Results 1 to 15 of 17
-
24-12-2012, 18:05 #1
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!Οι κοινωνικες γιορτες βοηθουν προς το καλο η το κακο? γνωριζει κανεις?
ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ! Αυτη η τοσο παρεξιγημενη αρρωστια !οπου τα χρονια του μεσαιωνα νομιζαν σαν δαιμονησμενο οποιον την ειχε! οπου χρειαστηκαν πολλες ερευνες πολλα λεφτα κι κοπος μεχρι να περασει στην ιατρικη ως επισημα πλεον οτι ειναι αρρωατια κι οχι μελαγχολια η απλη βαρεμαρα .
Υπαρχουν καποια ατομα στον περυγυρομου οπου εχουν καταθλιψη ,οχι νομιζουν οτι εχουν ,δυστυχως την εχουν συγουρα αφου εχουν παει σε γιατρους οπου η διαγνωσητους ηταν αυτη. Η μια ξαδερφημου ευτυχως ειναι σε πολυ καλο δρομο! ομως εχει ξανα γινει καλα κι μετα απο καιρο ξανα επεσε , αρα κι τωρα δεν μπορει ουτε αυτη ουτε εμεις ,οι δυκη της ανθρωποι που το ξερουμε ,δεν μπορουμε να ειμαστε απολυτα συγουρη οτι θα ειναι καλα για παντα!
Το αλλο ατομο που εχει κι αυτο καταθλιψη περνει τα φαρμακατου κανονικα,ακουει τον γιατρο αλλα δυστυχως ο αλλος γιατρος που πηγε μια φορα της ειπε οτι εχει κι αλλες ψυχωσεις ! ψυχωσεις που μπορει να γινουν επικηνδηνες ! απο τοτες που μαθευτηκε αυτο πολυ κοσμος το εχει κανει περα αυτο το ατομο, ακομα κι εγω παρεσηρμενος απο τους αλλους εχω αποφυγει την παρεα του , παρεα που ηταν κανονικη πριν μαθευτη αυτο! δυστυχως ομως καποιοι απο την οικογενεια , απο τους φιλους ειδικα αυτοι που εχουν παιδια μας ειπαν οτι καλο ειναι να τον αφησουμε μονο του γιατι μπορει να μας κανει κακο καποια φορα! Ακουγετε πολυ ρατσιστικο ,πολυ ασχημο κι αψυχο το να κανεις περα ενα ατομο που μεχρι πριν λιγους μηνες ηταν μεσα στην παρεα ,μεσα στις οικογενιακες αλλα κι διαφορες κοινωνικες συγκεντροσεις! κι τωρα? τωρα να συνομοτουν οι πιο πολλοι ωστε να βρησκοντε χωρις να το μαθει το ατομο αυτο που πασχει απο ψυχωσεις!!
Το αποτελεσμα για το ατομο αυτο ειναι οτι εκατσε μια φορα,δεν ξερουμε πως, κι το εμαθε οτι το αποφευγουμε λογο της αρρωστιας του !αποτελεσμα να κανει αποπιρα αυτοκτονιας ! να ερθει μια φορα φουλ μαστουρομενο απο τα χαπια κι απο αλκοολ με ενα χαρτι διαγνωσης στα χερια του για να μας πει οτι δεν ειναι επικυνδινη η συμπεριφοραοτυ προς τα παιδια αλλα μονο κακο προς τον εαυτοτου μπορει να κανει! προσπαθησε με κλαματα να μας αποδηξει οτι αξιζει να τον κανουμε παρεα! δεν ξερω αλλα εγω τρομαξα πιο πολυ ετσι που τον ειδα! τι μου λεει οτι αφου μπορει να κανει κακο στον εαυτοτου δεν θα κανει κακο κι στο ανιψακιμου σαν το βρει μοναχο του? κι αν οχι μπορεις να ρισκαρεις με αυτα? ξερω οτι ποναει πολυ να σε αποφευγουν οι πιο πολλοι , ξαφνικα απο εκει που εκανες παρεα να σε εχουν στην απεξω να μην χτυπα το κινητοσου καθολου πλεον.
Ετσι λοιπον αναρωτιεμαι σε αυτα τα δυο ατομα οι γιορτες θα τους κανουν καλο? στην ξαδερφημου που εχει καταθλιψη κι βλεπει τον κοσμο τοσο απογοητευτικα , που δεν ανοιγει την καρδια της , αραγες τα χριστουγεννα θα της κανουν καλο? γνωριζει κανεις? Οσο για το αλλο ατομο που εχει διαφορες ψυχωσεις θα του κανουν κακο μημπος το οτι καποιοι θα τον αποφευγουν?
Αν ξερει κανεις , αν εχει κανεις εμεπιρια πανω σε αυτα η αν καποιος ειναι ειδικος ας μου γραψει κατι . Ευχαρηστω κι καλες γιορτες σε ολους σας !
- 24-12-2012, 19:26 #2
οχι δε κανει καλο να σε παρατανε ολοι ειδικα οταν πεφτεις και τους εχεις αναγκη περισσοτερο. αλλα συνηθως ετσι συμβαινει, ενω πλεον σχεδον ολοι πασχουμε απο το ιδιο, καποιοι στιγματιζονται, κι αλλοι οχι. εκει φαινονται οι πραγματικοι φιλοι που αξιζουν νομιζω.
24-12-2012, 19:38 #3
Σχετικα με αυτο, το να σε κανουν"περα" οι ανθρωποι σου συγουρα ειναι πολυ δυσκολο αισθημα , ειναι πολυ κακο κι λαθος για μενα! αλλα αυτο συμβαινει γιατι υπαρχει πολυ παραπληροφορηση, υπαρχει αγνοια για το τι ειναι η καθε ψυχικη αρρωστια! κι ειδικα οι μεγαλοι σε ηλικια ανθρωποι φοβουντε κι με τον τροπο τους περιθοριοποιουν αυτους που πασχουν ,ειναι κατι που τους εχει μεινει απο το χωριο, "ο τρελος του χοριου" που τον εκανα περα ολοι! κατι σαν κοινωνικο ρατσισμο.
Αναροτιεμαι ομως αν οι μερες αυτες, οι γιορτινες , καπως αλλαζουν τα πραματα αφου ολο κι καπου θα βρεθουν μαζεμενοι οι ανθρωποι. Ομως δεν εχω γνωσεις αν υπαρχει κατι καλο σε αυτο η αν τους κανει πιο ασχημα να ειναι κι να νιωθουν.
24-12-2012, 19:52 #4
για μενα προσωπικα οχι δεν αλλαζει κατι. κι αυτο με κανει να μισω οσους χαιρονται και να φαινομαι κακος. ισως φταιω κι ολας γιατι θα μπορουσα να προσπαθησω περισσοτερο με τη κοινωνικοποιηση. αλλα οταν δε βλεπω κι ενδιαφερον πουθενα, δε μπορω να παρακαλαω "καντε με παρεα" με το ζορι.
24-12-2012, 20:06 #5
γιατί να κάνουν κακό στα παιδιά;δεν το καταλαβαίνω ;;είναι κολλήτική αρρώστια;ίσα-ίσα πιστεύω ότι ένα παιδικό γέλιο μας κάνει πιο χαρούμενους!οκ δεν λύνει προβλήματα!!τις βρίσκω απαράδεκτες τις συμπεριφορές του ωχαδελφισμού!!και ειδικά αυτές τις μέρες πρέπει να είμαστε κοντά με όλους!!και γω πολλές φορές δεν ήθελα να βρεθώ με ανθρώπους!!!δεν ειναι ανάγκη να είμαστε όλο αγκαλιές και φιλιά όταν δεν το νιώθουμε αλλά και μόνο η συντροφιά έχει σημασία!!
Στην ζωή μου μπαίνει όποιος θέλει, αλλά μένει όποιος ΘΕΛΩ.
24-12-2012, 21:46 #6
κατα την γνωμη μου....κανεναν δεν πρεπει να κανεις στην ακρη...ακομα και στον πιο περιεργο ανθρωπο...πρεπει να δινεις ευκαιριες ...τουλαχιστον να μη νιωθει μονος και πως δεν τον θελει κανεις....ειναι ασχημο να το νιωθει αυτο ενας ανθρωπος...ποσο μαλλον οταν προκειτε για φιλο που βρισκεται σε μια δυσκολη φαση...
εκτος αν εισαι κι εσυ χαλια...οποτε δεν εχεις χωρο για κανεναν....
για καποιους οι γιορτες ειναι σημαντικες...και σε αυτες νιωθουν μεγαλυτερη μοναξια....κι ισως γιαυτο πρεπει να τους θυμομαστε...
προσωπικα οι γιορτες δεν μου λενε απολυτως τιποτα....ολα φλατ....αλλα για τον πιο πολυ κοσμο νομιζω ειναι αλλιως....
