μπερδεμένη... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Junior Member
    το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι επιδίωξε να με δει μέσα σε 2 βδομάδες μόνο και μόνο για να μην αφήσει να περάσει πολύς καιρός,αλλά κράτησε και τα πράγματα ως εκκρεμότητα ώστε να έχει πάτημα να γυρίσει όταν πραγματικά θελήσει.Εγώ από την άλλη,όσο και να τον θέλω,δεν μπορώ να ξεπεράσω το γεγονός ότι με αφήνει στην αναμονή με πολλά ερωτηματικά και ότι παίζει με τα συναισθήματά μου και την υπομονή μου.Από δω και έπειτα δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι,νιώθω πολύ πληγωμένη από το συγκεκριμένο φέρσιμο

Senior Member
    Για τι ειδους πραγματα μιλαμε?

Junior Member
    κάποια ρούχα μου και κάτι βιβλία.Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά είναι τα πράγματά μου και τα θέλω εννοείται.Εσύ δηλαδή τι σκέφτεσαι αναφορικά με το φέρσιμό του που με ρώτησες προηγουμένως?

Senior Member
    Κοιτα, ο βασικοτερος λογος που απομακρυνεται ενας αντρας απο μια σχεση ειναι οτι εχει τη γυναικα για δεδομενη. Απο αυτη την αιτια απορρεουν πολλες απ τις αλλες αιτιες. Για παραδειγμα, αν γνωριζε οτι με το που θα σου πει οτι θελει να μεινει μονος και δεν ειναι σιγουρος κλπ και οτι κ καλα δε θελει να σε ταλαιπωρησει με την αναποφασιστικοτητα του, εσυ θα τον εστελνες πακετο στη μανα του και δε θα του ξαναμιλουσες, μαλλον θα το ξανασκεπτοταν. Τωρα για να μη κανουμε τσατ εδω και σε ρωταω κι αλλα πραγματα, θα σου πω συνοπτικα οτι δε μ αρεσει το μη ξεκαθαρο της υποθεσης. Ομως το μη ξεκαθαρο δημιουργει μυστηριο και το σκεπτεσαι παραπανω. Ειδικα δε μ αρεσει που δεν απαντα για τα πραγματα. Τουλαχιστον αυτα επρεπε να στα γυρισει. Γενικα οταν καποιος σου λεει οτι θελε να μεινει μονος, θελει χρονο κλπ του τον δινεις. Του λες κατσε μονος οσο θες.
    Για το τι μπορει να συμβαινει εκτος απ το δεδομενο, μπορει να ενιωσε φοβο δεσμευσης ας μη του εκανες νυξη για κατι σοβαρο, επισημο κλπ. Γενικα παντως φαινεται οτι θελει να σε παιξει και ειναι κ εγωιστης. Δεν ξερω ποσο κολημμενη εισαι και κατα ποσο μπορεις να δεις καθαρα τα πραγματα, εκεινο που θα σου προτεινα ειναι να του πεις οπωσδηποτε να αφησει τα πραγματα σου στη φιλη σου με ενα αυστηρο μηνυμα και να μην επικοινωνησεις ακομα και αν σε καλεσει αυτος. Τα δειγματα που εδειξε δηλαδη ειναι καραμπινατα. Και να ερθει να σε πει οτι το σκεφτηκε κ θελει να συνεχισετε κλπ, πιστευω παρακατω θα σου αλλαξει τα φωτα. Εσυ τωρα οπως νομιζεις πραξε. Σαν αντρας παντως ετσι το βλεπω. Kαι φυσικα δεν πιστευω στα ξαφνικα. Λες να το κανε γτ ηρθε το τελος του κοσμου?

Junior Member
    Αυτά σκεφτόμουν και γω,ότι αν ξεκίνησε από τώρα τέτοια σκηνικά η συνέχεια σίγουρα δεν θα είναι καλή.Τώρα όσον αφορά το πιο σοβαρό,δεν ήθελα κάτι τέτοιο,ξέρει ότι δεν είμαι του γάμου,οικογένειας κλπ και το μόνο που ήθελα είναι να είμαστε μαζί,χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι αν στο μέλλον μας έβγαινε θα το ξέκοβα. Ούτε εγώ πιστεύω στα ξαφνικά,προφανώς θα το σκεφτόταν κάποιο διάστημα και απλά εγώ ήμουν ηλίθια και δεν το κατάλαβα.Εννοείται ότι θέλω να γυρίσει,αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι στο μέλλον θα μπορούσα να του έχω ξανά την εμπιστοσύνη που του είχα.Ξέρω ότι όλα αυτά που γράφω είναι πολύ αντιφατικά αλλά έτσι νιώθω.Το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι, όταν ο άλλος σε χωρίζει,είναι αφελές να πιστεύεις ότι μπορείς να τον φέρεις πίσω αν δεν θέλει...

Senior Member
    Ο αντρας πρεπει να ναι στρειτ στα θελω του. Θα μπορουσα να σου προτεινω διαφορους χειρισμους απο ψυχολογικη πλευρα, αλλα δε νομιζω οτι αρμοζει. Παντως αν καταλαβει οτι σε χανει ορστικα, μαλλον θα κανει κατι. Δοκιμασε να του στειλεις ενα αυστηρο μηνυμα για τα πραγματα.

