Results 46 to 52 of 52
Thread: Το πιο σωστό μου λάθος..
-
04-02-2013, 08:20 #46
... αυτο στο μπολτ το έχεις αποδεχθεί δλδ? αποφαση σου ειναι να φυγεις λες.. ειναι απο τις περιπτωσεις που όλο λεμε για κατι αποφασισα να το κάνω αλλά τελικά δεν κανουμε τιποτα, κατα βαθος δεν το εννοουμε επειδη εχουμε ήδη δεθει μ' αυτο. Πόσο καιρο εχει που λες ότι αποφασισες να φυγεις?, και κατα τα λοιπα όποτε σε καλέσει ανταποκρινεσαι.
το θεμα αυτο θα σου λυθει μονο αμα γνωρισεις κάποιον τον οποιο θα ερωτευθεις.
η αλλη ειναι η κοπελα του, αυτη δεν πρόκειται ποτε να την παρατησει. ηδη αυτο σου το απεδειξε. εσενα σε εκανε παραλληλη του σχεση. κι αν συνεχεισεις μου φαινεται πως αυτο με τον καιρο θα το αποδεχτεις, ότι δλδ εισαι η δευτερη.γιάννης
- 04-02-2013, 17:14 #47
ioanni εχει απο τα Χριστουγεννα που προσπαθω.. Οσο δεν εχω επαφη με νεα του, ειμαι καλα, βλεπω οτι σιγα σιγα το σκεφτομαι λιγοτερο, δε με επηρεαζει και τοσο. Εχουμε απομακρυνθει τελειως εδω και καιρο, ειπε αν ηρεμησω και το αποδεχτω θα περιμενει, γεγονος που απο την πλευρα μου αποκλειεται να συμβει. Ειλικρινα πιστευω σε αυτο που λες και συμφωνω, οτι οταν γνωρισω καποιον που πραγματικα θα ενδιαφερεται για μενα τοτε θα ξεφυγω οριστικα. Γεγονος ειναι ομως οτι σαν ανθρωπος ειμαι κλειστος και εσωστρεφης, ισως και γι' αυτο υπερεκτιμησα τη σημασια που μου εδωσε και την επιμονη του να υπαρχω στη ζωη του..
04-02-2013, 17:17 #48
Και για να σου απαντησω συγκεκριμενα, οχι βεβαια, δεν εχω δεχτει τη θεση της δευτερης. Ουτε οτι εχει εμας τις 2. Ειναι ο κυριος λογος στην προκειμενη περιπτωση που αποφασιζω να απομακρυνθω. Δεν εχω συμβιβαστει με την ιδεα της δευτερης, τοσα χρονια το προσπαθουσα, αλλα βλεπω οτι οσα και να δωσω δεν ειναι αρκετα, οποτε εδω κανεις την αυτοκριτικη σου, τι δινεις και τι παιρνεις και φευγεις. Απλο ειναι..
04-02-2013, 18:36 #49
Τωρα τι γινεται σαντι? Βρισκοσαστε? Μιλατε καθολου? Παιζει κανενα σμσ? Τι γινεται?
04-02-2013, 18:56 #50
kerasi εχω απαντησει, δεν υπαρχει επαφη καμια. σεβεται την επιλογη μου να μεινω μακρια. Καταλαβαινω οτι στενοχωριεται πραγματικα αλλα αντιλαμβανεται και αυτος οτι το καλυτερο για μενα ειναι να μεινω.
05-02-2013, 08:44 #51
Εισαι κοπέλα γι αυτο μη σε απασχολει ιδιαιτερα το οτι εισαι κλειστος χαρακτηρας επειδη ειναι ο αντρας που παίρνει την πρωτοβουλία. Απλά κοινωνικοποιήσου, πρόσεχε λίγο την εμφανιση σου και θα δεις ότι θα σε πλησιαζουν. Απ εκει και περα ειναι θεμα διακρισης απο μερους σου του χαρακτηρα του αλλου, κατα ποσο ανταποκρινετε στα δικα σου στανταρ, και επιλογης. Δινε στον αλλο την ευκαιρια, με το δικο σου τροπο κανε τον να καταλαβει ότι ενδιαφερεσε, κι απ την αλλη μην παρασυρεσαι μπρος στους ενθουσιασμου και τα ωραια λόγια καποιων χωρις πρωτα να τους ψαξεις επειδη αυτοι που θελουν τη γυναικα απλα για σεξ ειναι ειδικοι σε τετοια.
γιάννης
06-02-2013, 03:47 #52
Ναι πολύ σωστά. Πάντως, ξέρεις, όταν δίνεις σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι σαν να δίνεις σε κάποιον εθισμένο... γι' αυτό και δεν έχει πια αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορεί να ταράξει τα νερά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το να θέσεις ξεκάθαρο όριο. Κάποιοι άνθρωποι, όταν τους χτυπήσεις καμπανάκι και ξεκαθαρίσεις ότι ο χρόνος τελειώνει, μπορεί να ανταποκριθούν σε αυτό που εσύ ζητάς, γιατί το όριο που βάζεις τους δίνει την ευκαιρία να σκεφτούν αν και εκείνοι θέλουν τελικά το ίδιο με εσένα. Κάποιοι άλλοι φεύγουν ή μένουν ανήμποροι να πάρουν μια απόφαση. Σε κάθε περίπτωση όμως, εσύ είσαι η κερδισμένη :)