Results 31 to 45 of 58
Thread: χωρισμος χριστουγεννιατικα...
-
28-12-2012, 19:33 #31
θες να μου εξηγησεις λιγο τι σκεφτεσαι?
Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον
- 28-12-2012, 19:49 #32
Σκεφτομαι οτι σ αρεσει το δραμα. Επομενως προχωρα.
28-12-2012, 19:50 #33
οχι δε μαρεσει...λαθος καταλαβες
28-12-2012, 19:52 #34
δε μαρεσει το δραμα και για εμενα η σχεση εχει τελειωσει..απλα ειναι πολυ φρεσκο και σκεφτομαι διαφορα..παντως οχι να γυρισω!
δε μαρεσει το δραμα κερασι...μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα απλα δεν ηταν ετσι στην αρχη και ειχαμε περασει καποια πραγματα κοινα,προσπαθησα να τον καταλαβω και να τον βοηθησω.
Στη σχεση με τον καιρο καποια πραγματα βελτιωθηκαν αλλα στο τελος το παλλικαρι αυτο περασε στο αλλο ακρο.Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
28-12-2012, 20:00 #35
Τι να σου πω, εγω με το που το διαβασα κουραστηκα. Εσυ πως αντεχεις δεν ξερω. Σου χω ξαναπει, σε οσους ψυχολογους κ να παει η ζηλεια δεν αλλαζει γιατι ρυθμιζεται απ τα γονιδια, δεν ειναι επικτητη. Τωρα σε βριζει κι απο πανω, τον κανουν κ αλογο οι δικοι του, νταξει τι αλλο να περιμενουμε. Απορω πως δε σε δερνει κιολας. Σου κανει κ συναισθηματικο εκβιασμο οτι κ καλα θα αυτοκτονησω αν δε τον δεχτεις πισω. Τι σχεση μπορεις να κανεις με το ατομο αυτο? Μηπως να βρεις εναν αλλο? Αντε, κανε το σταυρο σου που χωρισατε κ ας ειναι καλα το παλλικαρι να βρει μια ντραμα κουιν να την πασπατευει.
28-12-2012, 20:06 #36
αντεχουμε οταν αγαπησουμε..σου ειπα στη αρχη δεν ηταν..τωρα που καταλαβα καλυτερα δ θελω να γυρισω.
Δε πιστευω οτι η ζηλεια ειναι επικτητη πιστευω ειναι πολυ ανασφαλης...αν μπορουσε να πιστεψει στον ευατο του σιγα σιγα θα το βελτιωνε.
Πιστευω πως δε γεννιομαστε ζηλιαρηδες,
ο συγκεκριμενος ειχε προβλημα απο εφηβος γτ με την μανα του δεν ενιωθε αγαπη κλπ..
Οπως και να εχει θελω κατι υγιες...
Οσο για το ξυλο κερασι..χτες οταν τον επιασε ο φοβος εγκαταλειψης μου ειπε οτι εσπρωξε καποιον και οτι λεει..εχει πολυ θυμο μεσα του απο παιδι...
γτ πιεζοταν στο να μην αντδραει σε τπτ...και οποτε θυμωσει λεει αντιδραει υπερβολικα.
τωρα αν πιστευε οτι και μετα απο αυτο εγω θα συγκινιουμουν τι να πω..Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
28-12-2012, 20:20 #37
Απορω που δε τις εχεις φαει ακομη....
Να μη σχολιασω το αλλο, το τι αριστες σχεσεις θα χες με τα πεθερικα!.... Θα σε θελουνε παρα πολυ φανταζομαι....
28-12-2012, 21:50 #38
αυτο ειναι το θεμα σου κερασι?αυτες τις ερωτησεις τις κανουν στις μεσημεριανες εκμπομπες1
08-01-2013, 02:31 #39
Λιονταρακι τι να σου πω...; Αν τν αγαπας θα ειναι δυσκολο να τν ξεπερασεις...αλλα μπορει να σου βγει και σε καλο...μπορει να γνωρισεις καποιον, που να μν σε ζηλευει, να θελει να κανει τα παντα για σενα, να σε στηριζει και να σε σεβεται...ποτε δν ξερεις...
08-01-2013, 20:45 #40
νικο δυσκολο θα ναι..αλλα δυσκολο εξισου ηταν να μαι με εναν ανθρωπο τοοοσο κομπλεξικο.
δε με αφηνε να κανω πραγματα,παντου εβλεπε οτι θα με επαιρνε αλλος,και το χειροτερο..τωρα που χωρισαμε 10 μερες ξαναεπικοινωνησε μαζι μου
και αφου μου ειπε οτι στενοχωριεται το επομενο ηταν,αν βγηκα κλπ...
επισης πανω σε ενταση ειδα οτι παλι εβριζε πολυ και εβγαζε μισος επειδη του ειπα οτι με εκανε add στο facebook ενας πρωην..