Junior Member
    όταν λες αυστηρό? Πρότεινε μου κάτι,γιατί πραγματικά δεν το έχω με την αυστηρότητα...Με αυτό που λέω καταλαβαίνω πόσο δεδομένη μπορεί τελικά να με είχε.Γενικά πάντως αν έχεις να προτείνεις κάποιο χειρισμό πες, μπορεί να είναι κάτι που θα το έκανα

Banned
    Σοφ επειδη αυτη τη στιγμη με βρισκεις σε λιγο οτι να ναι κατασταση , θα σε πω το εξης . Λογικο ειναι να αισθαννεσαι μπερδεμενη εφοσον δεν εχεις παρει μια λογικη και σωστη εξηγηση . Θα σου πω το εξης ο τυπας ισως θελεει λιιγο χρονο και και χωρο να σκεφτει μη τρελενεσαι να ξερεις πως στο τελος θα ξερεις τι σταληθεια παιζει . Εαν θελει να ειναι μαζι σου να ξερεις θα γινει ιδαλλως προχωρα....

Junior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Σοφ επειδη αυτη τη στιγμη με βρισκεις σε λιγο οτι να ναι κατασταση , θα σε πω το εξης . Λογικο ειναι να αισθαννεσαι μπερδεμενη εφοσον δεν εχεις παρει μια λογικη και σωστη εξηγηση . Θα σου πω το εξης ο τυπας ισως θελεει λιιγο χρονο και και χωρο να σκεφτει μη τρελενεσαι να ξερεις πως στο τελος θα ξερεις τι σταληθεια παιζει . Εαν θελει να ειναι μαζι σου να ξερεις θα γινει ιδαλλως προχωρα....
    Θέλω να πιστεύω ότι όντως θα μάθω τι έχει συμβεί κάποια στιγμή.Συμφωνώ πάντως μαζί σου στο ότι όποιος θέλει να γυρίσει,γυρνάει.Χρόνο πάντως έχει,είτε το θέλω είτε όχι,αφού έτσι αποφάσισε...

Banned
    Quote Originally Posted by soph View Post
    Θέλω να πιστεύω ότι όντως θα μάθω τι έχει συμβεί κάποια στιγμή.Συμφωνώ πάντως μαζί σου στο ότι όποιος θέλει να γυρίσει,γυρνάει.Χρόνο πάντως έχει,είτε το θέλω είτε όχι,αφού έτσι αποφάσισε...
    Απλα μη τρελενεσαι ακου τι σε λεω..... Ολα καποια στιγμη θα βγουνε στη φορα , να ξερεις πως. Οντως εαν θελει χρονο και ισχυει αυτο θα γυρισει σε εσενα ..... Ολα καλα θα πανε , αστο να κυλισει και βλεπεις

Junior Member
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    Απλα μη τρελενεσαι ακου τι σε λεω..... Ολα καποια στιγμη θα βγουνε στη φορα , να ξερεις πως. Οντως εαν θελει χρονο και ισχυει αυτο θα γυρισει σε εσενα ..... Ολα καλα θα πανε , αστο να κυλισει και βλεπεις
    Μακάρι να πάνε όλα καλά. :)

