χωρισμος χριστουγεννιατικα...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 58
    Senior Member

χωρισμος χριστουγεννιατικα...

Γεια σας φιλοι μου...καλα χριστουγεννα!
    Δυστυχως για εμενα αυτα τα χριστουγεννα δεν ειναι και πολυ ευχαριστα...
    εχω αναφερθει ξανα στη σχεση μου η οποια απο την αρχη ειχε καποια προβληματα..για να σας θυμισω...ο συντροφος μου ειχε σοβαρο θεμα αυτοεκτιμησης,
    απο τις πρωτες φορες που βγαιναμε ακομα και ο τροπος που μιλουσε εδειχνε δισταγμο,δεν ηξερε πως να συμπεριφερθει,με ζηλευε παρα πολυ,ενιωθα να με πνιγει συνεχως
    παρολαυτα ελεγε οτι συνειδητοποιουσε οτι εχει καποιο προβλημα και προσπαθησα και εγω να συμβαλλω στον σχηματισμο μιας θετικης εικονας απεναντι του ωστε να μετριασουμε την ανασφαλεια...
    Περασαμε παρα πολλα,πολλους καυγαδες,πολλες εντασεις,οποτε εκλαιγα ο ανθρωπος αυτος εκλαιγε γτ δεν αντεχε να κλαιω,τρελαινοταν με αυτο-ειχαμε δλδ μια πολυ ζεστη σχεση παρολαυτα-Περασε ο καιρος
    το παιδι αυτο εμεινε για αρκετο διαστημα στο σπιτι του οπου εκει διαπιστωσα ποσο κακο του εκαναν επηρεαζοντας τον απεναντι μου και μειωνοντας τον παραλληλα,πχ οτι στις γυναικες δε μας αξιζει εμπιστοσυνη,οτι δε πρεπει να βγαινουμε μονες εως αργα,οτι ο αντρας πρεπει να επιβαλλεται και να περναει το δικο του τετοια,οτι εγω θελω να του περασω οτι εχει προβλημα,οτι ο συγκεκριμενος ετσι ειναι απλα σα χαρακτηρας,οτι σκεφτεται παραπανω απο οσο πρεπει πλεον κλπ...

Με λιγα λογια οταν ο ιδιος επεστρεψε στο μερος που ειμαστε μαζι,εγινε πολυ πιο αποτομος,προσπαθησε μεν να μετριασει τη ζηλεια..αλλα εβριζε πολυ πιο ευκολα..εδω και καιρο εκλαιγα και δεν αντιδρουσε.
    γενικα ειχε αλλαξει συμπεριφορα...οπως ηταν λογικο απομακρυνθηκα και εγω,ανεπτυξα αμυνες και ημουν πιο προσεκτικη.Οσο λοιπον αυτος ο ανθρωπος με εβλεπε ετσι τοσο φουντωνε η ανασφαλεια,τοσο οταν πηγαιναμε για καφε ενιωθε αβολα καθως στον χωρο ειχε πολλους αντρες και για να φτασω στο ψητο τη ζηλεια δε τη ξεπερασε ποτε καθως και ποτε ενω ηξερε πως ειχε καποιο προβλημα δεν απευθυνθηκε σε καποιον ειδικο..και τον τελευταιο καιρο εγινε λεκτικα πολυ βιαιος.
    Απο την αρχη του ειχαν ξεφυγει καποιες κουβεντες και εβλεπα οτι ζηλευε αλλα ποτε δε περιμενα το προσωπο που μου εδειξε τωρα.
    Εν τω μεταξυ σκεφτοταν να κανει μεταπτυχιακο μεχρι πριν λιγες μερες για να μεινει περισσοτερο καιρο στα μερη μου.
    Η τελευταια φορα που εκλαψε για εμενα ηταν πριν 1μιση μηνα που ειχαμε χωρισει και απειλουσε οτι θα κανει κακο στον εαυτο του,οτι δεν αξιζει σαν ανθρωπος και οτι δεν ηθελε να με χασει και τετοια...
    Τωρα λεει οτι απλα δε ταιριαζουμε σαν ανθρωποι,οτι με αλλη κοπελα μπορει να ειναι καλυτερος και οτι δε φταιει το σπιτι σε τπτ...
    Επισης δε βλεπω να κανει καποια κινηση να τα ξαναβρουμε...

τι συμβαινειι λοιπον?
    οτι του εχει περασει ο ερωτας?η καταλαβε πως δε προκειται να τον αποδεχτω ποτε με τη συμπεριφορα που εχει?
    και οτι βλεπει οτι και εγω εχω αλλαξει...οτι δεν ειμαι ερωτευμενη οσο ημουν?
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Senior Member
    Ρε λιονταρινα, εγω μονο που το διαβασα κουραστηκα...οχι εσυ που τα περασες....μηπως η απομακρυνση αυτη ειναι χριστουγεννιατικο δωρο? Για ξανασκεψου το....

Senior Member
    χαχαχαχα κερασιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    θελω τη γνωμη σου ομως!!!

Senior Member
    Πανω σε ποιο θεμα ρε λιονταρινα?

Senior Member
    στο θεμα μου..την αποψη σου

Senior Member
    Μα δε βλεπω καποιο προβλημα.

Senior Member
    Καλημέρα λιονταρακι, εγώ θα σου ευχηθώ καλές γιορτές να έχεις! Συμφωνώ απόλυτα με κερασι! Αν κάποιος δεν είναι ικανός να καταλάβει πως έχει πρόβλημα κ συγκεκριμένα ο πρώην φίλος σου μάλλον εχρι θέμα κατωτερότητας.. Δε μπορείς να κανεις κάτι. Μάλλον ψάχνει κάποια κοπέλα "κατώτερη" του! Μη μου πεις ότι ευχαριστιοσουν με τις βρισιές του κ τον συναισθηματικο εκβιασμό τύπου θα κάνω κακό στον εαυτό μου! Όταν θα προχωρήσεις στη ζωή σου κ γνωρίσεις κάποιον άλλο κ νιώσεις καλύτερα μέσα σου,θα καταλάβεις τι ωραία που ήταν που χψρισατε!

Senior Member
    μακρια απο τετοιους ανδρες

Senior Member
    ειναι πολλα βασικα..ενα διαστημα ειχε παραδεχτει πως ειχε προβλημα ζηλειας,ειχε μαλιστα αρχισει να διαβαζει ψυχολογια και γενικα ειχε βελτιωθει οπως εγραψα μεχρι που πηγε σπιτι του.
    Εκει τον επιβεβαιωσαν πως ετσι κανουν οι αντρες και οτι δεν εχει θεμα ζηλειας..τεσπα και παλι σαφως εχει την ευθυνη.
    επαψα να σηκωνω τηλ απο προχτες και του εξηγησα ξανα πως δε γινεται να ειμαστε μαζι ομορφα και ηρεμα..και αυτος αρχισε παλι το βρισιμο και μετα απο λιγη ωρα μου στελνε πως δε θελει να χωρισουμε και τετοια..δε παμε καλα!
    VickyK :η αληθεια ειναι οτι αυτος με γουσταρε χρονια και με θεωρουσε λεει κατι απιαστο για εκεινον,και το διαστημα που μπηκα στη διαδικασια να κανω κατι μαζι του τον ειχε αφησει η πρωην του,και στομα ειχε και μιλια δεν ειχε τοτε,αλλα σιγα σιγα εκδηλωθηκε.
    τι να πω

Senior Member
    Δεν αμφιβάλλω ότι σε θέλει,ότι σε γουσταρει! Το θέμα είναι να είμαστε με άτομα που μας βγαζουνε όμορφα συναισθηματα,ένα καλό εαυτό... Σίγουρα θέλει να είστε μαζί αλλά εσυ μπορείς ν αντέξεισ τέτοιες συμπεριφορές? Συμβιβαζεσαι? Σου αξίζει? Είναι δύσκολος πάντα ένας χωρισμός κ λυγιζεις πολλές φορές,άνθρωποι είμαστε! Δε πρέπει όμως να χαρούμε κ λίγο?? Σε μια σχέση πρέπει να βγαίνουν αυθόρμητα όλα κ όχι όλη την ώρα να προσπαθείς! Εννοείται πως κανεις προσπάθειες για να σωθεί κάτι αρκεί να μην είναι με το ζόρι!

Senior Member
    Λιονταρινα φταινει οι δικοι του. Μολις πηγε σπιτι τον βαλανε στα λογια κ εγινε χειροτερα.

Senior Member
    kerasi και εγω αυτο πιστευω...

Senior Member
    αλλα ειναι 26 χρονων δε θα πρεπε να μεινει ανεπηρεαστος?

Quote Originally Posted by liodaraki_23 View Post
    αλλα ειναι 26 χρονων δε θα πρεπε να μεινει ανεπηρεαστος?
    Αχ liodaraki... Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχει καμιά σημασία η ηλικία, η μόρφωση ή η λογική, δυστυχώς...Εύχομαι ειλικρινά ο δικός σου να μην είναι μια από αυτές...

Page 1 of 4 123 ... LastLast