ο καημενουλης ο φιλος σου....πρεπει να πληγωθηκε πολυ για να συμπεριφερθει ετσι.....και δεν τον λυπηθηκε κανεις εε???
καλα λεει ο μπουκοφσκι....θλιβερη περιπτωση ο ανθρωπος...εγω αυτο εχω παντα κατα νου.....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
24-12-2012, 22:24 #7
κροσνι αγορι μου θα σου πω μια ληθινη ιστορια οπωσ την εζησα εγω κι εσυ αμα θεσ την πιστευεισ ειχα μια παρεα απο τοτε που γεννηθηκα σχεδον γυρω στα 30 χρονια την εχασα γτ καναν αυτοι το ιδιο με σενα θα σου πω εγω τι καταλαβα γτ με καναν περα πρωτον δεν τουσ αρεσε η οψη μου δηλαδη φαινομουν οτι ειχα προβλημα ειμουν κατατονικοσ κλπ κ δευτερον σε αυτα που ελεγα ημουν καμενοσ ελεγα μαλακιεσ δηλαδη συν το οτι δεν ειχα αλλουσ κ ειχα κρεμαστει απο πανω τουσ να τουσ πειραξω δεν υπηρχε περιπτωση με ξερανε ξερανε οτι χερι δεν μπορω να σηκωσω οτι κ να γινει αυτοι που λεσ με πεταξανε μεσα σε καποιουσ μηνεσ με τι δικαιολογια οτι παντρευτηκαν κλπ τελικα απεδειχθει οτι εχω ατυπη ψυχωση αυτο σημαινει οτι ειμαι λειτουργικοσ κλπ (πραγματικα φερε μου οποιον θελεισ οπωσ κ να ναι να κανουμε μια δουλεια που ξερουμε εγω ειμαι αγροτησ κ αν δεν τα παρατησει απο την κουραση μαζι μου σε μια βδομαδα(ενδεικτικα σου λεω οτι εγω μαζευω ελιεσ μαζι με τον πατερα μου αν οι ελιεσ ειναι βολικεσ με μηχανημα μεχρι κ 1200 κιλα οποτε δεν παιζομαι) να μη με λενε ελισ)αλλα εχω καποια συμπτωματα ψυχωσησ αλλα δεν φτανουν για να εχω ψυχωση τελικα για να μην το κουραζουμε μετα απο πεντε χρονια η οψη μου ειναι φυσιολογικοτατη κ επισησ τουσ γαμαω κ στη λειτουργικοτητα το καναμε τεστ αυτο πηγα στο γυμναστηριο τουσ κ καναμε καρατε παρεα ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΤΩ ΓΤ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΡΙΞΩ ΠΟΛΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ
ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Κ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΚΟΒΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΥΠΙΚΕΣ Κ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΧΙ Κ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟ Κ ΜΕΤ6Α ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΧΕΙ ΚΑΝΑ ΒΥΣΜΑ Κ ΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΟΛ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-12-2012, 05:44 #8
KENO
για μενα προσωπικα οχι δεν αλλαζει κατι. κι αυτο με κανει να μισω οσους χαιρονται και να φαινομαι κακος. ισως φταιω κι ολας γιατι θα μπορουσα να προσπαθησω περισσοτερο με τη κοινωνικοποιηση. αλλα οταν δε βλεπω κι ενδιαφερον πουθενα, δε μπορω να παρακαλαω "καντε με παρεα" με το ζορι
ο καημενουλης ο φιλος σου....πρεπει να πληγωθηκε πολυ για να συμπεριφερθει ετσι.....και δεν τον λυπηθηκε κανεις εε???
καλα λεει ο μπουκοφσκι....θλιβερη περιπτωση ο ανθρωπος...εγω αυτο εχω παντα κατα νου.....
Αυτες οι μερες, οι γιορτινες, οπου μαζευοντε ολοι οι συγγενεις ειτε για το φαγυτο ειτε οι φιλοι για βολτες κι να περασουν μαζι το ρεβεγιον ειναι μερες που ειδικα στην Ελλαδα οπου η οικογενεια εχει ακομα μεγαλη δυναμη ,αυτες οι μερες λοιπον μας κανουν ,καμια φορα χωρις να το περνουμε χαμπαρι ,μας κανουν πιο κοινωνικους . Ετσι λοιπον ειναι ευκερια να φερθουμε πιο στοργικα πιο ζεστα στα ατομα, συγγενεις μας η φυλους που εχουν καποια ψυχολογικα θεματα , ψυχικα προβληματα οπως καταθλιψη.
