Results 1 to 15 of 16
-
09-01-2013, 21:33 #1
Γιατι δεν μας δινουνε ανευ για τις πανελληνιες
Τα θυματα παιδεραστειας παιρνουν ανευ, οι καρκινοπαθεις παιρνουν ανευ , οι καρδιακοι παιρνουν ανευ. Ομως οι τρελοι δεν παιρνουν ανευ και παιρνουν νοητικη αναπηρικη συνταξη. Γιατι? Γιατι δεν μπορουν να δουλεψουν.
Γιατι δεν μπορουν να δουλεψουν? Απτις παρενεργειες. Τοτε γιατι παιρνουμε χαπια? Γιατι ειναι εμποριο. Ενα κουτι με ψυχοφαρμακα μπορει να κανει 200ευρω.
Αρα να ζητατε απο τα 18 σας αναπηρικη συνταξη. Γιατί δεν σας λενε οι ψυχιατροι οτι μπορειτε να δουλεψετε ενω δεν μπορειτε? Για να μη χρεωνεται το κρατος.
Pwned.
Ιωάννης.
Πείραμα για το αν υπαρχει Θεος:
Ο Θεος τους αγαπαει ολους, τους βοηθαει ολους ανεξαρτητως με οτι εχουν και βρισκεται παντου. Πειτε "ΘΕΕ ΒΟΗΘΑΜΕ" αν δεν σας βοηθησει δεν υπαρχει Θεος.
Αν ημουν ψυχιατρος θα εβαζα στους ασθενεις μου να γραφουν σεναρια αφου εχουν τρελη φαντασια ^_^
Γιατι δεν με κλεινουν μεσα? Γιατι δεν ξερω τι λεω αρα ειμαι τρελος αρα πρεπει να παρω την συνταξη. η μανα μου/ο πατερας μου παιρνει x λεφτα . δημητρη θα παιρνω το 80% της συνταξης της/του και θα εχω ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη , θα ξινομαι .
I define success as not working and I live like a king.
King?? Ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν μεγαλομανης , ο Ξερξης ηταν μεγαλομανης αλλα ειδατε τι καταφερανε? :Ρ
Με τον Ιωαννη αρχηγο , η τρελα μου και εγω θα πολεμαμε τον κακο ψυχιατρο!
Γιατί οι γιατροι που σπουδαζουν εξω δεν ειναι γιατροι? Γιατι πληρωνουν για το πτυχιο τους. Γιατι γινονται λαθη στην ιατρικη? Επειδη η πλειοψηφια των γιατρων σπουδαζει με μεσω ή παιρνει πτυχιο απο το εξωτερικο
Εχουμε και τρελους πολιτικου! Για αυτο πηγαινουμε κατα διαολου.
Αχ Θεε μου, βοηθαμε!
Η μόρφωση δεν ειναι για όλους, είναι για τους ισχυρούς(παλια μονο οι γιατροι και οι δικηγοροι γινοταν βουλευτες και πρωθυπουργοι).
Η νοημοσύνη πηγαίνει ανάλογα με τη φυλή. Αλλά, δεν θέλω να παραθέσω λινκ για να μη βρεθώ σε κανενα χαντάκι.
Οπως οι ξανθιες και οι κοκκινομαλλες για παραδειγμα δεν πρεπει να "βγαινουν" στον ηλιο για να μη παθουν καρκινο, ετσι για μερικοι ανθρωποι ειναι πιο εξυπνοι απο τους αλλους.΄
Έτσι και οι τρελοί δεν μπορούν να δουλέψουν για αυτό πρεπει να ζητησουν αναπηρικη συνταξη απο τα 18 τους. Αν δεν ζητησουν τοτε πιθανοτατα να γινουν αναρχικοι και να χρεωνουν το κρατος.
Αρα ειναι προτιμοτερη η ευθανασια για να παει μπροστα η ανθρωποτητα. Μονο οι νευρασθενεις αυτοκτονουν.Last edited by the_downward_spiral; 09-01-2013 at 23:17.
- 10-01-2013, 04:16 #2
πόσο χρονών είσαι; δίνεις πανελλήνιες;
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
10-01-2013, 06:27 #3
22 χρονων ειμαι. στα 18 μου επαιρνα ζυπρεξα των 20 κοιμομουν 17 ωρες την ημερα και εβγαλα 6,1.τωρα δεν μπορω να διαβασω επειδη κοιμαμαι ολη μερα απτις παρενεργειες. im d00med.
10-01-2013, 07:15 #4
λυπάμαι ειλικρινά...κ γιατί ο γιατρός δεν σου τ' αλλάζει;
δεν γνωρίζω κ πολλά από φάρμακα αλλά μέσα από το φόρουμ άκουσα ότι
είναι πολύ βαρύ το zyprexa.έτσι γιατί περίεργα την είδα...
