Results 16 to 19 of 19
Thread: υπομονη ή τελος?
-
01-06-2007, 11:47 #16
και να σας πω κατι?θα κρατήσω αυτό που είπε ο husband:\" ο τρόπος είναι αφού αποφασίσεις ΕΣΥ τι θέλεις, να το κυνηγήσεις. Αν αυτό που κυνηγάς στην πορεία δεις ότι δεν σου αρέσει τελικά ε τότε άλλαξε κυνήγι.\"
το πρωτο το έκανα και μαλλον μπαίνω στο δεύτερο κομμάτι.να διαπιστώσω αν βασανίζομαι αδικα και να αλλαξω.. εχω μια κρίση αισιοδοξίας μάλλον.ευχαριστώ.
- 01-06-2007, 11:59 #17
Προσωπικά θα σου έλεγα 1 μήνας είναι πίεση αν εννοείς 1 μήνας για να είστε μαζί τελειωτικά.
Επίσης το χρονικό το όριο βάλτο στον ευατό σου. Δεν υπάρχει λόγος να το θέσεις σαν όριο μόνο στον άλλον.
Από την άλλη εξήγα του ότι όπως αυτός σου ζήτησε χρόνο (ασχετα αν δεν τον προσδιόρισε)
Originally posted by angus
μου ζήτησε χρόνο να αποφασίσει.
ΥΓ Πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια κρίνονται στην παράαση. Τα γεγονότα της παράτασης είναι πάντα σημαντικά. Ασε που υπάρχουν και οι επαναληπτικοί αγώνες. Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να βγεί το αποτέλεσμα.
09-08-2007, 10:41 #18
\'\'ΥΓ Πολλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια κρίνονται στην παράταση. Τα γεγονότα της παράτασης είναι πάντα σημαντικά. Ασε που υπάρχουν και οι επαναληπτικοί αγώνες. Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να βγεί το αποτέλεσμα. \'\'
Ποια παράταση husband????Εδώ έχουμε απανωτές παρατάσεις και πέναλτυ...Εν συντομια έχω περάσει δυο μήνες απελπιστικούς...αυτός έφυγε απ το σπίτι του τελικά.Από την άλλη εγώ είμαι σε διάσταση.Μου είπε κάποια στιγμή, πριν δυο-τρεις εβδομάδες, οτι δεν μπορεί να ξεπεράσει την \"προδοσία\" μου ώστε να είμαστε μαζί.Είπα οκ (αν και τον αγαπώ πολύ)..Συμφωνήσαμε οτι θα κρατηθεί μια αξιοπρέπεια (εδώ γελάνε) και ζητήσαμε να μην δίνει δικαιώματα ο ένας στον άλλον για ενα διάστημα.Ειχε αρχίσει και του την έπεφτε μια οικογενειακή φίλη του από την στιγμή που έμαθε οτι χωρίζει, ενώ αυτή ήξερε οτι είμαστε μαζί.