Banned
    Ολα καλα θα πανε αισιοδοξια πανω απολα , καλη ξεκουραση

Senior Member
    Εννοω ενα μηνυμα του τυπου καλημερα γιαννη, ηθελα να σου πω οτι το σκεφτηκα και συμφωνω με την αποφαση σου. Πρεπει ομως να αφησεις τα πραγματα μου στην ελενα και αργοτερα το ξαναβλεπουμε το θεμα. Στειλε μου μεχρι την ταδε μερα οτι τα αφησες. Ενα τετοιο μηνυμα σκεψου σοφ στο περιπου. Μπορεις και πιο επιτακτικο. Παντως ειναι βασικος κανονας οτι οταν τα πραγματα δεν ειναι ξεκαθαρα κολλας περισσοτερο και σου τριβελιζει το μυαλο. Ενω αν ξερεις τι γινεται το παιρνεις πιο συντομα αποφαση. Αν του στειλεις κατι τετοιο πιστευω μαλιστα οτι θα κανει κινηση να σε πεισει ξανα. Βαλε ενα συγκεκριμενο χρονο, μη λες μονο δηλ ασε τα πραγματα. Αν δεν απαντησει ή δεν τα αφησει, τοτε θα στειλεις ενα πιο αυστηρο κ κοφτο. Εκει θα καταλαβει οτι δεν εισαι η απελπιστικα δαθεσιμη που θα καθεται σαν την πηνελοπη να περιμενει ποτε θα δεησει ο φιλος να γυρισει....να σφαξεις κ το μοσχο τον σιτευτο...Δηλ αυτη η ιδεα, ειναι τερμα ξενερωτικη. Οτι εσυ δεν εχεις ζωη και θα εισαι ερμαιο των αποφασεων ενος τυπου, που μπορει να παιζει οπως θελει χωρις να λογαριαζει το πως νιωθεις εσυ και οποτε θελει ξαναγυρναει. Δε σφαξανε...με την απομακρυνση του ταμειου ουδεν λαθος αναγνωριζεται....
    Καντο κ πιστευω θα σε ξαναπιασει στο μπλα μπλα. Αν τα γυρισει χωρις αντιρρησεις παλι θα σε προτεινω τ να κανεις. Πρεπει ομως να ταρακουνηθει καπως. Οπως ταρακουνησε κι εσενα αλλωστε. Γενικα εχω καταλαβει οτι η καλυτερη αντιδραση σε ενα χωρισμο, ειναι να συμφωνησεις με αυτο που σου λεει ο αλλος (εστω κ αν δε συμμεριζεσαι την αποψη του) και να δρασεις σα να μη συνεβη τιποτα, σα να μη σε αγγιζει το θεμα. Το να αναλωθεις ολη την ημερα στο πως και στα γιατι και στο τι συμβαινει, πιστευω οτι δε θα σε ωφελησει, αντιθετως θα σου προτεινα να διοχετευσεις το χρονο σου κ το μυαλο σου καπου πιο δημιουργκα. Οχι οτι δε θα σε απασχολει αλλα μην τρελαθεις κιολας. Διαφωνω με την αντερντιτερμιντ που λεει οτι ειναι λογικο να θελει χρονο να το σκεφτει κ δωστου το περιθωριο κλπ. Εσυ γτ δε θες να το σκεφτεις μονη σου? Γιατι δε θες να απομακρυνθεις? Εγω παντως δεν ξερω ερωτευμενο ανθρωπο που βλεπει με μακροπροθεσμη προοπτικη να λεει θελω να μεινω μονος μου. Παραπαιει βλεπω αναμεσα σε ενα σιγουρακι. Δωστου λοιπον ενα γερο μαθημα για να του μεταδωσεις το μηνυμα οτι δεν εισαι δεδομενη. Ξερω οτι μπορει να χεις φαει κολημα κ να μη σ αρεσουν αυτα που σου λεω, αλλα σαν αντρας σου προτεινω ετσι να κινηθεις. Σαν το σκυλο του παβλωφ ειναι οι αντρες. Μολις σου κανουν κατι αναλογα την αντιδραση τους μαθαινεις. Συμπεριφορισμος λεγεται. Οπως σου πα λοιπον η γνωμη μου ειναι να του δειξεις οτι δε σε νοιαζει και οτι συμφωνεις. Να σου δωσει τα πραγματα και απο κει κ περα θα δεις κ συ. Οχι οτι θα εισαι διαθεσιμη. Κ στην τελικη αν δεις οτι κανει την παπια, στειλτου οκ κρατησε τα τα πραγματα κ τελειωσαμε. Αυτη ειναι η γνωμη μου για να αρθει το δεδομενο. Το αλλο σεναριο του να κατσεις να περιμενεις μεσα στην καταθλιψη και στα ερωτηματικα ποτε θα γυρισει ο ευλογημενος και να εισαι σουζα, δε μ αρεσει. Και γενικα τα θελω το χωρο μου, το χρονο μου, θελω να μεινω μονος μου, θελω να σκεφτω κλπ δε μ αρεσουν και πρεπει να χεις την ψυχραιμια να πεις στον αλλον οκ, συμφωνω, αφου νιωθεις ετσι παρε το χρονο σου, το χωρο σου κλπ αλλα να αφηνεις να εννοηθει οτι πρεπει να σε ξεγραψει. Παντως χωρις να λες πολλες λεπτομερειες, θεωρω οτι σ εχει για δεδομενη γι αυτο κ εγινε οτι εγινε. Ειναι αλλωστε το πιο συχνο λαθος στις σχεσεις, ειδικα απ την πλευρα του ανδρα.

Junior Member
    κεράσι σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Ακόμα δεν έχω κάνει κάτι με το θέμα,αλλά μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου!

Senior Member
    To να μην κανεις τιποτα, ειναι παρομοιο με αυτο που σου προτεινω πιο πανω. Ασε ενα διαστημα χωρις επικοινωνια. Εκεινος φανταζομαι οτι περιμενεις σαν την καημενη και θα του ζητησεις τα πραγματα. Σκεψου τη ψυχρολουσια θα παθει αν περναει ο καιρος και εσυ δε φαινεσαι καθολου. Τοτε ειναι που μπορει να αποφασισει να σε καλεσει κ καλα για τα πραγματα κ να τον πεις, κρατησε τα μωρε ή αστα οποτε θελεις κ τα παιρνω, δεν εχω προβλημα και να το κλεισεις. χαχα! μακαρι να μουν απο μια γωνια να το ακουγα! Τρελο γελιο! Δηλαδη πραγματικα, εσυ πως το βλεπεις το θεμα? Και ως τωρα δε φανηκε ετσι? Εν κατακλειδι λοιπον μπορεις κ να μην κανεις κατι, απλα το ερωτημα ειναι τι θα κανεις αν σε καλεσει στο μελλον.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast