Εμμονή με καλσόν - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 84
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    Παντως για οποιον δεν το γνωριζει...γιατι πολλοι εδω μπορει να ειστε και μικρουληδες...πρεπει να σας πω...οτι η πρωτη διαφημηση με καλσον Bic...δειχνει δυο υπεροχα καλτσονατα ποδια...που ομως στην πραγματικοτητα ηταν αντρικα :)
    Αντε ρε αληθεια?? Δεν το ξερα αυτο, θα το ψαξω παντως!! Τα bic υπαρχουνε ακομα? Η γιαγια μου επαιρνε κατι bic μαυρα θυμαμαι!!
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Αντε ρε αληθεια?? Δεν το ξερα αυτο, θα το ψαξω παντως!! Τα bic υπαρχουνε ακομα? Η γιαγια μου επαιρνε κατι bic μαυρα θυμαμαι!!
    ναι νομιζω πως υπαρχουν ακομα :) κοιτα....ετσι ελεγαν οι φημες...αλλα δεν ξερω περισσοτερα για να στο επιβεβαιωσω...καλα μιλαμε ομως πως υπαρχουν αντρες που εχουν πραγματικα πολυ ομορφα ποδια....ομορφοτερα απο πολλες γυναικες :) εγω λοιπον μαλλον εχω φετιχ με τα ποδια :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Συμφωνω, αλλα ειναι κ ο τυπος του καλσον που παιζει ρολο! Εχω πχ καποια που οταν τα βαζω φαινομαι τελειως στραβοκανα (στραβοποδαρη δλδ) κ ειναι αλλα που τα φοραω κ πεταω!! Παιζει ρολο η ποιοτητα η κατασκευη κ η ελαστικοτητα!! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by fetix View Post
    Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Θα τα έχω υπόψιν όλα αυτά και θα δω τι θα κάνω. Adzik, κολάν ναι είναι πιο θεμιτό, αν έβλεπες τον άνδρα όμως να φοράει κάτι τέτοιο όπως στη φωτό πως θα αντιδρούσες; (αυτά προτιμώ εγώ) http://www.alaska.net/~kathryn/kathryn472.htm
    ...με φουστα?... :P..απο μεσα...οκ δεν θα με πειραζε...ειναι και διαφανο..:):)
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Adzik View Post
    ...με φουστα?... :P..απο μεσα...οκ δεν θα με πειραζε...ειναι και διαφανο..:):)
    Αυτο το ερμαφροδιτο καλε τι ειναι, αντρας με διασταυρωση γυναικας με διασταυρωση καμηλοπαρδαλης?? :p Το καλσον παντως ειναι γαματο, κοριτσια (και αγορια!!) αυτα τα καλσον κανουν το ποδι ετσι τοσο λειο κ απαλο, σαν να εχεις βαλει λαδι πχ, κ η κυταρριτιδα ουτε καν φαινεται!! (Ξερω spam στο spam οκ αλλα το θεμα ηταν καμμενο απο την αρχη !!) :p

Junior Member
    Πως ζηλεύω τις γυναίκες που φοράνε καλσόν :( Θέλω να ξεκολλήσω από όλο αυτό. Μάλλον πρέπει να είμαι περίπτωση, δεν πιστεύω να υπάρχει άντρας που να νιώθει έτσι. Μήπως θα ένιωθα πολύ καλύτερα αν είχα γεννηθεί γυναίκα; :(

Senior Member
    Πως ζηλεύω τις γυναίκες που φοράνε καλσόν :( Θέλω να ξεκολλήσω από όλο αυτό. Μάλλον πρέπει να είμαι περίπτωση, δεν πιστεύω να υπάρχει άντρας που να νιώθει έτσι. Μήπως θα ένιωθα πολύ καλύτερα αν είχα γεννηθεί γυναίκα; :(
    δεν ξερω αυτο εσυ το ξερεις καλυτερα... δεν χρειαζεται να ζηλευεις τις γυναικες που φορανε καλσον, μπορεις κ εσυ να φορεσεις κανεις δν θα σε καταλαβει!!

Junior Member
    Αφού μένω με το κορίτσι μαζί, που να βρεθεί χρόνος να είμαι μόνος να το βάζω.. Μία στο τόσο τι να το κάνω.