10-01-2013, 07:46 #5
γιατι η ψυχωση ειναι οργανικη και πρεπει να βγαλει λεφτα για να ζησει. αμα η ψυχωση δεν ειναι οργανικη τοτε τα ψυχοφαρμακα ειναι εμποριο και ο γιατρος ειναι μουφα. Υπαρχουν πολυ "γιατροι" στην Ελλαδα χωρις πτυχιο. Ολα τα περιμενω.
[...] Μπορει σε λιγα λογια η τρελα να λεγεται "τρελισμος" αν αποδεχτει η κοινωνια τους τρελους. τι να πω. παλι αμπελοφιλοσοφω( αλλα χωρις να πινω αλκολ) μονο με τα ψυχοφαρμακα.
10-01-2013, 07:50 #6
Εφ'οσον εχεις βγαλει το λυκειο μπορεις για πανεπιστημιακες σπουδες να κανεις αιτηση καθε χρονο στο ελληνικο ανοικτο πανεπιστημιο . Εαν σε ευνοησει η κληρωση και διαθετεις την οικονομικη ανεση να το πληρωσεις (πληρωνεις για να παρακολουθησεις ενα μαθημα) και εχεις σκοπο να κουραστεις γιατι δεν ειναι και ευκολο να το βγαλεις , μπορεις να δοκιμασεις εκει. Απο κει και περα για μεταδευτεροβαθμιες σπουδες μπορεις να γραφτεις και σε καποιο ιεκ ειτε ιδιωτικο που δεν ξερω τι παιζει και ποσο κανει ειτε δημοσιο που τα χρηματα ειναι πραγματικα λιγα. Απο κει και περα υπαρχουν σεμιναρια και ενα σωρο εκπαιδευτικα μεσα αναλογως τι θες να μαθεις και τι θες να κανεις. Μπορεις και μονος σου να καταπιαστεις με ενα θεμα που σε ενδιαφερει και να ακολουθησεις τους δικους σου ρυθμους. Εαν σε βοηθαει το κρατος δινοντας σου καποια χρηματα , τοτε εχεις ενα ατου οτι εχεις λυσει μεσες ακρες το βιοποριστικο και μπορεις να ασχοληθεις με κατι αλλο.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
10-01-2013, 08:02 #7
έχει δίκιο ο keep walking το ανοικτό πανεπιστήμιο είναι μια καλή ευκαιρία.
Το θέμα είναι εσύ έχεις όρεξη για κατι τέτοιο;
ή μιλάμε απλά για να μιλάμε...
αλήθεια ποσα πρέπει να πληρώσεις;έτσι γιατί περίεργα την είδα...
10-01-2013, 10:59 #8
δεν με συμφερει να δουλεψω. μπηκα στο ψυχιατρειο και δικαιουμε την αναπηρικη συνταξη...
Θεώρημα 101031030130103 : Ειχα δει σε ενα ντοκιμαντερ οτι καποια πουλια ειχαν παει σε ενα νησι που δεν ειχαν εχθρους και μετα απο πολλους αιωνες δεν ειχαν φτερα. Αρα αν και εγω κανω παιδια(δεν θα κανω) πιστευω οτι στο μελλον θα ειναι χωρις ποδια...η κατι τετοιο..γιατι ειμαι ολο ξαπλα. θα ψαξω να βρω σε ποιο ντοκιμαντερ το ειδα. //zamanfou.
11-01-2013, 05:48 #9
δλδ αν δουλεύεις κ έχεις δικά σου χρήματα δεν θα έχεις δικαίωμα στην αναπηρική σύνταξη;
11-01-2013, 13:35 #10
the_downward_spiral πολά δεν θές;
12-01-2013, 07:58 #11
Ναι, μπορείς να μπεις στο πανεπιστήμιο, να σπουδάσεις, να ανοίξεις εταιρία, να διαπλακείς, να ανεβοκατεβάσεις κυβερνήσεις, να..., να..., να... .
Αρκεί να μην είσαι ψυχωσικός. Να μην παίρνεις φάρμακα, να μη σου κλείνουνε οι πόρτες από σένα ως εκ τούτου, να μην είσαι ολικά ανίκανος για όλα.