δε ξερω τι αισθηματα εχει αυτος ο ανθρωπος..το σιγουρο ειναι οτι το κομπλεξ και το κακο προτυπο απο την οικογενεια δε τον αφηνουν να δειξει σωστα αυτα που νιωθειΤα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
09-01-2013, 01:01 #41
Λοιπον λιονταρακι σοβαρα τωρα, εφοσον ο φιλος σου εχει μια ζηλεια λιγο παραπανω απ το μεσο ορο, αλλα τα υπολοιπα στοιχεια ειναι καλα, νομιζω οτι αρκει να εισαι λιγο πιο προσεχτικη ωστε να μη δινεις δικαιωμα προκειμενου να διατηρησεις τη σχεση σου. Προσεχε μηπως δινεις δικαιωματα αθελα σου. Και ξερεις αμα καποιος το χει μεσα του και του πουν κ μια κουβεντα παραπανω οι γονεις κλπ οσο να ναι φουντωνει περισσοτερο. Ξερεις πως ειναι αυτα. Ερωτικα εισαστε καλα, σαν επικοινωνια καλα, μονο αυτοι οι καυγαδες που πυροδοτουντε απο τη ζηλεια. Μεγαλη βελτιωση δε γινεται κατα τη γνωμη μου, αν κ βοηθαει να μιλησει με καποιος ειδικο. Ομως αφου ξερεις ποια πραγματα τον ενοχλουν, κανε κ συ μια προσπαθεια. Ας πουμε λες οτι σε εκανε add ενας πρωην. Εσυ τι εκανες? Τον αποδεχτηκες? Τον εκανες μπλοκ? Γιατι μη μου πεις οτι θελεις να ανοιξεις παρτιδες με πρωην. Και γιατι παρακαλω εχει το θαρρος ο πρωην να σε βρει και να σου κανει αιτημα? Δεν εχεις ξεμπερδεψει με το παρελθον? Κοιτα με οσους πρωην εχεις να τους το ξεκοψεις. Οχι να υπαρχει κακια, αλλα παρτιδες με το παρελθον τελος. Διαμηνυσε το σε οποιος παει να σε προσεγγισει και μην ακουσω μαλακιες για φιλιες με πρωην. Για παραδειγμα αν απαντουσες στο φβ στον πρωην σου οτι φιλε μη με ξαναενοχλησεις γτ θα σε παω στην αστυνομια και το βλεπε αυτο ο φιλος σου να δεις που θα του καλοαρεσε. Εκτος αν γουσταρεις να μιλας που κ που με τους πρωην σου στο φβ... Επισης να ξερεις οτι η ζηλεια ειναι σημαδι ενδιαφεροντος. Οκ εδω λιγο ξεπερναει τις αντιδρασεις του αλλα οσο να ναι φρικαρεις. Τι ηθελς να κανει? Να ειναι ζαμαν φου? Αρα ξερεις τι τον ενοχλει, μπορεις και συ να του στειλεις ενα μηνυμα οτι αφου ξερεις θα αλλαξεις και θα εισαι προσεχτικη και να δεις που θα πανε ολα καλα. Οταν καποιος ομως εχει επενδυσει σε σενα κ προσβλεπει σε μια κοινη πορεια μακροπροθεσμα, τσαντιζεται αμα βλεπει παρεμβολες γτ του αναχαιτιζουν το οραμα που εχει κ πληγωνεται, γι αυτιο και οι βρισιες και οι εντασεις. Θα μπορουσε πιο ηρεμα βεβαια, αλλα αμα δεις κ καποιος που δεν αντιδρα ε τοτε σημαινει οτι δε σε βλεπει κ πολυ σοβαρα...Πιστευω λοιπον οτι ειναι κριμα να παει χαμενο αυτο που εχετε κ καλυτερα να το παλεψεις. Κοιτα να προσαρμοστεις κ συ σε καποια δεδομενα. Δε μπορεις να κανεις οτι σου καπνισει σαν να ησουν ελευθερη, να σκεφτεσαι πως νιωθει κ ο αλλος.
Last edited by kerasi; 09-01-2013 at 01:19.
10-01-2013, 01:27 #42
οπα οπα κερασι!!!!!πηρες φορα και το χασες τελειως!
Καταρχην μιλαμε για παραλογη ζηλεια!να μην εχω ενδιαφεροντα..να δινω λογιαριασμο για τα παντα,να μην ειμαι κοινωνικη,οτι και να εκανα υπηρχε σεναριο..!μαλωναμε καθε 2 μερες για τετοια πραγματα!
δε μιλαμε για ζηλεια λιγο παραπανω απτο κανονικο.Ο ανθρωπος εχει σοβαρο προβλημα..με πνιγει προκειμενου να μη με χασει!
απο ποτε κερασι η ζηλεια ειναι ενδειξη ενδιαφεροντος?οταν δεν αφηνεις τον ανθρωπο σου να περασει καλα..δεν ειναι αγαπη..οταν του χτιζεις τειχη..δεν ειναι αγαπη.
Ο ανθρωπος βριζει ασχημα..και σπαει πραγματα μερικες φορες..δε μιλαμε για λιγα παραπανω νευρα!
το τελευταιο διαστημα φουντωναν και οι γονεις και η αγαπη του εγινε μισος.
Λειτουργουσε εκβιαστικα..οσο αναφορα το παρελθον κερασι..δεν αποδεχτηκα τον πρωην!οκ?ουτε ειχα παρε δωσε με πρωην!
Αυτος με εβριζε γτ με εκανε αυτος add,δε μπορω να ξερω ο αλλος γτ το εκανε..εγω δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα!
μη μας τρελαινεις κερασι!ελεοςΤα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
10-01-2013, 01:29 #43
σιγα να μη παω καποιον στην αστυνομια επειδη με εκανε add!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
10-01-2013, 01:30 #44
αυτος επρεπε να το παλεψει φιλε μου..να πηγαινε σε ειδικο οταν του το λεγα..αυτος επρεπε να διορθωθει οχι εγω να προσαρμοστω στην αρρωστια του!
10-01-2013, 04:54 #45
Να πας στην αστυνομια αν σε ενοχλει και επιμενει, αυτο εννοω. Τελικα τι εκανες με τον πρωην? Γινατε φιλοι? Αν ας πουμε εβλεπε ο φιλος σου οτι σε κανει αντ ο πρωην και τον στελνεις στο διαολο θα ηρεμουσε και θα λεγε ειναι οκ η λιονταρινα, δεν παιζει το ματι της.