Senior Member
    νομιζω οτι υπαρχουν κι αλλοι ανδρες που νοιωθουν σαν εσενα. δεν ξερω ομως αν υπαρχουν γυναικες που θα την εβρισκαν ετσι,αλλα μπορεις να το ψαξεις.
    αν εισαι βεβαιος οτι θελεις να εισαι με γυναικα και δεν το κανεις απλα γιατι δεν μπορεις να ξεπερασεις τις ενοχες σου, μηπως θα επρεπε να βρεις μια γυναικα που δεν χαλιεται με κατι τετοιο και δεν θα χρειαζεται να της το κρυβεις?
    εχεις συνειδητοποιησει οτι υποκρινεσαι και ζεις σε ενα ψεμα?

Junior Member
    Ψύχωση έχω πάθει.... δεν μπορώ να το κόψω με τίποτα... Συνεχώς θέλω να είμαι μέσα σε καλσόν.:(

Senior Member
    Σαν γυναικα αν θες την αποψη μου δεν με νοιαζει τι φοραει ενας αντρας, με νοιαζει αν τα βγαζει ολα οταν πρεπει. Αν θες να κοψεις την συνηθεια και να μην το φορας πια, η συγκατοικηση ειναι η πιο τελεια αφορμη! αν παλι θες απλα να της το πεις, ετσι για να λυτρωθεις λες και κανεις καποιο εγκλημα, πες της το. Δες το σαν ενα τσεκαρισμα αν αυτη η γυναικα σε αγαπα οπως και να εισαι. Εξαλλου αν μια στο τοσο ειναι κληρονομικο, για φαντασου εκπληξη στα ματια της οταν δει πχ τον γιο της στα 10 να φοραει καλσον και να ξυριζει τα ποδια του..? Ισως με την αντιδραση της να δημιουργηθουν προβληματα στην σεξουαλικοτητα του παιδιου. Οποτε αφου φτασατε στην συγκατοικηση, θα γνωρισει ακομη ενα κομματι του εαυτου σου.

Senior Member
    με καλτσες ζαρτιερες κτλπ πως τα πας?

Senior Member
    εμένα ως γυναίκα θα με πείραζε περισσότερο πάντως αν είμασταν μαζί αρκετό καιρό και δεν μου το είχε πει .. δηλαδή πιο πολύ θα με πείραζε που μου έκρυψε κτι τόσο σημαντικό για αυτόν..και αντίθετα αν τον έβλεπα να το φοράει με άνεση και να μην νοιάζεται για την άποψη των άλλων τότε και γω στην αρχή θα παραξενευόμουν -επειδη δεν είναι συνηθισμένο όχι τπτ άλλο- αλλα στην πορεία θα το αποδεχόμουν σαν κάτι φυσιολογικό... δεν το βρίσκω καθόλου κακό να σου αρέσει η υφή του καλσόν .. είναι εξαίσια ούτως ή άλλως.. απλά ίσως να σου έχει γίνει έμμονη ιδέα επειδή νομίζεις πως είναι κάτι απαγορευτικό για τον άντρα και πως είναι φτιαγμένο μόνο για τις γυναίκες... αν το ήξεραν όλοι και το φορούσαν και οι φίλοι σου κτλ ,θα το φορούσες με την άνεσή σου και έτσι θεωρώ πως δεν θα σου ήταν εμμονη...

Senior Member
    δοκιμασε να το φορεσεις στο κεφαλι και αν σου αρεσει και εκει,κανε μπουκα σε τραπεζα.με ενα σμπαρο δυο τριγωνια

Junior Member
    Αν ήξερα στα σίγουρα ότι δε θα τη χαλούσε και ότι δεν θα είχε πρόβλημα με αυτό, θα το έλεγα.
    Φοβάμαι όμως, μη τα κάνω χειρότερα εάν το αποκαλύψω.
    Έμμονη ιδέα μου έχει γίνει επειδή με ευχαριστεί απίστευτα η αίσθησή του, και θέλω να το φοράω συνέχεια αλλά αυτό δυστυχώς δε μπορεί να γίνει.
    Κάλτσες και ζαρτιέρες δε φοράω.

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast