Results 46 to 60 of 84
Thread: Εμμονή με καλσόν
-
23-03-2013, 21:41 #46
Στο σεξ ζητας περιεργα στην κοπελα σου? πχ ροουλ πλαινκ εσυ σκλαβος και αυτη αφεντρα,αυτη ντυμενη αντρας και συ γυναικα?να σου ριχνει μπατσακια?να σου φοραει λουρακι?να σε ντυνει γυναικα και να σου φοραει τα εσωρουχα της?Φετιχισμος και Σαδομαζ ειναι ολα αυτα.
- 23-03-2013, 21:43 #47
χαχαχαχαχα!!
παντως για να απαντησω οσο πιο σοβαρα μπορω, δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει φιλε θεματοθετη το οτι απλα σου αρεσει να φορας καλσον.. δικαιωμα σου ειναι, οπως κ εμενα πχ δικαιωμα μ μπορει να ειναι να γουσταρω να φοραω σωβρακο! (λεμε τωρα, παραδειγμα δινω!) απ τη στιγμη λοιπον π ουτε φαινεται το καλσον, ουτε κακο κανεις σε κανεναν, ουτε η κοπελα σ εχει προβλημα μ αυτο, δν καταλαβαινω γτ σε ανησυχει τοσο πολυ.. θελεις να το αλλαξεις αυτο το συνηθειο αμα καταλαβα καλα.. βασικα το εχεις αποδεχτει αυτο το συνηθειο ως μερος του εαυτου σου? απο κει ξεκινα κ βλεπουμε.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-03-2013, 21:44 #48
λακριμοζα εχεις σκεφτει ποτε να φορεσεις σκελεα?Τρολαρει ο Φετιχ η ειναι κανας μυστηριος που αλλου το παει.
23-03-2013, 21:48 #49
Σκελεα!! χαχαχαχα!! σιγα μν βαλω κ βρακα ποντιακη! τι μ θυμισες τωρα, αμα εχεις το λεξικο του μπαμπινιωτη κ ψαξεις τη λεξη "βρακι", εχει στις αγκυλες απο κατω ολοκληρη την ιστορικη κ κοινωνιολογικη εξελιξη αυτου του ενδυματος! Το διαβαζαμε καποτε με την αδερφη μ κ γελουσαμε! Ψαξτο να δεις!! :p
" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-03-2013, 21:54 #50
Το έχω αποδεχτεί ως άκρως απαραίτητο μέρος του εαυτού μου. Οι λόγοι που θα ήθελα να το σταματήσω εντελώς είναι και επειδή γνωρίζω ότι δεν είναι αντρικό, αλλά και επειδή δε νιώθω καλά που αναγκάζομαι να το κρύβω από όλους και όλες (ως μη αποδεκτό να το φοράει ένας άντρας).
Όσες φορές όμως και αν το επιχείρησα (πετώντας τα), μετά από λίγες μέρες ξανααγόραζα.
Δεν αντέχω να κυκλοφορώ έξω και να βλέπω γυναίκες να το φοράνε - εκείνη τη στιγμή ζηλεύω και θα ήθελα να το φορούσα κι εγώ.
23-03-2013, 22:00 #51
πες στην κοπελα σου να κανετε role playing στο σεξ,μπορει και αυτη να γουσταρει να φοραει αντρικα εσωρουχα και να βαζει μεσα στο σωβρακο 2 καρυδια και να τα ξυνει επιδεικτικα
23-03-2013, 22:01 #52
Αααα.. περιμενε μισο λεπτο γιατι μου τα χαλας...
1) Τι παει να πει "γνωριζω οτι δεν ειναι αντρικο"? Ποιος οριζει τι ειναι αντρικο κ τι οχι? Και απο που κι ως που πρεπει να υποτασσομαστε τυφλα στις επιταγες μιας κοινωνιας που μας θελει να ειμαστε "ετσι" κ οχι "γιουβετσι"? αντε τωρα να μην πιασω την θεωρια των φυλων ως κοινωνικες κατασκευες! υπαρχει το βιολογικο φυλο, υπαρχει κ το κοινωνικο!κ το φυλο το οριζουμε εμεις ξερεις! γι αυτο λοιπον την επομενη φορα π θα σκεφτεις τι ειναι αντρικο κ τι γυναικειο, βαλε στην ακρη τα στερεοτυπα με τα οποια μας εχουν ποτισει κ κανε αυτο π γουσταρεις εσυ χωρις να του βαζεις ταμπελες!!
2) Λες οτι πρεπει να το κρυβεις.. Και ερωτω εγω η ποντια.. Γιατι θα επρεπε πχ να το βροντοφωναζεις κ να το βγαλεις ανακοινωση στο μεγαφωνο? "ακουσατε ακουσατε γειτονοι, γουσταρω να φοραω καλσον"! δεν υπαρχει λογος να βγαινεις κ να λες στον καθενα το θεμα αυτο, κ οχι με την εννοια οτι ειναι προσωπικο κ ισως το σχολιασουν, αλλα με την εννοια οτι ειναι κατι π δν τους αφορα σαν πχ να τους λες οτι "εγω προτιμω τα μακαρονια νεροβραστα κ οχι με σαλτσα"! ε και? τα πραγματα ειναι πολυ πιο απλα απ ο,τι νομιζουμε! εμεις ειμαστε π τα κανουμε δυσκολα!! :)" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
23-03-2013, 22:17 #53
Δεν είναι αντρικό, καθώς κανένας άντρας δε μπορεί να το φορέσει και να κυκλοφορήσει έξω έτσι.
Θα γίνει ο περίγελος και των 2 φύλων, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.
