Εχει προβλημα η με δουλευει??? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 126
    πολυ μεγαλη ιδεα εχει για τον εαυτο του για ψυχωτικος....πρεπει να τον εχεις δωσει πολυ αερα για να τα λεει αυτα...

Senior Member
    Απλα εχω διαβασει οτι ενας διπολικος σε περιοδο μανιας μπορει να το κανει αυτο, ανεξελεγκτη σεξουαλικη δραστηριοτητα και απουσια συναισθηματων! Το θεμα δεν ειναι οτι μου τα λεει, το θεμα ειναι οτι τα κανει κιολας! Αν υπαρχει καποιος με παρομοια εμπειρια αν θελει να μου εξηγησει αν οντως γινεται!

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Quote Originally Posted by eutuxia View Post
    ΟΜG! Βρεθηκαμε εχθες τυχαια μετα απο τοσες μερες σε ενα μαγαζι κ μου ειπε οτι μπορει να παει πχ με 3 γυναικες το ιδιο βραδυ, τη μια μετα την αλλη, χωρις να νιωθει τιποτα για καμια, και οτι δεν εχει τιποτα μεσα του να δωσει! Υπαρχει ασθενεια που να το προκαλει αυτο? Η γινεται ενας ανθρωπος να ειναι τοσο αχορταγος σεξουαλικα? Αν γνωριζει καποιος διαφωτειστε με διοτι εχω μεινει!
    Aγαπητή Eutuxia καταρχήν είσαι σε λάθος κατηγορία,έπρεπε να γράψεις το θέμα σου στην κατηγορία: Oικογένεια,σχέσεις σεξουαλικότητα,άλλα για να σου απαντήσω στο ερωτημά σου πρός το αγόρι σου.Αν αισθάνεσαι πράγματα γι αυτόν, προσπάθησε να τον πείσεις να επισκεφτείτε έναν ειδικό,ίσως έναν ψυχίατρο ψυχοθεραπευτή,πές του ότι τον αγαπάς (το ξέρω ότι αυτή η λέξη δεν λέγεται έυκολα) και ότι θέλεις να βελτιώσει τα όποια ελαττώματα έχει με τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Ας ελπίζουμε να μην είναι ψυχωτικά.

Και κάτι τελευταίο.. Που πάτε και τους βρίσκετε όλους αυτούς; Θα θελα να ήξερα...:mad:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Richter View Post
    Aγαπητή Eutuxia καταρχήν είσαι σε λάθος κατηγορία,έπρεπε να γράψεις το θέμα σου στην κατηγορία: Oικογένεια,σχέσεις σεξουαλικότητα,άλλα για να σου απαντήσω στο ερωτημά σου πρός το αγόρι σου.Αν αισθάνεσαι πράγματα γι αυτόν, προσπάθησε να τον πείσεις να επισκεφτείτε έναν ειδικό,ίσως έναν ψυχίατρο ψυχοθεραπευτή,πές του ότι τον αγαπάς (το ξέρω ότι αυτή η λέξη δεν λέγεται έυκολα) και ότι θέλεις να βελτιώσει τα όποια ελαττώματα έχει με τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Ας ελπίζουμε να μην είναι ψυχωτικά.

Και κάτι τελευταίο.. Που πάτε και τους βρίσκετε όλους αυτούς; Θα θελα να ήξερα...:mad:
    Ενα βραδυ τον επιασε συνδρομο καταδιωξης μπροστα μου γι αυτο και εβαλα εδω αρχικα το θεμα, δεν εχω κανενα θεμα να του πω οτι τον αγαπαω, αλλα ξερω πολυ καλα οτι σε ψυχιατρο δε παει, διοτι οποτε του το εχω αναφερει μου εχει πει οτι οι ψυχιατροι ειναι για τους ηλιθιους! Οταν εγω μετα απο το επεισοδιο εκεινο πηγα μονη μου σε ψυχιατρο για να μαθω τι γινεται, και του ειπα οτι ο ψυχιατρος μου ειπε οτι υπαρχει προβλημα η απαντηση που πηρα ηταν οτι ο γιατρος ηταν στημενος και οτι δε ξερει τι του γινεται...Που τον βρηκα, ελα ντε??? Αλλα θελω το καλο του πανω απο ολα!