Συγκεκριμενα προσπαθησαμε να περασουμε τις γιορτες μαζι με την ξαδερφημου, την παρακαλαγαμε να ερθει ,ηρθε αλλα εκατσε πολυ λιγο! την ειδα να ειναι καπος ακεφη, μακαρι να ειναι αυτο που ειπε ,οτι μονο αυτες τις μερες την πιανει μια μελαγχολια κι μετα θα ειναι καλα,μακαρι να ειναι ετσι . Οσο για το αλλο ατομο οπου εχει κι το μεγαλο προβλημα ηρθε κανονικα σε καποιο σπιτι που ειμασταν μαζεμενοι , συγκεκριμενα ειχαμε πει απο πριν να του μηλαμε στα ισια, οχι με υποκρισιες κι φοβιες! βεβαια δεν μπορεις να κανεις κουμαντο σε καποια ζευγαρια αμα ειναι αρκετα επυφιλακτικα απεναντι του αλλα οποιοι θελαμε του μηλαγαμε μια χαρα ! ο ιδιος δειχνει αρκετα καλητερα , βεβαια ειναι κι αυτα τα φαρμακα που δεν μπορεις να καταλαβεις τι νιωθει ο αλλος μεσα του! ειναι πολυ κριμα! να του συμβαινει αυτο! ποσο μαλον που θα μπορουσε να χαρει την ζωη του καλητερα απο πολλους αλλους αφου κι η οικονομικη του κατασταση , κι η οικογενεια του μπορουν να τον κανουν να ξεπερασει τα θεματα του, κι μονο που να συγκρινει την ζωη του με αλλους ανθρωπους που δεν εχουν να φανε! η που ζουν στο δρομο! τι να πουν αυτοι οι ανθρωποι? Παντος εγω πιστευω οτι θα παει μια χαρα! αφου εχει μετρο στην συμπεριφορα του!
Δυστυχως οσο καλο ειναι που ακομα η Ελλαδα εχει την οικογενεια πολυ ψυλα! οσο καλο ειναι που μαζευοντε ολοι μαζι η που οι γονεις βοηθουν σε σχεση με αλλες χωρες που μετα τα 20 σε αφηνουν σχεδον μονοσου! παρο ολα αυτα τα καλα υπαρχουν και οι προκαταλυψεις , ειτε η φοβιες των μαναδων για τα παιδια τους που καμια φορα ειναι υπερβολικες και μας επηρεαζουν,αφου τη να πεις στην μανα για το παιδι της? δεν θα βγαλεις ακρι ¨). Το συγουρο ειναι οτι αμα μπορουμε να αλλαζουμε αποψεις κι να ειμαστε πιο σωστοι στους γυρο μας τοσο το καλητερο!
Αυτα ολα ομως απετουν και γνωσεις, οταν δεν ξερεις ειναι συγουρο οτι μπορει να κανεις κακο με την συμπεριφορασου! Οσο για τον Ελις που λεει για σκωτομα στο συνταγμα και τετοια (ειδικα για το συνταγμα οπου εκει εχουν γινει πολλα πραματα κι θαυματα),που βαζει τον εαυτο του ανωτερο απο τους γυρο του! που ανταγονιζεται! και δεν συναγονιζεται τον κοσμο ! ε δεν πρεπει να απορει για το αποτελεσμα τις συμπεριφορας τους προς αυτον! αμα λες τετοια λογικο ειναι να μην βγαζουν ακρι .
26-12-2012, 08:45 #9
Αυτο ειναι το λεγομενο "στιγμα" . Αντε να κανεις σχεση , να κτισεις φιλιες , να προκοψεις επαγγελματικα κατω απο αυτες τις συνθηκες. Δεν πα να'σαι αψεγαδιαστος , εισαι αυτος με το "προβλημα". Καλο ειναι να φυγει για μενα απο αυτο το περιβαλλον , αλλα αυτο μια κουβεντα ειναι...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
26-12-2012, 11:41 #10
Κοιτα κροσνι...το καημενουλης ..πηγαινε για την συγκεκριμμενη στιγμη...οπου ο ανθρωπος φανερα στεναχωρημενος...εγινε κομματια μπροστα σε ανθρωπους που σκεφτονταν καθαρα την παρτη τους και μονο...
δεν παει με την εννοια του κακομοιρη για το συνολο της ζωης και της προσωπικοτητας του....
