EIXE " ΣΩΑς ΤΑς ΦΡΕΝΑς "
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Senior Member

EIXE " ΣΩΑς ΤΑς ΦΡΕΝΑς "

EIXE " ΣΩΑς ΤΑς ΦΡΕΝΑς " , ειπαν ολοι σχεδον για το δρακο της ξάνθης .

Πόσο πείθει αυτο τελικα την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ??
    Last edited by path; 30-12-2012 at 00:31.

Senior Member
    Ποιος ειναι παλι ο δρακος των Σερρων? Εχεις κανα λινκ απο αρθρο?

Φανταζομαι καποιος εγκληματιας και ειπαν οι γειτονες οτι ηταν μια χαρα κλπ κλπ?

Εαν διεπραξε στυγερα εγκληματα , τοτε αποκλινει απο την συμπεριφορα των πολλων και δεν μπορεις να πεις οτι ειναι "καλα" συμφωνα με την κοινη γνωμη. Το εαν ειναι αρωστος με καποια ασθενεια , ειναι ασχετο πιστευω με το οτι ειναι ασυνειδητος εγκληματιας.

Θα μπορουσε φυσικα να εχει και ασθενεια και να ειναι και εγκληματιας , αλλα δεν νομιζω να πρεπει να δινουμε ιδιαιτερη βαρυτητα σε κατι τετοιο. Αλλωστε οσοι αποκλινουν απο καποια προτυπα , λεμε οτι εχουν ψυχολογικα προβληματα.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    τον δρακο των Σερων ή της Ξανθης ? αν λες για το δευτερο, διαβασα κι εγω ορισμενες μαλακιες που του προσαπταν.

με το φοβο οτι μπορει να χαθει ο ελεγχος ανα πασα στιγμη παντως, θα επρεπε να μαζεψουν ολους τους ψυχοπαθεις απ'τις πολυκατοικιες, γιατι δε ξερουν ποτε τι μπορει να κανουν. ελα ομως που πλεον εχει αυξηθει το ποσοστο.

πολυ φοβαμαι και για τον εαυτο μου ακομα μη ξεφυγω, επειδη βλεπω τις γυναικες μειονεκτικα και συχνα τις βριζω. και η γραμμη απ'τη λεκτικη βια στη κανονικη χανεται ευκολα.

για ολα φταινε οι καταραμενοι οι γονεις.

Senior Member
    Eμενα δεν με νοιαζει καθολου το αν ειχε σωας τα φρενα ή οχι.
    Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι ενω ειχε κατηγορηθει για αποπειρα βιασμου τον αφησαν εξω .
    Δυστυχως σε αυτου του ειδους τα εγκληματα συνηθως το θυμα γινεται κατηγορουμενος( πχ γιατι τα ηθελε το τσουλακι ) και ο θυτης την γλυτωνει με μια συσταση απο τον μπατσο . Και τωρα να τα αποτελεσματα . Βεβαια μονο αυτος θα βρεθει στο κατηγορητηριο και οχι οι συνυπευθυνοι .
    Και Κενο δεν φταιει μονο η οικογενεια , φταιει η κοινωνια συνολικα , φταινε οι νομοι , φταινε οι θρησκειες και ενα σωρο αλλα.
    Φταιει το οτι πολυ αντρες μεγαλωνουν με την αποψη οτι οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα και οτι μπορουν να ασκουν πανω της απολυτη εξουσια .
    Και κυριως φταιει το οτι κανενας δεν ασχοληθηκε ποτε με το πως μπορουν να προληφθουν τετοια εγκληματα .

Banned
    Quote Originally Posted by betelgeuse View Post
    Και Κενο δεν φταιει μονο η οικογενεια , φταιει η κοινωνια συνολικα , φταινε οι νομοι , φταινε οι θρησκειες και ενα σωρο αλλα.
    Φταιει το οτι πολυ αντρες μεγαλωνουν με την αποψη οτι οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα και οτι μπορουν να ασκουν πανω της απολυτη εξουσια .
    Και κυριως φταιει το οτι κανενας δεν ασχοληθηκε ποτε με το πως μπορουν να προληφθουν τετοια εγκληματα .
    ναι κοριτσι μου γλυκο, συμφωνω φταιει η κοινωνια γενικα, οι νομοι, οι θρησκειες. στη συγκεκριμενη περιπτωση ομως για μενα, το προβλημα ξεκιναει κι απ'το σπιτι μου, αφου ζω παρα πολυ καταπιεστικα. ξερεις τι ειναι να κοντευεις τα 30 και να παραμενεις ομηρος κυριολεκτικα στα χερια των γονιων ? γιατι δεν υπαρχουν λεφτα να μπορουμε να γινουμε ανεξαρτητοι σημερα εδω. και να μας γαμανε καθημερινα το κεφαλι με τις μαλακιες τους, χωρις ουσιαστικο λογο. και να τους εχεις σιχαθει, να σε εχουν αρρωστησει ψυχικα, και να θες να τους σκοτωσεις. εγω αν και δε θελω να εχω την αποψη οτι ειστε κατωτερα οντα, δυστυχως εχω φτασει στο σημειο να βλεπω οτι ολες οι γυναικες τουλαχιστον σε τουτη τη χωρα, ειναι τελικα σιχαμενες, αναξιες κι αχρηστες, κοιτανε μονο τη παρτη τους και δε προσφερουν τπτ. αν ησουν αντρας και μονος, ισως το παρατηρουσες κι εσυ αυτο.

Senior Member
    Κενο , ειπα τη γνωμη μου για το θεμα γενικα .
    Σε αυτο που λες για τις γυναικες μπορει να ισχυει για καποιες , δεν μπορει να ειναι ολες ετσι . Οπως το ιδιο ισχυει και για τους αντρες , δεν μπορει να ειναι ολοι εγκληματιες.
    Αλλα ακομα και αν ηταν ολες οι γυναικες ειναι σιχαμενες αναξιες αχρηστες , αυτο δεν δινει σε κανεναν το δικαιωμα να τις βιασει να τις μαχαιρωσει και να τις καψει μετα.

Αλλα τωρα εχουμε ξεφυγει απο το θεμα . Αυτο θα μπορουσαμε να το συζητησουμε σε ενα θεμα για τις συμπεριφορες και τις σχεσεις των δυο φυλων.

Banned
    δυστυχως εχω καταληξει οτι ειναι, ξεκινωντας ακομα κι απ'αυτη που με εφερε στο κοσμο. δε παιρνεις αγαπη απ'τους γονεις, δε παιρνεις αγαπη απο πουθενα τελικα. πως να μη καταληξεις τερας που θελει να βιασει και να σκοτωσει ?

Senior Member
    Και εκει ακριβως πρεπει να παιξουν ρολο οι κοινωνικοι φορεις.
    Αλλα δυστυχως μιλαμε για μια κοινωνια δυσλειτουργικη στο συνολο της.
    Last edited by betelgeuse; 29-12-2012 at 19:22.

Senior Member
    Μια προσωπικοτητα διαπλαθεται απο πολλους παραγοντες. Ενα σημαντικο κομματι ειναι και οι λεγομενοι "σημαντικοι αλλοι" οπου ειναι η οικογενεια καταρχας, το σχολειο, οι συνομιλικοι και στη συνεχεια ισως ο/η συντροφος. Ο ανθρωπος, ομως, φιλτραρει απο ενα σημειο και μετα τις προσλαμβανουσες του κι ετσι δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι αμοιρος κανενος. Ειναι αλλοθι η ολικη μεταφορα του αποκλινοντος/λανθανοντος χαρακτηρα μας στην οικογενεια. Απο ενα σημειο κι επειτα της ζωης του ο ανθρωπος δε δρα μιμητικα ή τουλαχιστον δε θα επρεπε διοτι ειναι προικισμενος με το νου για να κριτικαρει τις επιρροες του.

Σιγουρα, ομως, και η κοινωνια παιζει καθοριστικο ρολο στην εδραιωση στερεοτυπων οπου δεν στηριζονται στη λογικη καθως δεν υπαρχει επιστημονικα ορθη επιχειρηματολογια για να τα στηριξει... οπως για παραδειγμα το οτι οι γυναικες ειναι κατωτερα οντα απ'τους ανδρες και οφειλουν να δηλωνουν υπακοη ή οτι εχουν πιο σκαρτο χαρακτηρτα κλπ γενικευμενες ανακριβειες αναφορικα με διαφυλικα ζητηματα.

Ειναι συνετο, λοιπον, ν'απομακρυνομαστε απο τετοιου ειδους δογματισμους που μας πανε σε σκοταδιστικες νοοτροπιες και φυσικα να μην δικαιολογουνται οι βιασμοι οι οποιοι ειναι μεγιστες κακουργηματικες πραξεις που αφηνουν βαθια ψυχικα τραυματα στα ατομα που τους υφιστανται!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    ((ζητώ συγνώμη ,, της Ξάνθης ηθελα να γραψω , κι εγραψα των Σερών,,αλλα πολοι καταλαβαν.... ))

Νιώθω πως ζούμε σε μια κοινωνία που συνέχεια βρίσκει σφάλματα στους άλλους. Ποτέ δεν φταίμε εμείς οι ίδιοι. Κοινωνία που δημιουργεί ανεύθυνα πλάσματα, ξεκινώντας από την οικογένεια, το σχολείο και άλλους φορείς στη συνέχεια. Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, υπάρχει και ο θεός της συγχώρεσης. Συγχωρούμε και σβήνουμε από τη μνήμη πολύ εύκολα λάθη , πολιτικές, ψάχνουμε για εξιλαστήρια θύματα και ποτέ ή πολύ σπάνια κανείς παίρνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί ή πληρώνει το τίμημα για κάποια παράνομη πράξη. Για κάποιους φταίνε οι γονείς και ο τρόπος ανατροφής, για κάποιους άλλους το πολιτικό σύστημα, κάποιοι ψάχνουν άλλοθι για τις πράξεις τους στην τρέλα, κάποιοι σε κάτι άλλο, και ποτέ δεν κοιτάμε μέσα μας. Κάποιοι ομαδοποιούν καταστάσεις, όλες οι γυναίκες το ίδιο, όλοι οι άντρες το ίδιο, οι αλλοδαποί το ίδιο, όλα γενικά τα ίδια, καμία διαφοροποίηση. Εξάλλου η διαφοροποίηση απαιτεί περισσότερο ψάξιμο, έρευνα, προβληματισμό και κούραση. Και ό,τι αφορά το ανδρείκελο της Ξάνθης, είμαι σίγουρη ότι δεν ήταν άντρας, το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να βιάζει, όλοι οι βιαστές έχουν σεξουαλικά προβλήματα, έτσι λένε οι ειδικοί. Υπάρχουν και άπειρες ταινίες που επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Επίσης κάποιοι νόμοι Αμερικής θα έπρεπε να ισχύουν και εδώ. Τι μπορεί να πει κανείς στους γονείς αυτής της κοπέλας; Πώς να ησυχάσει αυτή η μάνα; Φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί, για να σου το εξαφανίσουν με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο. Μήπως εδώ δικαιολογείται η τρέλα αυτής της μάνας, αν ήμουν δικαστής, θα δικαιολογούσα οποιαδήποτε ενέργειά της, θα της έδινα άλλοθι για το οτιδήποτε θα έκανε απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο.Να τον βασανίσει μέχρις εσχάτων, να τον βγάλει νοκ άουτ σαν άντρα, και όχι μόνο, και όλα αυτά σε μια στιγμή αλλοφροσύνης , τρέλας , θα το επιβεβαίωνε και το πόρισμα του ψυχιάτρου.

Banned
    Για αυτο πρεπει να κανουν παιδια μονο οι ευπορες οικογενειες που τα παιδια τους μελλοντικα δεν καταληγουν στις φυλακες, δεν γινονται τοξικομανεις, αλκοολικοι,βιαστες και βανδαλοι και τους φταιει το συστημα που τους συντηρει. Αλλιως πληρωνουμε φορους. Καγκουρες που αφηνουν παραλυτους περαστικους και πληρωνουμε εξτρα φορους.
    Μακαρι να υπηρχε ευθανασια ... η θρησκεια ειναι ωραια business αλλα το θεατρακι των τραγοπαππων κατανταει κουραστικο.
    Ειθε να υπηρχε η αποτεφρωση, η ευθανασια και η θανατικη ποινη.
    Αν μου σκοτωναν τα παιδια μου, που δεν θα εκανα γιατι δεν θα μπορουσα να τα παρεχω ικανοιποιητικο μορφωτικο επιπεδο, θα τους σκοτωνα και εγω και αυτο ειναι αλυσιδωτη αντιδραση που θυμιζει την συμπεριφορα
    των ζωων.
    Αν ημουν παραλυτος δεν θα θελα να υποφερω και θα προτιμουσα(ηδη το κανω) την ευθανασια. Και οι υπολοιποι, οχι οτι θα με ενδιεφερε γιατι θα μουν νεκρος δεν θα πληρωναν παραπανω φορους.
    Αν με βιαζαν, ο βιαστης μου δεν θα θελα να ναι στη φυλακη αλλα στο χωμα για να μη το ξανακανει, αφου ειναι ολα γονιδιακα και η ψυχολογια ακομα ειναι χημικες αντιδρασεις μπορει να βρεθει λυση εστω μακρυπροθεσμα.
    Εχω ξαναπει πως στην χωρα μας μια οικογενεια κανει παιδια για να εχει το επιδομα πολυτεκνειας , θελει να κανει αγορι αντι για κοριτσι και ετσι κανει συνεχεια παιδια και δεν κανει εκτρωση γιατι πιστευει στο Θεο ...
    Η συγχωρεση δεν δινει ηθικη ικανοποιηση στους γονεις που σκοτωσαν τα παιδια τους, που εμειναν παραλυτοι. Η συγχωρεση ειναι απλα μια λεξη..
    Αν σας σκοτωναν το γιο η την κορη και σας ελεγαν ΣΥΓΓΝΩΜΗ...αυτο θα σας εφτανε? Με σιγουρια μπορω να πω οτι και να υπηρχε θανατικη ποινη παλι δεν θα παιρνατε ηθικη ικανοποιηση...Ο χρονος δεν γυριζει πισω για να αποτραπει ενα εγκλημα αλλα αλλο τα λογια και αλλο οι πραξεις.
    Συγγνωμη για το φτωχο λεξιλογιο αλλα ειμαι αμορφωτος.
    Last edited by the_downward_spiral; 31-12-2012 at 17:22.

Banned
    μην ανησυχεις τωρα ετσι κι αλλιως κανεις δε θα κανει παιδια. αφου δε φτανουν τα λεφτα για να ζησουμε ουτε οι ιδιοι. ηδη υπαρχει αυξημενη υπογεννητικοτητα. στο τελος θα μεινουν μονο οι γεροι εδω να χαιρονται τα κατορθωματα τους.