Results 31 to 41 of 41
Thread: Δέχθηκα λεκτική κακοποίηση
-
22-01-2013, 11:37 #31
Χμ, καταρχήν δεν ξέρω γιατί δεν σε ειδοποίησε... υπάρχει πιθανότητα απλά να το ξέχασε? Είπες κάτι πρώτα στον ίδιο πριν μιλήσεις στον καθηγητή?
Η αλήθεια είναι πως για κάποιον που θέλει να είναι συνεπής, είναι σημαντικό να χάσει μια συνάντηση, αλλά μην το θεωρείς και 'τεράστιο σφάλμα'Ήταν απλά ένα σφάλμα... καλό θα ήταν ο υπαίτιος να το παραδεχτεί - κανένας δεν είναι τέλειος - αλλά αυτό δεν έγινε.
Πάντως οπωσδήποτε έχεις δίκιο να θίγεσαι αν ενώ ήσουν ευγενής, εκείνος έγραψε υβριστικά μέιλ. Θα έλεγα σε τέτοιες περιπτώσεις να μην απαντάς καν με μέιλ, αλλά να ζητάς από τον άλλον να συναντηθείτε για να λυθεί η παρεξήγηση και να μην παίρνει μεγάλες διαστάσεις.
- 25-03-2013, 01:08 #32
TO PLHKTROLOGIO MOU DEN GRAFEI ELLHNIKA. kopelia.vre gamise ton to malaka.vristou kamia oikogenia tis aderfaras.h vale kanena filaraki sou na ton PSASEI STO XYLO.paidia shgnwmh pou ginomai epithtikos alla den mporw otan akouw,diavazw tetoia.akou ekei na epitetheis se kopela.estw kai lektika.esy twra re kopelia giati asxolithikes toso kai egrapses akomh kai se forum.epeidh se evrise? trivelizoun ta logia tou to mualo sou ? mhn eisia toso evesthith.gamise ton ton geloio.xereis ti mpineliki exw akousei egw?(vasika mou lene filarakia oti px kapoios me evrise) ! E as erthoun mprosta mou kai as to poune
.shngwmh pou dixnw profil "magakou" kai alitakou alla exw ena vasiko nomo sth zwh mou :
POTE DEN TA VAZOUME ME ON TO OPOIO DEN MPOREI NA ANTEPITE8EI. gia paradigma den xtypame POTE gunaikes,zwa klp klp .P O T E.
Alkmhnh to symperasma einai : mhn perneis sta sovara oti sou leei o kathe vllamenos,koita th zwh sou kai ase tous allous na lene , kai aposo katalava skatofloros tou prwtou thraniou tha enai..STANDAR PARTHENOS !!!!!!!! haha ! Kalo vradu !
26-03-2013, 23:51 #33
Δεν ξέρω τι έκανε και γιατί... το μόνο που ήξερε να κάνει ήταν να μου επιτεθεί. Και ακριβώς αυτό του είπα. Πώς "Ό,τι ήθελες να μου πεις, να μου το έλεγες τετ-α-τετ εκείνη τη στιγμή και όχι να πηγαίνεις σπίτι σου για να μου επιτίθεσαι μέσω ιντερνετ". Περιττό να σας πω ότι ακόμη κρατάει μούτρα και είμαι υποχρεωμένη να βλέπω τη φάτσα του γιατί η εργασία δεν τελειώνει τόσο γρήγορα.
Μου έστειλε της προάλλες ένα φιλικό μήνυμα για να με ειδοποιήσει για συνάντηση, μου χαμογέλασε στη σχολή χαιρετώντας με, αλλά προχθες πάλι μου κρατούσε μούτρα...
26-03-2013, 23:54 #34
Αγαπητέ Johnc καλά τα λες. Το θέμα όμως δεν είναι ότι δεν μπορώ να αντεπιτεθώ, ούτε αδύναμη είμαι, ούτε ανίκανη, Δόξα τω Θεω το στοματάκι μου μπορώ να το ανοίξω και να βγάλω ωχετό, αλλά δεν είναι του ήθους μου και δεν έχω καμία όρεξη να πέσω στο επίπεδο του συγκεκριμένου ατόμου. Ναι, το πήρα πολύ κατάκαρδα γιατί μου μίλησε πολύ άσχημα και χωρίς να τον πειράξω. Και υποτίθεται ότι με εκτιμούσε κιόλας. Ακριβώς αυτό που λες είναι φλωράκι του πρώτου θρανίου και γλείφτης των καθηγητών.