Νιώθω άσχημα, καθώς είναι ένα θέμα που μ'απασχολεί τόσα χρόνια και θα ήθελα να το μοιραστώ γιατί έτσι θα ξαλάφρωνα κάπως (αυτό όμως θα το έκανα μόνο αν ένιωθα την ασφάλεια ότι δε θα έχει καμία επίπτωση - στη προκειμένη περίπτωση με τη σχέση μου).
Σε μία φίλη μου μόνο, το έχω πει, κι εκείνη στη αρχή νόμιζε ότι τη δούλευα, δεν το πίστευε. Όταν βεβαιώθηκε μιας και την είπα και λεπτομέρειες για αυτά, γέλασε, κι εγώ καταντράπηκα. Θέλω να μοιράζομαι αυτά που με απασχολούνε - πόσο μάλλον κάτι που έχει γίνει πλέον εξάρτηση για μένα - με τα πολύ κοντινά μου πρόσωπα.
24-03-2013, 01:25 #54
Ε λογικο το βρισκω. Αν επιασες να της πεις της φιλεναδας σου οτι φορας καλσον και ξυριζεις τα ποδια σου σαν την βραγμενη γατα, γεματος ενοχες για να δεις την αντιδραση της (προφανως για να παρεις θαρρος να μιλησεις στην σχεση σου) πως περιμενεις να αντιδρασει? Απο αμηχανια και μονο που της μοιραζεσε κατι τοσο δικο σου που στην τελικη δεν την αφορα πως θα επρεπε να το δει? Ποσο μαλλον αν της μιλησες γεματος λατρεια για το καλσον σου, για να την πεισεις οτι εισαι γεματος αυτοπεποιθηση που το φορας, ε τοτε σιγουρα θα πιστεψε οτι εισαι γκει και χαμογελασε για να κρυψει την αμηχανια της. Φορα εκει οτι σου αρεσει, και αν στην τελικη δεν ξερεις πως θα το παρει η σχεση σου κανε της μια γενικη κουβεντα πρωτα. Βαλε τον πιτερ παν να δειτε σαν ταινια και ξεκινα να σχολιαζεις οτι ισως να το δοκιμαζες και εσυ να δεις την αισθηση και μπλα μπλα μπλα, και φερτης το οτι τωρα σου κολισε σαν ιδεα, οχι οτι το ειχες απο παντα. Δεν εχω αλλη ιδεα, ελπιζω να πιασει!
24-03-2013, 01:35 #55
καλή η ιδέα με τον πήτερ παν! :)
25-03-2013, 01:21 #56
25-03-2013, 01:22 #57
25-03-2013, 22:03 #58
Fetix αφου εισαι ετεροφυλος και σου αρέσει να πηγαίνεις με γυναίκες, δεν είναι κακό το να έχεις ένα προσωπικό γούστο. Αν κάνεις έρευνα θα δεις οτι πολλοί έχουν κάτι τετοια φετιχ δικά τους. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις ενα σαββατοκυριακο τη γυναίκα σου και να της πεις οτι σου αρέσουν τα καλσον. Κατα πάσα πιθανότητα θα το δεχτεί. Αν οχι, ε τοτε πες της ένα "αντε γειά μωρη κυρά μου" και καθάρισες.
Και ΟΧΙ, δεν θελεις να είσαι γυναίκα επειδη φοράς καλσον. Σκεψου το λίγο. Θα ήθελες να έχεις β? θα ήθελες να έχεις μ? Θα ήθελες να βάζεις χημικά στο προσωπό σου (ακα μακιγιαζ) και να γίνεσαι πιο χάλια? Μάλλον όχι :P
12-09-2016, 10:11 #59
Καλημέρα σας!! Φοράω κι εγώ καλσόν πολλά χρόνια τώρα από μικρός!! Είναι τόσο τέλεια!! Είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο ντύσιμο μου χειμώνα καλοκαίρι!! Είτε με κοντά τζιν σορτσάκια είτε με μίνι φούστες (μαύρες κατά προτίμηση). Από πολύ μικρός άρχισα να δοκιμάζω και να παίρνω καλσόν, ειδικά τα κλασσικά άσπρα όταν ήμουν μικρός και τώρα τα πάντα (περισσότερο από τα calzedonia)! Είναι τέλεια!! Σήμερα, για φέτος ήταν η πρώτη μέρα που έβαλα καλσονάκι για τον φετινό χειμώνα!!! :)
12-09-2016, 10:23 #60
εμενα ο δικος μου φοραει καλσον μονο τον χειμωνα..χοντρο μαλλινο γιατι οδηγει μηχανη..για να μην κρυωνει..οκ αλλο αυτο, οταν τον βλεπω με καλσον που βγαζει το τζιν του..το θεαμα ειναι σχεδον αποκρουστικο.
δνε μαρεσει ο αντρας να ξυριζει ποδια κ να φοραει καλσον( αυτα τα διαφανα κ οχι τα μαλλινα για το κρυο που ειναι σχεδον απαραιτητα οταν οδηγεις μηχανη)..σιγουρα θα τον χωριζα.
στην θεση σου θα ειχα ηδη παει σε εναν ψυχολογο..
δεν γινεται τωρα να θες να κανεις σεξ με την κοπελα σου κ να βγαζεις το καλσον ..ελεος..
αν το δει σιγουρα θα της φανει παραξενο.
το καλσον ειναι κατι πολυ γυναικεια, το διαφανο εννοω, το οποιο κανει πιο θυληκο το ποδι κ πιο ομοιομορφο..μηπως κατα βαθος εκφραζει μια γυναικεια σου πλευρα?
οπως κ να εχει..θελει διερευνηση κ αυτο γινεται μονο με καποιον ειδικο ψυχολογο.