Results 16 to 30 of 92
Thread: Απωθημένα...
-
27-12-2012, 11:14 #16
Μήπως έχει καταλάβει ότι τον γουστάρεις (μάλλον εστω εμμέσως του το κατεστησες προφανες) και τα περί κόλλημα με την πρώην του απλά είναι η καλή δικαιολογία επειδή δε σε γουσταρει?
Το "φλερταρουμε" μήπως αφορα το πως εσυ αντιλαμβανεσαι τη μεταξυ σας καθημερινη συναναστροφη η οποία όμως στα δικα του ματια ειναι απλά φιλία και ωραία παρέα?
τι θα λεγες.....
επειδη οι αντρες αμα δεν γουσταρουμε καποια κανουμε τις παπιες (οτι δεν καταλάβαινουμε) αμα μας φλερταρουν και βρισκουμε πειστικές δικαιολογίες.γιάννης
- 27-12-2012, 11:54 #17
Καλά, εννοείται ότι είναι κι αυτό πολύ πιθανό. Από τη στιγμή που δεν είμαι στο μυαλό του όλα μπορεί να παίζουν. Θυμάμαι όμως μια φορά, με αφορμή κάτι άλλο, που είχαμε συζητήσει κι αυτό το θέμα, το ότι δηλαδή κάποιος μπορεί να μη γουστάρει την κοπέλα που τον θέλει και το ότι εκείνος παρόλο που το έχει καταλάβει, αντί να της το ξεκόψει με τη συμπεριφορά του και να είναι πιο τυπικός μαζί της, συνεχίζει να την πειράζει κλπ και να της μιλάει για άλλες. Και θυμάμαι ότι η άποψή του ήταν ότι είναι ανήθικο και άσχημο να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο κι ότι καλύτερο θα ήταν για να μην κρατάει και την κοπέλα πίσω να κόβει τα πολλά πολλά μαζί της και να γίνεται πιο ψυχρός. Αυτό βέβαια δεν ξέρω αν το εφαρμόζει και στις δικές του εμπειρίες, αυτή τη γνώμη πάντως μου είχε προβάλει.
Εγώ αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν και κατά ποσό είναι πιθανό να ξεκολλήσει κάποιος από ένα απωθημένο χρόνων για κάτι καινούριο. Εντάξει εγώ το κατάφερα βέβαια κατά ένα μεγάλο μέρος αλλά μπορεί να είμαι και η εξαίρεση.
27-12-2012, 12:34 #18
πόσο καιρό έχει που χωρισε με την πρώην του?
...συνηθως ο λόγος που για πολλή καιρό ή και χρονια δεν επιδιωκουμε να φτιαξουμε κάτι καινουργιο ειναι μια εντονη ερωτική απογοήτευση. τοτε συνηθως αποφευγουμε να μιλαμε για την πρωην μας ή όταν μιλαμε γι αυτη το υφος μας βγαζει μάλλον λύπη και απογοητευση αλλά όχι κατι χαρουμενο ή θετικό κι αν μιλαμε αρνητικα ή για τα αρνητικα της ειναι σαν παραπονο, σαν ξεσπασμα. Συμβαινει κατι τετοιο?γιάννης
27-12-2012, 12:54 #19
Δεν είχαν σχέση με την κοπέλα. Συμφοιτητές ήταν και την έβλεπε στη σχολή κυρίως αλλά κι αυτό αραιά. Ούτε καν καλή παρέα δεν έκαναν. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κλειστός με το συγκεκριμένο θέμα. Όσες φορές έχει τύχει να το συζητήσουμε είναι γιατί εγώ τον ρώτησα ή άνοιξα το θέμα. Κι αυτό επειδή όπως μου έχει πει, του βγάζω εμπιστοσύνη. Αλλιώς και οι κολλητοί του είχαν αργήσει κάπως να το μάθουν. Γενικά πάντως όταν μιλάει για την κοπέλα, δεν είναι χαρούμενος. Του βγαίνει μια πικρία και μια απογοήτευση. Μετά συνέρχεται δεν μπορώ να πω. Εννοώ δηλαδή ότι στην καθημερινότητά του είναι πολύ χαρούμενος και γελαστός. Η γνώμη του για εκείνη είναι ότι γενικά έχει απογοητευτεί από εκείνη ως προσωπικότητα με την έννοια ότι δεν είναι τελικά και τόσο τέλεια όσο νόμιζε στην αρχή όσον αφορά στις επιλογές της. Τον ρώτησα αν θα έκανε σχέση μαζί της τώρα και μου απάντησε ότι από τη μια φυσικά και θα την ήθελε αλλά από την άλλη δεν είναι και σίγουρος αν η σχέση αυτή θα έβγαζε και πουθενά. Με λίγα λόγια, είναι κι αυτός απίστευτα μπερδεμένος. Αλλά το κακό είναι ότι δεν προσπαθεί να το αλλάξει. Απλά έχει επαναπαυτεί στα συναισθήματα αυτά. Ίσως να φοβάται να αφεθεί σε κάτι καινούριο. Δεν ξέρω ειλικρινά....
27-12-2012, 18:38 #20
εχεις σκεφτει πως μπορει να μην θελει να μπλεξει συναισθηματικα με την δουλεια? δυσκολο να τα εχουν 2 που δουλεουν μαζι. αμα τσακωθειτε , αντε να τον βλεπεις καθε μερα!
I m a Good Person With Bad Attitude
28-12-2012, 00:35 #21
Κι αυτό παίζει αλλά δεν νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερό του πρόβλημα. Καταρχάς σε κανένα μήνα θα φύγει από το γραφείο, είναι σίγουρο άρα δεν θα είμαστε συνάδελφοι για πολύ καιρό ακόμα. Αλλά και πάλι, νομίζω πως αν θες πολύ κάποιον, αυτό είναι το τελευταίο που κοιτάς. 'Η τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.
28-12-2012, 06:58 #22
Κανε παρεα, κανε χαβαλε γιατι ετσι θα περναει κ η ωρα στο γραφειο ευχαριστα και μεχρι εκει. Μην εναποθετεις ελπιδες για κατι μακροπροθεσμο. Σκεψου οτι με ενα τετοιο ατομο ακομα κ να το προχωρησει μετα θα χεις τρελα προβληματα. Τελειωνει κ η συμβαση οποτε αστο. Το ατομο ειναι αφασια. Το ξερω οτι θες να ερωτευτεις, να κανεις κατι με εναν αντρα, να νιωσεις ξανα γυναικα αλλα μονο σε μπελαδες θα μπεις. Θα βρεις αλλον, απλα κοιτα να περιποιησαι τον εαυτο σου και να στελνεις τον αλλον αδιαβαστο με το πρωτο. Πες του κ αυτο για να τον τρελανεις. Πες του ξερεις Ιδομενεα, το σκεφτηκα κ νομιζω εχεις δικιο. Αφου σκεπτεσαι αυτη τη γυναικα που ειναι ο ερωτας της ζωης σου ειναι κριμα να κανεις κατι αλλο κ σε συγχαιρω για τη σταση σου, εισαι πολυ σωστος κ πολυ ηθικος. Οσο δουλευουμε μαζι θα τα λεμε αλλωστε εδω. Κ μετα μιλα του νορμαλ αλλα περιορισμενα. Συμφωνα δηλαδη με αυτο που σου λεει κ μη ξαναδινεις τροφη.
28-12-2012, 08:16 #23
Ξέρω πολλούς που τα φτιαξανε από τη δουλεια και μετα κανανε οικογενεια. Ο συγκεκριμενος απλά δεν γουσταρει. Καταλαβε το και μην ονειρευεσαι! Τα περι αλλης κοπελας ειναι απλα η καλή δικαιολογια που μπορεσε να βρει για να αποφυγει εσενα! Καταλαβε πως τον γουσταρεις και βρηκε αυτο με την κοπελα σαν την καλη δικαιολογια για να σε αποφυγει. Κι εσυ η ιδια λες ότι ουδεποτε ειχε σχεση μαζι της, απλά ηταν καποια που ηξερε και την εβλεπε εκτος πλαισιου σχεσης αραια και που. Τοσο καιρο μιλατε μαζι και μαλιστα κυρίως με τη δικη σου πρωτοβουλία και του δινεις να καταλαβει ότι ενδιαφερεσε. Όσο κλειστος και να ναι εσυ του δινεις την ευκαιρια για να κανει το πρωτο βημα. Αν γουσταρε θα κανε την κινηση. Μεσα στον ερωτα που νιωθεις γι αυτον εφτασες στο σημειο το οτιδηποτε σου λεει ή κανει να το εκλαμβανεις ως φλερτ ενω στην ουσια ειναι από φιλικο εως αδιαφορο.
γιάννης
28-12-2012, 14:19 #24
μμμμμ ισως να εχει και δικιο ο ιωαννης. αμα ο αντρας θελει...........δεν κολλαει οταν ειναι παντρεμενος. ποσο μαλλον αν εχει και καλα ''αλλη κοπελα'' . ισως σε βλεπει απλα φιλικα
I m a Good Person With Bad Attitude
28-12-2012, 14:32 #25
Εγω νομιζω οτι γουσταρει αλλα αφενος ειναι κοτα αφετερου ειναι ψυχακιας.
28-12-2012, 16:43 #26
Κι εγώ έτσι νομίζω, ότι γουστάρει αλλά κωλώνει. Και πληροφοριακά να πω ότι γενικά δεν πετάω στα σύννεφα και δεν βλέπω ενδιαφέρον εκεί που δεν υπάρχει. Με το άλλο το παιδί με το οποίο ήμουν ερωτευμένη, και φουλ μάλιστα, δεν είχε υπάρξει ούτε μια φορά που να σκέφτηκα "Ναι, μωρέ, με γουστάρει κατά βάθος, απλά δεν το δείχνει". Έχω μάθει να μην ενθουσιάζομαι εύκολα γιατί έχω πέσει έξω αρκετές φορές στις εκτιμήσεις μου. Επίσης, να πω ότι αυτό που είπε ο Γιάννης για τη δικαιολογία με την κοπέλα, δεν ξέρω αν στέκει και πολύ γιατί μου είχε μιλήσει για εκείνη πολύυυυ πριν καταλάβω κι εγώ η ίδια ότι μου αρέσει, πόσο μάλλον εκείνος. Και μου είχε μιλήσει για εκείνη τότε, γιατί με είχε ρωτήσει πρώτος τι παίζει στα προσωπικά μου, του είχα πει εγώ για το κόλλημα που είχα τότε με τον άλλον κι έτσι είχε ανοιχτεί κι αυτός για το δικό του κόλλημα. Εμένα δεν μου άρεσε από την αρχή, στην πορεία βγήκε, κι αυτό επειδή η δική του συμπεριφορά με τα πειράγματα και τα σχόλια που έκανε μου έδιναν να καταλάβω ότι γουστάρει. Και μάλιστα άλλοι ήταν που μου το επεσήμαναν, εγώ δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να με γουστάρει. Επίσης, να πω και κάτι άλλο: τις προάλλες που του ανέφερα ότι μπορεί να φύγω από το γραφείο στις αρχές του Γενάρη, τον είδα ότι ψιλοέμεινε γιατί δεν το περίμενε, και προσπάθησε να με πείσει να μείνω λέγοντάς μου διάφορα και στο τέλος πέταξε κι ένα: "Ε, εντάξει δεν θέλω κιόλας να φύγεις, θέλω να είμαστε μαζί". Και μου πήρε και δώρο για τη γιορτή μου από το αγαπημένο μου μαγαζί. Δεν λέω ότι όλα αυτά είναι τρανές αποδείξεις ότι με θέλει αλλά δεν είμαι και τρελή...Συμφωνώ ότι οι περισσότεροι άντρες όταν θέλουν, το δείχνουν. Αλλά υπάρχουν πολλοί που δεν τολμούν. Εσείς όλοι δηλαδή διεκδικείτε την κοπέλα που θέλετε με τρόπο ξεκάθαρο?
28-12-2012, 16:50 #27
Oχι, παραμενουμε κολημενοι για αλλα 10 χρονια με τη γυναικα της ζωης μας που ουτε εχουμε μιλησει. Το ερωτημα δεν ειναι αν κ κατα ποσο σε γουσταρει. Αντε πες οτι σε γουσταρει κ σε λεει να στε μαζι. Πως θα αντεξεις με τον ψυχακια? Σε βλεπω να ανοιγεις νεο θεμα με τον μαλακοπιτουρα που εμπλεξες....
28-12-2012, 16:55 #28
Ε δεν λέει κανείς ότι είναι νορμάλ αυτό που κάνει.
28-12-2012, 16:58 #29
Δοκιμασε να κανεις αυτα που σου προτεινα πιο πανω. Μαλιστα πιστευω ετσι θα τρελαθει χειροτερα ο τυπος.
28-12-2012, 17:00 #30
Θα τρελαθεί χειρότερα? Οκ θα τα δοκιμάσω. Μεταξύ μας κιόλας δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Α ναι, μπορώ να πάω να του τα πω κι ευθέως, αλλά δεν έχω καμία όρεξη να κλαίω χρονιάρες μέρες....