Results 1 to 3 of 3
Thread: Αν....
-
22-12-2012, 01:21 #1
Αν....
Εμπνευσμενη λοιπον απο την ωμονυμη ταινια, ολοι δεν έχουμε αναρωτηθεί πόσο μπορεί μία στιγμιαία απόφασή μας, να καθορίσει όλη μας τη ζωή; Ένας έρωτας στην εποχή της κρίσης και των μεγάλων αλλαγών . Θα αντέξει; Είναι ο έρωτας η απάντηση σε όλο αυτό που ζούμε; Πόσο επηρεάζει μία οικονομική κρίση και πόσο μπορεί να διαλύσει τη σχέση ενός ζευγαριού; Πόσο εύκολο είναι να ζει κάποιος μόνος του; Πόσο αντέχει ένας άνθρωπος τη μοναξιά ή αλλιώς την «ελευθερία»;
- 22-12-2012, 12:47 #2
- In this old house where every door is open
Oτι θα προκαλουσε ο Παπακαλιατης υπαρξιακα ερωτηματα περα απο το "ειναι σωστο να παω με τη μανα της γκομενας μου??" "ειναι λαθος που ερωτευτηκα την αδερφη μου?" "να παω με την κοπελα του αδερφου μου?" δεν το ειχα φανταστει :P
Χαου μην σκεφτεσαι τοσο πολυ και μην το αναλυεις, η απλη λογικη και αυτο που σου λεει το ενστικτο σου ειναι συνηθως η σωστοτερη απαντηση, και οχι η ατερμονη αναλυση, οι υποθεσεις, οι θεωριες και η εμμονη στα προβληματα και τις φαντασιες.
22-12-2012, 14:13 #3
Αμα ηταν να χωριζαμε για το οικονομικο, θα πρεπε ολη η ελλαδα να υποφερει απο χωρισμο τωρα....
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....