Με είχε βεβαιώσει οτι δεν θα έκανε σχέση μ αυτήν συγκεκριμένα γιατι δεν ΄την γούσταρε..Τοτε ξεκίνησε το μαρτύριο μου..Ξεκίνησε και μου έκανε οτι θεωρούσε οτι εγω του είχα κάνει σκόπιμα το διάστημα που του είχα πει εγω τέλος για να αποφασίσει....(Δυστυχώς είμαστε μαζί στη δουλειά)..Δεν χάνει ευκαιρία να με πληγώνει καθημερινά αφήνει υπονοούμενα οτι συνέχεια βγαίνει με την άλλη κι οτι είναι συνέχεια μαζί και μιλάει μαζί της μπροστά μου στο τηλέφωνο..Μια μέρα τον πίεσα και μου δήλωσε οτι έχει κάνει δεσμό με την άλλη, αλλά δεν ειναι ερωτευμένος μαζί της και οτι δεν θα ερωτευθεί ξανά επειδή τον πλήγωσα εγώ(αλήθεια?-ψέματα?).Είπα να σηκωθώ να φύγω για να βρω την ψυχική μου ηρεμία και προσπαθήσω να τον ξεχάσω, γιατί όντως μπορεί να μην είναι ερωτευμένος πια μαζί μου ή τέλος πάντων δεν με γουστάρει..του ζήτησα να βγούμε να μιλήσουμε μήπως τα βρούμε και δεν γίνουμε εχθροί τελικά..όμως ένας κοινός μας φίλος μου είπε οτι απλά με εκδικείται ερωτικά γιατί θεωρεί οτι τον πρόδωσα..και να κάνω υπομονή και να μην φύγω..να περιμένω...κάθε φορά που βγαίνουν μιλάει δυο τρεις ώρες για μενα οτι είμαι ο έρωτας της ζωής του αλλά τον πρόδωσα και τέτοια..και γενικά στους άλλους-όχι σε μένα- έχω μάθει οτι ελεγε οτι αν τολμήσουν να βγουν μαζί μου έστω για καφέ θα τους κόψει το κεφάλι...τι θέλει ο άνθρωπος???πως να φέρομαι?φιλικά ή ψυχρά??υπάρχει περίπτωση να γίνουμε φίλοι ποτέ?δεν το θέλω..
Κι απευθύνομαι στους άντρες: υπάρχει περίπτωση να είναι όλα εκδίκηση?τόσος εγωισμός?σας έχει συμβεί αυτό με κάποια γυναίκα???εγω πιστεύω οτι χρησιμοποιεί την άλλη για εκδίκηση και για να με ξεπεράσει..εγώ έχω την διάθεση να μείνω μόνη μου να σκεφτώ και δεν θέλω κανέναν στα ζωή μου θέλω να περάσω μόνη την απογοήτευση μου..και απο την μια δεν θέλω να τον βλέπω γιατί μου έρχεται να του ρίξω μπουνιά στα μουτρα κι από την άλλη οταν δεν τον βλέπω μου λείπει...
ΥΓ:ΕΛΕΟΣ!!!!!μην μου δώσετε συμβουλή να κάνω υπομονή!!!!!!!έχω τρελλαθεί στην υπομονή...βοήθεια..
10-08-2007, 17:17 #19
Καθότι ο husband μας έχει αφήσει προ καιρού επέτρεψέ μου σου απαντήσω εγώ.
Όταν λοιπόν ο hus σου έλεγε να βάλεις και εσύ χρονικό όριο εσφαλμένα δε σου είπε να βάλεις και άλλα όρια.
Στο τι θα δεχτείς προτού να πείς \"αντε για άλλα\" ή \"μέχρι εδώ και ρούπι παραπέρα\" ή \"άντε και.......\"
Τι θα πει δηλαδή έχει χωρίσει πλέον αλλά είναι με άλλη γιατί τον πλήγωσες εσύ? Αυτός δεν σκέφτεται ότι κάνει το ίδιο (σε πληγώνει εσένα>?)
Δεν επεκτείνομαι αλλά διαπιστώνω ότι το παιχνίδι έχει λήξει και εσύ ακόμα μέσα στο γήπεδο στεναχωριέσαι γιατί η ομάδα σου έχασε. Δεν έχεις καταλάβει ότι έχασε γιατί δεν έπαιξε καλά. Εδώ και καιρό δεν παίζει καλά. Προσωπικά μάλιστα διαπιστώνω ότι ούτε πρόκειται να παίξει στο μέλλον καλά. Όλους τους καλούς τους παίκτες τους έδιωξε. Και κράτησε τους πουλημένους. Ε άντε άλλαξε ομάδα ντε. Τι το σκέφτεσαι?
ΥΓ ( για να μη μπερδευττείς σου ξεκαθαρίζω ότι στο μεταφορικό μου παράδειγμα η ομάδα σου είναι ΑΥΤΟΣ )
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια