Results 1 to 7 of 7
-
24-12-2012, 18:57 #1
υπάρχω κ εγώωωωωωωωωωωωω...........!!!!!!!!! !!!!!
είμαι κ εγώ εδώ με ακούτε???έχω κ εγώ ανάγκες....ζω,αναπνέω,πονάω,� �λαίω,γελάω όπως όλοι σας...αλλά από ότι φαίνεται για κάποιο λόγο όλοι πιστεύεται πως είμαι δεδομένη ότι, ότι κ αν γίνει εγώ θα είμαι πάντα εδώ όπως ένα αντικείμενο που αν δεν το μετακινήσεις εσύ δεν θα πάει πουθενά...αλλά σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν θα είναι ποτέ δεδομένο εκτός από το θάνατο...ελπίζω να καταλάβετε ότι έχω κ εγώ ανάγκη από αγάπη, φροντίδα κ προσοχή όπως όλοι σας, πριν να είναι πολύ αργά...πριν φύγω για πάντα..... (ένα κείμενο το οποίο αφορά τους "δικούς" μου το οποίο όσο κ αν το λέω σε εκείνους δε με ακούνε όποτε πάλι μόνη μου) καλά χριστούγεννα κ καλές γιορτές σε όλους σας εύχομαι αυτά τα χριστούγεννα να σας βρουν με ανθρώπους που σας αγαπάνε κ τους αγαπάτε κ να είστε χαρούμενοι κ υγιείς........
- 24-12-2012, 19:23 #2
καλά χριστούγεννα μινα ...οτι ονειρεύεσαι να βαλει πλώρη κ να μπει στη ζωή σου...αυτο που ειπες περι θανατου αν κ ακούγετε τοσο μαυρο μεσα σαυτη τη χαρμόσυνη γιορτή ειναι μια μεγαλη αλήθεια που πρεπει να εκμεταλλευτούμε κ να ζησουμε οσο πιο ομορφα μπορούμε με ομορφους ανρωπους(στην ψυχη)γύρω μας κ να κραταμε ομορφα συναισθηματα μεσα μας μόνο...η ζωη ειναι μικρη αλλα μπορει να γίνει μια μεγαλη αμοιβή στην απλοτητα της καρδιας μας κ στο γελιο μας μεσα απο μικρες καθημερινες στιγμες....
Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
24-12-2012, 19:24 #3
ολοι εχουμε τις ιδιες αναγκες, για αγαπη, φροντιδα, περιποιηση. καλα χριστουγεννα και καλη πρωτοχρονια επισης.
24-12-2012, 19:27 #4
καλά χριστούγεννα μινα ...οτι ονειρεύεσαι να βαλει πλώρη κ να μπει στη ζωή σου...αυτο που ειπες περι θανατου αν κ ακούγετε τοσο μαυρο μεσα σαυτη τη χαρμόσυνη γιορτή ειναι μια μεγαλη αλήθεια που πρεπει να εκμεταλλευτούμε κ να ζησουμε οσο πιο ομορφα μπορούμε με ομορφους ανρωπους(στην ψυχη)γύρω μας κ να κραταμε ομορφα συναισθηματα μεσα μας μόνο...η ζωη ειναι μικρη αλλα μπορει να γίνει μια μεγαλη αμοιβή στην απλοτητα της καρδιας μας κ στο γελιο μας μεσα απο μικρες καθημερινες στιγμες....
δεν βγηκε το ποστ μου ποιο πανωΗ νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ
24-12-2012, 19:38 #5
Εύχομαι να νιώσεις καλύτερα κ να πιστεύεις κ εσυ ότι όλα θα πάνε καλά! Να ξέρεις πολλοί το σκεφτομαστε αυτό που λες! Αυτές τις ημέρες εγώ πολύ έντονα! Την υγεία μας να έχουμε πάνω από όλα! Κι εγώ είμαι μόνη,ξαπλωμενη στο καναπέ κ κοιτάζω το δεντρακι μου που για ακόμη μια φορά στολισα μόνη μου! Όλα καλά θα πάνε Μίνα μου!
24-12-2012, 20:40 #6
σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας αλλά κ για τις ευχές σας....νιώθω λίγο καλύτερα κ λιγότερο μόνη μου...καλές γιορτές να έχουμε πολύ αγάπη κ λιγότερο πόνο....κ πάλι ευχαριστώ πολύ όλους σας.......!!!!!!
24-12-2012, 22:03 #7
μινακι ακου γτ δεν σε αντεχω το συναισθημα σου ειναι υπερβολικο γι αυτα που περνασ κ γι αυτο κουκλιτσα μου ειτε μασ δουλευεισ ειτε εχεισ προβλημα κ προβλημα να χεισ ομωσ δεν κανεισ καμια προσπαθεια οποτε γλυκεια μου απο μενα θα τρωσ κραξιμο οχι οτι με νοιαζει αλλα μπασ κ βαλεισ λιγο μυαλο κ μενα ετσι μου κανουνε δεν ειναι τιπτα το συνηθιζεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))