Results 16 to 18 of 18
-
01-06-2007, 01:49 #16
- Join Date
- Jan 2007
- Posts
- 3,217
Originally posted by daydreamer
Κανείς δεν ξέρει τις αιτίες.
Μπορεί να ήταν μόνο αυτές οι δυσκολίες και τα βιώματα (περιβάλλον) που πέρασες, μπορεί να ήταν αυτά συν μια κληρονομική προδιάθεση, ή μόνο προδιάθεση και καθόλου περιβάλλον, χίλια δυο μπορεί να φταίξανε.
- 02-06-2007, 11:25 #17
- Join Date
- Apr 2007
- Posts
- 30
genesis
συμφωνώ απόλυτα με τον daydreamer.Είναι πολύ οι αστάθμιτοι παράγοντες που επιδρούν σε καταστάσεις σαν κι αυτές.
Από προσωπική εμπειρεία,( του άντρα μου δηλαδή ),κατάλαβα ότι οι αντοχές μας και η \'\'αναισθησία \'\' μας είναι αυτά που μας κρατούν.
Ο άντρας μου από την πίεση της δουλειάς,από την αγορά του σπιτιού,από τις επικείμενες υποχρεώσεις, από την προσπάθεια να ΜΗΝ κάνει τη ζωή που έκανε ο πατέρας του(αλλά δυστηχώς να καταλήγει σε αυτή με φοβερές ομοιότητες) , κατέλειξε να νομίζει ότι τον παρακολουθούν όλοι,ότι τον υπονομεύουν όλοι,ότι του έχουν βάλει κοριούς στο σπίτι,ότι του περνάνε πολιτικά μηνύματα από αθλητικές εκπομπές ( που σημειοτέον δεν ασχολείτε ποτέ).
Τελικά με φάρμακα,zyprexa x3 / ημέρα, και ησυχία όλα υποχώρησαν.
Το καλήτερο για σένα θα ήταν , κατά την ταπεινή μου γνώμη ( και πάνω απ\' όλα φιλική), θα ήταν να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου περισσότερο. Να αρχίσεις να δίνεις σημασία σ\' αυτό που λες εσύ για σένα ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
Να έχεις πίστη ;) και όλα θα πάνε καλύτερα γιατί ΕΣΥ θα το θέλεις.
Να είσαι πάντα καλά.....:)
02-06-2007, 17:59 #18
- Join Date
- Jul 2006
- Posts
- 214
Καταλαβαίνω, αν και με δυσκολία, γιατί ο σύζυγός σας είχε άτομα κοντά του που του συμπαραστέκονταν και στις οικονομικές και σε άλλες αντιξοότητες.
Ακόμα και με φάρμακα όμως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για αυτά που ισχυρίζονταν οι φωνές ,τα θυμάμαι αν και δεν τις ακούω πιά, σαν να ειπώθηκαν από ανθρώπους.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία