Quote Originally Posted by soph View Post
Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως θα το έπαιρνα.Αν είχε γίνει κάτι με άλλη τον καιρό που ήμασταν χώρια,δεν θα μπορούσα να του πω κάτι αλλά,σίγουρα θα στεναχωριόμουν πολύ.Στο κάτω κάτω είναι και το θέμα εμπιστοσύνης.Εννοώ, αν είχε κάνει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τον εμπιστευτώ ότι δεν θα το ξαναέκανε στο μέλλον.Το θέμα δεν είναι η συγχώρεση αλλά η εμπιστοσύνη τελικά.
εχεις δικιο, ειναι θεμα εμπιστοσυνης! ουτε εμενα μου αρεσει να το κανω η να μου το εκανε η κοπελα μου,και μονο στην ιδεα θα τρελενομουν!! θα την εστελνα στο ,,, αμα το εκανε!
Ομως κανω αυτην την ερωτηση υποθετικα κι εκγυκλοπεδικα! αφου λεγετε οτι ο ανδρας μπορει να παει με μια αλλη γυναικα με σκοπο μονο το σεξ! να αγαπα το ιδιο που αγαπουσε κι πριν την δικια του γυναικα. Απο την αλλη εσυ, η οποια αλλη γυναικα ( μαλον οχι ολες αλλα οι πιο πολλες) αν παν με καποιον αλλον δεν ειναι μονο το σεξ που τους τραβα, ειναι κι η καποια απογοητευση απο τον ανδρα τους! μια γυναικα αν αγαπα πολυ καποιον δεν μπορει να παει με αλλον κι μετα ολα ξανα οπως πριν. Αυτο το βλεπουμε κι απο το οτι μια γυναικα μπορει να συγχορεσει τον ανδρα της για τον λογο της απιστιας, το ιδιο και η κοινωνια! αποδεχεται κι βλεπει σαν κατι φυσικο ο ανδρας να κανει σεξ με καποια αλλη, το βλεπει σαν υγειη σεξουαλικα αυτον τον ανδρα! απο την αλλη η γυναικα που θα το κανει ειναι "*****" κι ασυχγωρητη!
Ξερω οτι καποιος< καποια μπορει να πει οτι οσα εγραψα ειναι λιγο ασχημα κι ανδροκτρατουμενης κοινωνιας! αλλα εχω αδικο?? καπως ετσι δεν ειναι ??