ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Senior Member
    Quote Originally Posted by xart View Post
    Είναι απλά ένας τρόπος με τον οποίο το σώμα σου σού δείχνει ότι έχεις πολύ άγχος. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ούτε να τρελαθείς ούτε να πεθάνεις ούτε τίποτα. Απλά αισθάνεσαι εξαιρετικά άσχημα. Μήπως το συναίσθημα της αποπραγματοποίησης είναι πως αισθάνεσαι εγκλωβισμένος σε μια περίεργη πραγματικότητα; Μια πραγματικότητα που δεν θέλεις; Σκέψου ποια πράγματα απ΄την ζωή σου δε θέλεις ή θα ήθελες να είναι αλλιώς...
    συμφωνω.τσεκαρε το

Senior Member
    νιωθω πως ολα γυρο μου ειναι ψευτικα.σα να ειμαι μεσα σε ονειρο.τα βλεπω καπως παραξενα

Ε συμβαίνει καμία φορά..δοκίμασε να βγεις λιγο έξω να ξεσκασεις

Junior Member
    Eimai nosileutria kai thelw na sou pw oti dn prokeitai n patheis tipota. Thelw omws na sou kanw mia erwtisi akoma gia na katalavw peripou ti ginetai. Exeis parei pote kapoio narkwtiko kai sugkekrimena xasis..?

Senior Member
    δεν κανω χρηση.την προτη φορα που το επαθα ομως ειχα κανει.πριν 4-5 χρονια.μπορει να εχει μεινει τραυμα απο τοτε γιατι ειχα τρομαξει πολυ.Φιλε δημητρη βγαινω συνεχεια αλλα τιποτα.θελω να ειμαι σπιτι νιωθω καλυτερα.

Senior Member
    το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μηπως ειναι παθολογικο.αν εχεις καποιο ογκο η καποιο αιματομα στο κεφαλι δεν γινετε να πιεζει να νευρα και να σε κανει να εχεις διαφορετικη αντιληψη ?

Junior Member
    Wraia..skepsou twra an exeis viwsei kamia empeiria thanatou estw kai uposinideita px otan ekanes preti fora! Na fantastw pathrneismk kriseis panikou etsi? K metepeita krthe i apoproswpopoihsh! Na exeis katathlipsi t exeis skeutei? Fyskka o eidikos th se voithisei!

Junior Member
    Poso xronwn eisai arxika..? Sou sinistw na kleiseis rantevou me enan neurologo na s kanei egkefalografima na sou fygei t anxos! Se oarakalw pes m an eixes st parelthon empeiria thanatou diladi n nomizes oti pethaimeis...

Senior Member
    οτι θα πεθανω πολλες φορες.καθημερινα το παθαινω.ακομη και τωρα.20 ετων ειμαι.κρισεις πανικου ενταξυ οχι και πολυ συχνα.φοβαμαι να κανω εξεταση στο κεφαλι μην εχω κατι :/

Junior Member
    Wraia omws gia na apeuthintheus se psuxiatro i se psuxologo prepei n apokliseis pathologiko aitio.. pigene se neurologo. Min fovasai skepsou oti oti eiinai n ginei th ginei! An einai psixologiko dn exeis tpt aplws anxwdi diataraxi inkatathlipsi.. pigene oso to dinatn pio grigorA.

Senior Member
    πρεπει ναι.ειχα παει ομως καποτε και με εδιωξε ο νευρολογος λεγοντας οτι δεν εχω κατι.δεν εκανα καποια εξεταση απλα μου εκανε να τσεκαπ(περπατημα με κλειστα ματια στην ευθεια,ελεγχος στα νευρα κλπ).δεν γραφουν μαγνητικες ευκολα.πρεπει να παω σε ψυχιατρο να μου πει τη γνωμη του.σημερα ειμαι καλυτερα παντως!!!

Junior Member
    Mpravo! Na ksereis oti k rgw exw kriseis panikou 4 xronia k pote pote pathenw k apopragmatwsi! Exoume polla alita themata mesa mas ! Emena me epiasan tin prwti fora p ekana xasisi! Twra exw siniditopoihsh pws o megaliteros m fovos einai o thanatos k g auto somatopoiw tn fovo m afou alliwx dn mporei n ekfrastei! Kanw sinedries me psuxologo i opoia me voithaei apistruta. K pleon dn anxwnomai exoun meiwthei ta psuxoswmatika p pathenw! Elpizw na vreis k esi enan kalo psixiatro n se voithisei xwris farmako! Egw pernw mono ena futiko k kanei douleia! Alla k i giatros m mou apagoreuei n parw farmaka! Auta!!! Mn anxwnesai ksepernete aplws thelei tharros k dunami!!!mia xara th ta pas me ligh voitheia apo eidiko!!!

Senior Member
    να εισαι καλα ευχαριστω για το κουραγιο και χερομαι που ανναρωνεις !

Member
    Παιδιά καλησπέρα. Είχα πολύ καιρό να μπω στο forum γιατί είχα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Τώρα όλα καλά και επανήλθα. Johnc το ίδιο πρόβλημα ακριβώς έχω κι εγώ τον τελευταίο μήνα. Νιώθω τελείως στον κόσμο μου. Σα να είμαι μία σάρκα που κινείται. Κινούμαι μηχανικά και νομίζω ότι όλα είναι ξένα γύρω μου. Βέβαια ταλαιπωρούμαι από αγχώδη διαταραχή τα τελευταία δύο χρόνια. Με επισκέψεις σε ψυχίατρο, ψυχολόγο, νευρολόγο, εξετάσεις στο κεφάλι για κάτι κακό κλπ. Ολα καλά. Πριν δύο μήνες πήγα στον ψυχίατρο μου και μου είπε ότι είναι φοβίες και επαιρνα τα seropram και xanax. Δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο. Ισα ίσα που χειροτέρεψα. Ετσι εχτές πήγα ξανά, του τα είπα όλα. Βέβαια μου τα είπε όλα εκείνος πρώτα προτού πω τι αισθάνομαι-με ξέρει 2 χρόνια τώρα- και το αποτέλεσμα; Μου είπε ότι δεν είμαι άρρωστη αλλά δυστυχισμενη. Ολα αυτά που νιώθω είναι απλά άγχος και καταπίεση. Πρώτα πρέπει να ζησω τη ζωή μου και να βρω ενδιαφέροντα και μετά να πάρω καποιο φάρμακο. Ετσι μου είπε να μην παίρνω τίποτα παρά μόνο λίγο lexotanyl. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο μήνα περνάω δύσκολα στο γάμο μου και μαλλον πάμε προς διαζύγιο. Ολα αυτά λοιπόν συνηγορούν σε αυτή μου την κατάσταση. Σήμερα είμαι πολύ καλυτερα αφού συνειδητοποίησα αυτά που μου είπε ο γιατρός μου.

Senior Member
    ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα για σενα και να γινεις 100% καλα

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast