Απωθημένα... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 92
    Senior Member
    Ρε κουκλα, αυτα γινοντε αυθορμητα. Αλλο τωρα που εμπλεξες με μαλακοπιτουρα. Ασε τη βομβα της ερωτικης εξομολογησης κατα μερος.

χαχαχαχαχαχαχα....Δίκιο έχεις. Βόμβα δεν λες τίποτα, εγκεφαλικό θα πάθει....Άστα, δεν λέγονται αυτά έτσι....

Senior Member
    Σε τρωει κ σενα ο λωκος σου παντως....

Με τρώει γιατί έχει πάρει φωτιά...(με την καλή έννοια πάντα)

Senior Member
    Βασικα αννουλα το ξανασκεφτηκα κ νομιζω οτι μπορει να ειναι τυπος που φλερταρει μεχρι ενα σημειο αλλα κολωνει γτ δεν εχει μεγαλη αυτοπεποιθηση κ δε θελει να παιρνει ρισκα. Ισως το να του δωσεις την σιγουρια οτι γουσταρεις, να βοηθησει.

Να του δώσω τη σιγουριά ότι γουστάρω αλλά έμμεσα πάντα, έτσι? Όχι μπαμ και κάτω...Να τον φλερτάρω πιο έντονα, να προτείνω καμιά έξοδο και τέτοια λες?

Senior Member
    Δεν εχετε βγε εξω για καφε ως τωρα?

Έχουμε βγει για ποτό βράδυ. Αλλά μη φανταστείς, δεν έγινε τίποτα.

Καλησπέρα, διάβασα τα παραπάνω μηνύματα και ταυτίστηκα απίστευτα με την Άννα, μέχρι τώρα νόμιζα ότι συμβαίνει μονο μενενα!!Τελικά αποφάσισες τι θα κάνεις;Θα του μιλήσεις;Προσωπικά πιστεύω πως ειναι η καλύτερη επιλογή!

Δε ξέρω αν όντως σε φλερτάρει ή αν είναι ιδέα σου! Πάντως πιστεύω πως όταν είμαστε κολλήμενοι σε μια σχέση,σε ένα άτομο δε μπορούμε να δούμε πέρα από αυτό,ίσως να μην έχει καταλάβει πως σου αρέσει! Θα σε συμβούλευα να του μιλήσεις ευθέως δίχως βλέμματα,κόλπα και χαζά.. Αν το έχει καταλάβει και δε σε θέλει θα στο πεί (το χειρότερο που μπορείς να πάθεις!!) Αλλά η ζωή συνεχίζεται!!! :)) Αν δε το έχει καταλάβει, θα αρχίζει να το σκέφτεται! Πολλές φορές μπορεί κάποιος να είναι μπροστά μας,να νοιάζεται και να ενδιαφέρεται τόσο πολύ και να μη το βλέπουμε γιατί μπορεί να είμαστε αλλού, προφανώς είναι καιρό μόνος και κολλήμενος με αυτή που από ότι κατάλαβα απλά έχει συνηθίσει να του αρέσει και να τη θεωρεί το αντικείμενο του πόθου του.Αν του μιλήσει θα σε προσέξει θα μπει στη διαδικασία να δεί αν μπορεί να σε δεί αλλίως και αν περνάτε καλά όπως λες και δε είστε φιλαράκια ίσως προσπαθίσει να σε πλησιάσει και αυτός ερωτικά και αρχίσει να κεντράρει αλλού ;) Θα σε συμβούλευα,αν τελικά πάρεις την απόφαση να του μιλήσεις και δεις πως αντιδρά περίεργα και δε πολυ ψήνεται μη τρελαθείς και του φέρεσαι σα παρανοική,δε του μιλάς και είσαι θυμωμένη,θα κάνεις τα πράγματα σκατά!!!! προσπάθησε μετά την εξωμολόγηση να ΕΙΣΑΙ χαλαρή και όχι να το παίζεις! Και θα σου πω κάτι που μου έχουν μάθει να κάνει αυτά που νίωθεις την ώρα που πρέπει μη περιμένεις γιατί πιστεύεις πως δε θα έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις,μη μείνεις με ένα ακόμα απωθήμενο,καλύτερα να μάθεις πως δε θέλει και να προχωρήσεις παρά να τον χάσεις και να αναρωτίεσαι πως θα ήταν αν του μιλούσες. Ελπίζω η όποια σου επιλογή να σε δικαιώσει :) Καλη συνέχεια,με θάρρος και ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ! :))

Παιδιά, καταρχάς καλή χρονιά! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω ακόμα. Δεν είναι και πολύ εύκολο να του πω την αλήθεια, οι λόγοι είναι οι γνωστοί...Παρολαυτά, θα προσπαθήσω να του είμαι πιο ξεκάθαρη και ίσως του προτείνω να πάμε για κανένα σινεμά/ποτό κλπ. Πόσο απλό είναι ακόμα κι αυτό όταν το ζητάς από έναν οποιονδήποτε φίλο σου, και πόσο δύσκολο γίνεται όταν είναι να το ζητήσεις από αυτόν/αυτή που θες....

Πόσο απλό είναι ακόμα κι αυτό όταν το ζητάς από έναν οποιονδήποτε φίλο σου, και πόσο δύσκολο γίνεται όταν είναι να το ζητήσεις από αυτόν/αυτή που θες..

Αυτο ξαναπες το!Οποιαδποτε κίνηση κ αν κάνεις, εστω και μιρκή είναι καλύτερη απο το τίποτα.Εχεις ηδη ενα απωθημενο, δε χρειάζεται να αποκτήσεις άλλο.Επίσης, απλό είναι να συμβουλεύεις τους άλλους ενώ ο ίδιος δε μπορείς να κανεις πραξη τη συμβουλη σου:p

Quote Originally Posted by AnnaK View Post
    Έχουμε βγει για ποτό βράδυ. Αλλά μη φανταστείς, δεν έγινε τίποτα.
    εννοείς μόνοι σας? ποιος πρότεινε την έξοδο?

Συμφωνώ με την Ηρα288 πως η καλύτερη επιλογή είναι να του μιλήσεις, αν και από το όλο ιστορικο που μας παρεθεσες ο ανθρωπος ήδη έχει καταλάβει ότι τον γουσταρεις ή ότι τουλάχιστο διάκεισαι πολύ θετικά απεναντι του. Η εμπειρια μου λεει πως ακομα και πολύ ντροπαλος και φοβιτσιαρης να ειναι με όλη αυτη την προσεγγιση που του κανεις θα εβρισκε μεχρι τωρα τον τροπο να σου εδειχνε έστω και εμμεσα αλλά σαφώς ότι σε γουσταρει. Ωστοσο δε μου φανηκε απο τα λεγομενα σου να συνεβη κατι τετοιο. Τελικα ίσως ειναι ιδέα σου, όπως λεει κι ο moby. Ωστοσο κανε πρωτα αυτοι που σου λεει η Ηρα288 και τα ξαναλέμε...
    γιάννης

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    εννοείς μόνοι σας? ποιος πρότεινε την έξοδο?
    Ναι μόνοι μας. Εκείνος το πρότεινε - τη μια είχαμε βγει κοντά στα γενέθλιά του.

Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Συμφωνώ με την Ηρα288 πως η καλύτερη επιλογή είναι να του μιλήσεις, αν και από το όλο ιστορικο που μας παρεθεσες ο ανθρωπος ήδη έχει καταλάβει ότι τον γουσταρεις ή ότι τουλάχιστο διάκεισαι πολύ θετικά απεναντι του. Η εμπειρια μου λεει πως ακομα και πολύ ντροπαλος και φοβιτσιαρης να ειναι με όλη αυτη την προσεγγιση που του κανεις θα εβρισκε μεχρι τωρα τον τροπο να σου εδειχνε έστω και εμμεσα αλλά σαφώς ότι σε γουσταρει. Ωστοσο δε μου φανηκε απο τα λεγομενα σου να συνεβη κατι τετοιο. Τελικα ίσως ειναι ιδέα σου, όπως λεει κι ο moby. Ωστοσο κανε πρωτα αυτοι που σου λεει η Ηρα288 και τα ξαναλέμε...
    Κοίτα εγώ δεν λέω ότι του αρέσω σίγουρα. Λέω, όμως, ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει κι αυτό. Αλλά και να του άρεσα μην νομίζεις ότι θα ερχόταν να μου το πει. Αν θες μπορείς να διαβάσεις και την άποψη που έδωσε το kerasi στο ποστ #35, την οποία τη θεωρώ πολύ πιθανό να ισχύει. Και όχι, δεν πρόκειται να του μιλήσω γιατί δεν έχω τα κότσια να το κάνω. Καλά θα ήταν αλλά δεν μπορώ...

Senior Member
    To τηλεφωνο σου το χει?

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast