Results 31 to 45 of 126
Thread: Εχει προβλημα η με δουλευει???
-
16-01-2013, 23:32 #31
οχι, λαθος κανεις! οκ, καλα ειναι αλλα δεν ειναι κατι το φοβερο... πιο καλα περναω μαζι του οταν παμε για ενα ποτο πχ, η κατι αλλο, εκτος του προβληματος ειναι εξυπνος, ψαγμενος, αστειος, εχει πολλα πραγματα που μου αρεσουν... αλλωστε αν ηταν αυτο το θεμα που θα ταν και το προβλημα? εχει δεν εχει κατι sex μπορουμε να κανουμε! Εγω απλα νιωθω πραγματα γι αυτον, που ειναι το δυσκολο??? δε την εχω δει την ταινια, ισως υπονοεις οτι με δουλευει? τι να πω?
- 16-01-2013, 23:51 #32
Μηπως θελει ελευθερη σχεση και στα λεει αυτα για να σε προετοιμασει?
17-01-2013, 00:04 #33
Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να παιρνει τπτ νραγκς? Ξερεις με τι ατομα κανει παρεα πανω κατω? Εμενα μ κανει περισσοτερο για αυτα τα νεα φρουτα, παιδακια μαγκακια που το παιζουν "ειμαι ο γαμιας της γειτονιας σας" το παιζουν ψαγμενοι κ κουλτουριαρηδες ενω λενε μπαρουφες, ισως πανε κ σε καμια πορεια να πεταξουν τπτ κ να πιουν κανα τσιγαριλικι.. Γιατι καθεσαι μαζι του επομενως? Επιλογη δικη σου, ευθυνη δικη σου, σορρυ αλλα ετσι παει..
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
17-01-2013, 00:15 #34
κοιτα, τη μια μου λεει οτι ειμαι η μονη γυναικα που θα θελε να κανει παιδια και να του δωσω λιγο χρονο, την αλλη οτι ειναι με αλλη και ειναι καλα και να τον αφησω ησυχο, την αλλη με βλεπει κ με φιλαει, την αλλη με βλεπει κ δε μου μιλαει, μου χει πει πολλες φορες τελος, για οτι του κατεβει, πχ τις προαλλες με πηρε τηλ αργα το βραδυ, του ειπα πως ειμαι σπιτι, ηρθε εδω, και μολις με ειδε εφυγε εξαλλος, επειδη λεει του ειπα ψεμματα και ημουν εξω, ακουσε τη μουσικη!!! ημουν σπιτι ομως και δεν ειχε μουσικη! κ μετα μου εγραψε οτι πεθανα για αυτον και να μη του ξαναστειλω και κατι τετοια... 2 μερες μετα ηταν πολυ ηρεμος και ηθελε να μιλησουμε.... γενικα καθε 2 μερες εχει αλλη συμπεριφορα... δε βγαζω ακρη με τιποτα και σε συνδυασμο με ολα τα αλλα που εχω αναφερει περι συνδρομου καταδιωξης και αποδιοργανωμενου λογου, και γενικα αυτο το περιεργο βλεμμα που εχει πολλες φορες... εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι εχει προβλημα οντως
17-01-2013, 00:19 #35
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο, δικη μου ευθυνη φυσικα... Γιατι καθομαι? Γιατι νιωθω πραγματα για αυτον! Ξερω καποιους φιλους του, ειναι ολοι καπως dark τυποι, αλλα καλα παιδια! Για ναρκωτικα δε ξερω, δεν εχω δει κατι! αλκοολ αρκετο ναι, τι να πω? ξερω οτι λογικα πρεπει να τελειωσει, αλλα δε ξερω αν μπορω να το κανω!
17-01-2013, 09:23 #36
17-01-2013, 12:31 #37
ειτε ειναι ασθενεια ανεξελεγκτη, ειτε ειναι ενας προβληματικος χαρακτηρας, ειτε παιρνει ουσιες, κατι δεν παει καθολου καλα...
εφοσον δεν εχετε τπτ ιδιαιτερο, εφοσον σε παιδευει και σε προβληματιζει απ την αρχη, γιατι μπλεκεσαι? τον μπελα σου γυρευεις?
αν ολα πηγαιναν καλα για καιρο κι αρχιζαν τα περιεργα, το καταλαβαινω να του σταθεις, να το ψαξεις και να το παλεψεις.
εφοσον ειναι απο την αρχη οτι ναναι ο τυπος, εσυ τι γυρευεις μαζι του? το σκεφτηκες?
πηγαινε κοπελα μου να βρεις καποιον να περνας καλα κι ασε τα προβληματα που δεν σε αφορουν να τα λυσουν μονοι τους οι αλλοι.
17-01-2013, 14:49 #38
17-01-2013, 15:29 #39
Ευτυχια μου που χεις κ ωραιο ονομα, τα θελει κ σενα λιγο κ κωλαρακος σου!! :p (Δεν το λεω με κακη εννοια!) Ξερεις τι, συμβαινει πολλες φορες να ερωτευομαστε τυπους που εχουν κατι το dark κ το περιεργο, να το πω alternative, να το πω "κατηγοριες απο μονοι τους", τεσπα θελω να πιστευω οτι καταλαβες τι εννοω.. Συμβαινει πολλες φορες να μας εξιταρει κ να μας ιντριγκαρει το διαφορετικο, το περιεργο, το περα απο τα συνηθισμενα, η ζωη στα ακρα, εκρηξη αδρεναλινης κτλ.. Μου χει συμβει κ μενα να ερωτευτω περιεργο τυπο, βεβαια οχι τοσο καμμενο οσο ο δικος σου.. Ητανε καψουρα απλα κ μετα απο λιγο καιρο τον απομυθοποιησα εντελως στο μυαλο μου.. Πιστευω κ εσενα καψουρα ειναι περισσοτερο, κ οχι ερωτας! Τωρα σε ιντριγκαρει, σε εξιταρει ολο αυτο το πραγμα, σε θελγει το "εκρηκτικο του ταμπεραμεντο" να το πω, αλλα μετα απο λιγο διαστημα πιστευω θα ξενερωσεις κ θα τον απομυθοποιησεις.. Τουλαχιστον σε μενα ετσι συνεβη.. Δεν πιστευω οτι θα μπορουσε καποια κοπελα να εχει μια νορμαλ σχεση με ενα τετοιο ατομο.. Το πολυ να διαρκουσε ενα μηνα κ μετα φινιτο.. Εγω θα σου λεγα απομακρυνσου, διοτι ενεχει κ ο κινδυνος χωρις να το καταλαβαινεις, να αρχιζεις να αποκτας κ εσυ καποιες συνηθειες του, κ αυτη η διαδικασια θα γινεται ασυνειδητα.. Τοσα νορμαλ ατομα εχει στον κοσμο, στα γαριδακια τον βρηκες αυτονα?? :p
17-01-2013, 19:04 #40
17-01-2013, 19:11 #41
Σωστο! Ενα μεγαλο + ειναι αυτο που λες... η περιπετεια, το διαφορετικο, η αδρεναλινη... ισχυει, πανε 4 μηνες που τραβαει η ιστορια και ομολογω οτι αυτο το συναισθημα ειναι εθιστικο! Ταυτοχρονα εχεις δικιο οτι με εχει επηρεασει και πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου να σκεφτεται σαν αυτον, να προσπαθει να τον καταλαβει... βεβαια εκει μου καιγεται ο εγκεφαλος:) Και απο εκει και περα γενικα δενομαι πολυ με τους ανθρωπους, οποτε μπαινει κ το ανθρωπινο ενδιαφερον, και η συνηθεια και πολλα...απλα βλεπω οτι οσο περναει ο καιρος ολο και πιο σαδιστικη γινεται η συμπεριφορα του, ακομα και στις προσωπικες στιγμες εχει αρχισει να αγριευει, και αυτο με τρομαζει...Εχω αποφασισει πλεον να το σταματησω το θεμα, οσο ειναι καιρος!
17-01-2013, 19:12 #42
17-01-2013, 23:22 #43
απο αυτα που λεσ ειναι ελαφρια αν εχει ψυχωση η μπορει να παιρνει τιποτα κ να τ βγαζει παρανοικη συμπεριφορα παντωσ κτ εχει στη σφαιρα τησ παρανοικοτητασ κατα εκει παει για να καταλαβεισ δηλαδη ο φυσιολογικοσ θα σ πει νευριασμενα γτ μ ειπεσ ψεμματα;κ θα κατσει να τ εξηγησεισ ο παρανοικοσ βλεπει τον κοσμο αλλιωσ νομιζει οτι τ πεσ ψεμματα ειναι σιγουροσ δεν ακουει τιποτα αλλο
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
18-01-2013, 15:03 #44
Το ξερω το συναισθημα, ειχα γνωρισει κ εγω εναν τετοιον τυπο απο την Καλων Τεχνων κ με ιντριγκαρε διοτι περα απο την γενικοτερη συμπεριφορα να το πω ειχε κ την καλλιτεχνικη ανησυχια, αλλα ευτυχως συντομα τον απομυθοποιησα.. Ευελπιστω να γινει το ιδιο κ με σενα, ετσι?? :)
30-01-2013, 21:11 #45
ΟΜG! Βρεθηκαμε εχθες τυχαια μετα απο τοσες μερες σε ενα μαγαζι κ μου ειπε οτι μπορει να παει πχ με 3 γυναικες το ιδιο βραδυ, τη μια μετα την αλλη, χωρις να νιωθει τιποτα για καμια, και οτι δεν εχει τιποτα μεσα του να δωσει! Υπαρχει ασθενεια που να το προκαλει αυτο? Η γινεται ενας ανθρωπος να ειναι τοσο αχορταγος σεξουαλικα? Αν γνωριζει καποιος διαφωτειστε με διοτι εχω μεινει!