάτι άλλο' τι μπορεί να είναι ευτυχία μου?

Κινδυνευοντας να φαω και παλι κραξιμο αν και στην ουσια απλα ζηταω βοηθεια απο ατομα που ισως εχουν περασει κατι παρομοιο, τον ειδα παλι εχθες, κ μου ειπε πολυ τρελα πραγματα... οτι με αγαπαει παρα πολυ σαν ανθρωπο αλλα προσπαθει να με διωξει γιατι αυτος πρεπει να φυγει, αλλα θα ξαναγυρισει, μετα απο χρονια λεει... οτι παντα θα θυμαται οτι γνωρισε εστω εναν ανθρωπο που καπως τον καταλαβαινε, οτι θα τα κανει ολα π....., οτι να ξερω πως ακομα κ αν φυγει θα ειναι παντα εδω και οτι εκεινο το βραδυ ειχε οντως ανεβει στο μπαλκονι... τελικα τρελος η κατι αλλο? δε ξερω.... τα εχω δει ολα
    σιγουρα τρελος και μαλιστα δεν παιρνει και τα φαρμακα του(θα υποτροπιασει πολυ ασχημα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Το 'κάτι άλλο' τι μπορεί να είναι ευτυχία μου?
    τρομοκρατης??? Αν κ μαλλον προς το πρωτο τεινω... Πως στο καλο να τον παω σε ενα γιατρο? Να μιλησω σους γονεις του??? Αν κανει κακο στον εαυτο του?

Page 6 of 9 FirstFirst ... 45678 ... LastLast