Results 1 to 8 of 8
Thread: η ζωη ειναι μικρη...
-
23-12-2012, 03:14 #1
η ζωη ειναι μικρη...
γεια σας.με λενε χριστινα κ ειμαι 17 χρονων. εχω ξαναγραψει καποιες φορες σ αυτο το φορουμ αλλα τωρα θα θελα να σας πω με λιγα λογια αυτα που εχω περασει μεχρι σημερα κι ισως δειτε μερικα πραγματα με αλλο ματι (υπαρχουν βεβαια κ πολυ χειροτερα)
Γεννηθηκα με μια ατυχια.πασχω απο νευροαισθητηρια βαρηκοια κατι που με στιγματισε σ ολη μ τν ζωη.φοραω ακουστικο στο ενα αυτι καθως το αλλο ειναι στα ορια της κωφωσης. αυτο σημαινει οτι στον δρομο ποτε δν ακουγα καποιον που με φωναζε..στα μαγαζια οταν καποιος μου ψιθυριζε κατι ποτε δεν ακουγα..κ προσποιομουν πως καταλαβαινα..στο σχολειο,στην ταξη ποτε δεν ακουγα τα αλλα παιδια που ηταν απο πισω καθως δεν μπορουσα να κανω χειλοαναγνωση.οταν λεγανε κατι αστειο κ γελουσαν ολοι,εγω γελουσα αλλα ποτε δεν καταλαβαινα το λογο. εχω υποστει πολυ κοροιδια σε αυτο το θεμα...στην 2α γυμνασιου ειχα σκωλιωση κι εβαλα κηδεμονα για 2 χρονια, 16 ωρες την ημερα. αυτο ηταν γερο πληγμα. και τωρα που το βγαλα,και παλι δεν μπορω ποτε να βολευτω σε μια καρεκλα,ποτε δεν μπορω να βολευτω στο κρεβατι για να κοιμηθω.
μεχρι τα 14 μου κοιμομουν με την μαμα μου. για 1-2 χρονια, εκτη δημοτικου, καθε βραδυ πριν κοιμομουν για 1 ωρα γυριζα ολο το σπιτι και ισιωνα οτι εβλεπα στραβο (ποτε δεν κτλβα τον λογο) αλλιως δεν μπορουσα να κοιμηθω.
επειτα ηρθαν τα αλλα.φιλιες, προδοσιες. εχασα πολλες φιλες. απο 19,5 που εβγαζα στο γυμνασιο, στην 1η λυκειου εβγαλα 15.σερνομουν στα πατωματα κι εκλαιγα.χαρακωνομουν.ο λογος?οτι ας πουμε η μια κολλητη μ απομακρυνθηκε κ περιμενε παντα απο μενα να την λεω να βγουμε..δν εκτιμησε τπτ. αλλο παραδειγμα?με ηθελε καποιος απο το σχολειο και τον κοροιδευανε που με ηθελε γτ εχω βαρηκοια. επισης με κοροιδευουν γ τον τροπο που μιλαω..τα συμφωνα δν τα λεω καλα κ μιλαω σαν νταλικερης συμφωνα με καποιους(λογω βαρηκοιας)
Σημερα, ειμαι αρκετα καλυτερα απο οτι στο παρελθον .ειμαι 3η λυκειου ,παω λογοθεραπεια και στοχος μ ειναι να βγαλω 18.000 μορια γ να περασω εκει που θελω.δυνατη ειμαι,ναι.αλλα παντα θα εχω αυτο το καρφι στν καρδια μ που θα με διευκολυνει να αναπνεω....αν δεν ηταν οι γονεις μου,σημερα δεν θα ημουν εδω!τους αγαπαω οσο τιποτα αλλο...για αυτο που με εκαναν. επισης μην εχετε στην εικονα σας ενα καημενο. εχω τις παρεες μου βγαινω πολυ συχνα, τα συνδυαζω ολα, γ αυτο κ με καμαρωνουν ολοι!φαινομαι χαρουμενος ανθρωπος, αλλα οπως λεει η παροιμια, οι ανθρωποι που γελανε πιο πολυ,ειναι αυτοι που πονανε πιο πολυ.
ΤΟ ΠΟΙΝΤ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ να μην θεωρειτε την ακοη ως κατι δεδομενο. πρεπει να το εκτιματε. πρεπει να μαθετε να εκτιματε τα μικροπραγματα, αλλιως δεν θα ειστε ποτε πραγματικα ευτυχισμενοι !
- 23-12-2012, 05:20 #2
Φανταζομαι θα γνωριζεις για το πως μεγαλωσε ο ζουγανελης. Οποτε τον ακουω με γοητευει αυτος ο ανθρωπος. Κακως επηρεαστηκες τοσο πολυ απ τις φιλιες. Μαθε λοιπον οτι δεν υπαρχει φιλια κ σταματα να πιστευεις στην εννοια αυτη, οποτε δε θα απογοητευεσαι. Οκ ησουν μικρη κ δικαιολογειται. Για το θεμα της σχολης δωστα ολα. Εχεις ικανοτητες κ διαθεση. Που θες να περασεις?
23-12-2012, 08:02 #3
βρε μην καθεσε και στεναχωριεσαι για χαζομαρες.ακου εκει δεν ακους καλα.Ε ΚΑΙ ?.εννοω ενταξυ δεν ειναι και τιποτα σοβαρο απλα εχεις ενα προβλημα,Ο καθε ενας εχει τα προβληματα του.φανταζεσαι να μην εβλεπες?κατσε σκεψου το λιγο.εισαι μικρη ακομη.οταν μεγαλωσεις λιγο ακομη θα δεις οτι αυτα περι κορδειας ειναι βλακειες.Ολα τα παιδια εχουν ταση να κοροιδευουν.Μην στεναχωριεσαι και ζησε τη ζωη σου.δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα με τα αυτια σου
.Δεν εισαι για λυπηση και αλλες τετοιες χαζομαρες.Απο το μνμ μια χαρα σε κοβω.αρκετα ορημη και σοβαρη.Μην ανχωνεσαι λοιπον.Περνα καλα και παλεψε για τους στοχους σου.Σε λιγα χρονια ετσι και αλλιως το προβλημα σου δεν θα ειναι πια προβλημα διοτι η επιστημη ειναι θαυματουργη!!!!Να περνας καλα και μην αφηνεις βλακειες να σε ριχνουν ψυχολογικα!!!!!!!!Υπαρχουν παιδακια που πεθενουν απο πεινα.Σκεψου οτι θα μπορουσες να εισια πολυ χειροτερα.! σου ειπα ο καθε ενας εχει τα προβληματα του.Ζεις με αυτα κια μεσα απο τη ζωη γινεσαι πιο "σκληρος" και ολα αντιμετοπιζονται ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ!!! ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!! Περιμενω μνμ σου αλλα την επομενη φορα που θα γραψεις ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !! ΚΑΝΟΝΙΣΕ :P
23-12-2012, 12:42 #4
Δεν γνωριζω πως μεγαλωσε ο ζουγανελης.θα το ψαξω!δεν μπορω να δεχτω το γεγονος οτι δν υπαρχει φιλια!δεν ξερω..σ αυτο το θεμα εχω ζαλιστει..ειχα φτασει στο να βγαινω με τρεις παρεες την ιδια μερα..αλλα οι πιο φιλες ειναι σχεδον σταθερες.τεσπα αυτο ειναι αλλο θεμα!θελω να περασω ψυχολογια η φιλολογια.
23-12-2012, 12:51 #5
Αγαπητε johnc το προβλημα μου ειναι αρκετα σοβαρο, γνωριζω βεβαια οτι υπαρχουν και χειροτερα.βασικα ολα βασιζονται κυριως στην αντιμετωπιση τους.κ πιστευω στν δικη μ περιπτωση,ειδικα απο πλευρα γονιων ηταν αψογη.ευχαριστω για ολα αυτα που λες:-) απο τη μια χαιρομαι που καταφερα να προσαρμοστω σε ενα κανονικο σχολειο(κανονικα θα πρεπε να παω σ ειδικο σχολειο με βαρηκοα παιδια)εχω κανει φιλους,τα παω κλ με τα μαθηματα κλπ..αλλα απο την αλλη ειναι περιεργο, γτ η ζωη μου αν δν ειχα αυτο το προβλημα θα ηταν πολυ διαφορετικη,κ επδ δν εχω γνωρισει κανεναν αλλον με τ ιδιο προβλημα ειναι σαν να το ζω μονο εγω!κ με πιανουν τα υπαρξιακα μου :-P
23-12-2012, 12:53 #6
Μπραβο σου κοπελα μου , ειλικρινα μπραβο σου , να εισαι παντα δυνατη και να υπολογιζεις στον εαυτο σου , παντα να ξερεις οτι οταν τον βοηθας , αυτοματα θα σε βοηθαει και αυτος . Να εχεις κουραγιο παντα γιατι και εγω περασα απο τα σταδια της κοροιδιας στην ηλικια του γυμνασιου και ξερω ποσο ασχημο ειναι αυτο και ποσο μπορει να σε στιγματησει. Κοιτα μπροστα και καλη επιτυχια στους στοχους . Να θυμασαι παντα να μην παραμενεις σε ενα στοχο μοναχα ,μολις φτανεις κοντα στον εναν να επιδιωκεις για τον επομενο ..
24-12-2012, 06:50 #7
μην στεναχωριεσαι.αυτο ειναι το βασικοτερο.καταληξε στο ποιοι θα ειναι οι πραγματικοι σου φιλοι.ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΕΣΤΟΥΣ!!!!Εξαλλου ο καθενας μας ζει στον κοσμο που αυτος πιστευει πως υπαρχει!!!να εισια παντα καλα!
26-12-2012, 16:46 #8
Θα βγώ εκτός θέματος, αλλά δεν μπορώ να μην το πώ! Ξανασκέψου το για την Φιλολογία. Είναι πολύ δύσκολη σχολή, σε όποια πόλη και να πάς. Εμένα με είχαν προειδοποιήσει και δεν άκουγα! Όλοι οι γνωστοί μου παίρνουν πτυχία σε 4-5 χρόνια κι εγώ με την Φιλολογία έχω ταλαιπωρηθεί πολύ. Απαιτητική σχολή, ακόμα και για φοιτητές που είναι τελειομανείς και άριστοι σαν του λόγου μου. Σε συμβουλεύω να προτιμήσεις την Ψυχολογία. Εγώ έχω μετανιώσει πικρά που δεν επέλεξα Ψυχολογία και τώρα περιμένω να πάρω πτυχίο για να συνεχίσω με μεταπτυχιακό στη σχολή αυτή.
Στο θέμα της φιλίας συμφωνώ και επαυξάνω με τους προηγούμενους. Και όλα να τα δώσεις σε έναν φίλο, μηδέν θα πάρεις στο τέλος. Μόνο σε αδέρφια, γονείς, σύντροφο και κυρίως τον εαυτό σου μπορείς να βασίζεσαι.Σούζη, τρως !