28-03-2013, 16:40 #35
e tote grapston sta tetoia sou kanonika to skatofloro xaxa
30-03-2013, 14:16 #36
Το αμα γλυφει τους καθηγητες για να περναει μαθηματα η καθεται στο πρωτο θρανιο η ειναι ο,τι αλλο του προσαπτεις (ειτε ισχυει ειτε οχι) δεν εχει καμια σχεση με το περιστατικο. Αμα δλδ εσυ πηγες να του την "μπεις" επειδη σου καθεται ο τυπος στο λαιμο κ δεν τον πας επειδη γλυφει καθηγητες, σορρυ αλλα εισαι εντελως φαουλ. Επισης ειναι πολυ παιδιαστικο επειδη σ μιλησε ασχημα να καθεσαι μετα κ να βγαζεις κακια κ χολη προς το προσωπο του, ενθυμουμενη κ αλλες συμπεριφορες του τις οποιες αποδοκιμαζεις. Δλδ με αφορμη το περιστατικο "κατσε να σε βρισω να σου πω ο,τι σ χρωσταω". Επισης καλο ειναι να μην κραταμε κακιες κ να προσπαθουμε να τα εχουμε καλα εστω κ τυπικα με ατομα π συναναστρεφομαστε καθημερινα. Διοτι αλλιως χαλαμε την ψυχικη μας ισορροπια. Οκ αυτος ειναι μαλακας κ ειπε μια μαλακια, εσενα γιατι να σε αγγιξει τοσο?
Επισης θελω να σε ρωτησω, μονο εσενα ξεχασε να ενημερωσει, η κ καποιο αλλο μελος της ομαδας? Αν ξεχασε κ καποιον αλλον, αναρωτηθηκες γιατι ο αλλος δεν αρπαχτηκε κ αρπαχτηκες μονο εσυ?" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
01-04-2013, 22:16 #37
Προσπαθησε να το αγνοησεις κοπελα μου, γνωρισα κ εγω πολλους αρρωστους καθηγητες κ σνομπ συμφοιτητες , δυστυχως αν τους εναντιωθεις δεν σε περνανε μετα κ κανεις τα χρονια σου να αποφαιτησεις, προσπαθησε να παρεις το πτυχιο σου νκ να φυγεις απο εκει μεσα κ μην κοιταξεις πισω ποτε
06-04-2013, 01:55 #38
Επειδή μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι έχει γίνει, θα ξαναπω ότι δεν είχα καμία διάθεση να βγάλω κακία ή να αρπαχτώ με το συγκεκριμένο άτομο. Αντιθέτως εκείνος μου επιτέθηκε επειδή επισήμανα στον καθηγητή το λόγο που δεν παρευρέθηκα στη συνάντηση. Και φαντάστηκα πως ο λόγος που τόσο πολύ εκνευρίστηκε ήταν ότι τον κρέμασα μπροστά στον καθηγητή και αυτό γιατί είναι σπασικλάκι. Προσπαθώ να τα έχω καλά για το λόγο που λες, αλλά κάποια άτομα είναι εύθικτα.
Μόνο εμένα δεν ενημέρωσε, όλοι οι άλλοι ήταν εκεί.
06-04-2013, 01:56 #39
17-04-2013, 18:53 #40
Εγώ πιστεύω πως το πρόβλημα δεν είναι που σου μίλησε ο συμφοιτητής σου έτσι...άλλωστε τέτοια φαινόμενα συναντώνται συχνά. Αλλά η επίδραση που έχει πάνω σου η αντιδρασή του. Όπως ανέφερες και εσύ η ίδια είχες ανάλογες τραυματικές εμπειρίες στο παρελθόν με αποτέλεσμα να είσαι πιο ευαίσθητη τώρα σε τέτοιες συμπεριφορές.
Σε καμία περίπτωση δεν συμπεριφέρθηκε δίκαια αλλά τι να κάνεις? Με τέτοιους ανθρώπους έχεις δυο επιλογές. Ή αντεπιτίθεσαι και του κάνεις τα μούτρα κρέας, ή πας με τα νερά του και του την φέρνεις σε ανύποπτη στιγμή. Απο'σένα εξαρτάται φίλη μου...
01-05-2013, 18:25 #41
Ίσως να είναι όπως το λες Marilyn. Κάπου είχα ακούσει πως όταν μια παιδική ψυχή πληγωθεί, είναι δύσκολο έως αδύνατον να επουλωθεί η πληγή. Όποτε ίσως φταίει αυτό.
Αυτή την περίοδο απλώς αγνοώ την ύπαρξή του και είναι το καλύτερο για μένα κυρίως, για τη δική μου ψυχή.