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    αλλα ξερω πολυ καλα οτι σε ψυχιατρο δε παει, διοτι οποτε του το εχω αναφερει μου εχει πει οτι οι ψυχιατροι ειναι για τους ηλιθιους!
    Δεν το κατάλαβα αυτό;:mad: (πλάκα κάνω:D)
    Αν το βλέπει έτσι,πές του να πάτε σε έναν ψυχοθεραπευτή ή σε έναν ψυχολόγο

Senior Member
    χαχαχα... αστα βρε Richter, το ιδιο λεει κ για τους ψυχολογους, ειναι ολοι ηλιθιοι! Εχει και μεγαλομανια, θεωρει τον εαυτο του διαφορετικο απο ολους τους αλλους ανθρωπους! Ισως αν του ελεγα να παμε για να μου αποδειξει οτι εχω αδικο...Αλλα τοτε μπορει να τον πιασει παλι οτι θελω να τον παγιδευσω, οπως τοτε! Δε μπορω και να τον αφησω ετσι, βλεπω πως εχει προβλημα ο ανθρωπος...

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    χαχαχα... αστα βρε Richter, το ιδιο λεει κ για τους ψυχολογους, ειναι ολοι ηλιθιοι! Εχει και μεγαλομανια, θεωρει τον εαυτο του διαφορετικο απο ολους τους αλλους ανθρωπους! Ισως αν του ελεγα να παμε για να μου αποδειξει οτι εχω αδικο...Αλλα τοτε μπορει να τον πιασει παλι οτι θελω να τον παγιδευσω, οπως τοτε! Δε μπορω και να τον αφησω ετσι, βλεπω πως εχει προβλημα ο ανθρωπος...
    Αν όντως τον θεωρείς επικίνδυνο,και σε καμία περίπτωση δεν πουλάει τρέλα, τότε προσπάθησε να του κάνεις εισαγγελικό..

Ύπουλο ε; :rolleyes:

Senior Member
    Quote Originally Posted by Richter View Post
    Αν όντως τον θεωρείς επικίνδυνο,και σε καμία περίπτωση δεν πουλάει τρέλα, τότε προσπάθησε να του κάνεις εισαγγελικό..

Ύπουλο ε; :rolleyes:
    Δεν τον θεωρω επικινδυνο, να τον βοηθησω θελω! Το εισαγγελικο που θα βοηθουσε???

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Δεν τον θεωρω επικινδυνο, να τον βοηθησω θελω! Το εισαγγελικο που θα βοηθουσε???
    Mε το εισαγγελικό κλείνεται χωρίς τη θελησή του σε ψυχιατρική κλινική, άλλα για να το κάνεις πρέπει να έχεις ισχυρές ενδείξεις και μάρτυρες...

Senior Member
    Δε θελω να τον κλεισω σε κλινικη, δε νομιζω πως ειναι επικινδυνος, θελω απλα να παει σε ενα ειδικο και να βρει τι του συμβαινει!:(

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Εντελώς καλοπροαίρετα και φιλικά θα σου έλεγα ότι μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια λίγο με αυτό το παρτάλι των Εξαρχείων.
    Αφου σε βασανίζει διώξε τον (για το καλό σου) και πάμε για άλλα κούκλα μου.

Εξάλλου εσείς οι γυναίκες αν πέσετε στην αγκαλιά ενός καινούριου συντρόφου (για να μην χρησιμοποιήσω άλλη πιο βαριά λέξη) τον ξεχνάτε τον προηγούμενο.
    Επίσης γνωρίζω ότι εσείς οι γυναίκες ωριμάζετε πιο γρήγορα απο εμάς και δεν πέφτετε σε λούμπες,όπως εμείς. Αλλα εσύ φαίνεται είσαι απ'τις μαλακισμένες εξαιρέσεις :D

Senior Member
    Κοιτα να δεις, οκ, δε με νοιαζει να μην ειμαστε μαζι, δεν ειναι αυτο το θεμα! Αν θεωρεις ανωριμοτητα το να νοιαζεσαι για εναν ανθρωπο τι να πω! Εσυ δηλαδη στη θεση μου θα ελεγες να παει να πνιγει, τι με νοιαζει? Ε, εμενα με νοιαζει, δεν εχω μαθει να αδιαφορω για τους γυρω μου!

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    Εσυ δηλαδη στη θεση μου θα ελεγες να παει να πνιγει, τι με νοιαζει?
    Ακριβώς αυτό.

Ε, εμενα με νοιαζει, δεν εχω μαθει να αδιαφορω για τους γυρω μου!
    Πόσο χρονών είσαι,αν επιτρέπεται;

Senior Member
    30, εγω δε μπορω να το κανω αυτο

Rich-Deleted-06-06-2016b
    Guest
    30, εγω δε μπορω να το κανω αυτο
    30 χρονών είσαι βρέ.!.!.! Εγώ νόμιζα ότι ήσουν 10!!!:D

Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast