Η δικη μου ιστορια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7

Η δικη μου ιστορια

Γεια σας και απο εμενα
    Εχει 6 χρονια που ασθενησα ψυχικα. Η ασθενεια ηλθε σκαλοτα. Σιγα σιγα και υπουλα αλλα εγω προσπαθησα και συμβιβαζομουν με την ασθενεια και ετσι ειχα καλες σχεσεις με τον κοσμο! Ειχα και σεξουαλικη δυσλειτουργεια και για αυτο πηρα το σιαλις το οποιο μου αυξησε τα συμπτωματα της ψυχωσης που ηδη προηπηρχαν.
    Πριν 2 χρονια δεν αντεχα αυτη την κατασταση και πηγα σε ψυχιατρο γιατι αντιλιφτικα οτι δεν ηταν νορμαλ η κατασταση η οποια βιονα. Μου εδωσε λαθος φαρμακο ζολοφτ παρολο που του ειχα πει οτι ειχα καπνισει χορτο, σκανκ. ( "ακουσα μια φωνη να μου λεει οτι αν καπνισεις θα σε καταστρεψω" του ειχα πει!). Μετα απο 3 βδομαδες εφιαλτικες με χρηση ζολοφτ ξεφυγα τελιος και αυτος μου εδωσε χαναξ για να κατευνασει τις "παρενεργειες" ενω εγω του ειχα πει τις σκεψεις μου. Μετα οταν επιδεινοθηκε η κατασταση μου σταματησαμε το ζολοφτ και αρχισα ινβεγκα.
    Μετα απο 2 χρονια θεραπειας με ινβεγκα κανο το μεγαλο αλμα στη ζωη μου να σταματησω το φαρμακο...
    Ευχαριστω που μοιραστικα μαζι σας την εμπειρια μου

Senior Member
    δυχτι προστασίας ... εβαλες ??

Quote Originally Posted by path View Post
    δυχτι προστασίας ... εβαλες ??
    fysika evala. to dixri exei poli elastikotita kai krato konta m anthropous pou endiaferonte gia mena pragmatika....

Senior Member
    Quote Originally Posted by beautiful mind View Post
    fysika evala. to dixri exei poli elastikotita kai krato konta m anthropous pou endiaferonte gia mena pragmatika....
    Nαί δεν λεω, οι ανθρωποι μας ειναι οτι σημαντικοτερο εχουμε !!!
    αλλα ως προς το θεμα της χημειας , εκτος απ το ,περνω φαρμακα /κοβω φαρμακα , υπαρχει και το μειωνω φαρμακα , αλαζω φαρμακα (προς το ηπιοτερο) , ακολουθω μια κλιμακωτη ελαχιστοποιηση, το κανω μ ενα μοτιβο που πήρα απο καποιον ειδικο, εχω εναλακτικη για την περιπτωση της υποτροπης κλπ

Χερετε path
    Εχεις δικαιο για οτι εγραψες!!
    Την υποτροπή μπορει να την παθεις οχι μονο απο την διακοπη των φαρμακων αλλα και απο σχεσεις σου με διαφορους ανθρωπους (οχι απαρατετητα κακους)

Senior Member
    καλή τύχη ευχομαι !

Σε ευχαριστω path
    και ενα τιπ: ακομα και οι ψυχιατροι λογο του οτι καθοδηγουνται απο τις φαρμακευτικες εταιρειες για τα σκευασματα τους ακομα και απο τον καιρο που σπουδαζουν εχουν παντα την αρνητικη λεξη της υποτροπης μεσα στην εκφραση τους και οτι μπορει να παθεις χειροτερα δηλαδη περνουν στο υποσυνιδιτο σου την υποτροπή ΑΘΕΛΑ τους (οχι κακοπροερετα) αφου ξερουν οτι μετα την διακοπη υπαρχει μεγαλη υπερευαισθυσια.
    "Δειξε στην ασθενεια οτι εισαι πιο τρελος απο αυτήν"