και το θλιβερη περιπτωση ο ανθρωπος πηγαινε για σας τους υπολοιπους...
ισως να χεις δικιο ....ομως και να μην επρεπε να αναρωτηθω...αν τον λυπηθηκε κανεις....αλλα μαλλον αν ντραπηκε κανεις ........ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
26-12-2012, 12:05 #11
Δυστυχως αυτος ο ανθρωπος ειναι "στιγματισμενος"! Προσωπικα εχω τυψεις! αν κι προσπαθησα να κανω τους γνωστους ,συγγενεις κι φιλους του να κανουν κατι! κι οχι μονο να μηλαν πισω απο την πλατη του, αλλα μπροστατου! ακομα κι τα αδελφιατου! ναι! ας ακουγετε απιστευτο τα αδελφια του αρχισαν τις "κουβεντες" πισω απο την πλατη του! Οτι κι αν εκανα οι τυψεις δεν φευγουν ,αφου ειχα κι εγω περιπου την ιδια αντιμετώπιση, απλα το εψαξα λιγο, ετυχε να βρω ανθρωπους που να ξερουν απο αυτα κι καταλαβα οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα, βεβαια κι δεν εγινα σοφος επειδη εκανα 2-3 κουβεντες με μια ψυχολογο ! απλα με εκανε να αλλαξω.
Ετσι λοιπον η κοινωνια μας στιγματιζει τους ανθρωπους! αυτο ειναι πολυ κακο! αφου ακομα κι απολυτα καλα να γινει ολο κι καποια γιαγια, η καποια μανα θα τραβιξει με αγενια κι με φοβο το παιδι της σαν βρεθει εκει! Αυτο το πραμα το θυμαμαι να υπαρχει απο τα παιδικαμου χρονια στο σχολειο!!Παντα υπηρχαν καποιοι πατεραδες η μαναδες που φοβεριζαν τα παιδια τους , η τα μαθεναν να μην κανουν παρεα με καποια αλλα παιδακια επειδη μπορει να ειχαν κατι διαφορετικο! απο το πιο απλο, απο το οτι μπορει το παιδακι να ειχε κανα πατερα στην φυλακη κι "στιγματιζοταν" σαν ο γιος η η κορη του φυλακισμενου! επειδη ειχε πατερα φυλακη θα ηταν παιδι εγκληματιας !! αυτη ηταν η λογικη!!! δυστυχως ! ακομα κι ψειρες να ειχε καποιο παιδακι το εβλεπαν περιεργα¨) , μια φορα να ειχε ψειρες! δεν πα να εβαζε φαρμακο κι να της αποχοριζοταν μια για παντα! θα ηταν παντα καποια παιδακια που οι μαναδες τους θα τα δασκαλευαν να μην κανουν παρεα με τα "ψοριαρικα!" ξερω! ξερω! ακουγετε υπερβοληκο η ψεμα αλλα καπως ετσι δεν ειναι ρε παιδια η κοινωνια μας?
Ισως για αυτο να φταιει η αμορφοτοι πατεραδες κι μαναδες! η αγνοια τους! ετσι νομιζω κι θελω να πιστευω οτι τα νεα παιδακια δεν θα εχουν τετοια θεματα αφου οι μαναδες τους ειναι μορφομενες σε σχεση με της δικιας μου γενιας τις μαναδες!
Τελος ηθελκα να πω οτι ειχε φυγει καποτες για καποιο ιδιωτικο κολλεγιο στην βορεια ευρωπη, βεβαια ειναι καμποσα χρονια κι δεν θυμαμαι τι ειχε γινει , απλα θυμαμαι οτι ηθελε να βρει δουλεια εκει , ηθελε να μεινει εκει! μαλιστα αν θυμαμαι καλα ειχε κι σχεση, ειχε φερει κι ενα καλοκαιρι θυμαμαι καποιους ξενους συμφοιτητες του στο σπιτι του σε ενα νησι του αιγαιου, αλλα υπαρχουν καποιοι , μαλον καποιες οπου τα κουτσομπολια τους λενε οτι τον εκαναν παρεα για τα καλα που ειχαν να κερδισουν μαζιτου! υλικα καλα ενοουν. Ν μου πεις τωρα εγω τι κανω? μεταδιδω τα κουτσομπολια! αρα κι εγω λαθος ειμαι τωρα απεναντι στο ατομο αυτο!! Ποποο!! ειναι τρομερο πως μας εχει κανει ετσι η κοινωνια! ακομα κι να μην θες γινεσαι κι εσυ σαν αυτους που κατηγορεις! εγινα σαν αυτους που κρινω κι λεω οτι ειναι λαθος στην συμπεριφορα τους!!!
26-12-2012, 12:29 #12
Εχεις τοσο δικιο!! οπως το λες αν ντραπηκαμε??? προσωπικα ναι, και οχι μονο εγω!! συγουρα και αλλοι! ομως υπαρχουν και αλλοι - αλλες που οχι μονο δεν το ειδαν οπως λες αλλα κανουν πιο ισχυρες τις θεσεις τους! λενε την βαρετη και χιλιοακουσμενη δικαιολογια οτι δεν μπορεις να παιζεις με αυτα, να ρισκαρεις με τα παιδια σου! οτι αμα τον πιασει κανενα σοκ! και ειναι μονες τους τι θα κανουν κι αλλα τετοια! τετοια μας λενε ΝΦΛΟΥ.
Νομιζω οτι καποιες απο αυτες που τον κατηγορουν το κανουν και απο το λογο του οτι ειναι απο αρκετα ευκαταστατη οικογενεια, το εχουν κατι σαν ακτι!¨), τι να περιμενεις απο ανθρωπους που η υλη παιζει τον πιο συμαντικο λογο στην ζωη τους??? Απο την αλλη δεν θελω να φανταστω τι θα ειχε απογινει αν ηταν απο φτωχη οικογενεια , αν δεν μπορουσε να εχει αυτα που εχει τωρα , γιατι το κρατος σε θεματα υγειας παει απο το κακο στο χειροτερο παιδια!! Μαλον για να ειμαι σωστος παλια ηταν κρατος προνοιας , οποιος ειχε προβλημα μπορουσε χωρις λεφτα να εχει μια αρκετα καλη περιθαλψη , τα τελευταια ομως χρονια τα πραματα αλλαζουν ! και φοβαμαι πολυ πως η υγεια δεν θα ειναι δεδομενο! φοβαμαι πως παν να το κανουν κατι σαν πολυτελεια ! για αυτο πρεπει η κοινωνιες να εχουν αλληλεγγύη μεταξυτους ! ερχοντε δυσκολες μερες και καποια προβληματα οπως οι ψυχικες ασθενειες θελουν βοηθεια απο ολους! δεν θα μπορει ολος ο κοσμος να εχει την κλινικη τους ,τους γιατρους τους και τα φαρμακατους δωρεαν! πλεον αλλαξαν τα πραματα , ειδη τα φαρμακα ορισμενα τα πληρονουν κανονικα!!!!
26-12-2012, 12:32 #13
Ενταξει....ανθρωπινα ειναι ολα...και το να σχολιασεις και το να φοβηθεις...και ενδεχομενως να θελησεις να προστατεψεις τον εαυτο σου απο κατι για το οποιο εχεις αγνοια....ετσι ειναι αυτα...
απλα ερχεται καποια στιγμη που πρεπει να κανεις μια μικρουλα υπερβαση....εγω τουλαχιστον ετσι το βλεπω....και να "δεις" πραγματικα και τον συνανθρωπο σου που καμμια φορα μπορει να φωναζει για βοηθεια....αυτο ειναι συμπονοια...οχι με την εννοια του οικτου...απλα συμπονοια...να βαλεις τον εαυτο σου για λιγο στην θεση του αλλου....και να δεις πως μπορει να ναι η δικη του πραγματικοτητα...
εσυ απο οτι φαινεται το κανεις....ισως οι πιο πολλοι απο κεκτημενη ταχυτητα και μονο....δεν το κανουν....ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων
26-12-2012, 15:43 #14
Κροσνι αν θες να κανείς κάτι καλό για τον φιλο σου πες του να μας γράψει εδώ κ αν θέλει να μου στείλει μύνημα να τον βοηθήσω εχω εμπειρία στο θέμα κ από φάρμακα κ από ανθρώπους αυτα εχω να σου πω για σένα δε λέω τίποτα οποίος καταλαβαίνει καταλαβαίνει αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
26-12-2012, 16:02 #15
Μπορει να μεινει και να το πολεμησει.... και να γειρει την ζυγαρια προς το μερος του , αλλα συνηθως κατα τη γνωμη μου και χωρις να θελω να το παιξω "σοφος" , τετοια περιβαλλοντα ειναι εξαιρετικα διαβρωτικα για την προσωπικοτητα καποιου και ολοι εχουμε μια ζωη ολη και ολη.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]