Αν παίρνεις επίδομα αναπηρίας, είναι γτ είσαι ανάπηρος, και αυτό είναι εξέλιξη της αρρώστιας και αποτέλεσμά της, όχι η ίδια η αρρώστια. Δεν είναι έτσι εξαρχής, αλλά χάρη στα θαύματα της σύγχρονης ιατρικής και οικονομικής επιστήμης (άρρηκτα δεμένες, η πρώτη δεν υφίσταται χωρίς τη δεύτερη, εξ ου και η τεράστια αποτελεσματικότητα των περισσότερων σκευασμάτων, όπως τα αντιψυχωσικά, στη δημιουργία ή διαιώνιση προβλημάτων, στην ιδιαιτέρως επιφανειακή συμπτωματική αντιμετώπιση των ασθενειών και στην πλήρη και καθολική, τις περισσότερες αν όχι όλες τις φορές, αδιαφορία για τα πραγματικά αίτια των ασθενειών, τα οποία είναι άγνωστα ή τεχνητά προκαλούμενα από την ίδια τη διαβίωση στις σημερινές ανθρώπινες κοινωνίες).
Αν παίρνεις επίδομα αναπηρίας τότε, ως ανάπηρος (εκτός αν είσαι 'τυφλός' ή 'κουτσός' που οδηγεί τρακτέρ και καλλιεργεί χωράφια κλπ.):
α) είσαι ανίκανος να σπουδάσεις
β) δεν έχεις τους πόρους να σπουδάσεις
γ) μετά βίας έχεις τους πόρους να ζήσεις, κυρίως από και εφόσον υπάρχει οικογενειακή στηρίξη
δ) δεν έχεις κανένα απολύτως 'όνειρο' ή, ακόμα καλύτερα, δυνατότητα να ονειρευτείς, κάτι που ιδιαιτέρως ισχύει για τους φαρμακο-καταστελλόμενους ψυχιατρικούς ασθενείς, όπως είναι και οι ψυχωσικοί.
12-01-2013, 08:28 #12
Νομιζω εχουμε ξεφυγει εντελως. Εγω και σπουδαζω και κανω και χιλια δυο αλλα πραγματα. Και ονειρα εχω (εαν ειναι δυνατον να μην εχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Και ξερω και αλλους που το κανουν. Α και δεν ειμαι καταστελλομενος , παιρνω τα φαρμακα με την θεληση μου , δεν μου τα βαζουν με το ζορι στο στομα....εχει πεσει πολυ παραπληροφορηση μου φαινεται. Ο ορισμος της παραπληροφορησηςγια την ακριβεια.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
12-01-2013, 09:57 #13
πάλι καλά, γιατί το ελάφι μας κατατρόμαξε
12-01-2013, 10:36 #14
Κιπακοοοο μουυυ!! αρχηγος!!!
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
12-01-2013, 11:35 #15
Ελαφι αν μπορουσα να πιω, θα επινα στην υγεια σου!
Ουτε ελευθερια στο λογο εχουμε γιατι ειμαστε τρελοι και κανενας δεν μας πιστευει. " ασε τρελος ειναι δεν ξερει/ηξερε/δεν θα ξερει τι ελεγε/λεει/θα πει.
Ελπιζω επειδη καθομαι μεσα 22 χρονια σχεδον(23 σχεδον για να ειμαι ειλικρινης) να παθω Alzheimmer για να μη θυμαμαι τιποτα. Το ειχα πει και στον ψυχιατρο μου, πως γινεται να παθω αμνησια?
"Μπουκωστε ΤΟΥΣ να δουμε το ματς" . Μικροαστε να παθεις και ΕΣΥ το ιδιο. (βλ. πανεπιστημιακη κλινικη αχεπα)
Αν ημουν γαλλος κατα τον 17ο αιωνα θα σε εστελνα στην γκιλοτινα(αγραμματος)
Και αν ξαναμπαινα στην πανεπιστημιακη κλινικη του αριστοτελειου πανεπιστημιου ΑΧΕΠΑ το ιδιο θα σου ελεγα, γιατι εισαι φτωχος αγραμματος και ουτε σωστα τη δουλεια σου κανεις...Αρα μπορει να περασεις με μεσω . στην γκιλοτινα
Επομενη επιδειξη γνωσεων
Σχεδια πολεως και κατανομη των κατοικων αναλογα με την οικονομικη κατασταση και την ευφυια.
Μικροαστοι κουφαλες ερχονται κρεμαλες!
οικονομικη κατασταση=ευφυια.
" Δεν υπάρχουν κλινικές για ψυχοπαθείς Γιάννη- ΤΟ ΞΕΡΩ ΤΟ ΞΕΡΩ!"
Ο τρελος θα θελει λεφτα
Ο αναρχικος θα θελει παντα να ειναι βιαιος
ο ψυχοπαθης να σκοτωσει
και μετα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ζητανε εξηγησεις.
Γιατι να ΜΗΝ κανετε μπαφο. Ανοιξτε το βιβλιο της βιολογιας της 3ης γυμνασιου... derp.
Γιατι σας δουλευον με το THC γιατι μπορει να εχει μεσα θρυμματισμενα γυαλια και να παθετε βλαβη στους πνευμονες.Last edited by the_downward_spiral; 12-01-2013 at 12:56.